Κάνοντας τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις ώστε να μεγαλώσει η επιχειρηματικότητα και ο πλούτος που παράγουμε, ώστε να μπορέσουμε να τα ξεπληρώσουμε.Kauldron έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:21Κάπου εδώ θα μπορούσες να μας εξηγήσεις εσύ ή όποιος άλλος μνή, πώς θα επιστρέψουμε τα λεφτά που ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝΕ?elchav έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:11 Το μνημόνιο είχε ένα αρνητικό:
Δεν άφησε τους οχιτζήδες ζαίους να ψοφήσουν της πεινάς σε μια post apocalyptic Ελλάδα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πες τε μου ΕΝΑ (1) συγκεκριμένο λόγο που τα μνημόνια είναι κακό πράγμα.
Re: Πες τε μου ΕΝΑ (1) συγκεκριμένο λόγο που τα μνημόνια είναι κακό πράγμα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Θα γυρίσουν τα κλεμμενα οι νεοδημοκρατες.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ποιοι θα κανουν τις μεταρυθμισεις αυτοι που μας εφεραν σε αυτό το σημειο?axilmar έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:22Κάνοντας τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις ώστε να μεγαλώσει η επιχειρηματικότητα και ο πλούτος που παράγουμε, ώστε να μπορέσουμε να τα ξεπληρώσουμε.Kauldron έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:21Κάπου εδώ θα μπορούσες να μας εξηγήσεις εσύ ή όποιος άλλος μνή, πώς θα επιστρέψουμε τα λεφτά που ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝΕ?elchav έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:11 Το μνημόνιο είχε ένα αρνητικό:
Δεν άφησε τους οχιτζήδες ζαίους να ψοφήσουν της πεινάς σε μια post apocalyptic Ελλάδα
Εσυ αμα κανεις δουλεια βρες τον πρωτο απατεωνα Και κανε τον διευθυντη ,αμα κλεισεις μην σου φανει περίεργο.
axilmar έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:22Κάνοντας τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις ώστε να μεγαλώσει η επιχειρηματικότητα και ο πλούτος που παράγουμε, ώστε να μπορέσουμε να τα ξεπληρώσουμε.Kauldron έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:21Κάπου εδώ θα μπορούσες να μας εξηγήσεις εσύ ή όποιος άλλος μνή, πώς θα επιστρέψουμε τα λεφτά που ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝΕ?elchav έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:11 Το μνημόνιο είχε ένα αρνητικό:

Ας γυρίσουν πρώτα τα δανεικά.
Μην πηγαίνουμε κατευθείαν στα δύσκολα.
εγω διαδιδω παντου οτι οι μασκες ειναι γερμανικης κατασκευης σε εργοαστασια που χτιστηκαν με τα κλεμμενα απο τα μνημονια και κατοχικα δανεια και το να τις φορας σημαινει οτι υποτασσεσαι στον ισλαμοφασισμο της μαντιλας. φασουλι το φασουλι, τι να κανεις;elchav έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:11 Το μνημόνιο είχε ένα αρνητικό:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Με πολύ κόπο και ιδρώταKauldron έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:21Κάπου εδώ θα μπορούσες να μας εξηγήσεις εσύ ή όποιος άλλος μνή, πώς θα επιστρέψουμε τα λεφτά που ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝΕ?elchav έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:11 Το μνημόνιο είχε ένα αρνητικό:
αν και θα προτιμούσα να πουλάμε ζαίους σε σκλαβοπάζαρα και τα έσοδα να πηγαίνουν στο χρέος
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Yochanan έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:42εγω διαδιδω παντου οτι οι μασκες ειναι γερμανικης κατασκευης σε εργοαστασια που χτιστηκαν με τα κλεμμενα απο τα μνημονια και κατοχικα δανεια και το να τις φορας σημαινει οτι υποτασσεσαι στον ισλαμοφασισμο της μαντιλας. φασουλι το φασουλι, τι να κανεις;elchav έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:11 Το μνημόνιο είχε ένα αρνητικό:
όλοι στο δρόμο που χάραξε ο Αρίστος, να μειωθούν οι ζαίοι !
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Για να μη γενικολογούμε, με το να κόψουμε κι άλλους εξοπλισμούς, και να περιμένουμε τους/τις/τα Ευρωφλώρους να έρθουν φορώντας ξέκωλες (λόγω ζέστης) ρόζ παραλλαγές να μας σώσουν, φωνάζοντας τις φοβερές πολεμικές κραυγές τους "Αχ καλέεεεεεεεεεεε!!!!".elchav έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:42Με πολύ κόπο και ιδρώταKauldron έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:21Κάπου εδώ θα μπορούσες να μας εξηγήσεις εσύ ή όποιος άλλος μνή, πώς θα επιστρέψουμε τα λεφτά που ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝΕ?elchav έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:11 Το μνημόνιο είχε ένα αρνητικό:
αν και θα προτιμούσα να πουλάμε ζαίους σε σκλαβοπάζαρα και τα έσοδα να πηγαίνουν στο χρέος
Και με το να καθόμαστε να χαϊδολογάμε τον κάθε Αλγερινό "πρόσφυγα".
Ευκολάκι. Θα κάνουν έναν νόμο με τον οποίο δε θα χρειάζεται να τα γυρίσουν. Οι τύποι της άλλης συμμορίας αλλάξανε και ΑΦΜ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Φορούσε μάσκα πριν γίνει κούλ:Yochanan έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:42εγω διαδιδω παντου οτι οι μασκες ειναι γερμανικης κατασκευης σε εργοαστασια που χτιστηκαν με τα κλεμμενα απο τα μνημονια και κατοχικα δανεια και το να τις φορας σημαινει οτι υποτασσεσαι στον ισλαμοφασισμο της μαντιλας. φασουλι το φασουλι, τι να κανεις;elchav έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:11 Το μνημόνιο είχε ένα αρνητικό:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άλλαξε η Χ.Α. ΑΦΜ;Kauldron έγραψε: 29 Ιουν 2020, 12:34 Ευκολάκι. Θα κάνουν έναν νόμο με τον οποίο δε θα χρειάζεται να τα γυρίσουν. Οι τύποι της άλλης συμμορίας αλλάξανε και ΑΦΜ.
Εκεί που πάω να αποκτήσω καλή γνώμη για 'σενα, πετάς μια πίπα και το χαλάς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μισό, τι θες να πεις;
Να κάνομε μπάνιο ΚΑΘΕ μέρα;
Μήπως να πλένομε και τα δοντάκια μας τρεις φορές την μέρα;
Τι είμαστε; τίποτε πουστάκια που έχουν γραμμένο το περιβάλλον στα χοντρά τριχωτά αρχίδια τους;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το θέμα είναι πως στην Ελλάδα από το 2010 μέχρι και το τέλος της επονομαζόμενης κρίσης, είναι ζήτημα να εφαρμόστηκε το 10%-15% των Μνημονίων.
Οι εκάστοτε κυβερνήσεις έπαιρναν τα φράγκα από τους ξένους εφαρμόζοντας στην πραγματικότητα ελάχιστα από τα προσυμφωνηθέντα.
Γενικά η θεωρία Μνημονίου-Αντιμνημονίου εφαρμόστηκε πετυχημένα από τους ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ και διάφορους διάσημους υποστηρικτές τους (πχ Λαζόπουλος, Τράγκας κλπ) για να πάρουν τη διακυβέρνηση της χώρας το 2015.
Είδαν ότι ο μέσος Έλληνας χάβει εύκολα τις θεωρίες περί κακών ξένων δανειστών, διαβολικού Σόιμπλε, χούντας της ΕΕ και άλλα τέτοια ωραία, οπότε τάισαν τον κόσμο με τον ανάλογο σανό.
Οι εκάστοτε κυβερνήσεις έπαιρναν τα φράγκα από τους ξένους εφαρμόζοντας στην πραγματικότητα ελάχιστα από τα προσυμφωνηθέντα.
Γενικά η θεωρία Μνημονίου-Αντιμνημονίου εφαρμόστηκε πετυχημένα από τους ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ και διάφορους διάσημους υποστηρικτές τους (πχ Λαζόπουλος, Τράγκας κλπ) για να πάρουν τη διακυβέρνηση της χώρας το 2015.
Είδαν ότι ο μέσος Έλληνας χάβει εύκολα τις θεωρίες περί κακών ξένων δανειστών, διαβολικού Σόιμπλε, χούντας της ΕΕ και άλλα τέτοια ωραία, οπότε τάισαν τον κόσμο με τον ανάλογο σανό.
Εβλεπα ότι η Ελληνική Οικονομία ήταν μια φούσκα που θα έσπαγε δεν περίμενα όμως αυτό το πράγμα.
Με την κρίση και τα Μνημόνια ο κλάδος των Μηχανικών υποφέρει.
Η Οικοδομική Δραστηριότητα κατέρρευσε, Δημόσια Εργα γίνονται ελάχιστα και η φορολογία μας αυξήθηκε.
Αυτό που θεωρώ ακατανόητο είναι το πως σε αυτό το περιβάλλον οι Δανειστές απαίτησαν να καταργηθούν οι ελάχιστες αμοιβές των Μηχανικών, πράγμα που προσωπικά με εξαθλίωσε.
Με την κρίση και τα Μνημόνια ο κλάδος των Μηχανικών υποφέρει.
Η Οικοδομική Δραστηριότητα κατέρρευσε, Δημόσια Εργα γίνονται ελάχιστα και η φορολογία μας αυξήθηκε.
Αυτό που θεωρώ ακατανόητο είναι το πως σε αυτό το περιβάλλον οι Δανειστές απαίτησαν να καταργηθούν οι ελάχιστες αμοιβές των Μηχανικών, πράγμα που προσωπικά με εξαθλίωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 24 Απαντήσεις