Golden Age έγραψε: 26 Μάιος 2018, 22:22
Δεν ξέρω ρε φίλε. Εγώ ξέρω ότι υπάρχουνε εθνικιστές με δεκαετή σταδιδρομία σε αξιόλογους επαγγελματικούς χώρους που ούτε που μπορείς να φανταστείς και απολύθηκαν ως συλληφθέντες σε εθνικιστική δραστηριότητα (όχι φυσικά τις μπούρδες που νομίζεις) και φυσικά με μούφα κατηγορίες, εξου και είχαν αθωωθεί (και όχι, δεν μιλάμε για εποχές χρυσαυγειάδας, αλλά για εποχές πολύ προ αυτών. Και που στην συνέχεια εδιώχθησαν απο τα διάφορα καταστήματα στα οποία απασχολούνταν κατα διαστήματα επειδή πήγαιναν αναρχικοί και προκαλούσαν φασαρίες σε αυτά μέχρι να τους απολύσουν, όπως και γινότανε.
Φυσικά για αυτούς δεν σου μίλησε ποτέ κανένας Πρετεντέρης, αλλά ούτε και κανένας Λαζόπουλος. Έχω το ηθικό πλεονέκτημα λοιπόν, να σε κορΪδεύω για την "συγκίνισή" σου για το μέλλον ενός ατόμου μην τυχόν και "εγκαταλειφθεί" απο τον χώρο του, όταν ολόκληρο το σύστημα του κάνει τεμενάδες! Αλλά είπαμε, "το σύστημα μπολεμά την Αριζντερά, ουγκ".
Τι να κάνω βρε συ Γκολντεν, με στεναχωρούν οι απομονωμένοι.
Και ναι, οι τακτικές των αντιφάδων μυρίζουν κρατική στήριξη. Για παράδειγμα αυτός εδώ ο αρχιαντιφάς με τις 100 καταδίκες και πάντα έξω
καπου μετά το 2:15 παραδέχεται πως αν σε στοχοποιήσει, θα βάλει φωτιά στην πολυκατοικία σου αδιαφορώντας για τους άλλους μέσα.
Επίσης τι παράξενα μέρη είναι αυτά που μαζεύονται. Άκου εκεί πινγκ πονγκ και πιτσαρία.
Τι να πω παράξενα πράγματα. Οφείλω να παραδεχτώ το εξής πάντως, η δεξιά είναι η νεα αντικουλτούρα, και η αντικουλτούρα καίει καρδιές.