!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηριάννα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: Ηριάννα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Golden Age έγραψε: 26 Μάιος 2018, 22:22
Δεν ξέρω ρε φίλε. Εγώ ξέρω ότι υπάρχουνε εθνικιστές με δεκαετή σταδιδρομία σε αξιόλογους επαγγελματικούς χώρους που ούτε που μπορείς να φανταστείς και απολύθηκαν ως συλληφθέντες σε εθνικιστική δραστηριότητα (όχι φυσικά τις μπούρδες που νομίζεις) και φυσικά με μούφα κατηγορίες, εξου και είχαν αθωωθεί (και όχι, δεν μιλάμε για εποχές χρυσαυγειάδας, αλλά για εποχές πολύ προ αυτών. Και που στην συνέχεια εδιώχθησαν απο τα διάφορα καταστήματα στα οποία απασχολούνταν κατα διαστήματα επειδή πήγαιναν αναρχικοί και προκαλούσαν φασαρίες σε αυτά μέχρι να τους απολύσουν, όπως και γινότανε.

Φυσικά για αυτούς δεν σου μίλησε ποτέ κανένας Πρετεντέρης, αλλά ούτε και κανένας Λαζόπουλος. Έχω το ηθικό πλεονέκτημα λοιπόν, να σε κορΪδεύω για την "συγκίνισή" σου για το μέλλον ενός ατόμου μην τυχόν και "εγκαταλειφθεί" απο τον χώρο του, όταν ολόκληρο το σύστημα του κάνει τεμενάδες! Αλλά είπαμε, "το σύστημα μπολεμά την Αριζντερά, ουγκ".

Τι να κάνω βρε συ Γκολντεν, με στεναχωρούν οι απομονωμένοι.
Και ναι, οι τακτικές των αντιφάδων μυρίζουν κρατική στήριξη. Για παράδειγμα αυτός εδώ ο αρχιαντιφάς με τις 100 καταδίκες και πάντα έξω

καπου μετά το 2:15 παραδέχεται πως αν σε στοχοποιήσει, θα βάλει φωτιά στην πολυκατοικία σου αδιαφορώντας για τους άλλους μέσα.
Επίσης τι παράξενα μέρη είναι αυτά που μαζεύονται. Άκου εκεί πινγκ πονγκ και πιτσαρία. :p2:

Τι να πω παράξενα πράγματα. Οφείλω να παραδεχτώ το εξής πάντως, η δεξιά είναι η νεα αντικουλτούρα, και η αντικουλτούρα καίει καρδιές.

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Golden Age έγραψε: 25 Μάιος 2018, 17:17

ΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ "ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ" ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ;

Είστε πιο σανοφάγοι κι απο τα γαϊδούρια...

Κι απο που προκύπτει η αθωότητά της; Απο τα επιλεκτικά στοχεία που προβ΄'αλλουν οι αριστεροί;
H XA έχει δύο εφημερίδες, και τα σαιτ που διατηρεί. Δεν ξέρω τι δυνατότητες έχει και οικονομικά αλλά θα έπρεπε να στείλει κάποιο κανονικό δημοσιογράφο, που θα έχει προσλάβει, να κάνει δημοσιογραφική έρευνα για το θέμα, σαφώς από την δεξιά σκοπιά. Η αριστερή υπάρχει παντού μέχρι και στα "δεξιά" ΜΜΕ, σκαι καθημερινή κ.ά. την αναπαράγουν αυτούσια.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Γιατί δεν βαράει άλλα δύο μεταπτυχιακά να λασκάρει λίγο σαν τον φιλομαθή Ρωμανό ;

Μέχρι να δικαιωθεί ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Ένας από τους ελάχιστους φιλελέδες που γράφουν για την αθωότητα της Ηριάννας.
Οι υπόλοιποι στα τέτοια τους ή συντάσσονται ξεκάθαρα με το Κράτος.

Η Ηριάννα είναι αθώα

http://www.kathimerini.gr/971649/opinio ... einai-a8wa
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Ιουν 2018, 10:17 Ένας από τους ελάχιστους φιλελέδες που γράφουν για την αθωότητα της Ηριάννας.
Οι υπόλοιποι στα τέτοια τους ή συντάσσονται ξεκάθαρα με το Κράτος.
Η Ηριάννα είναι αθώα
http://www.kathimerini.gr/971649/opinio ... einai-a8wa
Το έχει πάρει εργολαβία το θέμα βλέπω ο συγκεκριμένος. Δεν πάει να έχουν γίνει 800 δικαστήρια που κανένα δεν την αθωώνει, αυτός εκεί επιμένει, ξέρει καλύτερα απ όλους
Τέλοσπάντων για να δούμε τι απόφαση θα βγει σήμερα
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Έξω κάποιος που απροκάλυπτα μιλάει για πραξικόπημα μέσα στην Βουλή, έξω ένας δολοφόνος φασίστας, και εδώ και ένα χρόνο η Ηριαννα στην φυλακή απλά για...κοινωνικές σχέσεις, αυτή είναι η αστική δικαιοσύνη.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
argouen

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Ιουν 2018, 10:36 η Ηριαννα στην φυλακή απλά για...κοινωνικές σχέσεις,
Αυτό δεν το γνωρίζουμε και το έχουμε ξανασυζητήσει
Έχουν διαρρεύσει μόνο στοιχεία της πλευράς που είναι υπερ της αποφυλάκισης. Οι αρνητικές αποφάσεις για αποφυλάκιση από διαφορετικούς δικαστες θα έπρεπε να σε βάλουν σε σκέψεις, εμένα με βάζουν

όσο για την αστική δικαιοσύνη είναι καλύτερη από τα λαικά δικαστήρια :8) και τους λιθοβολισμούς στις πλατείες
2018 έχουμε
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη φωνάζεις μωρέ πρωινιάτικα, ηρέμησε :102:
Στο θέμα μας

Υπάρχει παραδικαστικό κύκλωμα κι ο Μαντούβαλος αφού, άρα έξω η Ηρριάνα :lol:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

είναι φοβερό, ούτε μια γεμιστήρα ΑΚ47 δε μπορεί να σου χώσει στον κώλο ο συγκάτοικος του γκόμενού σου που κατά λάθος έπιασε εγχειρίδιο κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών και άφησε το αποτύπωμά του πάνω του, αμέσως όλοι να νομίσουν ότι είστε μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 28 Ιουν 2018, 11:18 είναι φοβερό, ούτε μια γεμιστήρα ΑΚ47 δε μπορεί να σου χώσει στον κώλο ο συγκάτοικος του γκόμενού σου που κατά λάθος έπιασε εγχειρίδιο κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών και άφησε το αποτύπωμά του πάνω του, αμέσως όλοι να νομίσουν ότι είστε μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης.
Ε, τμλκ! :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

foscilis έγραψε: 28 Ιουν 2018, 11:18 είναι φοβερό, ούτε μια γεμιστήρα ΑΚ47 δε μπορεί να σου χώσει στον κώλο ο συγκάτοικος του γκόμενού σου που κατά λάθος έπιασε εγχειρίδιο κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών και άφησε το αποτύπωμά του πάνω του, αμέσως όλοι να νομίσουν ότι είστε μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης.

:smt005:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Για να γελάσετε λίγο ο πραγματογνώμονας της Ηριάννας είναι αυτός που είχε προσλάβει και η οικογένεια του Παντελίδη. Αυτός έλεγε ότι εφόσον βρέθηκε γενετικό υλικό του Παντελίδη και στο πίσω κάθισμα, δε μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να καθόταν εκεί (παρά το πτώμα του που βρέθηκε στη θέση του οδηγού).

Το ακριβώς αντίθετο με το DNA Ηριάννας και Παντελή Περικλή στα καβατζωμένα καλάσνικοφ δηλαδή. Εκεί για τον πραγματογνώμονα ήταν αυτονόητο ότι το γυναικείο DNA που βρήθηκε δίπλα σε αυτό του Παντελή Περικλή, δε μπορεί παρά να ανήκε σε κάποια από τις άλλες 6 γυναίκες στον πλανήτη που έχουν ίδια "μερική υπογραφή" με την Ηριάννα.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

φος, θέλω ανάλυση για τα κίνητρα συμπαράστασης από λελέδες εκτός των προφανών φιλελέφτ και άπλυτων
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μαυροβασίλης έγραψε: 28 Ιουν 2018, 12:03 φος, θέλω ανάλυση για τα κίνητρα συμπαράστασης από λελέδες εκτός των προφανών φιλελέφτ και άπλυτων
Ταξικά. Ταξικότατα σε βαθμό που θα θες να τους χτυπήσεις.

Δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να ασχοληθούν αν ήταν καμια γύφτισσα που μπουζουριάστηκε επειδή βρέθηκαν μουνότριχές της σε καβατζωμένα ναρκωτικά του πρεζέμπορου που συγκατοικούσε με τον άντρα της.

Indeed παίζει να υπάρχουν δεκάδες τέτοιες στη φυλακή και οι πιο πολλές είναι όντως αθώες και όντως κανείς δεν ασχολείται.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Στην Eλλάδα κανείς δεν τολμά να τα βάλει με την τρομοκρατία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”