Ναι βαριέμαι.vantono έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:26Ξέχνα τη διαφήμιση μπαμπάς-παιδάκι. Αν η δικιά σου σου πει "κάτσε να σε κάνω κυρία μωρό μου, και μετά σου δίνω λοκώ". Βαριέσαι να (της) κάτσεις, ορ νοτ?Belisarius έγραψε: 22 Ιουν 2020, 02:05 Δεν υπάρχει αρσενικό που θα δεχτεί να βαφτεί έτσι, πρώτα απ όλα, όχι για να μην χαλάσει την εικόνα του αλλά από καθαρή βαρεμάρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. (Mπράβο στην εταιρεία)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Re: Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. (Mπράβο στην εταιρεία)
Re: Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. (Mπράβο στην εταιρεία)
εκτός αν είναι closeted ελληνάρες.Yochanan έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:57 συμφωνω με την αναγνωση της διαφημισης ως πατερας που τον εβαψε η κορη. δεν απευθυνεται δλδ σε γκευ κοινο.
η εικονα στη διαφημιση ισως ειναι η εικονα των γκευ που εχουν καποιοι στο μυαλο τους (στερεοτυπικη φαση δλδ) αλλα δεν ειναι η εικονα που εχουν οι ιδιοι οι γκευ για τον εαυτο τους
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Δημοκράτης
Το ξέρεις ότι τα παιδιά πρέπει να μάθουν να ακούν και το όχι έτσι;foscilis έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:30 Δηλαδή όχι σοβαρά πείτε μου πόσο καταπιεσμένη και κακιά πουστάρα πρέπει να είσαι ώστε η απάντησή σου στην τρίχρονη κόρη σου που θέλει να σε βάψει να είναι "ΟΧΙ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ".
- Belisarius
Η μεγάλη πλάκα είναι ότι κανένας στο νήμα δεν είπε ότι η διαφήμιση απευθύνεται σε gay κοινο...Yochanan έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:57 συμφωνω με την αναγνωση της διαφημισης ως πατερας που τον εβαψε η κορη. δεν απευθυνεται δλδ σε γκευ κοινο.
- Philip Mortimer
Φυσικά και έχει νόημα η λέξη, αναφέρεται στο λινκ.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:50Το ότι δεν την έφτιαξες εσύ την λέξη είναι το μόνο σίγουρο, απλά έχει πλάκα που νομίζετε χρησιμοποιώντας λέξεις χωρίς κανένα νόημα κάτι κανετεPhilip Mortimer έγραψε: 22 Ιουν 2020, 09:57Πάρε να μαθαινεις, δεν την κατασκεύασα εγώ τη λεξη. https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%9F% ... E%AF%CE%B1Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιουν 2020, 02:47
το ότι γράφουμε κανονικα εσένα και κατι τύπους σαν εσένα που κατασκευάζουν λέξεις όπως ομοφοβικός![]()
Να μας πεις βέβαια ποαι ετιαρία έχεις να ξέρουμε να μη συνεργαστούμε με άτομα που έχετε τέτοια μυαλά
Βρίσκεστε εντελώς στο περιθώριο.
Αν δεν μπορείς να αποδεχθείς τη διαφορετικότητα, έχεις σοβαρό πρόβλημα, μιας και αυτό συνεπάγεται αντικοινωνική γελοιοτητα, αλλά δε θα κάτσω εγώ να σου πληρώσω τις συνεδρίες.
; lol:
Αλλωσυε μόνος σου δήλωσες ομοφοβικος.
Φαίνεται και από την παράνοια ορισμένων με μια τρυφερή διαφήμιση.
Κοιτάξτε να λύσετε τα θέματά σας.
foscilis έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:30 Δηλαδή όχι σοβαρά πείτε μου πόσο καταπιεσμένη και κακιά πουστάρα πρέπει να είσαι ώστε η απάντησή σου στην τρίχρονη κόρη σου που θέλει να σε βάψει να είναι "ΟΧΙ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ".
αν πείς αντίθετα 'βάψε τις κούκλες', δεν κινδυνεύεις να διαιωνίσεις ξεπερασμένα σεξιστικά στερεότυπα
- Philip Mortimer
Τώρα λέει ότι για να είσαι σωστός πατέρας πρέπει να χαρακτηρίζεσαι από τοξική αρρενωπότητα. Ο,τι να ναι, τελείως.Belisarius έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:57Έχεις ένα σοβαρό πρόβλημα. Δεν διαβάζεις τι γράφουμε πέραν των πρώτων 4-5 λέξεων και μετά ωρύεσαι σαν υστερικιά.foscilis έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:30 Δηλαδή όχι σοβαρά πείτε μου πόσο καταπιεσμένη και κακιά πουστάρα πρέπει να είσαι ώστε η απάντησή σου στην τρίχρονη κόρη σου που θέλει να σε βάψει να είναι "ΟΧΙ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ".
Δεν υπάρχει πρόβλημα να σε βάψει το παιδάκι. Αλλά αφ ενός όλοι το βαριούνται μετά το πρώτο νυχάκι και αφετέρου υπάρχει μια ποιοτική διαφορά στο πως σε βάφει το 10χρονο από την υπερπουστοπαραγωγή που βλέπουμε στη διαφήμιση.
Και για να το κάνω ακόμα πιο λιανά το πρόβλημα δεν είναι ένας πατέρας με μουτζουρωμένο πρόσωπο και νύχια ή ένας βαμμένος ομοφυλόφιλος αλλά το ότι από τον τίτλο του νήματος (μπράβο στην εταιρεία) μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι παρουσιάζονταν σωστό πρότυπο πατέρα και μπήκα και είδα τελικά μια λούγκρα απαλλαγμένη από τοξική αρρενωπότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 22 Ιουν 2020, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν περιμέναμε να μιλήσετε ευθέως, that's the point.Belisarius έγραψε: 22 Ιουν 2020, 11:05Η μεγάλη πλάκα είναι ότι κανένας στο νήμα δεν είπε ότι η διαφήμιση απευθύνεται σε gay κοινο...Yochanan έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:57 συμφωνω με την αναγνωση της διαφημισης ως πατερας που τον εβαψε η κορη. δεν απευθυνεται δλδ σε γκευ κοινο.
-
Δημοκράτης
Ναι είμαστε πουστηδες σε άρνησηPhilip Mortimer έγραψε: 22 Ιουν 2020, 11:05Φυσικά και έχει νόημα η λέξη, αναφέρεται στο λινκ.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:50Το ότι δεν την έφτιαξες εσύ την λέξη είναι το μόνο σίγουρο, απλά έχει πλάκα που νομίζετε χρησιμοποιώντας λέξεις χωρίς κανένα νόημα κάτι κανετεPhilip Mortimer έγραψε: 22 Ιουν 2020, 09:57
Πάρε να μαθαινεις, δεν την κατασκεύασα εγώ τη λεξη. https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%9F% ... E%AF%CE%B1
Βρίσκεστε εντελώς στο περιθώριο.
Αν δεν μπορείς να αποδεχθείς τη διαφορετικότητα, έχεις σοβαρό πρόβλημα, μιας και αυτό συνεπάγεται αντικοινωνική γελοιοτητα, αλλά δε θα κάτσω εγώ να σου πληρώσω τις συνεδρίες.
; lol:
Κοιτάξτε να λύσετε τα θέματά σας.
- Belisarius
Είσαι όντως χαζός ή τον παριστάνεις;Philip Mortimer έγραψε: 22 Ιουν 2020, 11:06Τώρα λέει ότι για να είσαι σωστός πατέρας πρέπει να χαρακτηρίζεσαι από τοξική αρρενωπότητα. Ο,τι να ναι, τελείως.Belisarius έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:57Έχεις ένα σοβαρό πρόβλημα. Δεν διαβάζεις τι γράφουμε πέραν των πρώτων 4-5 λέξεων και μετά ωρύεσαι σαν υστερικιά.foscilis έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:30 Δηλαδή όχι σοβαρά πείτε μου πόσο καταπιεσμένη και κακιά πουστάρα πρέπει να είσαι ώστε η απάντησή σου στην τρίχρονη κόρη σου που θέλει να σε βάψει να είναι "ΟΧΙ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ".
Δεν υπάρχει πρόβλημα να σε βάψει το παιδάκι. Αλλά αφ ενός όλοι το βαριούνται μετά το πρώτο νυχάκι και αφετέρου υπάρχει μια ποιοτική διαφορά στο πως σε βάφει το 10χρονο από την υπερπουστοπαραγωγή που βλέπουμε στη διαφήμιση.
Και για να το κάνω ακόμα πιο λιανά το πρόβλημα δεν είναι ένας πατέρας με μουτζουρωμένο πρόσωπο και νύχια ή ένας βαμμένος ομοφυλόφιλος αλλά το ότι από τον τίτλο του νήματος (μπράβο στην εταιρεία) μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι παρουσιάζονταν σωστό πρότυπο πατέρα και μπήκα και είδα τελικά μια λούγκρα απαλλαγμένη από τοξική αρρενωπότητα.
αν είσαι τόσο ανασφαλής με τη σεξουαλικότητά σου που φοβάσαι ένα βαμμένο νύχι, μάλλον δεν είσαι το τόσο closetedfoscilis έγραψε: 22 Ιουν 2020, 11:00εκτός αν είναι closeted ελληνάρες.Yochanan έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:57 συμφωνω με την αναγνωση της διαφημισης ως πατερας που τον εβαψε η κορη. δεν απευθυνεται δλδ σε γκευ κοινο.
η εικονα στη διαφημιση ισως ειναι η εικονα των γκευ που εχουν καποιοι στο μυαλο τους (στερεοτυπικη φαση δλδ) αλλα δεν ειναι η εικονα που εχουν οι ιδιοι οι γκευ για τον εαυτο τους
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αφήνω Αυτό εδώ...με ευλαβική προσοχή...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Philip Mortimer
Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιουν 2020, 11:07Ναι είμαστε πουστηδες σε άρνησηPhilip Mortimer έγραψε: 22 Ιουν 2020, 11:05Φυσικά και έχει νόημα η λέξη, αναφέρεται στο λινκ.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:50
Το ότι δεν την έφτιαξες εσύ την λέξη είναι το μόνο σίγουρο, απλά έχει πλάκα που νομίζετε χρησιμοποιώντας λέξεις χωρίς κανένα νόημα κάτι κανετε
; lol:
Κοιτάξτε να λύσετε τα θέματά σας.![]()
Συχνά προέρχεται και από καταπιεσμένους ομοφυλόφιλους, όχι απαραίτητα όμως.Η ομοφοβία, ομοφυλοφοβία ή ομοερωτοφοβία, είναι η αποστροφή ή οι διακρίσεις με αφετηρία τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή γενικότερα σε βάρος των LGBTQI+ ατόμων
Μπορεί και απλά να είσαι ένας ακαλλιεργητκς αντικοινωνικός καραβλαχος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 22 Ιουν 2020, 11:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ναι εχεις δικιο. εγω εννοουσα τους ανοιχτα γκευ. οι ντουλαπιασμένοι ειναι αλλη φαση κι εκει δεν νομιζω οτι εχεις δικιοBelisarius έγραψε: 22 Ιουν 2020, 11:05Η μεγάλη πλάκα είναι ότι κανένας στο νήμα δεν είπε ότι η διαφήμιση απευθύνεται σε gay κοινο...Yochanan έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:57 συμφωνω με την αναγνωση της διαφημισης ως πατερας που τον εβαψε η κορη. δεν απευθυνεται δλδ σε γκευ κοινο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 76 Απαντήσεις