Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιουν 2020, 02:30
ε μας λες ότι είμαστε ομοφοβικοί και σε λέω είμαστε ομοφοβικοί και τρανσφοβικοί και ότι σε έρθει στην κεφάλα, μαγκιά μας
θα κάνεις κάτι;
Πρέπει να κάνω κάτι για το ότι είστε ομοφοβικοι;
Απλά αν εκφράζει κάποιος τέτοιες απόψεις και το γνωρίζω, δε θα τον προσλάβω σαν υπάλληλο.
Philip Mortimer έγραψε: 22 Ιουν 2020, 02:23
Προφανώς και φαίνεται ακομπλεξαριστος, σε αντίθεση με εσάς τους εμμονικους/ακραίους ομοφοβικούς που βλέπετε αυτήν την τρυφερή φωτογραφία και παρομοιαζετε με...ναζί.
Δεν υπάρχουν τίποτα τεστοστερομετρα, αν δεν κατάλαβες την ειρωνεια, η κατάσταση σου είναι τραγική. Όποιος πατέρας κάνει επίδειξη τεστοστερόνης και δεν κάθεται να παίξει έτσι με τα παιδιά του γιατί δεν το θεωρεί ανδροπρεπες είναι τραγικός.
Belisarius έγραψε: 22 Ιουν 2020, 02:05
Ο πατέρας πράγματι δεν ικανοποιούσε τα απαραίτητα επίπεδα τεστοτερόνης. Αν μιλάμε σοβαρά, γνωρίζουμε όλοι, ότι όποιος έχει αντίρρηση σε αυτό ή υποκρίνεται ή δεν τα ικανοποιεί ούτε και αυτός. Δεν υπάρχει αρσενικό που θα δεχτεί να βαφτεί έτσι, πρώτα απ όλα, όχι για να μην χαλάσει την εικόνα του αλλά από καθαρή βαρεμάρα.
έχω εναν φίλο που έκατσε και του βάψει η κόρη του τα νύχια και ο μαλάκας το ανέβασε στο φβ. Ακόμα τον κοροιδεύουμε
Εντάξει νομίζω καταλαβαίνουμε τις καταστάσεις χωρίς να χρειάζεται να βάλουμε απαραβίαστους κανόνες λες και οριοθετούμε ΑΟΖ. Το κοριτσάκι μπορεί να καθίσει να σε βάψει. Προφανώς δε σημαίνει κάτι. Αλλά επίσης προφανώς υποστείς καζούρα και χαβαλέ.
ε μας λες ότι είμαστε ομοφοβικοί και σε λέω είμαστε ομοφοβικοί και τρανσφοβικοί και ότι σε έρθει στην κεφάλα, μαγκιά μας
θα κάνεις κάτι;
Απλά αν εκφράζει κάποιος τέτοιες απόψεις και το γνωρίζω, δε θα τον προσλάβω σαν υπάλληλο.
Έλα ρε δεν θα μας προσλάβεις; θα πάθουμε τέτοιο κακό; μη με σκας
θα κάνεις κάτι;
Δεν είπα ότι θα σκάσεις προσωπικά.
Εγώ πέραν του ότι γενικά προσλαμβάνω μόνο άτομα που δεν έχουν ακραίες αποψεις και εκτιμώ, οποτε ξέρω και ότι θα με βγαλυν ασπροπροσωπο, φυσικά δεν μπορώ να κάνω κάτι για το τι ηλιθιότητα έχει καθένας στο κεφάλι του.
Άλλο το να καταλαβαίνω τι ηλιθιότητα έχει καθένας στο κεφάλι του και άλλο να τη βγάζω κιόλας. Το δεύτερο δε με αφορά άμεσα, οπότε δεν καταλαβαίνω από που ακριβώς πηγάζει η αρχική σου ερώτηση.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Ιουν 2020, 23:09
Εν τω μεταξύ το μήνυμα της διαφήμισης είναι εντελώς άσχετο με ομοφυλοφιλία και ομοφοβία.
Το κοριτσάκι έχει βάψει τον μπαμπά του και του έχει βάλει κοκαλάκια γιατί έτσι θέλει για παιχνίδι και αυτός κάθεται γιατί είναι η κόρη του και την αγαπά.
Εγώ πέραν του ότι γενικά προσλαμβάνω μόνο άτομα που δεν έχουν ακραίες αποψεις και εκτιμώ, οποτε ξέρω και ότι θα με βγαλυν ασπροπροσωπο, φυσικά δεν μπορώ να κάνω κάτι για το τι ηλιθιότητα έχει καθένας στο κεφάλι του.
Άλλο το να καταλαβαίνω τι ηλιθιότητα έχει καθένας στο κεφάλι του και άλλο να τη βγάζω κιόλας. Το δεύτερο δε με αφορά άμεσα, οπότε δεν καταλαβαίνω από που ακριβώς πηγάζει η αρχική σου ερώτηση.
το ότι γράφουμε κανονικα εσένα και κατι τύπους σαν εσένα που κατασκευάζουν λέξεις όπως ομοφοβικός
Να μας πεις βέβαια ποαι ετιαρία έχεις να ξέρουμε να μη συνεργαστούμε με άτομα που έχετε τέτοια μυαλά
Belisarius έγραψε: 22 Ιουν 2020, 02:05
Δεν υπάρχει αρσενικό που θα δεχτεί να βαφτεί έτσι, πρώτα απ όλα, όχι για να μην χαλάσει την εικόνα του αλλά από καθαρή βαρεμάρα.
Ε τοτε να την πας γηπεδο, μετα για βρομικο και μετα στις πουτανες, μη τυχον και βαρεθεις. Ως (παντελονατο) αρσενικο φανταζομαι δε καταδεχεσαι ουτε να παιξεις με τις κουκλες μαζι της ε?
Μπέσα τώρα. Θα'βαφα κάνα νύχι, θα βαριόμουν, θα είπα "κάτσε να στα βαψω", θα με διαολόστειλε, θα συνέχιζα να βλέπω κάνα νετφλιξ, χαρμουριώντας.
Πάντως, μαύρα τα κάνω συνήθως. Θα ήταν γκόθικ. Εμένα μ'αρέσουν οι γκοθάδες.
με ειχαν εβρει σουρωμενο να κοιμαμαι, και με μπογιατισανε. ξυπνησα κι ετριψα και τα μουτρα μου, εγινα εντελως καρναβαλος, και μου πηρε αρκετη ωρα να καταλαβω γιατι γελανε ολοι οσοι με κοιτανε στο δρομο. αυτα 30 χρονια πριν, ποτε δεν εμαθα ποια το εκανε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιουν 2020, 02:35
το ότι γράφουμε κανονικα εσένα και κατι τύπους σαν εσένα που κατασκευάζουν λέξεις όπως ομοφοβικός
Να μας πεις βέβαια ποαι ετιαρία έχεις να ξέρουμε να μη συνεργαστούμε με άτομα που έχετε τέτοια μυαλά
Αν δεν μπορείς να αποδεχθείς τη διαφορετικότητα, έχεις σοβαρό πρόβλημα, μιας και αυτό συνεπάγεται αντικοινωνική γελοιοτητα, αλλά δε θα κάτσω εγώ να σου πληρώσω τις συνεδρίες.
θα κάνεις κάτι;
Θα κάνεις κάτι αναρωταται.
Δηλαδή αν ο άλλος είναι μαλάκας τι μπορείς να κανεις;
Δεν πήρε καλές ανάσες στη γέννα, δεν οξυγονώθηκε ο εγκέφαλος, του έμεινε κουσούρι. Ε δε θα σας πνίξομε και στον νεροχύτη κύριοι.
Είμαστε προοδευτικοί ανθρώποι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
θα κάνεις κάτι;
Δυστυχώς τα Γκούλαγκ είναι εκτός λειτουργίας.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.