Ναι, αλλά δεν μπορεί να διαβάσει δύο αράδες. Δεν την κόβω για ανεξάρτητη πολιτική καριέρα, ούτε να ασχολείται στα σοβαρά με την χρυσή αυγη. Το πιθανότερο είναι να έπηξε με την ναζοικογενεια, και τώρα που μεγάλωσε, να κάνει ότι της κατέβει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολιτιστικός μαρξισμός άλωσε και τη ΧΑ
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Ο πολιτιστικός μαρξισμός άλωσε και τη ΧΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 21 Ιουν 2020, 10:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μολογάτε, λιγούρια. Μπαίνατε; 
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Δεν είναι μόνο αδυνάτισμα, κάποιος έχει αναλάβει την ανακατασκευή της.
Σε αυτόν θα πήγαινα και τη γυναίκα μου.
τοκBeria έγραψε: 21 Ιουν 2020, 01:43 Άντε με το καλό να βγει από τη ντουλάπα κι ο Κασιδιάρης να ηρεμήσει.
Να του φύγουν τα τικ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Το πιθανότερο να έχει ψυχιατρικά προβλήματα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Ιουν 2020, 10:31
Ναι, αλλά δεν μπορεί να διαβάσει δύο αράδες. Δεν την κόβω για ανεξάρτητη πολιτική καριέρα, ούτε να ασχολείται στα σοβαρά με την χρυσή αυγη. Το πιθανότερο είναι να έπηξε με την ναζοικογενεια, και τώρα που μεγάλωσε, να κάνει ότι της κατέβει.
Golden Age μολογα Judas, εσυ το διερευσες;Σενέκας έγραψε: 21 Ιουν 2020, 01:01 Κρίμα στον Κυρ Νίκο τον μανιάτη μόνο. Έχασε το κόμμα, τώρα βλέπω δεν μπορεί ούτε στο σπίτι του να βάλει χαλινάρια στα θηλυκά του. Αυτός είναι που θα έχτιζε την εθνικοσοσιαλιστική Ελλάδα;
Η ντροπή του Μοριά ολόκληρου![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δεν ξέρω. Μια φίλη της πρώην μου από εκεί κορυδαλλο/Νίκαια, τα είχε μαζί του στο λυκειο, και δεν μας είπε τίποτα τέτοιο. Το μόνο στοιχείο που πήραμε ήταν πως είναι τυρογαριδακιας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
δεν ειναι παραξενο. οι μεν μαυροι ειναι προικισμενοι αλλα οι μη-μαυροι σκουροχρωμοι (ινδια, πακισταν κλπ) ειναι τσητος ολοιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Ιουν 2020, 10:50Δεν ξέρω. Μια φίλη της πρώην μου από εκεί κορυδαλλο/Νίκαια, τα είχε μαζί του στο λυκειο, και δεν μας είπε τίποτα τέτοιο. Το μόνο στοιχείο που πήραμε ήταν πως είναι τυρογαριδακιας.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Την παράταξη την πήρε ο Κας.με όποια προνόμια έχει αυτό.γραφεία κτλ.Lugozzi έγραψε: 21 Ιουν 2020, 10:21Τι ανεξαρτητοποίηση είναι αυτή?ST48410 έγραψε: 21 Ιουν 2020, 01:22Τώρα βλέπω ότι είναι δημοτική σύμβουλος.Gewponos90 έγραψε: 21 Ιουν 2020, 01:21
Ε καλά με ποια πολιτική να ασχοληθεί; Αφού διαλυθηκαν μόνα τους τα καρναβαλια
Πόσων ετών είναι;
- Μαυροβασίλης
εκσιμπιτ ΑΣενέκας έγραψε: 21 Ιουν 2020, 01:30Ένα πρόβλημα βέβαια είναι ότι το τικ τοκ είναι ιδιοκτησία της κομμουνιστικής κίνας, και μάλλον αποτελεί ένα μεγάλο project phishing για λογαριασμό τηςEKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Ιουν 2020, 01:27 Παντως το τικτοκ γαμαει, έχω χαζέψει με τις κωλαρες κ τις βυζαρες ειδικα των νοσηλευτριων που μεσα στην παρανοια του κοβιντ έβγαζαν βιντεακια τις κωλαρες τους, μου αρεσει, ειναι σουρεαλ![]()
Το Facebook ειναι μιζερο κ για μπουμερς με ποστς τυπου καλημερα στο όμορφο παρεακι)))))
Το Twitter ειναι γεμάτο αστειατορες, μποτς κ ψευτοτρολς
Το ινσταγκραμ είναι last year, το εχει καταστρέψει ο Μαρκ, ητανε που ήτανε.. ενταξει μια φωτογραφία εντελώς ψεμα, σκηνοθετημένη, με ανοητα χασταγκς, γενικα κλαιω
Ε δε μενει κ τπτ αλλο
https://www.iefimerida.gr/kosmos/ipa-hr ... p-oklahoma
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Λίνο Βεντούρα

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Θ το παραβλέψω, γιατί αρνούμαι να πιστέψω ότι είσαι τσιρ λιντερ του Τσίτο Μπενίτο. Θα κλείσω τα μάτια και τα αυτιά μουΜαυροβασίλης έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:31εκσιμπιτ ΑΣενέκας έγραψε: 21 Ιουν 2020, 01:30Ένα πρόβλημα βέβαια είναι ότι το τικ τοκ είναι ιδιοκτησία της κομμουνιστικής κίνας, και μάλλον αποτελεί ένα μεγάλο project phishing για λογαριασμό τηςEKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Ιουν 2020, 01:27 Παντως το τικτοκ γαμαει, έχω χαζέψει με τις κωλαρες κ τις βυζαρες ειδικα των νοσηλευτριων που μεσα στην παρανοια του κοβιντ έβγαζαν βιντεακια τις κωλαρες τους, μου αρεσει, ειναι σουρεαλ![]()
Το Facebook ειναι μιζερο κ για μπουμερς με ποστς τυπου καλημερα στο όμορφο παρεακι)))))
Το Twitter ειναι γεμάτο αστειατορες, μποτς κ ψευτοτρολς
Το ινσταγκραμ είναι last year, το εχει καταστρέψει ο Μαρκ, ητανε που ήτανε.. ενταξει μια φωτογραφία εντελώς ψεμα, σκηνοθετημένη, με ανοητα χασταγκς, γενικα κλαιω
Ε δε μενει κ τπτ αλλο
https://www.iefimerida.gr/kosmos/ipa-hr ... p-oklahoma
- Μαυροβασίλης
ούτε εσύ γραμμώθηκες με Σώτη;Σενέκας έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:34 Θ το παραβλέψω, γιατί αρνούμαι να πιστέψω ότι είσαι τσιρ λιντερ του Τσίτο Μπενίτο. Θα κλείσω τα μάτια και τα αυτιά μου![]()
viewtopic.php?p=1348672#p1348672
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Καλά κάνει το κορίτσι. Τα νειάτα θέλουν γλέντι.
Ordem e Progresso.