alekhine έγραψε: 27 Ιουν 2018, 13:36
εχει δικιο ο jason
μετα την ισοβαθμια σε ποντους μετραει η διαφορα τερματων σε ολα τα ματς του ομιλου και οχι μονο μεταξυ των ισοβαθμων ομαδων
Δεν έχει δίκιο αλλά πάει σαν τρίτο κριτήριο πριν τις κάρτες.
Αν υποθέσουμε ότι η Γερμανία ρίχνει 2-3 γκολ στην Νότιο Κορέα, τότε η Σουηδία πρέπει να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά για να περάσει από το δεύτερο κριτήριο.
εχει δικιο ο jason
μετα την ισοβαθμια σε ποντους μετραει η διαφορα τερματων σε ολα τα ματς του ομιλου και οχι μονο μεταξυ των ισοβαθμων ομαδων
Αν υποθέσουμε ότι η Γερμανία ρίχνει 2-3 γκολ στην Νότιο Κορέα, τότε η Σουηδία πρέπει να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά για να περάσει από το δεύτερο κριτήριο.
εχει δικιο ο jason
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
τα γκολ μετράνε μετά τους βαθμούς ρε αρχιμυρωδια
η γερμανια θα είναι +3 και η σουηδια +1
Βόα, έχουν 6 βαθμούς οι τρεις υποθίτεται, right ?
Σβήνουν οι Νότιες Κορέες και μετράνε οι τρεις μεταξύ τους.
ναι, όλοι από 6, όλοι από μια νίκη μεταξύ τους
και η γερμανια θα έχει διαφορά τερμάτων +3, το μεξικο αν χάσει με ενα γκολ +2 και η σουηδια +1
περνάνε οι γερμανοι και οι μεξικανοι
Ούτε κάρτες ούτε κορώνα γράμματα
Οι μεταξυ τους νικες ( βαθμοι) δεν χρειαζονταν να αναφερθουν καν καθως αποτελει 4ο κατα σειρα κριτηριο. Θα εχουν ολοι απο 6 βαθμους στο συγκεκριμενο σεναριο οποτε παμε στο δευτερο κριτηριο που ειναι η συνολικη διαφορα τερματων και που λογικα θα υπερτερει η γερμανια και θα παιχτει το πραγμα μεταξυ μεξικου σουηδιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Namrail την 27 Ιουν 2018, 14:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πως ξεγελάει η μπάλα.
Χτες στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο η ντοντ κράϊ φορ μη την είχε πατήσει τη Νιγηρία. Ωχ τώρα θα μπει λέω το γκολ, ας την παίξω.
Μέχρι να πάω στο άλλο δωμάτιο που είναι το pc και μέχρι να κάτσω στην καρέκλα βάζει τις φωνές ο άλλος "γολ-γολ-γολ μέσι μέσι καρά μέσι", πάει το bet το -1 που ήθελα να παίξω, το κάνω -2, χαίρετε. Το γυρνάει μετά το ματς η Νιγηρία, κανονικά έπρεπε να κερδίσει και γίνεται χι στο χάντικαπ στο τέλος.
σκέφτομαι διπλό γερμανίας σε συνδυασμό με όβερ/άντερ
το άλλο πιστεύω άσσος μεξικό
ίσως το παίξω dnb
απο Γερμανία έψηνα να χτυπήσω το ng. Δεν εχω δει αποδοσεις ακομα αλλα πιστευω οτι συμφερει περισσοτερο απο το ξερό διπλό. Επισης, ενα ξερο χ ηθελα να ριξω και το μεξικο-σουηδια,αλλα εδω δεν μου βγαινει με τοση ευκολια σημερα το ξερο χ οπως πανευκολα μου βγηκε χτες πχ με το γαλλία-δανία. Για ασσο το βλεπω κι εγω, με dnb ειναι καλη επιλογη. Αντερ 2.5 η Ελβετια και διπλο ξερο η Βραζιλία (σκεφτηκα και το 2/2 ημ/τελ αλλα φοβάμαι) οι υπολοιπες επιλογες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 27 Ιουν 2018, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εχει δικιο ο jason
Για να περασει η σουηδια με το δευτερο κριτηριο αρκει να κερδισει με 2-0 το μεξικο οτι και αν κανει η γερμανια.
σκέφτομαι διπλό γερμανίας σε συνδυασμό με όβερ/άντερ
το άλλο πιστεύω άσσος μεξικό
ίσως το παίξω dnb
απο Γερμανία έψηνα να χτυπήσω το ng. Δεν εχω δει αποδοσεις ακομα αλλα πιστευω οτι συμφερει περισσοτερο απο το ξερό διπλό. Επισης, ενα ξερο χ ηθελα να ριξω και το μεξικο-σουηδια,αλλα εδω δεν μου βγαινει με τοση ευκολια σημερα το ξερο χ οπως πανευκολα μου βγηκε χτες πχ με το γαλλία-δανία. Για ασσο το βλεπω κι εγω, με dnb ειναι καλη επιλογη. Αντερ 2.5 η Ελβετια και διπλο ξερο η Βραζιλία (φοβάμαι το 2/2 ημ/τελ) οι υπολοιπες επιλογες.
το στοιχιμαν είναι κατεβασμένο
δε μπορώ να δω αποδόσεις
Βόα, έχουν 6 βαθμούς οι τρεις υποθίτεται, right ?
Σβήνουν οι Νότιες Κορέες και μετράνε οι τρεις μεταξύ τους.
Που τα ειδες αυτα μωρε?
και στον alekhine
Οχι δεν τα ειδες στον αλιεχιν τα βγαζεις απλα απο την κοιλια σου. Το αρθρο λεει για φιρστ στεπ οπου μετρανε κατα σειρα συνολικη βαθμολογια, συνολικη διαφορα τερματων (με τις νοτιες κορεες μεσα) και καλυτερη επιθεση και επειτα για σεκοντ στεπ αν δεν φτασουν αυτα τα τρια πρωτα κριτηρια.
Εσυ πηδας απο το πρωτο κριτηριο της συνολικης βαθμολογιας στο τεταρτο, της βαθμολογιας μονο μεταξυ τους. Πως το κανεις αυτο? Γουντιντ εισαι. Καπως...