!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί ο ιππόδρομος είναι καλύτερος από το ποδόσφαιρο για τους στοιχηματίες

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Re: Γιατί ο ιππόδρομος είναι καλύτερος από το ποδόσφαιρο για τους στοιχηματίες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

wooded glade έγραψε: 18 Ιουν 2020, 14:42
EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιουν 2020, 14:26 Το βασικο μειονέκτημα του ιπποδρομου ειναι οτι θα εισαι παντα ενας σιχαμερος αλογομουρης. Δεν ειναι τοσο κοινωνικά αποδεκτό οσο το να παίζεις κανα στοίχημα.

Το στοίχημα βεβαια ειναι ετσι φτιαγμένο που θα χανεις σε βάθος χρόνου. Δεν ειναι fair bet κ όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτο ειναι καθυστερημένος. Απο μια πρόχειρη ανάλυση που έχω κανει, η αποδοση συνολικού κόστους, εργατοωρες που ξοδευεις κτλ, το να μοιράζεις φυλλαδια ειναι πιο επικερδής δραστηριότητα απο το παμε στοίχημα. Αν θες να παιξεις κανα στοίχημα οκ, κάντο για την πλακα σου, μια στο τοσο. Αλλα αν νομίζεις οτι εισαι πονηριδης, η στατιστική ειναι εναντιον σου.
Στην Ελλάδα έχει κακό όνομα.
Στην Αγγλία όχι (βασίλισσα-Τσώρτσιλ).
Στα εμιράτα όχι.
Στη Ρουμανία περιέργως το επέτρεπε ο Τσεαουσέσκου, το απαγόρεψε ο Ιονέσκου και ξαναεπιτράπηκε τώρα τελευταία.

Σωστά τα λες στην Αγγλία είναι με τα καπέλα τους ,αρχόντοι
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:00
shrike έγραψε: 18 Ιουν 2020, 14:30
Φίλε, (ειλικρινής) απορία άσχετου: τι ακριβώς σημαίνει το fair bet; Και αν είναι πάνω-κάτω αυτό που νομίζω, πώς ακριβώς θα μπορούσε να είναι fair ένα bet; Ακόμα κι αν υπάρχει τέτοιο πράμα, θα πρέπει να βασίζεται στους πολλούς και άσχετους αιμοδότες ώστε να είναι fair για τους σούπερ-παίχτες, έτσι δεν είναι; Οπότε, από που κι ως που fair;

Εκτός κι αν δεν το πιάνω σωστά...
Βασικα πηγα να γράψω κατεβατο αλλα δε χρειάζεται κ δεν έχω κ χρονο τώρα. Δικαιο εννοώ να εισαι 50/50 χανω/κερδίζω, οπως σε κορώνα γράμματα. Αν εγω έχω 1 ευρώ, εσυ 1, κ το πονταρεις κορώνα κ εγω γραμματα, κ εχουμε βαλει ποντάρισμα σε ενα απο τα δυο, είναι ενα δικαιο παιχνίδι.

Απο την αλλη, η στατιστική σε ολες αυτες τις περιπτώσεις ευνοεί τους bookmakers, για πολλούς λογους Εχουν αυτο που ονομάζεται house edge. Και όσο περισσότερο παίζεις, τοσο πιο πιθανο ειναι να χάνεις, λογω του law of large numbers. Αν θελεις να βγαλεις λεφτα απο το στοίχημα, ο καλύτερος τρόπος ειναι να γινεις εσύ ο bookmaker.

Εχε υπόψιν οτι ακομα κ αν ηταν δικαιο παιχνίδι ενα στοίχημα, παλι σε βάθος χρόνου θα έχανες κατα πασα πιθανότητα. Γιατι (α) το 50/50 υπονοεί αριστο παιχνίδι κ αποφασεις, πραγμα πρακτικα αδυνατο για εναν στοιχηματια, (β) το λεγομενο gambler's ruin: αργα ή γρηγορα ακομα κ με 50/50 τα λεφτα σου θα εξαντληθουν σε αντίθεση με του ΟΠΑΠ. Με αλλα λόγια, επιστρέφοντας στο παραδειγμα με το κερμα που σου ανεφερα στην αρχη, αν παίζουμε αυτό το παιχνίδι εγω κ εσυ κ εγω εχω απειρα χρηματα ενω εσυ έχεις 100 ευρώ, σε βαθος χρονου θα σε νικησω, θα σου πάρω ολα τα χρηματα.

Υπάρχει κ μια αλλη περίπτωση φυσικα να κερδίζεις στο παμε στοίχημα συστηματικά: να έχεις inside info, αλλα αν ίσχυε αυτό, δε θα συζητάγαμε εδω.
Μιλάμε χωρίς κλεψιές πάντα.
Δεν είμαστε ούτε οι Κροάτες, ούτε ο αείμνηστος.
Μετά, ο πλούσιος βέβαια τρώει τον φτωχό όχι μόνο στο 50-50 αλλά και στο 45-55 υπέρ του φτωχού. Γι αυτό υπάρχουν τα limits. Αλλοιώς εγώ που έχω άπειρα λεφτά παίζω στον ΟΠΑΠ 10 δις ευρώ σε ένα even money και μετά άλλα 20, 40 δις μαρτινγκεϊλικώς και τους παίρνω την εταιρεία !
Δεν θα μου το επιτρέψουν όμως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 18 Ιουν 2020, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

wooded glade έγραψε: 18 Ιουν 2020, 14:57
shrike έγραψε: 18 Ιουν 2020, 14:53
wooded glade έγραψε: 18 Ιουν 2020, 14:34

Οπωσδήποτε έτσι είναι.
Έτσι είναι όλα τα παιχνίδια.
Γιατί να πάω εγώ να δώσω τα ωραία χίλια μου δολλάρια για να μπω σε ένα τουρνουά Αμερικάνικου μπιλιάρδου αν δεν πιστεύω ότι είμαι καλύτερος για να προκριθώ στα τελικά και να έχω μερίδιο ;
Σαν fair από φορογκανιοτικής πλευράς είναι τα ανταλλακτήρια, τα οποία στην Ελλάδα τα έχει απαγορέψει ο ΟΠΑΠ.
Ναι, οκ, απλά δεν πιάνω το νόημα του όρου fair bet. Ή, έστω, αν μπορείς μου πεις ένα στοίχημα που δεν είναι fair σε αντίθεση με ένα fair, για να καταλάβω τι σημαίνει.
Χρμφ.
Αν παίξουν δύο ομάδες και λήξει ισόπαλος ο αγώνας και το πάνε στα πέναλτυ και σου πω εγώ Σεντάν 2.00 - Μονπελιέ 2.00 είναι fair.
Αν σου πω Σεντάν 1.80 - Μονπελιέ 1.80 όπως κάνει ο ΟΠΑΠ δεν είναι.
Αν σου πω Σεντάν 1.95 - Μονπελιέ 1.95 είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω, διότι σαν εταιρεία πρέπει να πληρώσω φόρους, πρέπει να πληρώσω γραμματείς και φαρισαίους και πρέπει να πληρώσω και τα listing rights της Σεντάν και της Μονπελιέ.
Α, μάλιστα. ΟΚ, τώρα το 'πιασα. Σου είπα, είμαι άσχετος με το αντικείμενο, απλά εγκυκλοπαιδικά ρώτησα για να καταλαβαίνω τους όρους που λέτε.

Στοίχημα δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου (ακόμα και σε αθλήματα που παρακολουθώ μανιωδώς), μια-δυο φορές το μήνα μπορεί να βάλω κανένα τζόκερ των 3 ευρώ. Κι αυτό συνήθως το παίρνω έτοιμο δηλαδή, πες το λαχείο, δεν κάθομαι να συμπληρώσω.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:00
shrike έγραψε: 18 Ιουν 2020, 14:30
Φίλε, (ειλικρινής) απορία άσχετου: τι ακριβώς σημαίνει το fair bet; Και αν είναι πάνω-κάτω αυτό που νομίζω, πώς ακριβώς θα μπορούσε να είναι fair ένα bet; Ακόμα κι αν υπάρχει τέτοιο πράμα, θα πρέπει να βασίζεται στους πολλούς και άσχετους αιμοδότες ώστε να είναι fair για τους σούπερ-παίχτες, έτσι δεν είναι; Οπότε, από που κι ως που fair;

Εκτός κι αν δεν το πιάνω σωστά...
Βασικα πηγα να γράψω κατεβατο αλλα δε χρειάζεται κ δεν έχω κ χρονο τώρα. Δικαιο εννοώ να εισαι 50/50 χανω/κερδίζω, οπως σε κορώνα γράμματα. Αν εγω έχω 1 ευρώ, εσυ 1, κ το πονταρεις κορώνα κ εγω γραμματα, κ εχουμε βαλει ποντάρισμα σε ενα απο τα δυο, είναι ενα δικαιο παιχνίδι.

Απο την αλλη, η στατιστική σε ολες αυτες τις περιπτώσεις ευνοεί τους bookmakers, για πολλούς λογους Εχουν αυτο που ονομάζεται house edge. Και όσο περισσότερο παίζεις, τοσο πιο πιθανο ειναι να χάνεις, λογω του law of large numbers. Αν θελεις να βγαλεις λεφτα απο το στοίχημα, ο καλύτερος τρόπος ειναι να γινεις εσύ ο bookmaker.

Εχε υπόψιν οτι ακομα κ αν ηταν δικαιο παιχνίδι ενα στοίχημα, παλι σε βάθος χρόνου θα έχανες κατα πασα πιθανότητα. Γιατι (α) το 50/50 υπονοεί αριστο παιχνίδι κ αποφασεις, πραγμα πρακτικα αδυνατο για εναν στοιχηματια, (β) το λεγομενο gambler's ruin: αργα ή γρηγορα ακομα κ με 50/50 τα λεφτα σου θα εξαντληθουν σε αντίθεση με του ΟΠΑΠ. Με αλλα λόγια, επιστρέφοντας στο παραδειγμα με το κερμα που σου ανεφερα στην αρχη, αν παίζουμε αυτό το παιχνίδι εγω κ εσυ κ εγω εχω απειρα χρηματα ενω εσυ έχεις 100 ευρώ, σε βαθος χρονου θα σε νικησω, θα σου πάρω ολα τα χρηματα.

Υπάρχει κ μια αλλη περίπτωση φυσικα να κερδίζεις στο παμε στοίχημα συστηματικά: να έχεις inside info, αλλα αν ίσχυε αυτό, δε θα συζητάγαμε εδω.
Ακόμα καλύτερη διευκρίνιση, θενκς μαν.

Κι αυτό που λες πάντως είχα κατά νου όταν ρώτησα, πώς μπορεί να είναι fair αφού το στήνει κάποιος που έχει σαν σκοπό να κερδίσει. Είτε αυτός είναι ο ΟΠΑΠ είτε οποιοσδήποτε. Αν ήταν πραγματικά δίκαιο, θα έπαιζε το κεφάλι του. Και φαντάζομαι ότι αυτός (οργανισμός ή άτομο) είναι επιχειρηματίας, όχι τζογαδόρος.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ο μονος σιγουρος τροπος να χασεις τα λεφτα σου :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

shrike έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:05 Κι αυτό που λες πάντως είχα κατά νου όταν ρώτησα, πώς μπορεί να είναι fair αφού το στήνει κάποιος που έχει σαν σκοπό να κερδίσει. Είτε αυτός είναι ο ΟΠΑΠ είτε οποιοσδήποτε. Αν ήταν πραγματικά δίκαιο, θα έπαιζε το κεφάλι του. Και φαντάζομαι ότι αυτός (οργανισμός ή άτομο) είναι επιχειρηματίας, όχι τζογαδόρος.
Δεν έχει ανάγκη να στήσει τίποτα, αυτά είναι μπούρδες.
Σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις μπορεί αλλά λένε μπούρδες.
Το μεγαλύτερο ξύλο που ήθελα να ρίξω ποτέ ήταν στον Μάκη τον Τριανταφυλλόπουλο τότε που έκανε τις εκπομπές "κίτρινος Τύπος" για τα παράνομα καζίνο των Τεκτερίδη - Νικολετάτου.
Μας έλεγε λοιπόν πως αυτοί οι δύο έχουν εγκαταστήσει κλεψιμέϊκα μηχανήματα, αλλά προσέθεσε "όσοι θέλετε να παίξετε περιμένετε τα έγκυρα-τα ελεγχόμενα του ΟΠΑΠ που θα βγουν σε λίγο" ! Ήταν η εποχή που θα έφτιαχνε λέει το "Ολυμπιακά φρουτάκια" ο Σημίτης.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:09 ο μονος σιγουρος τροπος να χασεις τα λεφτα σου :g030:
Εσύ Φιντέλ - Βελόπουλο.
Θα εξετασθείς σε λίγο και θα πιαστείς αδιάβαστος.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

wooded glade έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:11
shrike έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:05 Κι αυτό που λες πάντως είχα κατά νου όταν ρώτησα, πώς μπορεί να είναι fair αφού το στήνει κάποιος που έχει σαν σκοπό να κερδίσει. Είτε αυτός είναι ο ΟΠΑΠ είτε οποιοσδήποτε. Αν ήταν πραγματικά δίκαιο, θα έπαιζε το κεφάλι του. Και φαντάζομαι ότι αυτός (οργανισμός ή άτομο) είναι επιχειρηματίας, όχι τζογαδόρος.
Το μεγαλύτερο ξύλο που ήθελα να ρίξω ποτέ ήταν στον Μάκη τον Τριανταφυλλόπουλο τότε που έκανε τις εκπομπές "κίτρινος Τύπος" για τα παράνομα καζίνο των Τεκτερίδη - Νικολετάτου.
Μας έλεγε λοιπόν πως αυτοί οι δύο έχουν εγκαταστήσει κλεψιμέϊκα μηχανήματα, αλλά προσέθεσε "όσοι θέλετε να παίξετε περιμένετε τα έγκυρα-τα ελεγχόμενα του ΟΠΑΠ που θα βγουν σε λίγο" ! Ήταν η εποχή που θα έφτιαχνε λέει το "Ολυμπιακά φρουτάκια" ο Σημίτης.
Ρε συ, όταν λέω "στήσει" εννοώ να στήσει την επιχείρηση, όχι να το στήσει = το παιχνίδι είναι στημένο κλπ.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Custom_F έγραψε: 18 Ιουν 2020, 14:55 Ρε μην πετατε τα λεφτα σας.
.

Η Ψυχολογική ερμηνεία τής τζογαδόρικης συμπεριφοράς ειναι ότι.....

Δέν είναι ικανοποιημένοι από τήν ζωή τους.....

Δέν έχουν "νίκες" στή ζωή.....

Καί προσπαθούν μέ αυτές τίς μικρές "νίκες" στόν τζόγο.....

Να αναπληρώσουν τήν έλλειψη "νικών" στήν πραγματική ζωή.....

Τό ανικανοποίητο.....είναι μιά μορφή αρρώστιας.....ικανό νά τρελάνει.....

Τάδε Εφη.....Εφη Τάδε.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
wooded glade

shrike έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:14
wooded glade έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:11
Ρε συ, όταν λέω "στήσει" εννοώ να στήσει την επιχείρηση, όχι να το στήσει = το παιχνίδι είναι στημένο κλπ.
Κοίτα, θα μπορούσε να είναι μία εταρεία λαϊκής βάσεως.
Εφ' όσον όλοι εμείς εδώ συμφωνούμε για τους λόγους που εξέθεσα να παίζουμε στοίχημα, ιδρύουμε και μία εταιρεία λαϊκής βάσεως που λειτουργεί χωρίς κέρδος - όπως π.χ. είναι το χρηματιστήριο.
Θα έχουμε φυσικά να πληρώσουμε διάφορα έξοδα και φόρους, οπότε αυτά τα λεφτά πρέπει αναγκαστικά να τα πάρουμε από σένα (το θύμα !) - αλλά είμαστε εταιρεία λαϊκής βάσεως, δεν πάμε για κέρδη.
Από εκεί και πέρα οι εταιρείες που υπάρχουν διαιρούνται σε κλεψιμέϊκες και σούπερ-κλεψιμέϊκες και όσο πάει χειροτερεύει.
Διότι το κράτος κλέβει κι αυτό, ή στην καλύτερη περίπτωση αδιαφορεί, η δε αντιπολίτευση μας λέει βέβαια ότι δεν είναι μαρξιστική-λενινιστική συμπεριφορά.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:18
.

.
Μαρξιστική σκέψη.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

wooded glade έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:21
Από εκεί και πέρα οι εταιρείες που υπάρχουν διαιρούνται σε κλεψιμέϊκες και σούπερ-κλεψιμέϊκες και όσο πάει χειροτερεύει.
Ειναι δηλαδη σαν το καζινο, οπου υπάρχουν κλεψιμεικα (μπλακτζακ) κ σούπερ κλεψιμεικα (φρουτακια) παιχνιδια;
Άβαταρ μέλους
wooded glade

EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:24
wooded glade έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:21
Ειναι δηλαδη σαν το καζινο, οπου υπάρχουν κλεψιμεικα (μπλακτζακ) κ σούπερ κλεψιμεικα (φρουτακια) παιχνιδια;
Ε ναι, οι ίδιοι άτομα είναι.
Μου λένε ότι υπάρχει κάποιος απαράτσικ του σημερινού ΟΠΑΠ που ήταν παλιά ιντερνετικός μπουκ, απ' αυτούς που κυνήγαγε ο ΟΠΑΠ !

Αλλά και στο ίδιο άθλημα όλες οι αγορές δεν είναι ίδιες.
Στο internet π.χ. η πρόβλεψη του αποτελέσματος του 90λέπτου πάει προς 6% γκανιότα περίπου, αλλά στο ακριβές σκορ μπορεί να είναι και 20%, αν κάτσεις και κάνεις τον υπολογισμό σε όλο τον πίνακα των correct scores.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

wooded glade έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:22
.

.
Μαρξιστική σκέψη.
.

Δηλαδή η Νευρολογία / Ψυχιατρική / Ψυχολογια.....είναι Μαρξιστική ;;;..... :smt017

Πρίν τόν Μάρξ.....πώς θά λεγόταν δηλαδή τοιαύτη συμπεριφορά ;;;

Τό Ανικανοποίητο δέν είναι "Αρρωστο"......;;;

Η ΠροκαταληψοΜανία τών τζογαδόρων δέν είναι αρρώστια ;;;

Διαφημίζουν καί τό τζόγο τά μουνόπανα στίς τηλεοράσεις..... :fp:

Νά κάνουν τή νεολαία τής χώρας τζογαδόρους..... :fp:

Αντί νά ανοίγουν επιχειρήσεις.....

Η νά ανοίγουν τά σκέλια καί νά μπερδευουν τά μπούτια τους μέ της αλληνής.....

Ουαί...........καί Φεύ.......

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
wooded glade

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:43
wooded glade έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:22

.

.
Μαρξιστική σκέψη.
.

Δηλαδή η Νευρολογία / Ψυχιατρική / Ψυχολογια.....είναι Μαρξιστική ;;;..... :smt017

Πρίν τόν Μάρξ.....πώς θά λεγόταν δηλαδή τοιαύτη συμπεριφορά ;;;

Τό Ανικανοποίητο δέν είναι "Αρρωστο"......;;;

Η ΠροκαταληψοΜανία τών τζογαδόρων δέν είναι αρρώστια ;;;

Διαφημίζουν καί τό τζόγο τά μουνόπανα στίς τηλεοράσεις..... :fp:

Νά κάνουν τή νεολαία τής χώρας τζογαδόρους..... :fp:

Αντί νά ανοίγουν επιχειρήσεις.....

Η νά ανοίγουν τά σκέλια καί νά μπερδευουν τά μπούτια τους μέ της αλληνής.....

Ουαί...........καί Φεύ.......

.
Εναντίον του τζόγου είναι οι biblebeltικοί και τα κουμούνια, υποκριτικά πολλές φορές (βλ. π.χ. Τριανταφυλλόπουλος πιό πάνω).
Εγώ είμαι ουδέτερος.
Πιστεύω όμως στο αξίωμα ότι τα μάνεϋ είναι μάνεϋ και σας κάνω μαθήματα.

Αντί εν πάσει περιπτώσει να ασχοληθούμε με το αντικείμενο του thread μας, μας καλούν να ... απολογηθούμε οι διάφοροι Ραχήλ Μακρή, ζαίοι και δεν συμμαζεύεται.
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Πριν παντρευτώ έπαιζα στοίχημα και όταν τις καθημερινές δεν είχε παιχνίδια έπαιζα ιππόδρομο. Είχα βάλει και το Εγγλέζικο δορυφορικό κανάλι και έβλεπα at the races. Επαιζα απλά στοιχήματα γκανιάν συνήθως αλλά και δίδυμα ή τρίδυμα στις Ελληνικές και πήγαινα σχετικά καλά. Βεβαια στα Ελληνικά οι περισσότεροι παίζαν τετραπλό και πηγαίναν κουβά. Αγαπημένο και πιο επικερδές ήταν το lay στο Betfair όταν έβλεπα ότι ένα άλογο δεν πηγαίνει καλά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”