!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Antares έγραψε: 17 Ιουν 2020, 18:50 Γιατί οι άλλες που παντρευόσαστε είναι καλύτερες; Εγώ μια μέρα να καθόμουν με μια από αυτές όπως τις ξέρω, θα καλούσα την αντιτρομοκρατική. Οικιακή τρομοκρατία.
Στην δουλειά θα έπρεπε κανονικά να επέμβει η αντιτρομοκρατική. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να τις ανέχεται και εφόσον έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες (αναφορά εσωτερικά, αστυνομία) και δεν κάνει κανείς τίποτα, θα έπρεπε η συμπεριφορά τους και η πάρλα τους να χαρακτηρισθεί τρομοκρατική ενέργεια.
ναι, αυτες που παντρευομαστε ειναι καλυτερες.

για αρχη, δεν γκρινιαζουν για τις συναδελφους στη δουλεια τους σε καθε κουβεντα που βγαινει απο το στομα τους. υστερα, ειναι ευχαριστες. λενε κανα αστειο που και που, γελανε, χαμογελανε, ειναι ομορφο να εισαι διπλα τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εάν ισχύουν αυτά που γράφονται και δεν είναι πίπες των δημοσιογράφων, (ότι δηλαδή είχε κάνει επεισόδιο στον γκόμενο να μην μιλάει με το θύμα) τότε ο τύπος έπρεπε να καταλάβει αμέσως ποιος επιτέθηκε στο θύμα.

Το γεγονός ότι δεν πήγε στην αστυνομία αμέσως και πέρασαν τόσες μέρες για να συλληφθεί η ψυχασθενής είναι επιβαρυντικό για τον ίδιο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

δεν το γνωριζα αυτο. αυτο ναι ειναι θεμα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 17 Ιουν 2020, 19:04
Antares έγραψε: 17 Ιουν 2020, 18:50 Γιατί οι άλλες που παντρευόσαστε είναι καλύτερες; Εγώ μια μέρα να καθόμουν με μια από αυτές όπως τις ξέρω, θα καλούσα την αντιτρομοκρατική. Οικιακή τρομοκρατία.
Στην δουλειά θα έπρεπε κανονικά να επέμβει η αντιτρομοκρατική. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να τις ανέχεται και εφόσον έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες (αναφορά εσωτερικά, αστυνομία) και δεν κάνει κανείς τίποτα, θα έπρεπε η συμπεριφορά τους και η πάρλα τους να χαρακτηρισθεί τρομοκρατική ενέργεια.
Τι σου κάνουν πια βρε Antares?
τιποτα απολυτως. απλως αμα δεν πανε καλα τα πραγματα, καποιος πρεπει να φταιει, και ποτε δεν παραδεχομαστε οτι μπορει να φταιμε εμεις. αν εχουμε συντροφο, φταιει αυτος. αν ζουμε με τους γονεις μας, αυτοι. αλλιως οποιον βρουμε προχειρο. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2020, 09:59 Eγώ δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση περιέργεια για αυτόν με τον οποίο νόμιζε ότι είχε σχέση ζωής η βιτριολίστρια.

Επίσης δεν καταλαβαίνω σε τι ακριβώς είχε ευθύνη, από τη στιγμή που όταν μπλέξεις με ψυχωσικούς, είτε έχεις είτε δεν έχεις σχέση μαζί τους, τα πράγματα κρίνονται και εξελλίσονται σύμφωνα με τη "λογική" των ψυχωσικών.
Ναι, γίνεται, είναι ο άλλος που είχε ερωτευθεί την Πάρις Χίλτον.
Πολλά γίνονται.
Εγώ σκέφτομαι και το εξής:
Είσαι ένας που δραπέτευσε από έναν από τους "σοσιαλιστικoύς παράδεισους" πηδώντας τα συρματοπλέγματα.
Ευρισκόμενος στη δύση πλέον συναντάς την ωραία πράκτορα της Bundes Geheime polizei που σε βοήθησε να καταστρώσεις το σχέδιο απόδρασης.
Την ερωτεύεσαι, σε απορρίπτει. Τι γίνεται μετά ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Beria έγραψε: 18 Ιουν 2020, 10:12 Εάν ισχύουν αυτά που γράφονται και δεν είναι πίπες των δημοσιογράφων, (ότι δηλαδή είχε κάνει επεισόδιο στον γκόμενο να μην μιλάει με το θύμα) τότε ο τύπος έπρεπε να καταλάβει αμέσως ποιος επιτέθηκε στο θύμα.

Το γεγονός ότι δεν πήγε στην αστυνομία αμέσως και πέρασαν τόσες μέρες για να συλληφθεί η ψυχασθενής είναι επιβαρυντικό για τον ίδιο
Δείξε μου τη γκόμενα σου να σου πω ποιος είσαι...
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Beria έγραψε: 18 Ιουν 2020, 10:12 Εάν ισχύουν αυτά που γράφονται και δεν είναι πίπες των δημοσιογράφων, (ότι δηλαδή είχε κάνει επεισόδιο στον γκόμενο να μην μιλάει με το θύμα) τότε ο τύπος έπρεπε να καταλάβει αμέσως ποιος επιτέθηκε στο θύμα.

Ναι αλλά μάλλον δεν είχε κάνει επεισόδιο.
Εξ άλλου μετά την εξουδετέρωση της Ιωάννας με τι προσόντα ήλπιζε να τα ξαναφτιάξει μ' αυτόν ; Σαν πρώην βιτριολίστρια ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 18 Ιουν 2020, 10:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Beria έγραψε: 18 Ιουν 2020, 10:12 Το γεγονός ότι δεν πήγε στην αστυνομία αμέσως και πέρασαν τόσες μέρες για να συλληφθεί η ψυχασθενής είναι επιβαρυντικό για τον ίδιο
Για ποιο λόγο;
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

διπλο ποστ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 18 Ιουν 2020, 10:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 18 Ιουν 2020, 10:04
Northern Spirit έγραψε: 18 Ιουν 2020, 09:45
Αντι να χωρισει το μαλακα η συγκεκριμενη πηγε και εριξε βιτριολι στην αλλη.. :roll:
Συμφωνώ εν μέρει.
Εγώ δεν συμφωνώ γιατί δεν υπήρχε καν μόνιμος δεσμός στη φάση. Δηλαδή πως θα τον "χώριζε";

-Καλημέρα, είμαι η Αφρούλα.
-...Ποια Αφρούλα;
-Θυμάσαι που είχαμε βρεθεί στο ASBETE (όνομα μπαρ) πριν δυο μήνες, μου είπες ότι σου άρεσε πολύ το φόρεμα μου και μετά πήγαμε στο πάρκινγκ της μαρίνας;
-Την προηγούμενη εβδομάδα;
-Όχι, στις 2 Ιουνίου του 2019 που ο Ερμής ήταν ανάδρομος, θυμήθηκες τώρα;
-Έλα βρε, σε θυμήθηκα. Αφρούλα σε λένε; Ωραίο όνομα. Τι κάνεις Αφρούλα;
-Πήρα να σου πω ότι χωρίζουμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

όχι, γιατί δεν είναι καθόλου προφανές ότι κάποια που κάνει ένα τέτοιο σκηνικό θα προχωρήσει μετά σε δολοφονική επίθεση. Και μάλιστα μήνες μετά.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2020, 10:23
Naida έγραψε: 18 Ιουν 2020, 10:04 Αντι να χωρισει το μαλακα η συγκεκριμενη πηγε και εριξε βιτριολι στην αλλη.. :roll:

Συμφωνώ εν μέρει.
Εγώ δεν συμφωνώ γιατί δεν υπήρχε καν μόνιμος δεσμός στη φάση. Δηλαδή πως θα τον "χώριζε";

-Καλημέρα, είμαι η Αφρούλα.
-...Ποια Αφρούλα;
-Θυμάσαι που είχαμε βρεθεί στο ASBETE (όνομα μπαρ) πριν δυο μήνες, μου είπες ότι σου άρεσε πολύ το φόρεμα μου και μετά πήγαμε στο πάρκινγκ της μαρίνας;
-Την προηγούμενη εβδομάδα;
-Όχι, στις 2 Ιουνίου του 2019 που ο Ερμής ήταν ανάδρομος, θυμήθηκες τώρα;
-Έλα βρε, σε θυμήθηκα. Αφρούλα σε λένε; Ωραίο όνομα. Τι κάνεις Αφρούλα;
-Πήρα να σου πω ότι χωρίζουμε.
Ότι κάτι υπήρχε, υπήρχε.
Έστω και διακοπτόμενος δεσμός.
Τώρα ο άλλος κάνει ότι δεν την ξέρει την 35χρονη.
Και επίσης στα messages προς την Ιωάννα έκανε ότι δεν την ήξερε - αφού ήθελε να φάει Ιωάννα, αυτό είναι διαπιστωμένο.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

aljawn έγραψε: 18 Ιουν 2020, 10:23
Beria έγραψε: 18 Ιουν 2020, 10:12 Το γεγονός ότι δεν πήγε στην αστυνομία αμέσως και πέρασαν τόσες μέρες για να συλληφθεί η ψυχασθενής είναι επιβαρυντικό για τον ίδιο
Για ποιο λόγο;
Λέω, εάν ισχύουν αυτά που γράφονται ότι πήγε η δραστις και του έκανε μαρς να μην βλέπει το θύμα.
Όταν έμαθε ότι αυτή για την οποία είχε προειδοποιηθεί να μην βλέπει λούστηκε με βιτριόλι δεν έπρεπε να πάει να καταθέσει το σκηνικό;
Εκτός εάν έτσι λύθηκε η υπόθεση
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Εγώ δεν πείθομαι εντελώς, επειδή πάνε να βγάλουν την 35χρονη σαν την απόλυτα τρελή σάϊκο που ανά πάσα στιγμή θα μακέλευε κόσμο ενώ την Ιωάννα μας την σερβίρουν με το μικρό της όνομα πλέον, αθώα και άμαθη, σαν κόρη και αδελφή μας. Ξεκινήσανε με το "μακρινές γνωστές", "είχαν μιλήσει μία φορά", και μέρα παρά μέρα έχουν βγει πληροφορίες πως έχουν μεγαλώσει στην ίδια κωμόπολη, έχουν πάει στο ίδιο σχολείο, μάλλον γνωρίζονταν από τότε ακόμα επειδή έχουν ένα χρόνο διαφορά, έχουν συναντηθεί σε κοσμικές εκδηλώσεις από τον ευρύτερο κύκλο τους, έχουν και μακρινή συγγένεια, έχουν μιλήσει αρκετές φορές ονλάϊν για τον γκόμενο, και άρα από όλα αυτά συμπεραίνουμε ότι η 35χρονη είναι παθολογική ζηλιάρα και εν δυνάμει φόνισσα ενώ η Ιωάννα κοιτούσε την δουλειά της και δεν έδινε δικαιώματα.

Ο δε γόης νίπτει τας χείρας του, υποτίθεται πως έριχνε ξηγημένους περιστασιακούς πήδουλους και φλέρτατε ονλάϊν με 5 χρόνια μικρότερες, αλλά η άλλη ήταν πεπεισμένη, επειδή είναι η απόλυτα τρελή σάϊκο λίγο πριν την ημερομηνία λήξης της, πως ετοιμάζονταν για γάμο. Η δε Ιωάννα προσπαθούσε να τον αποφύγει συνέχεια, μας έλεγαν πως μόνο αιτήματα φιλίας είχαν παιχτεί, αλλά τελικά τα είχαν πει και αρκετές φορές και του έλεγε ότι η 35χρονη ανησυχεί για αυτόν και τέτοια.

Κάτι δεν κολλάει στο όλο σενάριο.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Δε θυμαμαι να εχω ακουσει για επεισοδιο με τον γκομινο. Το θυμα, νομιζω, επιανε μονο. Αυτος καταλαβε, απο αυτα που του ειπε η Ιωαννα στο μεσετζε, οτι εχει μιλησει η τρελη μαζι της.

Ειπε παντως, οτι δεν ειχε καταλαβει οτι το θεμα αφορουσε τη συγκεκριμενη κοπελα (Ιωαννα) και ετσι ισως εξηγει γιατι δεν ειπε τπτ.
Αφου ειχαν μιλησει 3 φορες στο μεσετζερ μονο, που να παει το μυαλο του!

Εγω περιεργο βρισκω οτι λεει πως δεν εχει καν το τηλ της παλαβης στο κινητο του. Οποτε μηπως πραγματι καπου πηγε το μυαλο του και το εσβησε για να μην μπλεξει;..

Οπως και να το κανουμε. αν μας εβαζαν να διαλεξουμε εναν λογο που καποια θα εριχνε βιτριολι σε μια αλλη, τα 3 μνμ μεσετζερ, με το τελευταιο μαλιστα αναπαντητο, ε δε θα ηταν η πρωτη μας επιλογη.

Μηπως της ειχε φαει παλι κανα φανταστικο γκομινο παλιοτερα και γιαυτο να ειχε τετοια εμμονη με τη συγκεκριμενη;

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”