ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Ιουν 2020, 17:34 Αποκλειστικά αυτό το σαββατοκύριακο, μαζί με την κυριακάτικη γκάρντιαν το ντιβιτνί-φωθιά του πολ μέισον: ποιοί προδώσαν τα όνειρά μας;
Οι ίδιοι που τους έκαναν κλύσμα το μνημόνιο.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Ιουν 2020, 17:34 Αποκλειστικά αυτό το σαββατοκύριακο, μαζί με την κυριακάτικη γκάρντιαν το ντιβιτνί-φωθιά του πολ μέισον: ποιοί προδώσαν τα όνειρά μας;
Αυτοί είναι παντού όμως.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Ιουν 2020, 17:39 Μόνο με πέντε κουπόνια της γκάρντιαν, κερδίστε το δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση με έπαθλο ΤΟ ΣΑΝΔΑΛΙ ΤΟΥ ΕΡΙΚ ΤΟΥΣΕΝ
Το ντεπακάζ δεν το ξέρω. Γνωρίζω παρόλα αυτά το ντεκαπάζ, όχι απ' το δικό μου κεφάλι όμως.
Ούτε καν δημοσιογράφος. Δημοσιογράφος δεν γίνεται να δουλεύει για ένα κόμμα. Ένα κοινό συριζόσκυλο είναι:
δεν ξέρει από ντεπακάζ ο Ζούκοφ.Gherschaagk έγραψε: 17 Ιουν 2020, 00:35Το ντεπακάζ δεν το ξέρω. Γνωρίζω παρόλα αυτά το ντεκαπάζ, όχι απ' το δικό μου κεφάλι όμως.
Η αδιαφάνεια όμως είναι γεγονός. Ο ανηψιός του Μητσοτάκη στο μαξίμου κάνει λίστες ΜΜΕ και εξαγοράζει. Δε χρειαζόμαστε τη γκαρντιαν για να το μάθουμεΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 17 Ιουν 2020, 06:27Ούτε καν δημοσιογράφος. Δημοσιογράφος δεν γίνεται να δουλεύει για ένα κόμμα. Ένα κοινό συριζόσκυλο είναι:
https://omadaalithias.gr/politiki/arthr ... 50PDvvJ8bs
Τι θέλεις να πεις; Ότι έρχεται βαριά ύφεση και αυτός αγοράζει παγκάκια αξίας 5.700 το ένα; Ότι φορτώνει και πάλι το δήμο δάνεια;Υδράργυρος έγραψε: 17 Ιουν 2020, 09:04Η αδιαφάνεια όμως είναι γεγονός. Ο ανηψιός του Μητσοτάκη στο μαξίμου κάνει λίστες ΜΜΕ και εξαγοράζει. Δε χρειαζόμαστε τη γκαρντιαν για να το μάθουμεΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 17 Ιουν 2020, 06:27Ούτε καν δημοσιογράφος. Δημοσιογράφος δεν γίνεται να δουλεύει για ένα κόμμα. Ένα κοινό συριζόσκυλο είναι:
https://omadaalithias.gr/politiki/arthr ... 50PDvvJ8bs
Ανηψιό του Μητσοτάκη εννοώ τον Δημητριάδη, το VIP τσογλάνι που κατέβαινε με πολυτελές αυτοκίνητο του Μαξίμου και αστυνομική συνοδεία παραβιάζοντας κόκκινα και δέρνοντας όποιον διαμαρτύρεται. Αυτός μοιράζει τα λεφτά των φορολογούμενων σε ΜΜΕ εξαγοράζοντας μηντιακή υποστήριξη.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Ιουν 2020, 09:07
Τι θέλεις να πεις; Ότι έρχεται βαριά ύφεση και αυτός αγοράζει παγκάκια αξίας 5.700 το ένα; Ότι φορτώνει και πάλι το δήμο δάνεια;
Έχουν πιάσει όλα τα πόστα. Ούτε η οικογένειες Καντάφι ακι Χουσεΐν δεν έκαναν έτσι. Φοβάμαι ότι και τις εσωκομματικές της ΝΔ παίζει να νοθεύτηκαν, για αυτό και ακυρώθηκαν την πρώτη φορά. Ο Μεϊμαράκης δεν μίλησε με αντάλλαγμα μια έδρα στις Βρυξέλλες...Υδράργυρος έγραψε: 17 Ιουν 2020, 09:10Ανηψιό του Μητσοτάκη εννοώ τον Δημητριάδη, το VIP τσογλάνι που κατέβαινε με πολυτελές αυτοκίνητο του Μαξίμου και αστυνομική συνοδεία παραβιάζοντας κόκκινα και δέρνοντας όποιον διαμαρτύρεται. Αυτός μοιράζει τα λεφτά των φορολογούμενων σε ΜΜΕ εξαγοράζοντας μηντιακή υποστήριξη.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Ιουν 2020, 09:07
Τι θέλεις να πεις; Ότι έρχεται βαριά ύφεση και αυτός αγοράζει παγκάκια αξίας 5.700 το ένα; Ότι φορτώνει και πάλι το δήμο δάνεια;