!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Να δω ποιος θα μείνει έξω.
µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.
- Cecily Anne
Γιατί δεν έκανε ασφαλιστικά μέτρα;omg kai 3 lol έγραψε: 16 Ιουν 2020, 20:41 ειναι ατιμο πραγμα η παθολογικη ζηλεια, μια φιλη μου αναγκαστηκε να προσλαβει bodyguard για να γλιτωσει απο τον πρωην της αφου εμφανιζοταν απο το πουθενα οπουδηποτε μεσα στα clubs στο σουπερμαρκετ εξω απτο σχολειο με το παιδι κοκ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
κυκλοφορουνε πολλες τρελλες που πιεζουν αδιακοπα κ παρακολουθουν τα παντα ολα με καθε τροπο - τα ειχα γραψει σε ανυποπτο χρονοCecily Anne έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:09Γιατί δεν έκανε ασφαλιστικά μέτρα;omg kai 3 lol έγραψε: 16 Ιουν 2020, 20:41 ειναι ατιμο πραγμα η παθολογικη ζηλεια, μια φιλη μου αναγκαστηκε να προσλαβει bodyguard για να γλιτωσει απο τον πρωην της αφου εμφανιζοταν απο το πουθενα οπουδηποτε μεσα στα clubs στο σουπερμαρκετ εξω απτο σχολειο με το παιδι κοκ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Ναι, αλλά τι σχέση έχει αυτό με τα ασφαλιστικά μέτρα; Δεν παίζεις με τα ψυχάκια, δες τι έπαθε εδώ η καμένη στα καλά καθούμενα.Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:13
κυκλοφορουνε πολλες τρελλες που πιεζουν αδιακοπα κ παρακολουθουν τα παντα ολα με καθε τροπο - τα ειχα γραψει σε ανυποπτο χρονο
Εμένα έχει φοβηθεί το μάτι μου. Δεν έχω ξανανεβάσει φωτό από που είμαι και τι κάνω σε μέσο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όταν είσαι σε σχέση που δεν είναι ελεύθερη και έχεις συμφωνήσει να είσαι σε τέτοια σχέση δεν μπορείς να φέρεσαι σαν να είσαι ελεύθερος. Μείνε ελεύθερος. Ή να είσαι με κάποια που έχει εξίσου αυτά τα θέλω. Και τα παραλληλα γκομενιλικια δείγμα πατριαρχικής νοοτροπίας είναι.Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:03
ε και ;
η ελευθερια εχει κοστος - το θεμα ειναι πως τελειωσε η επαρατος πατριαρχια κ.... τα δικαννα![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:18Όταν είσαι σε σχέση που δεν είναι ελεύθερη και έχεις συμφωνήσει να είσαι σε τέτοια σχέση δεν μπορείς να φέρεσαι σαν να είσαι ελεύθερος. Μείνε ελεύθερος. Ή να είσαι με κάποια που έχει εξίσου αυτά τα θέλω. Και τα παραλληλα γκομενιλικια δείγμα πατριαρχικής νοοτροπίας είναι.Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:03
ε και ;
η ελευθερια εχει κοστος - το θεμα ειναι πως τελειωσε η επαρατος πατριαρχια κ.... τα δικαννα![]()
ΠΗΞΕ - ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ρε σεις... Περιπτωσαρα το άτομο... Μήπως τελικά θαναι καλύτερα να την κλείσουν με τις υπόλοιπες αντουανετες κ τους βοναπαρτηδες κ να μην την αφήσουν ποτέ;
η σχεση ειναι πως θα πρεπει καθε τοσο να τρεχουμε για ασφαλιστικα μετραCecily Anne έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:16Ναι, αλλά τι σχέση έχει αυτό με τα ασφαλιστικά μέτρα; Δεν παίζεις με τα ψυχάκια, δες τι έπαθε εδώ η καμένη στα καλά καθούμενα.Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:13
κυκλοφορουνε πολλες τρελλες που πιεζουν αδιακοπα κ παρακολουθουν τα παντα ολα με καθε τροπο - τα ειχα γραψει σε ανυποπτο χρονο
Εμένα έχει φοβηθεί το μάτι μου. Δεν έχω ξανανεβάσει φωτό από που είμαι και τι κάνω σε μέσο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ γιατί να πήξω;Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:20Naida έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:18Όταν είσαι σε σχέση που δεν είναι ελεύθερη και έχεις συμφωνήσει να είσαι σε τέτοια σχέση δεν μπορείς να φέρεσαι σαν να είσαι ελεύθερος. Μείνε ελεύθερος. Ή να είσαι με κάποια που έχει εξίσου αυτά τα θέλω. Και τα παραλληλα γκομενιλικια δείγμα πατριαρχικής νοοτροπίας είναι.Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:03
ε και ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΗΞΕ - ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ
Το όλα είναι ελεύθερα δεν το κατανοώ, όταν δεν τα έχει κάποιος ξεκαθαρισμενα. Οπως πχ ο φίλος της ναραχιτα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάτι διάβαζα για χαρτομαντειες. Τέτοιο κολλημα. Απορώ ο άλλος δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα;Custom_F έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:23 Ρε σεις... Περιπτωσαρα το άτομο... Μήπως τελικά θαναι καλύτερα να την κλείσουν με τις υπόλοιπες αντουανετες κ τους βοναπαρτηδες κ να μην την αφήσουν ποτέ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΠΗΞΕNaida έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:25Εγώ γιατί να πήξω;Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:20Naida έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:18
Όταν είσαι σε σχέση που δεν είναι ελεύθερη και έχεις συμφωνήσει να είσαι σε τέτοια σχέση δεν μπορείς να φέρεσαι σαν να είσαι ελεύθερος. Μείνε ελεύθερος. Ή να είσαι με κάποια που έχει εξίσου αυτά τα θέλω. Και τα παραλληλα γκομενιλικια δείγμα πατριαρχικής νοοτροπίας είναι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΗΞΕ - ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩαν τα έχεις βρει με την σύντροφο σου και γουστάρετε τέτοια ελευθερία, εύγε.
Το όλα είναι ελεύθερα δεν το κατανοώ, όταν δεν τα έχει κάποιος ξεκαθαρισμενα. Οπως πχ ο φίλος της ναραχιτα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Για να την πηδαει την ήθελε λέμε.Naida έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:27Κάτι διάβαζα για χαρτομαντειες. Τέτοιο κολλημα. Απορώ ο άλλος δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα;Custom_F έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:23 Ρε σεις... Περιπτωσαρα το άτομο... Μήπως τελικά θαναι καλύτερα να την κλείσουν με τις υπόλοιπες αντουανετες κ τους βοναπαρτηδες κ να μην την αφήσουν ποτέ;
- Cecily Anne
Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:24η σχεση ειναι πως θα πρεπει καθε τοσο να τρεχουμε για ασφαλιστικα μετραCecily Anne έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:16Ναι, αλλά τι σχέση έχει αυτό με τα ασφαλιστικά μέτρα; Δεν παίζεις με τα ψυχάκια, δες τι έπαθε εδώ η καμένη στα καλά καθούμενα.Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:13
Εμένα έχει φοβηθεί το μάτι μου. Δεν έχω ξανανεβάσει φωτό από που είμαι και τι κάνω σε μέσο.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις