!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Eγώ πάντως θα έλεγα, τα περί ψυχασθένειας να τα δούμε, εφόσον εξεταστεί ψυχιατρικά από ειδικούς και διαγνωσθεί. Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο, εφόσον είναι αυτή ένοχη, να είναι απλά ένας κακός συνδυασμός ηλίθιας και ζηλιάρας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Πως βλέπουν την 35χρονη οι διάφοροι:

Ζαίοι: Κεχαγιόγλου και Μητσοτάκης το έχουν στήσει για να αθωωθεί.

ΕΓΕΣ: Τρελή, αλλά και θύμα της "ανδροκρατίας".

LGBTQικοί: Συμπλέουν με τις έγες.

Αβγά: Ένοχη αλλά ένας μικρός βιτριολισμός δεν πειράζει, φρεσκάρει και το δέρμα.

Νεοδημοκράται: Έχουν λόγους να ενδιαφέρονται, καθότι είναι ενδοκομματική βέβαια η υπόθεση. Μάλλον θέλουν τρελή.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

perseus έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:24 Πω ρε μαλακα φαντασου ναιδα και ναρανιτα ενορκους...
μην το χαλας. το ονειρο μου ειναι να γινω δημιος σε γυναικειου δικαστηριου αποφασεις

:003:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Naranjita έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:09
οποτε τι να λέμε για μπουκαλι βιτριολι για τον γαμπρο. βαρελι ολοκληρο τυπου breaking bad και πέταμα στην έρημο

Για ποιό λόγο;

Έκανε μια πολυετή σχέση. Χώρισε. Αρραβωνιάστηκε μια καινούρια σχέση. Χώρισε. Τα ξανάφτιαξε με την πρώην και την παντρεύτηκε. Παίζει να είναι από το πιο συνηθισμένα περιστατικά, εκτός του αρραβώνα-γιορτή που είναι κάπως πιο παλιακό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Naranjita έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:35
perseus έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:24 Πω ρε μαλακα φαντασου ναιδα και ναρανιτα ενορκους...
μην το χαλας. το ονειρο μου ειναι να γινω δημιος σε γυναικειου δικαστηριου αποφασεις
Ξέρεις άραγε ποια ήταν η μοίρα των δημίων όταν άλλαζε το καθεστώς;
Άβαταρ μέλους
Naranjita

wooded glade έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:29 Πως βλέπουν την 35χρονη οι διάφοροι:

Ζαίοι: Κεχαγιόγλου και Μητσοτάκης το έχουν στήσει για να αθωωθεί.

ΕΓΕΣ: Τρελή, αλλά και θύμα της "ανδροκρατίας".

LGBTQικοί: Συμπλέουν με τις έγες.

Αβγά: Ένοχη αλλά ένας μικρός βιτριολισμός δεν πειράζει, φρεσκάρει και το δέρμα.

Νεοδημοκράται: Έχουν λόγους να ενδιαφέρονται, καθότι είναι ενδοκομματική βέβαια η υπόθεση. Μάλλον θέλουν τρελή.
Πατουλαινα: το μπουκαλι ήταν τουλαχιστον χρυσο?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Naranjita

stavmanr έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:36
για αυτο και η κουκουλα :003:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

:003:
Sir Ilyn Payne...
Bring me his head

Μαρία Καλογεροπουλου εσύ;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Naranjita έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:37

Ναι...ναι.
Μαζί με την κουκούλα πήγαινε το κεφάλι. Ασορτί.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Ένα που παρατηρώ είναι ότι τόσο η 35χρονη όσο και η 34χρονη τα έχουν ρυθμισμένα τα προφίλ τους στο "no friends to show".
Αντίθετα ο 40χρονος, του οποίου το προφίλ δεν το ξέρω, πρέπει λογικά να το είχε στο "show friends" αλλοιώς πως κατασκόπευε η άλλη ;
Προφανώς δε όλες οι φίλες του είχαν σειρά για βιτριολισμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 16 Ιουν 2020, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

aljawn έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:11
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:38 Βρε πολυλογά, σαφώς και διάβασα την απάντηση αλλά επειδή κι εγώ δεν είδα κάποια διευκρίνηση αναφορικά με τον χρόνο, ρώτησα αν υπήρχε κάποιο δεδικασμένο.

Γράψε "δεν ξέρω" ή "ξέρω αλλά δεν θέλω να το γράψω" για το δεδικασμένο και άσε τις επιμέρους αναλύσεις και τις αφελείς σου σημειολογίες για τις οροθετικές και τον Μπουμπούκο.
Αν στο οποιοδήποτε δικαστήριο σε ρώταγαν πόσο κάνει ένα και ένα και άρχιζες τις σοφιστείες για τις επιπτώσεις της τριχόπτωσης του Τραμπ στον δάκο της ελιάς της κάτω Ανωμαγούλας, θα σε έκοβαν πριν καν ολοκληρώσεις την πρώτη φράση.

Οπότε, άσε τις αναλύσεις και τα ρεζουμέ, αν χρειαστώ την άποψη σου θα τη ζητήσω.

Άλλο σε ρώτησα.

ΥΓ. Μου θυμίζετε οδηγάρες σε συγκρουόμενα είτε έχετε είτε δεν έχετε νομικές γνώσεις.
Πάλι δεν διάβασες την απάντηση ρε ασχετολογούσα.
Ποιο δεδικασμένο, αφού η διατύπωση του Κανονισμού είναι επίτηδες ελλειπτική ακριβώς για να υπάρχει κρίση ανά περίπτωση.

Δηλαδή αν ασκήσει το δικαίωμα του στην λήθη ένας πλαστογράφος, και μετά την άρνηση της Google το δικαστήριο ορίσει ως χρόνο ασκήσεως την τριετία από την αποφυλάκιση, πιστεύεις ότι η τριετία θα ισχύει για όλα τα εγκλήματα ή έστω και για άλλους πλαστογράφους; Αν ήταν να ορίσει χρόνο το δικαστήριο, γιατί να μην το έκανε και ο ίδιος ο νομοθέτης;

ΥΓ. Αποφάσεις προφανώς δεν υπάρχουν καθότι ο Κανονισμός ενσωματώθηκε πέρσι στο ελληνικό δίκαιο, οπότε μέχρι να πληροφορηθεί το κοινό, να ασκήσει ο πρώτος το δικαίωμα, να βγει η αστική απόφαση κτλ, θέλει τουλάχιστον 2-3 χρονάκια.
Ε, ακριβώς γι' αυτό ρώτησα για το αν υπάρχει δεδικασμένο ρε σχετικολόγε. :)

Και ήμουν σαφέστατη για τις περιπτώσεις που ρωτούσα.
Μετά πόσα χρόνια, μπορούν να επικαλεσθεί μία βιτριολίστρια ή ένας παιδόφιλος δικαίωμα στη λήθη; :lol:
Οπότε, άσε τα "προφανώς" στην άκρη γιατί εγώ δεν είμαι νομικός. Και γι' αυτό που δεν ξέρω, ρωτάω.

Εσείς απαντάτε σ' αυτά που δεν σας ρωτάνε. :lol:

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο χρόνος θα δείξει.

Σίγουρα θα υπάρξει κάποιο αίτημα από παιδόφιλο ή βιτριολίστρια για δικαίωμα στη λήθη, έτσι δεν είναι;

Και θα διευκρινισθεί αν οι συγκεκριμένοι ευάλωτοι, έχουν ή όχι δικαίωμα στη λήθη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Ιουν 2020, 13:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Cecily Anne έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:36
Naranjita έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:09
οποτε τι να λέμε για μπουκαλι βιτριολι για τον γαμπρο. βαρελι ολοκληρο τυπου breaking bad και πέταμα στην έρημο

Για ποιό λόγο;

Έκανε μια πολυετή σχέση. Χώρισε. Αρραβωνιάστηκε μια καινούρια σχέση. Χώρισε. Τα ξανάφτιαξε με την πρώην και την παντρεύτηκε. Παίζει να είναι από το πιο συνηθισμένα περιστατικά, εκτός του αρραβώνα-γιορτή που είναι κάπως πιο παλιακό.
εκανε μια πολυετη σχεση. παραλληλα ειχε και μια αλλη σχεση, την οποια αρραβωνιάστικε αφού χώρισε απο την πολυετη σχεση, μια βδομαδα μετά.

καναν μηνα αργοτερα και ενω με εχει βγαλει τρελη, τα ξαναφτιαξε με την συμμαθητρια. την αρραβωνιαστικα δεν γνωριζω ποτε και πως την χωρισε.
τελικα παντρευτηκε υστερα απο κανα δυο χρονια την μακροχρονη σχεση την οποια κερατωνε (αυτο το εμαθα αργοτερα) με μια 23χρονη.

δημοκρατια εχουμε ένα μεγαλο κρεββάτι είμαστε.

και στα δικα σας οι λεύτερες.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Naranjita

stavmanr έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:38
Naranjita έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:37

Ναι...ναι.
Μαζί με την κουκούλα πήγαινε το κεφάλι. Ασορτί.
εσυ να ονειρευεσαι οτι θα αλλαξει το καθεστως, εγω οτι θα γινω δημιος των απιστων, ψευτων, ελεεινών ανθρωπων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naranjita την 16 Ιουν 2020, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Naida έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:28
perseus έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:24
Naida έγραψε: 16 Ιουν 2020, 10:20

Ε καλά δεν μπορεί να μην είναι και ψυχοπαθής.
Κι αυτά τα ποστ σου δίνουν την αίσθηση "ότι μόνο τα νύχια δεν της έχω βγάλει" για μια υπόθεση που την έχουν συλλάβει, λένε ότι έχουν τα αποδεικτικά στοιχεία και ήμουν απο αυτές που είπε κάτι δεν μου κάθεται καλα στην υπόθεση .Είπαμε ασυνεπης στον λόγο σου.
Απο την άλλη δεν ξέρω αν θυμάμαι καλά, ήσουν από αυτούς που μίλαγε για χορηγούς κτλ για το θύμα; καλά θυμάμαι;
Την εβγαλες τρελλη και δεν θυμασαι καλα
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:40 ...
Πάλι δεν διάβασες ή δεν κατάλαβες γρι, αλλά είσαι υπεράνω βοηθείας ή συζητήσεως.
My Life had stood, a Loaded Gun
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”