Μα δεν εγκρίνονται όλες οι υιοθεσίες ούτε στα ετερόφυλα ζευγάρια, άρα γιατί να μη μπαίνει περιορισμός και στα ομόφυλα; Τέλος πάντων, η υιοθεσία είναι άλλης τάξεως θέμα, μη τα πούμε όλα τώρα.Maspoli έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:22Αν αναγνωρίζεις κάτι ως γάμο, δε μπορείς να μην αναγνωρίσεις ότι προκύπτει ως δικαίωμα εκ του γάμου. Δε μπορείς δηλαδή να πεις ότι οτι επιτρέπω την υιοθεσία σε μια ένωση που την ονομάζω γάμο και δεν επιτρέπω την υιοθεσία σε μια άλλη ένωση που πάλι την λέω γάμο.Otto Weininger έγραψε: 15 Ιουν 2020, 17:50 Δεν έχω πρόβλημα με τους γάμους τον gay. Το αντίθετο μάλιστα.
Με αυτό που έχω πρόβλημα (σε ότι αφορά τους gay) είναι η υιοθεσία παιδιών. Είμαι 100% αντίθετος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τασούλας για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Οσο ωριμάζουν τα πράγματα στην κοινωνία τόσο διευκολύνεται και η θεσμική εξέλιξη
Re: Τασούλας για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Οσο ωριμάζουν τα πράγματα στην κοινωνία τόσο διευκολύνεται και η θεσμική εξέλι
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Re: Τασούλας για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Οσο ωριμάζουν τα πράγματα στην κοινωνία τόσο διευκολύνεται και η θεσμική εξέλι
Σενέκας έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:27Δεν έχωJuno έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:17Αποδείξεις; Από αρχαία συγγράμματα παρακαλώ, όχι από βιβλία που έγραψαν Αγγλίδες λούγκρες αρχαιολόγες.Σενέκας έγραψε: 15 Ιουν 2020, 13:35 Έπειτα υπάρχει το παράδειγμα της αρχαίας Ελλάδας. Άμα ήσουν έφηβος και έβλεπε ο μουσάτος το αποτύπωμα που άφησε το πωπουδάκι σου στο σκάμμα...καλή τύχη![]()
Εντάξει λοιπόν.Maspoli έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:27Έχω εκφραστεί εγώ υπέρ της αναγνώρισης κάτι τέτοιου ως γάμου;Juno έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:25Άρα ας μη αναγνωρίζουμε και τον γάμο τους.Maspoli έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:22
Αν αναγνωρίζεις κάτι ως γάμο, δε μπορείς να μην αναγνωρίσεις ότι προκύπτει ως δικαίωμα εκ του γάμου. Δε μπορείς δηλαδή να πεις ότι οτι επιτρέπω την υιοθεσία σε μια ένωση που την ονομάζω γάμο και δεν επιτρέπω την υιοθεσία σε μια άλλη ένωση που πάλι την λέω γάμο.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εχουν όμως όλοι δικαίωμα να υποβάλλουν αίτημα.Leporello έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:28Μα δεν εγκρίνονται όλες οι υιοθεσίες ούτε στα ετερόφυλα ζευγάρια, άρα γιατί να μη μπαίνει περιορισμός και στα ομόφυλα; Τέλος πάντων, η υιοθεσία είναι άλλης τάξεως θέμα, μη τα πούμε όλα τώρα.Maspoli έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:22Αν αναγνωρίζεις κάτι ως γάμο, δε μπορείς να μην αναγνωρίσεις ότι προκύπτει ως δικαίωμα εκ του γάμου. Δε μπορείς δηλαδή να πεις ότι οτι επιτρέπω την υιοθεσία σε μια ένωση που την ονομάζω γάμο και δεν επιτρέπω την υιοθεσία σε μια άλλη ένωση που πάλι την λέω γάμο.Otto Weininger έγραψε: 15 Ιουν 2020, 17:50 Δεν έχω πρόβλημα με τους γάμους τον gay. Το αντίθετο μάλιστα.
Με αυτό που έχω πρόβλημα (σε ότι αφορά τους gay) είναι η υιοθεσία παιδιών. Είμαι 100% αντίθετος.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Καλά σου λέει, έτσι θα έχεις γάμους β κατηγορίας και νυμφευμενους β κατηγορίας, ergo πολίτες β κατηγορίας. Από τη στιγμή που θα κάνεις την υποχώρηση, μάλλον το κόμμα που υποστηρίζεις, και αναγνωριστεί ο γάμος, θαείναι σαν να δέχεσαι να σου τον ακουμπήσουν λίγο, χωρίς όμως να στον φτάσουν στο στομάχι, αλλά ντε φάκτο θα έχεις γαμηθει, μάλλον το κόμμα που υποστηρίζεις. Εσύ τι περίμενες, ντομπρα πράγματα; Πουστικα θα σου την φέρουν.Otto Weininger έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:25Αδιάφορο. Όχι στις υιοθεσίες.Maspoli έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:22Αν αναγνωρίζεις κάτι ως γάμο, δε μπορείς να μην αναγνωρίσεις ότι προκύπτει ως δικαίωμα εκ του γάμου. Δε μπορείς δηλαδή να πεις ότι οτι επιτρέπω την υιοθεσία σε μια ένωση που την ονομάζω γάμο και δεν επιτρέπω την υιοθεσία σε μια άλλη ένωση που πάλι την λέω γάμο.Otto Weininger έγραψε: 15 Ιουν 2020, 17:50 Δεν έχω πρόβλημα με τους γάμους τον gay. Το αντίθετο μάλιστα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Σενέκας έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:27Δεν έχωJuno έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:17Αποδείξεις; Από αρχαία συγγράμματα παρακαλώ, όχι από βιβλία που έγραψαν Αγγλίδες λούγκρες αρχαιολόγες.Σενέκας έγραψε: 15 Ιουν 2020, 13:35 Έπειτα υπάρχει το παράδειγμα της αρχαίας Ελλάδας. Άμα ήσουν έφηβος και έβλεπε ο μουσάτος το αποτύπωμα που άφησε το πωπουδάκι σου στο σκάμμα...καλή τύχη![]()
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Τα πράγματα είναι απλά: έστω ότι υπάρχει ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων επί 30 χρόνια, πεθαίνει ο ένας και δεν υπάρχει διαθήκη. Ποιός θα κληρονομήσει την περιουσία; Ο άλλος, ή τίποτα ανήψια που ούτε τον ήξεραν καλά - καλά τον θείο; Βέβαια, όλα αυτά τα ρυθμίζει το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο πρακτικά είναι γάμος. Δεν ξέρω αν οι ομοφυλόφιλοι θέλουν τίποτα διαφορετικό ή ντε και καλά αυτό να λέγεται γάμος. Στο κάτω - κάτω, τίποτα δεν τους εμποδίζει όταν πάνε στον συμβολαιογράφο να υπογράψουν το σύμφωνο συμβίωσης, να φοράνε κοστούμια και να κρατούν λουλούδια.Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:26Φυσικά και έχουν περιουσίες. Δεν ήξερα όμως πως άμα πας σε συμβολαιογράφο για μεταβίβαση περιουσίας θα σε τσεκάρουν πρώτα με κωλοβυθομετρο.Leporello έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:01Πώς δεν υπάρχει; Δεν έχουν περιουσίες οι ομοφυλόφιλοι;Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιουν 2020, 17:00Ο γάμος ως προς τον νόμο υπάρχει για να λύνει κυρίως θέματα οικογενειακό δικαίου οικονομικής φύσης. Για αυτό και σε πολλά κράτη σήμερα πχ βρρ;ζιλια αν σηζεις με γκόμενά 2 χρονια νομικά εισια ντς φςκτο παντρεμένος. Αν την διοξεις το κράτος σε λέει χεστηκα που δεν την παντρεύτηκε στα χαρτιά θα πληρώσεις. Αυτό θεωρούν οι νομοθέτης δίκαιο σήμερα γιατί σε πολλά κράτη έχει εμφανιστεί το φαινόμενο του Αντωνάκη και ο νόμος προστατεύει την γυναίκα κυρίως.
Με τους πουστηδες και τις λεσβιες δεν υπάρχει κάτι να προστατέψει ο νομος
Και εν τέλει, εσένα τι σε κόφτει πώς ρυθμίζει ο νόμος τις σχέσεις τους; Εσένα πάει να ρυθμίσει;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Χαχαχαχαχαχα οπωσδήποτε.
Ευχαριστώ όμως για την ευκαιρία που μου δίνεις να παρατηρήσω ότι αν δεν ήσασταν και αλβαναγκουρες όπως διαπιστώνει κάποιος κοιτώντας τις τετράγωνες φάτσες πχ των Γιαννιωτων δε θα αρκούσε από μόνη της η εβραϊκή θρησκεία για τέτοιο κόμπλεξ.
Θα μπορούσε και ένα ομόφυλο ζευγάρι να κάνει αίτηση και να μην εγκριθεί. Γι'αυτό είπα ότι η υιοθεσία είναι άλλο θέμα.Maspoli έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:32Εχουν όμως όλοι δικαίωμα να υποβάλλουν αίτημα.Leporello έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:28Μα δεν εγκρίνονται όλες οι υιοθεσίες ούτε στα ετερόφυλα ζευγάρια, άρα γιατί να μη μπαίνει περιορισμός και στα ομόφυλα; Τέλος πάντων, η υιοθεσία είναι άλλης τάξεως θέμα, μη τα πούμε όλα τώρα.Maspoli έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:22Αν αναγνωρίζεις κάτι ως γάμο, δε μπορείς να μην αναγνωρίσεις ότι προκύπτει ως δικαίωμα εκ του γάμου. Δε μπορείς δηλαδή να πεις ότι οτι επιτρέπω την υιοθεσία σε μια ένωση που την ονομάζω γάμο και δεν επιτρέπω την υιοθεσία σε μια άλλη ένωση που πάλι την λέω γάμο.
1.
Μη με αναγκάσεις να φέρω δείγματα και να χαλάσω την αισθητική της σελιδας.
Α θα φέρεις δείγματα...foscilis έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:42 Μη με αναγκάσεις να φέρω δείγματα και να χαλάσω την αισθητική της σελιδας.
Ιστορικά πάντως, εις στα Γιάννινα ζούσαν περισσότεροι Εβραιοι απ' ότι Αλβανοί. Ίσως αυτά που η φαντασία σου σου λέει να πρέπει να τα προσαψεις εις εκείνους
- Otto Weininger
Με αστερίσκο.Maspoli έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:26Ε τι αδιάφορο ρε όταν συνηγορείς στο να ανοίξει η νομική πόρτα για το θέμα των υιοθεσιων;Otto Weininger έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:25Αδιάφορο. Όχι στις υιοθεσίες.Maspoli έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:22
Αν αναγνωρίζεις κάτι ως γάμο, δε μπορείς να μην αναγνωρίσεις ότι προκύπτει ως δικαίωμα εκ του γάμου. Δε μπορείς δηλαδή να πεις ότι οτι επιτρέπω την υιοθεσία σε μια ένωση που την ονομάζω γάμο και δεν επιτρέπω την υιοθεσία σε μια άλλη ένωση που πάλι την λέω γάμο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Δημοκράτης
γιατί ο νόμος πάντα εκφράζει και μια ηθική από πίσω και με τους ντεμέκ δικαιωματιστές δεν υπάρχει τέλος. Τα περιουσιακών τα ρυθμίζουν έτσι και αλλιώς με ιδιωτικά συμφωνιτικά και τα προβλήματα που υπήρχανου με προσβολές διαθήκης πχ τα λύνει κακώς για εμένα το σύμφωνο συμβίωσης. Άρα νομικώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα να λυθεί. Και λέω κακώς τα λύνει το σύμφωνο συμβίωσης γιατί αν υπήρχε θέμα με τις προσβολές της διαθήκης τότε το κράτος έπρεπε να διορθώσει αυτόν το νόμο, όχι να νομιποιήσει παταφύση σχέσεις.Leporello έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:01Πώς δεν υπάρχει; Δεν έχουν περιουσίες οι ομοφυλόφιλοι;Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιουν 2020, 17:00Ο γάμος ως προς τον νόμο υπάρχει για να λύνει κυρίως θέματα οικογενειακό δικαίου οικονομικής φύσης. Για αυτό και σε πολλά κράτη σήμερα πχ βρρ;ζιλια αν σηζεις με γκόμενά 2 χρονια νομικά εισια ντς φςκτο παντρεμένος. Αν την διοξεις το κράτος σε λέει χεστηκα που δεν την παντρεύτηκε στα χαρτιά θα πληρώσεις. Αυτό θεωρούν οι νομοθέτης δίκαιο σήμερα γιατί σε πολλά κράτη έχει εμφανιστεί το φαινόμενο του Αντωνάκη και ο νόμος προστατεύει την γυναίκα κυρίως.
Με τους πουστηδες και τις λεσβιες δεν υπάρχει κάτι να προστατέψει ο νομος
Και εν τέλει, εσένα τι σε κόφτει πώς ρυθμίζει ο νόμος τις σχέσεις τους; Εσένα πάει να ρυθμίσει;
Η νομιμοποίηση των γάμων γίνεται καθαρά για να συνεχιστεί η προπαγάνδα ότι οι γκέι σχέσεις είναι φυσιολογικές ενώ αντικειμενικά αν το δεις από ιατρικής και ανατομικής άποψης δεν είναι. Υπάρχει λόγος που οι γκέι ανήκουν στις ομάδες υψηλού κυνδήνου. Οπότε το γάμος είναι ένα ακόμα βήμα για όσα έρχονται. Ήδη σε πιο ντεμέκ προοδευτικες χώρες έχεις θέματα με τραβέλια σε γυναικειες τουαλετες και γυναικεια παοδητητια, υιοθετούν παιδιά λες και το να υιοθετήσεις είναι σαν να έχεις ένα σκυλάκι, στην Ελλάδα πριν 4 χρόνια πέρασαν το έκτρωμα που πας σε έναν δικαστή και αλλάζεις φύλο γιατί έτσι στην βάρεσε. Ε αυτό είναι το πρόβλημα με την παρακμή ότι προχωράει βήμα βήμα. Ε κάπου πρέπει να μπει ένα τέλος όμως. Αρκετή παρακμή ανεχόμαστε
Πάντως η αποδοχή των "ιδιαίτερων" τύπων και όλης της sjw μάκας δεν είναι κάτι νέο. Σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας γίνεται η ίδια ιστορία. Όταν οι πολιτισμοί αρχίζουν να πέφτουν οι άνθρωποι γίνονται μαλθακοί και αποδέχονται την μαλακία τους βασικά. Μλακία 100% με την αρχαιοελλινική σημασία της λέξης. Αν δεις την τέχνη και την κουλτούρα της Αθήνας πχ από τον 4ο αιώνα και πέρα τα αγάλματα άρχισαν να είναι με άντρες που δεν ήταν και τόσο φέτες, ξαφνικά το να είσαι χοντρός δεν ήταν και τόσο κακός, μετά το να γίνεςι ρωμαίος πολίτης δεν ακούγεται και τόσο άσχημα και φτάσαμε στο να εφευρεθεί ως λέξη το γραικύλος για να περιγράψει όλους αυτούς τους σκατόφλωρους της εποχής. Ε σήμερα έγινε χρήση της λέξης snowflake για να περιγράψει ακριβώς τους ίδιους καραγκιόζηδες. Στην ιστορική επιστήμη υπάρχει η παραδοχή ότι η εξελιξη της ιστοριας έχει μια μορφή 3δ σπειρας. Ε είμαστε πάλι σε καιρούς πολύ βαθιάς παρακμής. Δεν ξλερω αν θα βγούμε ή αν στο τέλος θα μας πάνε @@ντας οι κινέζοι ή οι Μουσουλμάνοι. Ξέρω ότι είτε θα είμαι στην ομάδα του "εγώ σας τα έλεγα" είτε στην ομάδα που δεν αποδέχτηκε ποτέ την παρακμή και έκανε ότι μπορεί για να μη τον πιούμε καθολικά. Έστω κι αν το μόνο που μπορώ είναι να μη ψηφίζω ζαίους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 15 Απαντήσεις