!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς η Ιδεολογία των Τρανς προκάλεσε μαζική κακοποίηση ανηλίκων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Πώς η Ιδεολογία των Τρανς προκάλεσε μαζική κακοποίηση ανηλίκων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

enterprise-psi έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:43 Είναι απαίσια πράγματα, αλλά τουλάχιστον δεν τα βάζουν να φωνάζουν Heil Hitler.
Αγαπητέ μου ψι. Επειδή σε συμπαθώ, να σου εκμυστηρευτώ κάτι.
Όταν ήμουν 11 ετών, είχα δεί ένα ντοκυμανταίρ με το Πολυτεχνίο. Όταν τελείωσε, αποφάσισα οτι ήθελα να είμαι Κομμουνιστής, και μάλιστα είχα μάθει και συνθήματα για το ΚΚΕ και τα πεταγα.
Τελικά όπως καταλαβαίνεις δεν έγινα ΚΚΕ (αν και το ψήφισα μια φορά σε δημοτικές, για να μη ψηφίσω Μπουτάρη. Επίσης μου έμεινε κουσούρι και μια αόριστη συμπάθεια προς το ΚΚΕ). :003:
Αυτά είναι αναστρέψιμα. Η χορήγηση ορμονών, δημιουργεί καταστάσεις ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Αλλάζω πολική άποψη με βάζω το παιδί μου να φωνάζει Heil Hitler.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:48
panos291 έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:45 Εδω αλλαζουν φυλο στα παιδια τους και δεν τους νοιαζει, ο αλλος που του ειπε να σηκωσει το χερι του τους πειραξε γιατι αφου ετσι.
Στα παπάρια μου αν αλλάξει φύλο ο άλλος. Εγώ άλλαξα; Ο άλλος άλλαξε; Και τι θες να κάνω να κλαίω που άλλαξε φύλο; Σε τι επηρεάζει ακριβώς την ζωή μου;

Στα παπάρια μου.
Εψαξα να βρω το σημειο που σε ρωτησα αν σε ενδιαφέρει το ζητημα, αλλα δεν το βρηκα.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Otto Weininger έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:50
enterprise-psi έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:43 Είναι απαίσια πράγματα, αλλά τουλάχιστον δεν τα βάζουν να φωνάζουν Heil Hitler.
Σοβαρά τώρα;
Κατάλαβε το εξής:

Το να πάω το 5 χρόνο αγόρι μου και να το κάνω κορίτσι, είναι εγκληματικό.
Το να μαθαίνω στο 5 χρόνο αγόρι μου να λέει Heil Hitler, Μετάφραση: Ζήτω ο Χίτλερ , wiki , είναι 10 φορές εγκληματικό.

ΤΟ εγχειρισμένο αγόρι/κορίτσι δεν μεγαλώνει με ιδεολογίες μίσους, και αμορφωσιάς.

Δες το και σαν το μη χείρον βέλτιστον.

Τι ζημιά θα κάνει στην κοινωνία ενα τρανς, σε σύγκριση με έναν Ναζί;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Ιωάννης Ειρηναίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιωάννης Ειρηναίος »

panos291 έγραψε: 26 Ιουν 2018, 16:01
Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:48
panos291 έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:45 Εδω αλλαζουν φυλο στα παιδια τους και δεν τους νοιαζει, ο αλλος που του ειπε να σηκωσει το χερι του τους πειραξε γιατι αφου ετσι.
Στα παπάρια μου αν αλλάξει φύλο ο άλλος. Εγώ άλλαξα; Ο άλλος άλλαξε; Και τι θες να κάνω να κλαίω που άλλαξε φύλο; Σε τι επηρεάζει ακριβώς την ζωή μου;

Στα παπάρια μου.
Εψαξα να βρω το σημειο που σε ρωτησα αν σε ενδιαφέρει το ζητημα, αλλα δεν το βρηκα.
Ούτε τι γράφεις δεν ξέρεις...

Αλλά και πάλι στα παπάρια μου.
Ο παλαιός των ημερών...
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Εγω εγραψα για αυτους που τους απασχολει μονο το δευτερο αλλα οχι το πρωτο. Και μας τα ζαλισες με τα παπαρακια σου.
kalorifer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer »

Ποσταρεις ένα γελοίο άρθρο στο οποίο μια παιδίατρος από μεγάλη συντηρητικη οργάνωση των ΕΠΑ (https://en.m.wikipedia.org/wiki/America ... iatricians) λέει τη μία αστηρικτη άποψη μετά από την άλλη χωρίς να τη στηρίζει σε κανένα αντικειμενικο δεδομένο, επηρεασμένη από τα θρησκευτικά της πιστεύω.
Η πραγματικότητα είναι η εξης:
1.ολα τα τρανς άτομα παρουσιάζουν από πολύ νωρίς την τάση ότι ανήκουν στο άλλο φύλο (κάτι που είναι λογικό μιας και προκύπτει από μια σειρά προγεννητικων παραγόντων), δεν τα επηρεάζει κανείς (για αυτό και εμφανίζονται ακόμα και σε συντηρητικές κοινωνίες)
2.Ειναι πρακτικά αδύνατο να γίνει ιατρική μετάβαση σε κάποιο παιδί. Το μόνο που γινεται, μετα από σύσταση ειδικού, είναι κοινωνική μετάβαση, δηλαδή γίνεται σεβαστή η επιθυμία του παιδιού να αποκαλείται με διαφορετικό όνομα για παράδειγμα. Δεν μπορούν ούτε να δοθούν ορμόνες ούτε να γίνει εγχείρηση, εκτός των άλλων για πρακτικούς λόγους.
Μία ξαδέρφη μου μεγάλωσε εντελώς αγοροκόριτσο, κοντά μαλλιά, παιχνίδια με αγόρια κλπ. Τώρα είναι μια χαρά γκομενα. Δεν έχει καμία σχέση το πώς μεγαλώνει ένα παιδί και σαφώς δεν είναι βλαπτικό το να διαλέγει πώς να εκφράζει το φύλο του. Αυτό που παίζει ρόλο είναι το πώς γεννιέται κανείς. Τα τρανς άτομα γεννιούνται έτσι και αυτό καλώς ή κακώς δεν αλλάζει, όπως και να μεγαλώσουν.

Και σε αυτό το σημείο ερχεσαι εσύ, ένας τυχαίος αουγκανος σε ένα φόρουμ, χωρίς καμία επιστημονική κατάρτιση, που δεν κάνει καν τον κόπο να ελέγξει τις πηγές του, που σκανδαλιζεται ανούσια σαν θείτσα από κανένα χωριό και υποτίθεται ότι νοιάζεται για τα παιδιά, ενώ δεν δίνει δεκάρα για τα παιδιά εκείνα που πράγματι υποφέρουν από πείνα ή από σεξουαλικη εκμετάλλευση. Εσύ λοιπόν είσαι απλώς ένας υποκριτακος και η μόνη σου συμβολή στην ανθρωπότητα θα είναι δυστυχώς τα σκουπίδια σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kalorifer την 26 Ιουν 2018, 16:36, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ιωάννης Ειρηναίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιωάννης Ειρηναίος »

panos291 έγραψε: 26 Ιουν 2018, 16:28 Και μας τα ζαλισες με τα παπαρακια σου.
ΟΚ :lol:
Ο παλαιός των ημερών...
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Εχει δημιουργηθει μια ακραια συντηρητικη και συναμα επικινδυνη αντιληψη απορριψης της επιστημης με ενα προφιλ ψευτοεπαναστατικοτητας και ψευτοπροδευτικοτητας.Δεν λεω καποια παιδια με δυσφορια φυλου θα χρειαστει να κανουν αλλαγη φυλου επιβαλεται σαν κοινωνια να τους αποδεκτουμε.Αλλα οταν το παιδι νιωθει δυσφορια φυλου οφειλουν οι γονεις να ρωτησουν ψυχολογο και αυτος να παρακαλουθησει το παιδι και να καθοδηγησει τους γονεις στο τι να κανουν.
psi δυστυχως η ιδια μητρα που γενναει αυτην την ψευτοεναλλακτικοτητα των γονιων να επιβαλουν στα παιδια τους την αλλαγη φυλου γενναει και τον γονιο που μαθαινει το παιδι να λατρευει το μισος για τον οποιοδηποτε διαφορετικο.Λειτουργουν σαν δραση αντιδραση. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
kalorifer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer »

Ιατρική αλλαγή φύλου σε παιδιά δεν υπάρχει. Είναι πρακτικά αδύνατον.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

zteo έγραψε: 26 Ιουν 2018, 16:41 Εχει δημιουργηθει μια ακραια συντηρητικη και συναμα επικινδυνη αντιληψη απορριψης της επιστημης με ενα προφιλ ψευτοεπαναστατικοτητας και ψευτοπροδευτικοτητας.Δεν λεω καποια παιδια με δυσφορια φυλου θα χρειαστει να κανουν αλλαγη φυλου επιβαλεται σαν κοινωνια να τους αποδεκτουμε.Αλλα οταν το παιδι νιωθει δυσφορια φυλου οφειλουν οι γονεις να ρωτησουν ψυχολογο και αυτος να παρακαλουθησει το παιδι και να καθοδηγησει τους γονεις στο τι να κανουν.
:goodpost:
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Κώλντρον κάνε μας χάιλ χίτλερ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Πάντως το επιχείρημα των υποστηρικτών της επιβολλής αλλαγής φύλου σε ανήλικα είναι το "δεν παθαίνουμε τίποτα εμείς". Ατομικισκός στο φουλ. :lol: Τί σημασία έχει που καταστρέφεται ένα παιδάκι; Αλλά όταν σκέφτεσαι ατομικιστικά, τότε θα "σοκάρεσαι" με μια πολιτική ατάκα.
Άβαταρ μέλους
Ηράκλειτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ηράκλειτος »

Golden Age έγραψε: 26 Ιουν 2018, 18:07 Πάντως το επιχείρημα των υποστηρικτών της επιβολλής αλλαγής φύλου σε ανήλικα είναι το "δεν παθαίνουμε τίποτα εμείς". Ατομικισκός στο φουλ. :lol: Τί σημασία έχει που καταστρέφεται ένα παιδάκι; Αλλά όταν σκέφτεσαι ατομικιστικά, τότε θα "σοκάρεσαι" με μια πολιτική ατάκα.
Σε κανένα ανήλικο δεν επιτρέπεται η επιβολλή αλλαγής φύλου, παρά μόνο η διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου.
God.exe is missing. Universe will restart.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

enterprise-psi έγραψε: 26 Ιουν 2018, 16:08
Otto Weininger έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:50
Σοβαρά τώρα;
Κατάλαβε το εξής:

Το να πάω το 5 χρόνο αγόρι μου και να το κάνω κορίτσι, είναι εγκληματικό.
Το να μαθαίνω στο 5 χρόνο αγόρι μου να λέει Heil Hitler, Μετάφραση: Ζήτω ο Χίτλερ , wiki , είναι 10 φορές εγκληματικό.

ΤΟ εγχειρισμένο αγόρι/κορίτσι δεν μεγαλώνει με ιδεολογίες μίσους, και αμορφωσιάς.

Δες το και σαν το μη χείρον βέλτιστον.

Τι ζημιά θα κάνει στην κοινωνία ενα τρανς, σε σύγκριση με έναν Ναζί;
οπα, κατσε, αναποδα τα λες.

υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα ο πιτσιρικας σε 15 χρονια να πει στον πατερα του , σαλτα και γαμησου ναζογερε, και να γινει ανθρωπος. το αλλο το παιδακι που του τα κοψανε η το γιομισανε ορμονες, δεν εχει επιστροφη.

οποτε μακραν χειροτερο ειναι να καταστρεφει σωμα και νου του παιδιου, απο το να προσπαθεις να του κανεις ζημια μονο στο μυαλο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”