Μου αρκεί που γλείφεις, γιουσουφάκι, και ακόμα και το "Τουρκε" το ξεπερνάω..Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:53Νταξει τουρκεImperium έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:32Συγχέεις την χαρά με τον γέλωτα, εαμοβούλγαρε.Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:07όταν στην πολιτισμένη Ευρώπη λες Έλληνας σε αντιμετωπίζουν με χαρά. Αντίθετα με κάτι άλλους ξύπνιος![]()
Αμα δε με ξαναποκαλέσεις Τούρκο θα σου κάνω αναφορά. Μογγόλε θα με λες, και θα υποκλίνεσαι, προσκυνημένο γιουσουφάκι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνας πήγε για δουλειά στη Τουρκία και ασπάστηκε τον μουσουλμανισμό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έλληνας πήγε για δουλειά στη Τουρκία και ασπάστηκε τον μουσουλμανισμό
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Και περιτομή.elchav έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:56 πόσο για τον πούτσο πρέπει να είσαι για να απαρνηθείς αλκόολ, προγαμίαιο σεξ και χοιρινό;
ενώ πρέπει να υποβάλλεις τον εαυτό σου σε 5 αυτιστικές επαναλαμβανόμενες γονυκλισίες ημερησίως και συνωστισμό με άλλους βρωμοπόδαρους κάθε παρασκευή;
σωστό αλλά δεν έχω άποψηBelisarius έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:58Και περιτομή.elchav έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:56 πόσο για τον πούτσο πρέπει να είσαι για να απαρνηθείς αλκόολ, προγαμίαιο σεξ και χοιρινό;
ενώ πρέπει να υποβάλλεις τον εαυτό σου σε 5 αυτιστικές επαναλαμβανόμενες γονυκλισίες ημερησίως και συνωστισμό με άλλους βρωμοπόδαρους κάθε παρασκευή;
μερικοί λένε ότι είναι καλύτερα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Να μην σε κρατάμε και σένα.Zhukov έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:29 Ενας κάτοικος Θεσσαλονίκης πήγε στην Τουρκία για να δουλέψει και πριν από μερικές ημέρες, αποφάσισε να ασπαστεί τον μουσουλμανισμό
[img]https://i.postimg.cc/3RK031Kr/elli ... .png[/img]
https://cyprustimes.com/ellinas-pige-gi ... nismo-pic/
Αν δεν πληρ.εχμμ είσαι ήδη με τον έτερο ανύπαρκτο θεό των μονοθειστικών παραμυθιών να πας να στον...εμφυτεύσουν.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Έχω κάνει μερική. Δεν βρίσκω κανένα λόγο να είναι καλύτερα πέραν της προσπάθειας εβραίων και μουσλιμιών να σε πείσουν ότι οι μαλακίες που πιστεύουν εχουν κάποια λογική.
-
Δημοκράτης
Ε οι Τούρκοι είστε μεγάλες καρδιεςImperium έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:57Μου αρκεί που γλείφεις, γιουσουφάκι, και ακόμα και το "Τουρκε" το ξεπερνάω..Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:53Νταξει τουρκεImperium έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:32
Συγχέεις την χαρά με τον γέλωτα, εαμοβούλγαρε.
Αμα δε με ξαναποκαλέσεις Τούρκο θα σου κάνω αναφορά. Μογγόλε θα με λες, και θα υποκλίνεσαι, προσκυνημένο γιουσουφάκι.
-
Δημοκράτης
Belisarius έγραψε: 12 Ιουν 2020, 14:05Έχω κάνει μερική. Δεν βρίσκω κανένα λόγο να είναι καλύτερα πέραν της προσπάθειας εβραίων και μουσλιμιών να σε πείσουν ότι οι μαλακίες που πιστεύουν εχουν κάποια λογική.
Δεν υπάρχει κανένα όφελος, τυπική περίπτωση της αλεπούς με την κολοβη ουρά ειναξ
-
Δημοκράτης
Ο τύπος ή σογαμπρος είναι ή είπε να ενσωματωθεί στην τουρκιαelchav έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:56 πόσο για τον πούτσο πρέπει να είσαι για να απαρνηθείς αλκόολ, προγαμίαιο σεξ και χοιρινό;
- NewModelArmy
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί μάλλον έπαθε ό,τι και ο Λωρενς της Αραβίας όταν τον έπιασαν οι Τουρκαλαδες, του ξεσκισαν τον κωλο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:34 Γιατί κάθεται Έτσι σαν κακομοιρης;
Μήπως είναι κανένας φαντάρος που πιάσανε πάλι;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- NewModelArmy
Ακολουθησε το παραδειγμα εκατονταδων χιλιαδων Βυζαντινων την Ανατολιας που οικιοθελως ασπαστηκαν το Ισλαμ μετα τον 12ο αιωνα 
- hellegennes
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Ιουν 2020, 11:01 Λογικό μου ακούγεται. Πήγε για δουλειά αλλά Έλληνας είναι, τι περιμένατε, να κάνει τη δουλειά;
Έκατσε και το φιλοσόφησε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
τότε γιατί τους μισείς ;NewModelArmy έγραψε: 12 Ιουν 2020, 14:24 Ακολουθησε το παραδειγμα εκατονταδων χιλιαδων Βυζαντινων την Ανατολιας που οικιοθελως ασπαστηκαν το Ισλαμ μετα τον 12ο αιωνα![]()
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
H Tουρκία έχει δώσει ρέστα καραμπαμπισμού και προπαγάνδας. Μιλάμε για πολύ ξευτίλα. Το ρεπορτάζ είναι από τουρκικό έντυπο. Ίσον, πέρα για πέρα άκυρο, κι ας το αναπαράγουν οι Times της Κύπρου. Εγώ, δεν το πιστεύω. Είναι ή fake, ή τον μπλέξανε και τον εξισλαμίσανε, όπως ξέρουμε. Οι Τούρκοι είναι ψεύτες, τους ξέρω από το εμπόριο και τις επαγγελματικές σχέσεις. Ψεύτες, και όλη την ώρα λένε, Σου ορκίζομαι, σου ορκίζομαι.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-