Τιμαλακαεισαι κόντεψα να πνιγώYochanan έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:14Κι εμένα μου κάνει εντύπωση. Νομιζα οτι αυτοι οι δυο τα πηγαίνανε καλά. Είχανε λεει ανταλλάξει κι επίσκεψη ο ένας στα σπίτια του άλλου.Highlander έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:12 Ο Παπαδημούλης έχει καταφέρει να εκλεγεί δεύτερη φορά αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου, είναι ικανότατος και προοδευτικός. Φάουλ του Κούλογλου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαψεύδει....... ότι ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ .....
Re: Διαψεύδει....... ότι ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ .....
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Υδράργυρος
Τι μπάσκετ ρε; Μας δουλεύουνε; Ο Κούλογλου είνια 67 χρονών και ο Τσίπρας είναι λαπάς
τεν τεν έγραψε: 11 Ιουν 2020, 12:46Τιμαλακαεισαι κόντεψα να πνιγώYochanan έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:14Κι εμένα μου κάνει εντύπωση. Νομιζα οτι αυτοι οι δυο τα πηγαίνανε καλά. Είχανε λεει ανταλλάξει κι επίσκεψη ο ένας στα σπίτια του άλλου.Highlander έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:12 Ο Παπαδημούλης έχει καταφέρει να εκλεγεί δεύτερη φορά αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου, είναι ικανότατος και προοδευτικός. Φάουλ του Κούλογλου.![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 497 Απαντήσεις