Εννοείς να συζείς με τον ομοφυλόφιλο φίλο σου και να μεγαλώνετε μαζί το παιδί;Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:36Ο πρώτος πληθυντικός καλύπτει εμένα, για εμένα θα έμπαινα, ο φίλος βοηθάει εμένα και συνάμα τον εαυτό του. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μεγαλώσω παιδί με τον κολλητό μου, όχι.Namrail έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:24
Πρώτο πληθυντικό; Έμπαινες σε μια τέτοια επίπονη διαδικασία, με σοβαρές επιδράσεις στο σώμα και το χρόνο σου, για ένα φίλο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Νίκος Μουτσινάς θέλει να υιοθετήσει παιδί παρ'ολη τη δαιδαλώδη και χρονοβόρα διαδικασία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο Νίκος Μουτσινάς θέλει να υιοθετήσει παιδί παρ'ολη τη δαιδαλώδη και χρονοβόρα διαδικασία
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Cecily Anne
Re: Ο Νίκος Μουτσινάς θέλει να υιοθετήσει παιδί παρ'ολη τη δαιδαλώδη και χρονοβόρα διαδικασία
Το πάνω-κάτω είναι συγκατοίκηση; Τεσπα ας πούμε σε απόσταση 2-λεπτου. Θα μοιραζόμαστε wifi. Άλλη απορία;vagabondo έγραψε: 04 Ιουν 2020, 22:46Εννοείς να συζείς με τον ομοφυλόφιλο φίλο σου και να μεγαλώνετε μαζί το παιδί;Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:36Ο πρώτος πληθυντικός καλύπτει εμένα, για εμένα θα έμπαινα, ο φίλος βοηθάει εμένα και συνάμα τον εαυτό του. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μεγαλώσω παιδί με τον κολλητό μου, όχι.Namrail έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:24
Πρώτο πληθυντικό; Έμπαινες σε μια τέτοια επίπονη διαδικασία, με σοβαρές επιδράσεις στο σώμα και το χρόνο σου, για ένα φίλο;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Όταν μεγαλώσει το παιδί και σε ρωτήσει κάτι σχετικό με το αναμενόμενο του να μην μονασετε και οι δύο, τι θα του απαντήσεις; Αυτός που πάει επάνω είναι ο φίλος του μπαμπά σου και αυτός που έρχεται κάτω είναι ο δικός μου φίλος; Μια φορά που λες, μπερδεύτηκαν...Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 23:03Το πάνω-κάτω είναι συγκατοίκηση; Τεσπα ας πούμε σε απόσταση 2-λεπτου. Θα μοιραζόμαστε wifi. Άλλη απορία;vagabondo έγραψε: 04 Ιουν 2020, 22:46Εννοείς να συζείς με τον ομοφυλόφιλο φίλο σου και να μεγαλώνετε μαζί το παιδί;Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 21:36
Ο πρώτος πληθυντικός καλύπτει εμένα, για εμένα θα έμπαινα, ο φίλος βοηθάει εμένα και συνάμα τον εαυτό του. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μεγαλώσω παιδί με τον κολλητό μου, όχι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Cecily Anne
Ό,τι λένε και οι χωρισμένοι. Ρωτάνε τον ειδικό για το πώς θα χειριστούν την κατάσταση και τη χειρίζονται. Δεν ξέρω ποιά είναι η κατάλληλη ηλικία, για να μάθει ένα παιδί τις σεξουαλικές προτιμήσεις των γονιών του. Θα ρωτήσω ειδικό, αν χρειαστεί. Προς το παρόν δεν χρειάζεται.Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Ιουν 2020, 23:11
Όταν μεγαλώσει το παιδί και σε ρωτήσει κάτι σχετικό με το αναμενόμενο του να μην μονασετε και οι δύο, τι θα του απαντήσεις; Αυτός που πάει επάνω είναι ο φίλος του μπαμπά σου και αυτός που έρχεται κάτω είναι ο δικός μου φίλος; Μια φορά που λες, μπερδεύτηκαν...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μα, αυτό που περιγράφεις, δεν είναι χωρισμός. Είναι ένα είδος μονίμης συζυγίας εν διαστάσει. Ακόμα και σε ένα ετεροφυλοφιλο ζευγάρι, δεν ξέρω άμα θα λειτουργουσε. Πως θα κάνεις ένα κοινωνιολογικο πείραμα πάνω στην ψυχολογία του παιδιού, είναι σίγουρο. Για αυτό σου λέω, αστα αυτά τα μπερδεμένα...Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 23:17Ό,τι λένε και οι χωρισμένοι. Ρωτάνε τον ειδικό για το πώς θα χειριστούν την κατάσταση και τη χειρίζονται. Δεν ξέρω ποιά είναι η κατάλληλη ηλικία, για να μάθει ένα παιδί τις σεξουαλικές προτιμήσεις των γονιών του. Θα ρωτήσω ειδικό, αν χρειαστεί. Προς το παρόν δεν χρειάζεται.Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Ιουν 2020, 23:11
Όταν μεγαλώσει το παιδί και σε ρωτήσει κάτι σχετικό με το αναμενόμενο του να μην μονασετε και οι δύο, τι θα του απαντήσεις; Αυτός που πάει επάνω είναι ο φίλος του μπαμπά σου και αυτός που έρχεται κάτω είναι ο δικός μου φίλος; Μια φορά που λες, μπερδεύτηκαν...
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Cecily Anne
Σωστά.Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Ιουν 2020, 23:23
Μα, αυτό που περιγράφεις, δεν είναι χωρισμός. Είναι ένα είδος μονίμης συζυγίας εν διαστάσει. Ακόμα και σε ένα ετεροφυλοφιλο ζευγάρι, δεν ξέρω άμα θα λειτουργουσε. Πως θα κάνεις ένα κοινωνιολογικο πείραμα πάνω στην ψυχολογία του παιδιού, είναι σίγουρο. Για αυτό σου λέω, αστα αυτά τα μπερδεμένα...
Μέχρι τότε, μπορεί να πιάσω κώτσο κανένα ζωντόβολο και να τον ξαποστείλω, χωρίς να πάρει πρέφα, κρατώντας το παιδί του. Είναι πιο αποδεκτό στα μάτιας της υπέροχης πολιτισμένης κοινωνίας μας. Ή ακόμα καλύτερα θα το παίξω θιγμένη και θα τον σέρνω στα δικαστήρια για διατροφή, με τον όρο να βλέπει το παιδί ΣΚ παρά ΣΚ, πράγμα ακόμα πιο λειτουργικό στα μάτια της πολιτισμένης κοινωνίας μας. Ή ακόμα καλύτερα, θα τον αναγκάσω να με παντρευτεί, επειδή με γκάστρωσε. Όχι, έχω ιδανικότερο σενάριο. Θα πάρω έναν που με παρακαλά κι ας μην τον θέλω και αφού κάνω το παιδί, θα τον έχω να μου το φυλάει, όσο τον κάνω τάρανδο.
Βρήκαμε 3-4 υπέροχες και πολιτισμένες λύσεις που δεν επιδρούν στην ψυχολογία του παιδιού και που δεν συμβαίνουν σε καμία περίπτωση γύρω μας και μου σίγουρα δεν είναι μπερδεμένες.
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αφήνοντας στην άκρη το φόντο, δηλαδή τον μαϊντανό των νομικών συνθηκών, το να βρεις έναν υγιή, έξυπνο, όμορφο και γεροδεμένο άνδρα, και πάνω απ όλα μετριόφρονα, σαν εμένα καλή ώρα, απλά και μόνο για να κάνεις μαζί του παιδί, θα έχει ασφαλώς σαν επίπτωση το να έχει αργότερα κάποια ψυχολογικά το παιδί σου, που θα μεγαλώνει χωρίς πατέρα, αλλά θα είναι προβλέψιμα. Αυτό που σκέφτηκες είναι εν πολλοίς αχαρτογραφητο ψυχοκοινωνιολογικα, τουτέστιν πείραμα.Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 23:33Σωστά.Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Ιουν 2020, 23:23
Μα, αυτό που περιγράφεις, δεν είναι χωρισμός. Είναι ένα είδος μονίμης συζυγίας εν διαστάσει. Ακόμα και σε ένα ετεροφυλοφιλο ζευγάρι, δεν ξέρω άμα θα λειτουργουσε. Πως θα κάνεις ένα κοινωνιολογικο πείραμα πάνω στην ψυχολογία του παιδιού, είναι σίγουρο. Για αυτό σου λέω, αστα αυτά τα μπερδεμένα...
Μέχρι τότε, μπορεί να πιάσω κώτσο κανένα ζωντόβολο και να τον ξαποστείλω, χωρίς να πάρει πρέφα, κρατώντας το παιδί του. Είναι πιο αποδεκτό στα μάτιας της υπέροχης πολιτισμένης κοινωνίας μας. Ή ακόμα καλύτερα θα το παίξω θιγμένη και θα τον σέρνω στα δικαστήρια για διατροφή, με τον όρο να βλέπει το παιδί ΣΚ παρά ΣΚ, πράγμα ακόμα πιο λειτουργικό στα μάτια της πολιτισμένης κοινωνίας μας. Ή ακόμα καλύτερα, θα τον αναγκάσω να με παντρευτεί, επειδή με γκάστρωσε. Όχι, έχω ιδανικότερο σενάριο. Θα πάρω έναν που με παρακαλά κι ας μην τον θέλω και αφού κάνω το παιδί, θα τον έχω να μου το φυλάει, όσο τον κάνω τάρανδο.
Βρήκαμε 3-4 υπέροχες και πολιτισμένες λύσεις που δεν επιδρούν στην ψυχολογία του παιδιού και που δεν συμβαίνουν σε καμία περίπτωση γύρω μας και μου σίγουρα δεν είναι μπερδεμένες.
☦𓀢
☦𓀢
- Otto Weininger
Αν εξαιρέσεις το "μετριοφρονα" που είπες, έχει τέτοιον.Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Ιουν 2020, 23:49
Αφήνοντας στην άκρη το φόντο, δηλαδή τον μαϊντανό των νομικών συνθηκών, το να βρεις έναν υγιή, έξυπνο, όμορφο και γεροδεμένο άνδρα, και πάνω απ όλα μετριόφρονα
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Αυτό "που σκέφτηκα" συμβαίνει κατά κόρον, απλά όχι με τρον τρόπο που το συζητάω εγώ, αλλά με τους άλλους τρόπους που σου περιέγραψα στο προηγούμενο ποστ. Πολλοί γκέυ αναγκάζονται σε γάμο, κάνουν παιδιά, τα βροντάνε μια μέρα και ζουν τον έρωτα, γιατί δεν άντεξαν την καταπίεση. Πολλές γυναίκες συμβιβάζονται σε δυστυχισμένους γάμους ή κοροϊδεύουν έναν κακομοίρη, για να κάνουν ένα παιδί και τον απειλούν με χίλιους τρόπους, επειδή τον έδεσαν με ένα παιδί. Πολλά τα προβληματικά σενάρια. Ε θέλω να πιστεύω η κοινωνιολογία και η ψυχολογία δε θα δυσκολευτεί τόσο μεταξύ δύο φίλων που κάνουν παιδί. Σαν συνοικέσιο χωρίς σεξ ένα πράμα.Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Ιουν 2020, 23:49
Αφήνοντας στην άκρη το φόντο, δηλαδή τον μαϊντανό των νομικών συνθηκών, το να βρεις έναν υγιή, έξυπνο, όμορφο και γεροδεμένο άνδρα, σαν εμένα καλή ώρα, απλά και μόνο για να κάνεις μαζί του παιδί, θα έχει ασφαλώς σαν επίπτωση το να έχει αργότερα κάποια ψυχολογικά το παιδί σου, που θα μεγαλώνει χωρίς πατέρα, αλλά θα είναι προβλέψιμα. Αυτό που σκέφτηκες είναι εν πολλοίς αχαρτογραφητο ψυχοκοινωνιολογικα, τουτέστιν πείραμα.
- Cecily Anne
Ναι ρε παιδί μου, υποθετικά μιλάμε τώρα, σε περίπτωση που τον πατήσει κάνα τραίνο.Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2020, 23:54Αν εξαιρέσεις το "μετριοφρονα" που είπες, έχει τέτοιον.Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Ιουν 2020, 23:49
Αφήνοντας στην άκρη το φόντο, δηλαδή τον μαϊντανό των νομικών συνθηκών, το να βρεις έναν υγιή, έξυπνο, όμορφο και γεροδεμένο άνδρα, και πάνω απ όλα μετριόφρονα
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τί να σου πω; Κάποτε, αυτόν τον δήθεν κοινωνικό ψυχαναγκασμο για επίτευξη κοινωνικής αναγνώρισης μέσω της δημιουργίας μιας (2<)-τεκνης οικογένειας τον άκουγα με αφοσίωση. Τώρα όμως, σε μια χώρα με καλπαζουσα υπογεννητικοτητα, με τα ποσοστά των ατεκνων ζευγαριών να τείνουν να πιάσουν το 45αρι των ΗΠΑ, και εκείνα των ομοφυλοφιλων να είναι ντε γιουρε αναγνωρισμενα, και όπου οσες γεννοβολουν κουτσουβελα, είναι είτε παλαιοημερολογιτισσες είτε προσφυγοπουλες από την Νιγηρία, τι σόι κανόνας και όχι εξαίρεση μπορεί να είναι κάτι τέτοιο; Με λίγα λόγια, εκτός από το βιολογικό, την σήμερον ημέρα, κανένα άλλο ρολόι δεν κτυπάει επίμονα.Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 23:55Αυτό "που σκέφτηκα" συμβαίνει κατά κόρον, απλά όχι με τρον τρόπο που το συζητάω εγώ, αλλά με τους άλλους τρόπους που σου περιέγραψα στο προηγούμενο ποστ. Πολλοί γκέυ αναγκάζονται σε γάμο, κάνουν παιδιά, τα βροντάνε μια μέρα και ζουν τον έρωτα, γιατί δεν άντεξαν την καταπίεση. Πολλές γυναίκες συμβιβάζονται σε δυστυχισμένους γάμους ή κοροϊδεύουν έναν κακομοίρη, για να κάνουν ένα παιδί και τον απειλούν με χίλιους τρόπους, επειδή τον έδεσαν με ένα παιδί. Πολλά τα προβληματικά σενάρια. Ε θέλω να πιστεύω η κοινωνιολογία και η ψυχολογία δε θα δυσκολευτεί τόσο μεταξύ δύο φίλων που κάνουν παιδί. Σαν συνοικέσιο χωρίς σεξ ένα πράμα.Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Ιουν 2020, 23:49
Αφήνοντας στην άκρη το φόντο, δηλαδή τον μαϊντανό των νομικών συνθηκών, το να βρεις έναν υγιή, έξυπνο, όμορφο και γεροδεμένο άνδρα, σαν εμένα καλή ώρα, απλά και μόνο για να κάνεις μαζί του παιδί, θα έχει ασφαλώς σαν επίπτωση το να έχει αργότερα κάποια ψυχολογικά το παιδί σου, που θα μεγαλώνει χωρίς πατέρα, αλλά θα είναι προβλέψιμα. Αυτό που σκέφτηκες είναι εν πολλοίς αχαρτογραφητο ψυχοκοινωνιολογικα, τουτέστιν πείραμα.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ε τότε, ας τον τσιμπήσει με μια βελόνα στον κωλο, την ώρα που θα τραβιέται.Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2020, 23:54Αν εξαιρέσεις το "μετριοφρονα" που είπες, έχει τέτοιον.Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Ιουν 2020, 23:49
☦𓀢
☦𓀢
- Otto Weininger
Ανήκεις σε κάποια αίρεση;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Μιλάμε πάντα για το πλαίσιο των ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ. Όσο για τις βελόνες, ΗΜΑΡΤΟΝ.Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Ιουν 2020, 00:16
Τί να σου πω; Κάποτε, αυτόν τον δήθεν κοινωνικό ψυχαναγκασμο για επίτευξη κοινωνικής αναγνώρισης μέσω της δημιουργίας μιας (2<)-τεκνης οικογένειας τον άκουγα με αφοσίωση. Τώρα όμως, σε μια χώρα με καλπαζουσα υπογεννητικοτητα, με τα ποσοστά των ατεκνων ζευγαριών να τείνουν να πιάσουν το 45αρι των ΗΠΑ, και εκείνα των ομοφυλοφιλων να είναι ντε γιουρε αναγνωρισμενα, και όπου οσες γεννοβολουν κουτσουβελα, είναι είτε παλαιοημερολογιτισσες είτε προσφυγοπουλες από την Νιγηρία, τι σόι κανόνας και όχι εξαίρεση μπορεί να είναι κάτι τέτοιο; Με λίγα λόγια, εκτός από το βιολογικό, την σήμερον ημέρα, κανένα άλλο ρολόι δεν κτυπάει επίμονα.
Στην αίρεση "Καραφλιάστε όλον τον κόσμο με τις ιδέες σας", τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-