Ναι αλλά είχες κραξει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καθιερωμένο καλοκαιρινό ποδονημα 2020
Re: Καθιερωμένο καλοκαιρινό ποδονημα 2020
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Νταξ δεν είχα κράξει πολύ.
Και όχι οτι δεν ήταν καλή η γαμπούλα,ίσα ίσα.Ίσως λίιιιιγο υπερβολική έδειχνε στη φωτό.Μπορεί εκ φυσικού να δείχνει καλύτερη!
Αλλά είναι μια αξιοπρόσχετη,αξιοσέβαστη και περιποιημένη γαμπούλα.Να τα λέμε και αυτά.
Καλά που ζεις εσύ μαρή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Φταίνε η πολύχρονες προπονήσεις και το ποδήλατο. Δε φταίωMyrsini έγραψε: 31 Μάιος 2020, 12:31Νταξ δεν είχα κράξει πολύ.![]()
Και όχι οτι δεν ήταν καλή η γαμπούλα,ίσα ίσα.Ίσως λίιιιιγο υπερβολική έδειχνε στη φωτό.Μπορεί εκ φυσικού να δείχνει καλύτερη!
Αλλά είναι μια αξιοπρόσχετη,αξιοσέβαστη και περιποιημένη γαμπούλα.Να τα λέμε και αυτά.![]()
Πολύ καλά κάνεις άσχετα απο την πλάκα που κάνουμε, η γυμναστική είναι ότι καλύτερο μπράβο σου!Ερμής έγραψε: 31 Μάιος 2020, 12:35Φταίνε η πολύχρονες προπονήσεις και το ποδήλατο. Δε φταίωMyrsini έγραψε: 31 Μάιος 2020, 12:31Νταξ δεν είχα κράξει πολύ.![]()
Αλλά είναι μια αξιοπρόσχετη,αξιοσέβαστη και περιποιημένη γαμπούλα.Να τα λέμε και αυτά.![]()
![]()
Τώρα έπρεπε να τη μοστραρω μετά από σχεδόν 50χλμ παραλιακής
- Cecily Anne
OK, αλλά πλιζ δε θα ήθελα να ανεβουν από εδώ φώτο εκεί. Τουλ. για δικές μου, των άλλων δεν με αφορά. Αν είναι να τις κατεβάσω.don't speak έγραψε: 30 Μάιος 2020, 15:32Δεν γνωρίζω, υποθέτω όχι, αλλά να φτιάξουμε αν συμφωνεί και ο Σπύρος να ενημερώνονται τα μέλη σε περίπτωση lockdown.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πως να την παίξουμε ρε, ούτε ένα χιντ δεν έβαλες.Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2020, 20:43
Το κωλοδαχτυλο σε όποιον τραβήξει καμια μαλακια. Περπάταγα πολυ Οποτε αν ειναι ταλαιπωρημένη δε φταιω! Κ αγνοηστε το οτι κόπηκα στο ξύρισμα συμβαίνει συχνα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το χιντ τι είναι; 
Ναι και γω συμφωνώ.Δεν θέλω να δούν και άλλοι το βαβά μου.Cecily Anne έγραψε: 31 Μάιος 2020, 17:41OK, αλλά πλιζ δε θα ήθελα να ανεβουν από εδώ φώτο εκεί. Τουλ. για δικές μου, των άλλων δεν με αφορά. Αν είναι να τις κατεβάσω.don't speak έγραψε: 30 Μάιος 2020, 15:32Δεν γνωρίζω, υποθέτω όχι, αλλά να φτιάξουμε αν συμφωνεί και ο Σπύρος να ενημερώνονται τα μέλη σε περίπτωση lockdown.

-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Για αστείο το είπα κάπου το ποιες φωτογραφίες να βάλουμε, είχα στο μυαλό μου αυτές τις εξαίσιες που έχουν ανεβάσει τα αγόριαCecily Anne έγραψε: 31 Μάιος 2020, 17:41OK, αλλά πλιζ δε θα ήθελα να ανεβουν από εδώ φώτο εκεί. Τουλ. για δικές μου, των άλλων δεν με αφορά. Αν είναι να τις κατεβάσω.don't speak έγραψε: 30 Μάιος 2020, 15:32Δεν γνωρίζω, υποθέτω όχι, αλλά να φτιάξουμε αν συμφωνεί και ο Σπύρος να ενημερώνονται τα μέλη σε περίπτωση lockdown.
- Cecily Anne
OK thanks.don't speak έγραψε: 31 Μάιος 2020, 21:09Για αστείο το είπα κάπου το ποιες φωτογραφίες να βάλουμε, είχα στο μυαλό μου αυτές τις εξαίσιες που έχουν ανεβάσει τα αγόριαCecily Anne έγραψε: 31 Μάιος 2020, 17:41OK, αλλά πλιζ δε θα ήθελα να ανεβουν από εδώ φώτο εκεί. Τουλ. για δικές μου, των άλλων δεν με αφορά. Αν είναι να τις κατεβάσω.don't speak έγραψε: 30 Μάιος 2020, 15:32
Δεν γνωρίζω, υποθέτω όχι, αλλά να φτιάξουμε αν συμφωνεί και ο Σπύρος να ενημερώνονται τα μέλη σε περίπτωση lockdown.. Κανενός δεν θα ανεβάσουμε. Εδώ δεν έχω εγώ ίνστα, σιγά μην κάθομαι να ανεβάζω τα ποδάρια τους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Casper -
Νόμιζα πως ήταν γυναικείο
Βρε κόψε κάνα νύχι
Εμ πέστα και συ.'Ενα σοκ το έπαθα δεν λέω!
- Cecily Anne
O Xριστός και η μάνα του! Απ'τα δέντρα κρεμιέσαι και γατζώνεσαι ρε άτιμε; Ε γαμώτη και φόραγα και τα γυαλιά και το είδα και καλά. Καλά βρε αθεόφοβε, δεν σε χτυπάνε τα παπούτσια;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2612 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
-
- 1 Απαντήσεις