!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πλατινι vs Ζινταν

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Πλατινι vs Ζινταν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Ζιντάν
ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών
απλά όχι τόσο εμπορικός όσο κάποιοι άλλοι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Beria έγραψε: 24 Μάιος 2020, 14:37
O Κρόιφ ως προπονητής μπορείς να πεις ότι απλώς εξέλιξε το total football που του δίδαξε ο Μίχελς. (δεν είναι καθόλου απλό)
Ως ποδοσφαιριστής όμως είναι ο πρώτος που το κατενόησε, το εφάρμοσε άψογα στο γήπεδο και πήρε από το χέρι μια φουρνιά καταπληκτικών ποδοσφαιριστών που το υλοποίησαν.
Δεν το εξέλιξε απλά, έκανε άλματα στην εφαρμογή του και ουσιαστικά έθεσε τα θεμέλια του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Gouerino 4 έγραψε: 24 Μάιος 2020, 14:36
Ρε συ για να καταλαβεις,ο ζινταν επαιξε πεντε χρονια στη γιουβε και πεντε στη ρεαλ.
Στη γιουβε εβαλε ακομα πιο λιγα γκολ απο οτι στην ρεαλ.
Εκει ποιους ειχε;
Δεν ειχε το ευκολο γκολ ο ζινταν σε αντιθεση με τον μισελ που ηταν μεγας παστελωτης.
Το ερώτημα για το αν είχε ή όχι το εύκολο γκολ δεν απαντάται από τον συνολικό αριθμό των γκολ του, αλλά από τα γκολ ανα ευκαιρίες.

Το πιο σημαντικό όμως είναι να δούμε εν γένει τις ευκαιρίες του, που ήταν λίγες σε όλες τις ομάδες, ακριβώς γιατί ο ρόλος του δεν ήταν να σκοράρει αλλά να κάνει τον προωθημένο οργανωτή.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ο Πλατινι ειχε διαολεμενο μυαλο και το απεδειξε και σαν παραγοντας. Ηταν τρομερα ευστροφος στο γηπεδο.
Μονο ο Μαραντονα ειχε πιο διεστραμμενο μυαλο απ'αυτον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 24 Μάιος 2020, 15:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Μάιος 2020, 14:53 Ζιντάν
Από όσους έχω δει εγώ ο καλύτερος ποδοσφαιριστής είναι ο Μεσι, ο καλύτερος αθλητης ο Κριστιανο και ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής ο Ζινταν
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Namrail έγραψε: 24 Μάιος 2020, 14:59
Ρε συ για να καταλαβεις,ο ζινταν επαιξε πεντε χρονια στη γιουβε και πεντε στη ρεαλ.
Εκει ποιους ειχε;
Δεν ειχε το ευκολο γκολ ο ζινταν σε αντιθεση με τον μισελ που ηταν μεγας παστελωτης.
Το ερώτημα για το αν είχε ή όχι το εύκολο γκολ δεν απαντάται από τον συνολικό αριθμό των γκολ του, αλλά από τα γκολ ανα ευκαιρίες.

Το πιο σημαντικό όμως είναι να δούμε εν γένει τις ευκαιρίες του, που ήταν λίγες σε όλες τις ομάδες, ακριβώς γιατί ο ρόλος του δεν ήταν να σκοράρει αλλά να κάνει τον προωθημένο οργανωτή.
τι κάθεσαι να εξηγήσεις ρε ναμ
μιλάμε για τον μεγαλύτερο εγκέφαλο που πάτησε ποτέ στο χορτάρι
και ο γκουερίνος τον μετράει με τα γκολ
λες και πρόκειται για τον βαζέχα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Namrail

Daje έγραψε: 24 Μάιος 2020, 14:53 Ηταν καλυτερος ο Πλατινι.
Τα μοναδικα σημεια που υπερτερουσε ο Ζινταν ηταν το οτι κερδισε μουντιαλ, η καλυτερη ντριπλα σε κλειστους χωρους και το ψηλο παιχνιδι.
Σε ολα τ'αλλα τον γαμαει ο Πλατινι.
8,5αρι ο ενας.
9αρι ο αλλος.
Μισο ποντο διαφορα εχουν που σε τετοιο επιπεδο ειναι σαν να λεμε ο ενας την ειχε 20ποντους και ο αλλος 23.
Παει τελειωσε αυτη η συζητηση. Παμε παρακατω.

Αυτο που δεν μπορεσα ποτε να αξιολογησω ειναι το ποσο καλοι ηταν οι Γκαριντσα και Ντι Στεφανο.
Ο μεν Γκαριντσα παρα πολλοι λενε οτι ειχε μεγαλυτερο ταλεντο απο τον Πελε.
Ο δε Ντι Στεφανο εχει νουμερα που αποκλειεται να ηταν ενας απλα πολυ καλος παικτης. Πρεπει να ηταν κατι το εξαιρετικα εξαιρετικο.
Ο Ντι Στέφανο ήταν αδιανοητα γρήγορος και έξυπνος παίκτης και έπεσε σε μια ομάδα που πολλοί θεωρούν την καλύτερη όλων των εποχών.

Σε εκείνη τη φουρνιά της Ρεάλ ήταν όλοι τους ένας και ένας. Το επίτευγμα των πέντε συνεχόμενων δεν ήταν καθόλου τυχαίο.
Άβαταρ μέλους
Daje

jason έγραψε: 24 Μάιος 2020, 15:01
Από όσους έχω δει εγώ ο καλύτερος ποδοσφαιριστής είναι ο Μεσι, ο καλύτερος αθλητης ο Κριστιανο και ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής ο Ζινταν
Απ'οσους εχω δει εγω:
Kαλυτερος live = Ronaldo το φαινομενο. (και μετα Μεσσι)
Καλυτερος αθλητης = CR7
Ποιοτικοτερος = Roby Baggio

Oποιος δεν εχει δει live τον Baggio δεν καταλαβαινει για τι πραγμα μιλαμε.
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
jason

Daje έγραψε: 24 Μάιος 2020, 15:04
Απ'οσους εχω δει εγω:
Καλυτερος αθλητης = CR7

Λες και είδες live τον Ζινταν
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Namrail έγραψε: 24 Μάιος 2020, 15:03
Daje έγραψε: 24 Μάιος 2020, 14:53 Ηταν καλυτερος ο Πλατινι.
Τα μοναδικα σημεια που υπερτερουσε ο Ζινταν ηταν το οτι κερδισε μουντιαλ, η καλυτερη ντριπλα σε κλειστους χωρους και το ψηλο παιχνιδι.
Σε ολα τ'αλλα τον γαμαει ο Πλατινι.
8,5αρι ο ενας.
9αρι ο αλλος.
Μισο ποντο διαφορα εχουν που σε τετοιο επιπεδο ειναι σαν να λεμε ο ενας την ειχε 20ποντους και ο αλλος 23.
Παει τελειωσε αυτη η συζητηση. Παμε παρακατω.

Αυτο που δεν μπορεσα ποτε να αξιολογησω ειναι το ποσο καλοι ηταν οι Γκαριντσα και Ντι Στεφανο.
Ο μεν Γκαριντσα παρα πολλοι λενε οτι ειχε μεγαλυτερο ταλεντο απο τον Πελε.
Ο δε Ντι Στεφανο εχει νουμερα που αποκλειεται να ηταν ενας απλα πολυ καλος παικτης. Πρεπει να ηταν κατι το εξαιρετικα εξαιρετικο.
Ο Ντι Στέφανο ήταν αδιανοητα γρήγορος και έξυπνος παίκτης και έπεσε σε μια ομάδα που πολλοί θεωρούν την καλύτερη όλων των εποχών.

Σε εκείνη τη φουρνιά της Ρεάλ ήταν όλοι τους ένας και ένας. Το επίτευγμα των πέντε συνεχόμενων δεν ήταν καθόλου τυχαίο.
και για κάποιο λόγο (που μπορούν να μας τον εξηγήσουν μόνο όσοι έζησαν τότε στην Ισπανία, δηλαδή από μας εδώ κανένας), εκείνα τα 5 χρόνια πήρε μόνο μια φορά το πρωτάθλημα Ισπανίας. Ή ήταν τόσο μα τόσο ανταγωνιστικό ή το σνόμπαραν συνειδητά για να παίρνουν το Πρωταθλητριών.
Άβαταρ μέλους
jason

Gouerino 4 έγραψε: 24 Μάιος 2020, 13:15 Το φαινομενο και τον ροναλντινιο ,εγω προσωπικα δεν τους βαζω στην κορυφαια κατηγορια λογω διαρκειας.
Ειτε λογω τραυματισμων,ειτε λογω χαρακτηρα.

Σε ταλεντο,πιστευω οτι ο ροναλντινιο ηταν το μεγαλυτερο που βγηκε στο ποδοσφαιρο.
Και βάζεις μαραντονα; :lol:
Με 5 χρόνια σοβαρή καριέρα και μετά κοκες και μπακα;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

jason έγραψε: 24 Μάιος 2020, 15:09
Gouerino 4 έγραψε: 24 Μάιος 2020, 13:15 Το φαινομενο και τον ροναλντινιο ,εγω προσωπικα δεν τους βαζω στην κορυφαια κατηγορια λογω διαρκειας.
Ειτε λογω τραυματισμων,ειτε λογω χαρακτηρα.

Σε ταλεντο,πιστευω οτι ο ροναλντινιο ηταν το μεγαλυτερο που βγηκε στο ποδοσφαιρο.
Και βάζεις μαραντονα; :lol:
Με 5 χρόνια σοβαρή καριέρα και μετά κοκες και μπακα;
Ναι, αλλά τι 5 χρόνια ήταν αυτά; Μέχρι την αγιοποίηση ήταν ασύλληπτα αυτά που έκανε.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Daje

jason έγραψε: 24 Μάιος 2020, 15:05
Daje έγραψε: 24 Μάιος 2020, 15:04

Απ'οσους εχω δει εγω:
Καλυτερος αθλητης = CR7

Λες και είδες live τον Ζινταν
Θα αστειευεσαι φυσικα.
Εννοειται πως τον εχω δει live.
Μαλιστα, θυμαμαι και πως γνωρισαμε τον Zidane στην Ιταλια (εμεις οι "Ιταλοι" και στη συνεχεια ο υπολοιπος κοσμος).
Επαιζε η Ιντερ τοτε εναν αγωνα στην ευρωπη με μια ασημη γαλλικη ομαδα και ενας πιτσιρικας τους γαμησε τη μανα.
Απο το ιδιο βραδυ ολη η ιταλια ελεγε οτι αυτος ο τυπος εχει μελλον...
Άβαταρ μέλους
Namrail

Jolly Roger έγραψε: 24 Μάιος 2020, 15:08
και για κάποιο λόγο (που μπορούν να μας τον εξηγήσουν μόνο όσοι έζησαν τότε στην Ισπανία, δηλαδή από μας εδώ κανένας), εκείνα τα 5 χρόνια πήρε μόνο μια φορά το πρωτάθλημα Ισπανίας. Ή ήταν τόσο μα τόσο ανταγωνιστικό ή το σνόμπαραν συνειδητά για να παίρνουν το Πρωταθλητριών.
Δύο φορές το πήρε. Και έπειτα ήρθε ο Πούσκας, έδεσε το γλυκό και είχε τέσσερα συνεχόμενα.
Gouerino 4

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gouerino 4 »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Μάιος 2020, 15:03
Namrail έγραψε: 24 Μάιος 2020, 14:59
Εκει ποιους ειχε;

τι κάθεσαι να εξηγήσεις ρε ναμ
μιλάμε για τον μεγαλύτερο εγκέφαλο που πάτησε ποτέ στο χορτάρι
και ο γκουερίνος τον μετράει με τα γκολ
λες και πρόκειται για τον βαζέχα
Ξαναλεω ,τι θα ηταν ο μεσι με πεντε γκολ το χρονο;
Τι θα ηταν ο κριστιανο;

Ηδη ομως ειπα,οτι ο πλατινι στη καθετη πασα που βγαζει τετ α τετ πρεπει να ηταν ο καλυτερος ολων των εποχων.

Ναρμαιλ το γκολ ειτε το εχεις ειτε οχι.
Αυτα που γραφεις ειναι απαραδεκτα.
Υπαρχουν παικτες που παιρνουν την μπαλα εξω απο την περιοχη,και κοιτανε που να την δωσουν και παικτες που κοιτανε σε ποια γωνια θα την στειλουν.
Ο γκολτζης επισης παντα ξερει να παιρνει την καταλληλη θεση για γκολ,ειτε ειναι φορ,ειτε δεκαρι ,ειτε αμυντικο χαφ,ειτε στοπερ.

Ο ζινταν ηταν πιο δυνατος,εχανε πιο δυσκολα την μπαλα.
Ο αλλος ηταν μαεστρος,και δεινος γκολεαδορας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”