Nαι ειχε βαλει στα Gripen,Viggen και Draken.Gherschaagk έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:16Όχι η Saab;Ερμής έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:01Η βολβο δεν ήταν που ειχε βγάλει ένα κονσεπτ κατασκευασμένο από lgbdqudielwoahwowownge συλλογικότητες με αισθητήρα περιοδου;stergiosbik έγραψε: 20 Μάιος 2020, 22:55
Οκ,αλλα γιατι να μπεις σε μια τετοια διαδικασια οταν πληρωνεις για κανουργιο αμαξι και πιθανον με αμφιβολα αποτελεσματα ή καποια ζημια;
Ας τα κρατησουν οι Κινεζο-Σουηδοι να τα χαιρονται.
Το θεμα ειναι οτι προς τα εκει παει η δουλεια και θα το δουμε και απο αλλους κατασκευαστες.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
VOLVO
-
stergiosbik
Re: VOLVO
Ακομη και να κινδυνευεις να πας φυλακη (γιατι αυτο θα παθεις αν σε πιασουν με ταχυτητα 200 km/h σε δρομο με οριο τα 130), δεν κρατιεται σταθερη αυτη η ταχυτητα για πολλους λογους. Το αυτοκινητο αρχιζει και τρεμει, δεν εμπνεει εμπιστοσυνη. Εκτός αν μιλαμε για πανακριβα αυτοκινητα με 400 και αλογα.Maspoli έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:17Το 130 είναι το ανώτατο, ανώτατο όριο. Και μόνο σε ορισμένους κανονικούς δρόμους. Για την ακρίβεια, μόνο σε κάποια τμήματα ορισμένων κανονικων δρόμων. Το να οδηγεί κάνεις με πάνω από 180km/h είναι ορισμος κοινωνικής ανευθυνότητας.
Winter is coming
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για ποιο λόγο πρέπει να έχει ένα αυτοκίνητο τέτοιο αισθητήρα; Πιο χρήσιμος είναι ένας αισθητήρας αερισμού μιας και το συνηθίζετε συχνάκις.stergiosbik έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:21Nαι ειχε βαλει στα Gripen,Viggen και Draken.Gherschaagk έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:16Όχι η Saab;Ερμής έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:01
Η βολβο δεν ήταν που ειχε βγάλει ένα κονσεπτ κατασκευασμένο από lgbdqudielwoahwowownge συλλογικότητες με αισθητήρα περιοδου;![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
talaipwros
ισα ισα, χαμπαρι δεν παιρνεις στα συγχρονα μεγαλα αυτοκινητα, γι αυτο και επιβαλλεται ο κοφτης ενιοτεLestat έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:24Ακομη και να κινδυνευεις να πας φυλακη (γιατι αυτο θα παθεις αν σε πιασουν με ταχυτητα 200 km/h σε δρομο με οριο τα 130), δεν κρατιεται σταθερη αυτη η ταχυτητα για πολλους λογους. Το αυτοκινητο αρχιζει και τρεμει, δεν εμπνεει εμπιστοσυνη. Εκτός αν μιλαμε για πανακριβα αυτοκινητα με 400 και αλογα.Maspoli έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:17Το 130 είναι το ανώτατο, ανώτατο όριο. Και μόνο σε ορισμένους κανονικούς δρόμους. Για την ακρίβεια, μόνο σε κάποια τμήματα ορισμένων κανονικων δρόμων. Το να οδηγεί κάνεις με πάνω από 180km/h είναι ορισμος κοινωνικής ανευθυνότητας.
-
stergiosbik
Gherschaagk έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:24Για ποιο λόγο πρέπει να έχει ένα αυτοκίνητο τέτοιο αισθητήρα; Πιο χρήσιμος είναι ένας αισθητήρας αερισμού μιας και το συνηθίζετε συχνάκις.
Aντε τωρα να δωσεις απαντηση.
Gherschaagk (τι σκατα ονομα εβαλες ρε;Αλλαξε το) καλυτερα γραψε στο νημα με τη φωτο του spa γιατι εδω δεν το χεις.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παίζω παντού και σ' αρέσει. Όλα τα βλέπω.stergiosbik έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:29Gherschaagk έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:24Για ποιο λόγο πρέπει να έχει ένα αυτοκίνητο τέτοιο αισθητήρα; Πιο χρήσιμος είναι ένας αισθητήρας αερισμού μιας και το συνηθίζετε συχνάκις.![]()
Gherschaagk (τι σκατα ονομα εβαλες ρε;Αλλαξε το) καλυτερα γραψε στο νημα με τη φωτο του spa γιατι εδω δεν το χεις.
- Otto Weininger
Αλήθεια είναι αυτό. Θυμάμαι μια φορά που άρχισε να φρενάρει ο πατέρας μου γιατί πλησιάσαμε τα διόδια και νόμιζα ότι σχεδόν πέσαμε στα 60χλμ ξέρω γω, ενώ εκείνη την στιγμή ειχε πεσει στα 120talaipwros έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:28ισα ισα, χαμπαρι δεν παιρνεις στα συγχρονα μεγαλα αυτοκινητα, γι αυτο και επιβαλλεται ο κοφτης ενιοτεLestat έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:24Ακομη και να κινδυνευεις να πας φυλακη (γιατι αυτο θα παθεις αν σε πιασουν με ταχυτητα 200 km/h σε δρομο με οριο τα 130), δεν κρατιεται σταθερη αυτη η ταχυτητα για πολλους λογους. Το αυτοκινητο αρχιζει και τρεμει, δεν εμπνεει εμπιστοσυνη. Εκτός αν μιλαμε για πανακριβα αυτοκινητα με 400 και αλογα.Maspoli έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:17
Το 130 είναι το ανώτατο, ανώτατο όριο. Και μόνο σε ορισμένους κανονικούς δρόμους. Για την ακρίβεια, μόνο σε κάποια τμήματα ορισμένων κανονικων δρόμων. Το να οδηγεί κάνεις με πάνω από 180km/h είναι ορισμος κοινωνικής ανευθυνότητας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
stergiosbik
Καλο μου κοριτσι δεν καταλαβες καν τι ηταν αυτα της SAAB που εγραψα.Γιατι θες να το παιξεις εξυπνοπουλι;Gherschaagk έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:32Παίζω παντού και σ' αρέσει. Όλα τα βλέπω.stergiosbik έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:29Gherschaagk έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:24
Για ποιο λόγο πρέπει να έχει ένα αυτοκίνητο τέτοιο αισθητήρα; Πιο χρήσιμος είναι ένας αισθητήρας αερισμού μιας και το συνηθίζετε συχνάκις.![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θες να πεις πως η σααμπ κάποτε έκανε και αεροπλάνα; Ή επειδή είμαι γυναίκα είναι μυστική γνώση αυτή και δεν την ξέρω; Δλδ το σήμα της bmw δεν είναι η τουρμπίνα ενός αεροπλάνου;stergiosbik έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:34Καλο μου κοριτσι δεν καταλαβες καν τι ηταν αυτα της SAAB που εγραψα.Γιατι θες να το παιξεις εξυπνοπουλι;Gherschaagk έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:32Παίζω παντού και σ' αρέσει. Όλα τα βλέπω.stergiosbik έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:29
![]()
-
stergiosbik
Κι εξακολουθει να κανει.Gherschaagk έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:38Θες να πεις πως η σααμπ κάποτε έκανε και αεροπλάνα; Ή επειδή είμαι γυναίκα είναι μυστική γνώση αυτή και δεν την ξέρω; Δλδ το σήμα της bmw δεν είναι η τουρμπίνα ενός αεροπλάνου;stergiosbik έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:34Καλο μου κοριτσι δεν καταλαβες καν τι ηταν αυτα της SAAB που εγραψα.Γιατι θες να το παιξεις εξυπνοπουλι;
Αλλα μη γκουγκλαρεις και το παιζεις μαγκια.Η ουσια ειναι οτι ρωτησες κατι για τη Saab που δεν ισχυει,σου απαντησα κανοντας πλακα με ονοματα μαχητικων κι εσυ συνεχισες κανονικα μιας και δεν καταλαβες τιποτα.
Αναμενομενο βεβαια λογω του φυλου σου.
Σωστο ειναι αυτο, αλλά και παλι εξαρταται για τι αυτοκινητο μιλαμε.talaipwros έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:28ισα ισα, χαμπαρι δεν παιρνεις στα συγχρονα μεγαλα αυτοκινητα, γι αυτο και επιβαλλεται ο κοφτης ενιοτεLestat έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:24Ακομη και να κινδυνευεις να πας φυλακη (γιατι αυτο θα παθεις αν σε πιασουν με ταχυτητα 200 km/h σε δρομο με οριο τα 130), δεν κρατιεται σταθερη αυτη η ταχυτητα για πολλους λογους. Το αυτοκινητο αρχιζει και τρεμει, δεν εμπνεει εμπιστοσυνη. Εκτός αν μιλαμε για πανακριβα αυτοκινητα με 400 και αλογα.Maspoli έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:17
Το 130 είναι το ανώτατο, ανώτατο όριο. Και μόνο σε ορισμένους κανονικούς δρόμους. Για την ακρίβεια, μόνο σε κάποια τμήματα ορισμένων κανονικων δρόμων. Το να οδηγεί κάνεις με πάνω από 180km/h είναι ορισμος κοινωνικής ανευθυνότητας.
Πχ στην Γερμανια εχω πιασει τα 200 με Passat, μεχρι τα 180 νομιζα οτι παω με 120, αλλά μετα αρχισε να τρεμει το τιμονι και σε καθε μικρη ατελεια του οδοστρωματος (δεν μιλαω καν για λακουβα) νομιζα οτι θα με πεταξει στις μπαρες.
Winter is coming
Στα αυτοκινητα που πιανουν αυτες τις ταχύτητες είναι έτσι κατασκευασμένα που δε το πολυκαταλαβαινεις.
Μια δόση με τον μπρο που πηγαίναμε προς Λαμια.
Του λέω, τι διαλο γιατί πάνε όλοι τόσο σιγά.
Και μου απαντάει, έχεις δει με πόσα πηγαινεις;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Με τι αυτοκινητο;Ερμής έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:57 Στα αυτοκινητα που πιανουν αυτες τις ταχύτητες είναι έτσι κατασκευασμένα που δε το πολυκαταλαβαινεις.
Γενικα εχω παρατηρησει οτι η ταχυτητα μεχρι την οποια εμπνεει εμπιστοσυνη ενα αυτοκινητο ειναι περιπου 20 km/h κατω απο την τελικη που μπορει να πιασει. Πχ το Passat με τελικη 215 ηδη απο τα 190 αρχιζε να κανει νερα. Εχω μπει σε Giulia και πηγαιναμε με 200 για πλακα. Η απλη εκδοση που εχει τελικη νομιζω 235 km/h.
Απο την άλλη το C3 Aircross με τελικη τα 180, γυρω στα 160 αρχιζει και γινεται αεροπλανο, νομιζεις οτι θα απογειωθεις, δεν νοειται να παρεις την απειροελαχιστη κλιση δεξια ή αριστερα (παντα στην autostrada μιλαμε) με πανω απο 140.
Winter is coming
Δεν εχει σημασία. Αρκετά γρήγορο αυτοκίνητο. Το θεμα είναι πως όσο πιο δυνατό είναι το αυτοκίνητο τόσο πιο στιβαρό είναι.Lestat έγραψε: 21 Μάιος 2020, 00:10Με τι αυτοκινητο;Ερμής έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:57 Στα αυτοκινητα που πιανουν αυτες τις ταχύτητες είναι έτσι κατασκευασμένα που δε το πολυκαταλαβαινεις.
Γενικα εχω παρατηρησει οτι η ταχυτητα μεχρι την οποια εμπνεει εμπιστοσυνη ενα αυτοκινητο ειναι περιπου 20 km/h κατω απο την τελικη που μπορει να πιασει. Πχ το Passat με τελικη 215 ηδη απο τα 190 αρχιζε να κανει νερα. Εχω μπει σε Giulia και πηγαιναμε με 200 για πλακα. Η απλη εκδοση που εχει τελικη νομιζω 235 km/h.
Απο την άλλη το C3 Aircross με τελικη τα 180, γυρω στα 160 αρχιζει και γινεται αεροπλανο, νομιζεις οτι θα απογειωθεις, δεν νοειται να παρεις την απειροελαχιστη κλιση δεξια ή αριστερα (παντα στην autostrada μιλαμε) με πανω απο 140.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στην Αουτομπαν στοκαλυτερο συστημα αυτοκινητοδρομων του κοσμουMaspoli έγραψε: 20 Μάιος 2020, 22:58 Γιατί κάποιον να τον ενδιαφέρει αν το αυτοκίνητό του θα έχει τελική πάνω από 180km; Πού σκέφτεται να το οδηγά;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες