Εντάξει,ο συγκεκριμένος στήριζε προφανώς Γερμανία ούτως ή άλλως,στο γκολ το χάρηκε λίγο παραπάνω απο το κανονικό. Ίσως έχει δόσει εντολή ο Τσίπρας μήπως μετρήσει για να μας κουρέψουν κανένα ψιλό παραπάνωFuerte έγραψε: 23 Ιουν 2018, 22:57 Θα ξεράσω αν ξανακουσω την παπαρια του λινεκερ επειδή οι Άγγλοι λουζερ δεν μπορούν να κερδίσουν τα γερμανα και οι βλακες δημοσιογράφοι δεν έχουν τίποτα άλλο να πουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
-
Nero
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Δεν αντέχεις να μην κάνεις πολιτικό σχολιασμό, έτσι;Nero έγραψε: 23 Ιουν 2018, 23:01Εντάξει,ο συγκεκριμένος στήριζε προφανώς Γερμανία ούτως ή άλλως,στο γκολ το χάρηκε λίγο παραπάνω απο το κανονικό. Ίσως έχει δόσει εντολή ο Τσίπρας μήπως μετρήσει για να μας κουρέψουν κανένα ψιλό παραπάνωFuerte έγραψε: 23 Ιουν 2018, 22:57 Θα ξεράσω αν ξανακουσω την παπαρια του λινεκερ επειδή οι Άγγλοι λουζερ δεν μπορούν να κερδίσουν τα γερμανα και οι βλακες δημοσιογράφοι δεν έχουν τίποτα άλλο να πουν.
Είμαι σίγουρος ότι και στην Μαγειρική θα βρεις αφορμή για πολιτικό σχόλιο!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Football is a simple game. Twenty-two one men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win.
- Gary Lineker .
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
λοιπόν σήμερα είχα 5/5
με σχετικά μεγάλους συντελεστές
ξεκίνησα με 10€ το μουντιάλ
και τώρα είμαι στα 112€
έφτασα σε ένα σημείο να έχω 3,5€
τέσπα
θα συνεχίσω να παίζω 5-10€
σκοπός μου είναι να βγάλω όλο το τουρνουά
και στο τέλος να τα παίξω όλα για όλα σε ψηλό συντελεστή
με σχετικά μεγάλους συντελεστές
ξεκίνησα με 10€ το μουντιάλ
και τώρα είμαι στα 112€
έφτασα σε ένα σημείο να έχω 3,5€
τέσπα
θα συνεχίσω να παίζω 5-10€
σκοπός μου είναι να βγάλω όλο το τουρνουά
και στο τέλος να τα παίξω όλα για όλα σε ψηλό συντελεστή
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Χάσαμε Γιώργη.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2018, 22:48 Εγω εκανα cash out στα λεφτα μου οι Σουηδοι περπατανε
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στο 500 του ΑΡΗ για πρωταθλητη και συ;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
μόνο μουντιάλ παίζω
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Πάντως, πολύ αγαθιάρηδες οι Σουηδοί, ρε παιδί μου. Ούτε ένας ψευτοτραυματισμός, ούτε να μανουριάσουν λίγο, ούτε μια καθυστέρηση. Τόσο μπάϊ δε μπουκ, ρε παιδί μου. 
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- wooded glade
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
καλά οκ, κι εγώ σημερα γάμησα!
Γενικα στοιχηματικά ήταν η μέρα όλων μας λίγο-πολύ σήμερα. Μακαρι να συνεχίσουμε έτσι.
και τα παραπάνω όλα pre-game, παρακαλώ.vantono έγραψε: 23 Ιουν 2018, 11:49 Σημερα πιστευω κι εγω στον 1/1 του Βελγιου . Στην πρεμιερα ξεκινησε μουδιασμενα μ εναν αντιπαλο που υποτίμησε, αλλα σημερα πιστευω οτι θα ειναι το Βελγιο που ολοι ξερουμε.
1/1 και οβερ 2.5 ασφαλεις επιλογες.
Για το Γερμανια-Σουηδια δεν ηθελα να πονταρω αρχικα γιατι το ενιωθα εντελως απροβλεπτο το ματσακι. Το οβερ 2.5 ομως ή για λιγο περισσοτερο ρισκο το (αγαπημενο μου) 2-3 τερματα που παντα το τιμω, ειναι καλες επιλογες.
Για Ν.Κορέα-Μεξικο, τα πραγματα ειναι (θεωρητικα) πιο εύκολα. Βλεπω 2 και λιγο μεγαλυτερο ρισκο ισως και 2/2. Αλλα θα το δουμε πως θα παει, και βλεπουμε
Γενικα στοιχηματικά ήταν η μέρα όλων μας λίγο-πολύ σήμερα. Μακαρι να συνεχίσουμε έτσι.
Θα το έπιασε στο στοίχημα κι αυτός, γι αυτό συγκινήθηκε τόσο.Nero έγραψε: 23 Ιουν 2018, 23:01Εντάξει,ο συγκεκριμένος στήριζε προφανώς Γερμανία ούτως ή άλλως,στο γκολ το χάρηκε λίγο παραπάνω απο το κανονικό. Ίσως έχει δόσει εντολή ο Τσίπρας μήπως μετρήσει για να μας κουρέψουν κανένα ψιλό παραπάνωFuerte έγραψε: 23 Ιουν 2018, 22:57 Θα ξεράσω αν ξανακουσω την παπαρια του λινεκερ επειδή οι Άγγλοι λουζερ δεν μπορούν να κερδίσουν τα γερμανα και οι βλακες δημοσιογράφοι δεν έχουν τίποτα άλλο να πουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fuerte την 23 Ιουν 2018, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vantono έγραψε: 23 Ιουν 2018, 23:06 Γενικα στοιχηματικά ήταν η μέρα όλων μας λίγο-πολύ σήμερα. Μακαρι να συνεχίσουμε έτσι.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- wooded glade
Απ' το κανάλι και κάτω γίνονται αυτά.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 23 Ιουν 2018, 23:05 Πάντως, πολύ αγαθιάρηδες οι Σουηδοί, ρε παιδί μου. Ούτε ένας ψευτοτραυματισμός, ούτε να μανουριάσουν λίγο, ούτε μια καθυστέρηση. Τόσο μπάϊ δε μπουκ, ρε παιδί μου.![]()
Άντε λίγο και οι Ιταλοί.
Οι ρόμπες Έλληνες δεν πιάνονται (n.b. Τόττεναμ - ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα).
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις