Ζενίθεδρος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:01
Είναι δυνατόν να υπάρχουν στο λιανικό εμπόριο γυαλιά με ακτίνες Χ, αυτές τις ακτίνες που φωτογραφιζουν τα κόκαλα και να ακτινοβολεις με αυτά όποιον (δεν) γουσταρεις; Μήπως πήρες γυαλιά που προφυλασσουν από αυτες τις ακτίνες;
Τι θα κανω; Τα λεφτα δεν ηταν δικα μου αλλα της μητερας μου. Της υποσχεθηκα οτι φετος θα δωσω πανελληνιες και το διακοσαρι το εδωσε για τα φροντιστηρια. Τωρα ειμαι ενα τετρακοσαρι μεσα. Δεν ξερω τι να κανω.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16
Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
περαστικος έγραψε: 17 Μάιος 2020, 14:34
Τι θα κανω; Τα λεφτα δεν ηταν δικα μου αλλα της μητερας μου. Της υποσχεθηκα οτι φετος θα δωσω πανελληνιες και το διακοσαρι το εδωσε για τα φροντιστηρια. Τωρα ειμαι ενα τετρακοσαρι μεσα. Δεν ξερω τι να κανω.
περαστικος έγραψε: 17 Μάιος 2020, 14:34
Πούλα στη μάνα σου τα γυαλιά.
Πες της ότι με αυτά βλέπεις τον κορωνοιο στις ουρές στα ΑΤΜ και προφυλασσεσαι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
περαστικος έγραψε: 17 Μάιος 2020, 12:07
Δεν κανουν ουτε για να βλεπεις καλυτερα απο αποσταση. Εχουν απλα ενα κομματι ψευτικο γυαλι μπροστα. Αλλα την βρηκα την λυση. Θα το πουλησω σε εναν φιλο μου που εινσι λιγακι χαζουλης για 250 και ετσι θα εχω και κερδος.
ορεστη τον λενε το φιλο σου;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:27
Τι να κανω τωρα, τους εσκασα με paypal ενα διακοσαρικο και δεν δεχονται επιστροφες. Να τους κανω μηνυση για απατη;
να ψηφίσεις συριζα για να κλείσει την εταιρεία των απατεώνων με ένα νόμο και ένα άρθρο
περαστικος έγραψε: 17 Μάιος 2020, 12:07
Δεν κανουν ουτε για να βλεπεις καλυτερα απο αποσταση. Εχουν απλα ενα κομματι ψευτικο γυαλι μπροστα. Αλλα την βρηκα την λυση. Θα το πουλησω σε εναν φιλο μου που εινσι λιγακι χαζουλης για 250 και ετσι θα εχω και κερδος.
Μια παρατήρηση: εσύ δεν μπορείς να τους βρεις, ο φίλος σου μπορεί να σε βρει.