μαστερ ψηστης - ΚυριεΣτύγιος έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:18Τράβα να μαγειρέψεις ρε όρνιο μάστερ σεφΑγις έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:00 ειχαμε ξωμεινει με την αστροπελεκω Ναιδα - εμφανιστηκε ευτυχως νεο ταλεντο η Μυρσινη να εμπλουτισθει η διασκεδαση μας + σταθερη αξια οι γουτσου γουτσου σαλιαρηδες υποτακτικοι .που θα μιλήσεις κιόλας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:19μαστερ ψηστης - ΚυριεΣτύγιος έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:18Τράβα να μαγειρέψεις ρε όρνιο μάστερ σεφΑγις έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:00 ειχαμε ξωμεινει με την αστροπελεκω Ναιδα - εμφανιστηκε ευτυχως νεο ταλεντο η Μυρσινη να εμπλουτισθει η διασκεδαση μας + σταθερη αξια οι γουτσου γουτσου σαλιαρηδες υποτακτικοι .που θα μιλήσεις κιόλας.
Πες μου ότι είσαι και τυλιχτής εκτός από ψήστης.
-
the comet the course the tail
θα βρω μια δικαιολογία και θα το παίζω afk. μέχρι να μάθεις τρόπους.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:168 η ωρα σε περιμένω για δουλιτσα
Εσύ όταν τσεκάρεις κάποιον πρώτη φορά, τσεκάρεις το πεος του;Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 12:43Naida έγραψε: 15 Μάιος 2020, 12:39
Σου φαίνεται παράλογο που δεν εξισώνω το μέγεθος του πέους με το μέγεθος του στήθους. Μα ναι έχεις δίκιο. Παίζουν τον ίδιο ρόλο στο σεξ και τα δυο. Πως δεν το σκέφτηκα.Συγγνώμη, αλλά όπως αυτοί κοιτάνε τα βυζιά μας, εμείς κοιτάμε το πέος τους, όχι; Διότι δεν έχω ακούσει κανένα να λέει, ψάχνω γυναίκα με 10,15,20 εκατοστά κόλπο, ώστε να κάνουμε ανάλογη σύγκριση. Τα ίδια και για το κωλί, αλλά επειδή έχουμε κοινό, μας το διαγράφω από την εξίσωση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
mpiftekopoiimeno burger
Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:05Που τσακώνονται και μεταξύ τους.Αγις έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:00 ειχαμε ξωμεινει με την αστροπελεκω Ναιδα - εμφανιστηκε ευτυχως νεο ταλεντο η Μυρσινη να εμπλουτισθει η διασκεδαση μας + σταθερη αξια οι γουτσου γουτσου σαλιαρηδες υποτακτικοι .![]()
Ναι μερικά μέλη κρίνουνε δημοσιεύσεις μονο από το περιεχόμενο τους και οχι με βάση κλικες, κουτσομπολιά και λυκοφιλιες. Πρωτόγνωρο για σενα ε;
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
ΜΕΓΕΙΆ
Έχω δουλέψει φοιτητής σε ουφάδικο και σε γυράδικο ως ψήστης και τυλιχτής, γιατί ήθελα να είμαι οικονομικά ανεξάρτητος.
- Cecily Anne
Tην ημέρα που θα δει τα βυζιά μου για πρώτη φορά, θα δω κι εγώ το πέος του προφανώς. Δεν κυκλοφορώ με τα βυζιά φόρα παρτίδα, όπως δεν κυκλοφορεί αυτός με το πέος φόρα παρτίδα.Naida έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:33Εσύ όταν τσεκάρεις κάποιον πρώτη φορά, τσεκάρεις το πεος του;Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 12:43Naida έγραψε: 15 Μάιος 2020, 12:39
Σου φαίνεται παράλογο που δεν εξισώνω το μέγεθος του πέους με το μέγεθος του στήθους. Μα ναι έχεις δίκιο. Παίζουν τον ίδιο ρόλο στο σεξ και τα δυο. Πως δεν το σκέφτηκα.Συγγνώμη, αλλά όπως αυτοί κοιτάνε τα βυζιά μας, εμείς κοιτάμε το πέος τους, όχι; Διότι δεν έχω ακούσει κανένα να λέει, ψάχνω γυναίκα με 10,15,20 εκατοστά κόλπο, ώστε να κάνουμε ανάλογη σύγκριση. Τα ίδια και για το κωλί, αλλά επειδή έχουμε κοινό, μας το διαγράφω από την εξίσωση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
mpiftekopoiimeno burger
Όσο για το ποιος ειναι σαλιάρης ασχολίαστο. Μάλλον δεν ξέρεις αν τα σαλακια ειναι αμφιδρομα με το αντικείμενο του πόθου. Οτι άκουσες από δω και από κει, και σουλουπωμα μέχρι το συμπέρασμα που θα διασκεδάζει την ανία σου 
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
ευχαριστωΣτύγιος έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:37ΜΕΓΕΙΆ
Έχω δουλέψει φοιτητής σε ουφάδικο και σε γυράδικο ως ψήστης και τυλιχτής, γιατί ήθελα να είμαι οικονομικά ανεξάρτητος.
σε κρεοπωλειο εχω εργαστει περιστασιακα + το αγαπημενο μου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αχ τι μου θύμισες τώρα, μου το είχαν "κολλήσει" ως παρατσούκλι κάποια κωλόπαιδα της Γ 'Λυκείου κάποτε.Αγις έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:41ευχαριστω
σε κρεοπωλειο εχω εργαστει περιστασιακα + το αγαπημενο μουεκδοροσφαγεας τις μερες πριν τις λαμπρες στα σπιτια - γερη χαρτουρα
Στην πιο ήπια εφαρμογή με αποκαλούσαν και ... Terminator
Τα βυζιά φαίνονται, τα βυζιά τα κοιτάνε ακόμα κι αν φοράς ζιβαγκο. Και το κυριότερο η απόλαυση τους πρακτικά δεν επηρεάζεται απο το μέγεθος τους. Πρακτικά μιλάω πάντα.Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:37Tην ημέρα που θα δει τα βυζιά μου για πρώτη φορά, θα δω κι εγώ το πέος του προφανώς. Δεν κυκλοφορώ με τα βυζιά φόρα παρτίδα, όπως δεν κυκλοφορεί αυτός με το πέος φόρα παρτίδα.Naida έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:33Εσύ όταν τσεκάρεις κάποιον πρώτη φορά, τσεκάρεις το πεος του;Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 12:43
Συγγνώμη, αλλά όπως αυτοί κοιτάνε τα βυζιά μας, εμείς κοιτάμε το πέος τους, όχι; Διότι δεν έχω ακούσει κανένα να λέει, ψάχνω γυναίκα με 10,15,20 εκατοστά κόλπο, ώστε να κάνουμε ανάλογη σύγκριση. Τα ίδια και για το κωλί, αλλά επειδή έχουμε κοινό, μας το διαγράφω από την εξίσωση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
mpiftekopoiimeno burger
the comet the course the tail έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:21θα βρω μια δικαιολογία και θα το παίζω afk. μέχρι να μάθεις τρόπους.![]()
ειναι επειγον
- Cecily Anne
Όχι, κοιτάνε αυτό που τους δείχνουμε για βυζιά. Και βλέπουμε αυτό που μας δείχνουν για πέος. Οπότε, αν βάλω εγώ ενίσχυση, είμαι στο ίδιο επίπεδο με το να βάλει αυτός ενίσχυση. Δηλαδή τον δουλεύω.Naida έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:53Τα βυζιά φαίνονται, τα βυζιά τα κοιτάνε ακόμα κι αν φοράς ζιβαγκο. Και το κυριότερο η απόλαυση τους πρακτικά δεν επηρεάζεται απο το μέγεθος τους. Πρακτικά μιλάω πάντα.Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:37Tην ημέρα που θα δει τα βυζιά μου για πρώτη φορά, θα δω κι εγώ το πέος του προφανώς. Δεν κυκλοφορώ με τα βυζιά φόρα παρτίδα, όπως δεν κυκλοφορεί αυτός με το πέος φόρα παρτίδα.
Με την ίδια λογική τον δουλεύω άμα είμαι σπυριάρα και του στείλω φωτό με φωτοσοπ/μεικαπ κλπ ή αν είμαι κοντή και του πω ότι είμαι δίμετρη ή αν με δει σε κλαμπ με δεκάποντο που καλύπτεται από παντελόνι και την επόμενη μέρα με δει με σαγιονάρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
mpiftekopoiimeno burger
εμφύλιος στις γούτσου γούτσου υποτακτικές