!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση λογω κακης κριτικής σε (σκρουτζο;)μαγαζο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση λογω κακης κριτικής σε (σκρουτζο;)μαγαζο
Εφοσον δεν τον χρεωσαν για το προιον που δεν ηρθε δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη βλαβη.
Σαφεστατα θα ηταν πιο επαγγελματικο το να τον ενημερωσουν οτι υπαρχει προβλημα με τον προμηθευτη.
Αλλα νομιζω οτι γενικα ειναι λιγο τραβηγμενη η κριτικη του.
Το ιδιο και η αντιδραση της επιχειρησης.
Σαφεστατα θα ηταν πιο επαγγελματικο το να τον ενημερωσουν οτι υπαρχει προβλημα με τον προμηθευτη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Σαν να αγοράσεις κινητό και να σου κάνουν έκπτωση το κόστος της μπαταρίας επειδή δεν την έβαλαν στο πακέτο!under έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:02 Εφοσον δεν τον χρεωσαν για το προιον που δεν ηρθε δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη βλαβη.
Δυο φορές την πάτησε με την μαγαζάρα!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά τείνω προς την άποψη ότι ο καπιταλισμός και η ελεύθερη οικονομία είναι καύλα.
Βλέπεις μεγαλομαγαζάτορες να πέφτουν στα πόδια του απλού πολίτη ακριβώς επειδή έχουμε ελεύθερη οικονομία κι επομένως ακόμα και μια κακή κριτική μπορεί να τους στοιχίσει και να ευνοήσει τον ανταγωνισμό, έτσι σκίζονται για να εξυπηρετήσουν τον λαό με τον καλύτερο τρόπο.
Αυτό που μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι η συμπεριφορά των ιατρών. Παλιά οι περισσότεροι ήταν δύστροποι ενώ τώρα είναι μελιστάλαχτοι και σκύβουν μ' επιμονή πάνω από το όποιο πρόβλημα γιατί φοβούνται τις κακές κριτικές. Εντάξει αυτό είναι περισσότερο ζήτημα του διαδικτύου αλλά και το διαδίκτυο καπιταλιστικό δημιούργημα δεν είναι; Ο κομμουνισμός τι έχει προσφέρει στον κόσμο εκτός από πείνα και μεθόδους μαζικής ταφής αθώων ανθρώπων;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Αυτο που περιγραφεις δεν εχει να κανει με την ελευθερια της οικονομιας αλλα με την δημοκρατια της οικονομιας, το ιντερνετ δημοκρατικοποιησε περισσοτερο την διαδικασια και δημιουργησε ενα ειδος ατυπου ελεγχου απο τους πολιτες. Η ελευθερη οικονομια συνηθως αποστρεφεται τετοιου ειδους κινησεις.Γάταρος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:48Είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά τείνω προς την άποψη ότι ο καπιταλισμός και η ελεύθερη οικονομία είναι καύλα.
Βλέπεις μεγαλομαγαζάτορες να πέφτουν στα πόδια του απλού πολίτη ακριβώς επειδή έχουμε ελεύθερη οικονομία κι επομένως ακόμα και μια κακή κριτική μπορεί να τους στοιχίσει και να ευνοήσει τον ανταγωνισμό, έτσι σκίζονται για να εξυπηρετήσουν τον λαό με τον καλύτερο τρόπο.
Αυτό που μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι η συμπεριφορά των ιατρών. Παλιά οι περισσότεροι ήταν δύστροποι ενώ τώρα είναι μελιστάλαχτοι και σκύβουν μ' επιμονή πάνω από το όποιο πρόβλημα γιατί φοβούνται τις κακές κριτικές. Εντάξει αυτό είναι περισσότερο ζήτημα του διαδικτύου αλλά και το διαδίκτυο καπιταλιστικό δημιούργημα δεν είναι; Ο κομμουνισμός τι έχει προσφέρει στον κόσμο εκτός από πείνα και μεθόδους μαζικής ταφής αθώων ανθρώπων;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Αν έχω πρόβλημα με τη δεη μπορώ να έχω ρεύμα από άλλη εταιρεία κι έτσι η δεη πιέζεται να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες. Αυτό δεν είναι η ελεύθερη οικονομία;paul25 έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:57 Αυτο που περιγραφεις δεν εχει να κανει με την ελευθερια της οικονομιας αλλα με την δημοκρατια της οικονομιας, το ιντερνετ δημοκρατικοποιησε περισσοτερο την διαδικασια και δημιουργησε ενα ειδος ατυπου ελεγχου απο τους πολιτες. Η ελευθερη οικονομια συνηθως αποστρεφεται τετοιου ειδους κινησεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 14 Μάιος 2020, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Εαν ειναι οπως τα λες και εχεις δικιο, τοτε δεν σου κανουν τιποτα, το πολυ-πολυ κανα εξωδικο, αλλα σιγα μην ξοδεψουν σε δικηγορο.georgebi έγραψε: 14 Μάιος 2020, 13:46 https://www.insomnia.gr/forums/topic/74 ... %83%CE%B7/
Χθες το βράδυ έγραψα αυτή την κριτική στο google για ένα site που αφορά προιόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου:
Έχω κάνει 3 παραγγελίες από το συγκεκριμένο.Οι 2 πρώτες ήταν ο.κ αν εξαιρέσεις το γεγονός οτι στη μία δεν είχε ένα από τα υγρά και με ειδοποίησαν αλλά το έστειλαν με μεγάλη καθυστέρηση και μετά από τηλέφωνα και πλήρωσα κανονικά τη διαφορά.Στην τρίτη όμως που πραγματοποιήθηκε το νοέμβρη (αξίας 70.8 ευρώ),όταν έφτασε η παραγελία είδα οτι ήταν 58.4 ευρώ.Έλειπε πάλι ένα υγρό αξίας 16 ευρώ χωρίς να έχω ενημερωθεί.Στο τηλέφωνο με βιαβεβαίωσαν οτι θα σταλεί και θα πληρώσω τη διαφορά.Το υγρό δεν ήρθε ποτέ όπως καταλαβαίνετε.Δεν είναι τα 3.5 ευρώ που έφαγαν,αλλά η αδιαφορία και η έλλειψη σεβασμού.Συμπεριφορά τελειώς αντιεπαγγελματική που δεν την έχω ξανασυναντήσει σε κανένα από τα πολλά vape sites που έχω παραγγείλει.
Ελπίζω να είναι κατανοητό τι έγινε.
Ωστόσο,ενοχλήθηκαν πολύ από αυτό που έγραψα γιατί με πήραν το πρωί και με απειλούσαν με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση και κάτι άλλα νομικά αν δεν το σβήσω.
Μου έστειλαν mail αυτό:
μα μιλαμε σοβαρα?6 μηνες μετα μας λετε οτι ειμαστε αντιεπαγγελματιες.δεν μπορω να σας καταλαβω.επιφυλασσομαι για καθε νομιμο δικαιωμα κ θα προβω σε καθε νομιμη διαδικασια για εξασφαλιση των δικαιωματων μου
Και μου απάντησαν και στην κριτική:
Σας φαγαμε 3.5 ευρω????Δεν σας καταλαβαίνουμε πραγματικά τι εννοείτε. Σας χρέωσαμε για κάτι το οποίο δεν π α ραλαλαβατε??? Ποια ακριβώς είναι η αντιεπαγγελματικη συμπεριφορά?? Ότι δεν παραλάβαμε το συγκεκριμένο υγρό λόγο ελλείψης του προμηθευτή.? Σας απολογουμαστε λοιπόν γι αυτό.Έιναι κρίμα για τα δικά σας νεύρα να χρεώνεστε ένα site με ένα αστέρι .επιφυλασομαστε για καθε νομιμο δικαιωμα μας.
Πληρωμή μέσω Αντικαταβολή. Πληρώθηκε στις 7 Νοεμβρίου 2019
αν γνωριζεται καλα εχουμε 12/5/20 και θυμηθηκατε 6μηνες μετα να βαλετε ενα αστερι και να μαε πειτε οτι σας φαγαμε 3,5 ευρω.Σας ευχαριστουμε
Δεν έχω ξαναγράψει ποτέ κριτική για κατάστημα αλλά εχθές το βράδυ ψάχνοντας κάτι έπεσα πάνω σε αυτό το site και το θυμήθηκα μιας και βλέπω οτι στέκονται πολύ στο οτι το θυμήθηκα 6 μήνες μετά.
Και ρωτάω εγώ τώρα,έχω κάνει κάτι παράνομο?Εγω έγραψα απλά την εμπειρία μου με αυτό το κατάστημα.Μπορούν όντως να κινηθούν νομικά?Στέκει κάτι τέτοιο?
Αυτο ειναι η ελευθερη οικονομια, αλλα αν δεν υπηρχε το ιντερνετ ωστε να μαθαινει ο γιατρος και οι αλλοι δημοσια τη γνωμη σου (ελευθερια λογου) θα ηταν οι γιατροι οπως παλια. Πολλοι δεν ειναι καν σε ηλεκτρονικες πλατφορμες. Θεωρητικα ο ανταγωνισμος θα επρεπε να τους πιεσει να μπουν, μα δεν το κανουν.Γάταρος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:03Αν έχω πρόβλημα με τη δεη μπορώ να έχω ρεύμα από άλλη εταιρεία κι έτσι η δεη πιέζεται να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες. Αυτό δεν είναι η ελεύθερη οικονομία;paul25 έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:57 Αυτο που περιγραφεις δεν εχει να κανει με την ελευθερια της οικονομιας αλλα με την δημοκρατια της οικονομιας, το ιντερνετ δημοκρατικοποιησε περισσοτερο την διαδικασια και δημιουργησε ενα ειδος ατυπου ελεγχου απο τους πολιτες. Η ελευθερη οικονομια συνηθως αποστρεφεται τετοιου ειδους κινησεις.
- περαστικος
Στον κομμουνισμο κανενας δεν θα καπνιζε για να αγορασει ηλεκτρονικα τσιγαρα.Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:15Ε ναι, στον κομμουνισμό θα είχαν έρθει να τον πάρουν από το σπίτι του.
Αν υποθέσουμε ότι είχε λεφτά για να αγοράσει κάτι.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- περαστικος
Χελλοου! Ο πρωτος ανθρωπος που εκτοξευτηκε ποτε στο διαστημα ηταν απο την ΕΣΣΔ.Γάταρος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:48Ο κομμουνισμός τι έχει προσφέρει στον κόσμο εκτός από πείνα και μεθόδους μαζικής ταφής αθώων ανθρώπων;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- Nandros
Μπράβο του! Και το '89-90 κατέρρευσε η Σοβιετία!περαστικος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 21:42Χελλοου! Ο πρωτος ανθρωπος που εκτοξευτηκε ποτε στο διαστημα ηταν απο την ΕΣΣΔ.Γάταρος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:48Ο κομμουνισμός τι έχει προσφέρει στον κόσμο εκτός από πείνα και μεθόδους μαζικής ταφής αθώων ανθρώπων;
Ας πρόσεχε, να μην ξεκινούσε την κούρσα του Διαστήματος!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- περαστικος
Δεν εφταιγε η κουρσα του διαστηματος, αγαπητε Νανδρε.Nandros έγραψε: 14 Μάιος 2020, 21:51Μπράβο του! Και το '89-90 κατέρρευσε η Σοβιετία!περαστικος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 21:42Χελλοου! Ο πρωτος ανθρωπος που εκτοξευτηκε ποτε στο διαστημα ηταν απο την ΕΣΣΔ.Γάταρος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:48
Ο κομμουνισμός τι έχει προσφέρει στον κόσμο εκτός από πείνα και μεθόδους μαζικής ταφής αθώων ανθρώπων;
Ας πρόσεχε, να μην ξεκινούσε την κούρσα του Διαστήματος!![]()
Εφταιγαν οι εσωτερικοι προδοτες τυπου τυπου Γκορμπατσωφ που επετρεψαν την ΕΣΣΔ να διαλυθει.
Συγκρισε την σημερινη Ρωσια του καπιταλισμου (αυτοκρατορια απο τα Lidl) με την ΕΣΣΔ και πες μου εσυ ποια απο τις δυο ηταν ενδοξοτερη.
- Nandros
Δεν λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω.περαστικος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 21:56Δεν εφταιγε η κουρσα του διαστηματος, αγαπητε Νανδρε.Nandros έγραψε: 14 Μάιος 2020, 21:51Μπράβο του! Και το '89-90 κατέρρευσε η Σοβιετία!περαστικος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 21:42Χελλοου! Ο πρωτος ανθρωπος που εκτοξευτηκε ποτε στο διαστημα ηταν απο την ΕΣΣΔ.
Ας πρόσεχε, να μην ξεκινούσε την κούρσα του Διαστήματος!
Εφταιγαν οι εσωτερικοι προδοτες τυπου τυπου Γκορμπατσωφ που επετρεψαν την ΕΣΣΔ να διαλυθει.
Συγκρισε την σημερινη Ρωσια του καπιταλισμου (αυτοκρατορια απο τα Lidl) με την ΕΣΣΔ και πες μου εσυ ποια απο τις δυο ηταν ενδοξοτερη.
Η Σοβιετία με τα ραμολιμέντα στην καρέκλα είχε αρχίσει να σαπίζει. Ένας γίγαντας με πήλινα πόδια. Το Αφγανιστάν ήταν το Βιετνάμ της.
Ο Ρήγκαν τους έριξε την μεγαλύτερη μπλόφα, τον Πόλεμο των Άστρων, προσπάθησαν να ανταγωνιστούν τα τεράστια κεφάλαια που ήταν διατεθειμένος ο καουμπόης να διαθέσει - αλλά δεν χρειάστηκε - και βάρεσαν φαλιμέντο.
Η φούσκα είχε αρχίσει να ξεφουσκώνει και έσκασε στα χέρια του Γκορμπατσώφ.
Τον θυμάμαι που έτρεχε παρακαλώντας τον καουμπόη για δάνειο και εκείνος τον ανάγκασε να αποδεχτεί τον έλεγχο των εξοπλισμών.
Τα υπόλοιπα είναι Ιστορία.
Η σημερινή Ρωσία εξάγει σιτηρά, ενώ επί Σοβιετίας εισήγαγε. Έφτασαν να ξεφτιλιστούν και στην χούντα της Αργεντινής.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση