Δεν βλεπω να σε προβληματιζει το γιατι απο εκεινες τις εικονες φτασαμε στις σημερινες.Στρακαστρουκας έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:54 ΕΙναι μια προοδος για την νεα δημοκρατια και το πολιτικο μας συστημα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε αλλο επιπεδο
Re: Σε αλλο επιπεδο
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Philip Mortimer
Τα περί εθνοπροδοσιων τα λένε μόνο λούμπεν ακροδεξιοί.Γάταρος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:55- Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν εθνοπροδοτική και οι μόνοι που έχουν αντίθετη άποψη είναι οι συριζαίοι και οι νεοδημοκράτες μπιντέδες τους.Philip Mortimer έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:50 Τα περί εθνοπροδοσιας τα λένε μόνο λούμπεν ακροδεξιοί...
Δεν το έλυσε απόλυτα σωστα το πρόβλημα, νομίζω ότι θα ήταν δυνατο το εργκα ομνες.
Εγώ πάντως τη ΝΔ τη στηρίζω λόγω Μητσοτάκη.
- Παραδέχεσαι ότι ο συριζα έλυσε πρόβλημα που δεν μπορούσε να λύσει η νδ.
- Λες ότι στηρίζεις τη νδ λόγω Μητσοτάκη αλλά πιστεύω ότι τη στηρίζεις και λόγω Καιρίδη που λέει ότι οι νεοδημοκράτες είστε τουρκόσποροι.
Και ο καιριδης είναι σοβαρό άτομο και πολλοί άλλοι που έχουν πάει στη ΝΔ και γι αυτό την ψηφίζω.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
under έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:56Δεν βλεπω να σε προβληματιζει το γιατι απο εκεινες τις εικονες φτασαμε στις σημερινες.Στρακαστρουκας έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:54 ΕΙναι μια προοδος για την νεα δημοκρατια και το πολιτικο μας συστημα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
αν καταλαβα - το ποιημα παει καπως ετσι
μας βριζουν σαν χωρα ; - μπραβο τους
μας λενε μπραβο ; βριστε τους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εσύ με ύφος μαντάμ Σουσού ισχυρίζεσαι ότι τα περί εθνοπροδοσίας τα λένε λούμπεν ακροδεξιοί, εγώ ισχυρίζομαι ότι τα περί μη εθνοπροδοσίας τα λένε οι νεοδημοκράτες μπιντέδες των συριζαίων, μην επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια.Philip Mortimer έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:58 Τα περί εθνοπροδοσιων τα λένε μόνο λούμπεν ακροδεξιοί.
Και ο καιριδης είναι σοβαρό άτομο και πολλοί άλλοι που έχουν πάει στη ΝΔ και γι αυτό την ψηφίζω.
Είδες που το βρήκα ότι στηρίζεις και τον Καιρίδη που λέει ότι είστε τουρκόσποροι; Το ήξερα ότι σ' εκφράζει.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Αν σου λεγανε μπραβο οι Τουρκοι δεν θα ειχες προβλημα ετσι?Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:00 αν καταλαβα - το ποιημα παει καπως ετσι
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Μερικά εκατομμύρια στα ΜΜΕ ήταν αρκετά για να επηρεάσουν τη συνείδηση ενός λαού που απ' το πρωί μέχρι το βράδυ βλέπει τούρκικα.under έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:56Δεν βλεπω να σε προβληματιζει το γιατι απο εκεινες τις εικονες φτασαμε στις σημερινες.Στρακαστρουκας έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:54 ΕΙναι μια προοδος για την νεα δημοκρατια και το πολιτικο μας συστημα
με αυτους δεν ασχολουμαι στο τι λενεΣτρακαστρουκας έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:01Αν σου λεγανε μπραβο οι Τουρκοι δεν θα ειχες προβλημα ετσι?Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:00 αν καταλαβα - το ποιημα παει καπως ετσι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μερικά επιδόματα αρκούν σ' αυτόν τον λαό ρε γάταρε, έτσι δεν είναι;Γάταρος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:02 τη συνείδηση ενός λαού που απ' το πρωί μέχρι το βράδυ βλέπει τούρκικα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Philip Mortimer
Α δηλαδή εφόσον μιλάμε για κόμματα, εκτός από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, πχ το κιναλ και το ΚΚΕ λένε για εθνοπροδοσια;Γάταρος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:00Εσύ με ύφος μαντάμ Σουσού ισχυρίζεσαι ότι τα περί εθνοπροδοσίας τα λένε λούμπεν ακροδεξιοί, εγώ ισχυρίζομαι ότι τα περί μη εθνοπροδοσίας τα λένε οι νεοδημοκράτες μπιντέδες των συριζαίων, μην επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια.Philip Mortimer έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:58 Τα περί εθνοπροδοσιων τα λένε μόνο λούμπεν ακροδεξιοί.
Είδες που το βρήκα ότι στηρίζεις και τον Καιρίδη που λέει ότι είστε τουρκόσποροι; Το ήξερα ότι σ' εκφράζει.
Τελικά ποιοι άλλοι εκτός από τους λούμπεν ακροδεξιούς μένουν που να λένε για εηνοπροδοσιες;
Το έχω δηλώσει πολλές φορές, τι να βρεις;
Εντάξει, δεν λέτε μόνο οι νεοδημοκράτες μπιντέδες του συριζα ότι δεν ήταν εθνοπροδοσία, το λέει και το κιναλ με το κκε. Μόνο που οι κομμουνιστές πολέμησαν τον ελληνικό λαό όχι μόνο για να λέγονται Μακεδόνες οι Σκοπιανοί, αλλά και για ν' αποκοπεί η Μακεδονία από την Ελλάδα. Άρα το γεγονός ότι έχετε την ίδια άποψη με αυτούς στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι ένα επιπλέον στοιχείο που φανερώνει την εθνοπροδοσία σας.Philip Mortimer έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:08Α δηλαδή το κιναλ και το ΚΚΕ λένε για εθνοπροδοσια;Γάταρος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:00Εσύ με ύφος μαντάμ Σουσού ισχυρίζεσαι ότι τα περί εθνοπροδοσίας τα λένε λούμπεν ακροδεξιοί, εγώ ισχυρίζομαι ότι τα περί μη εθνοπροδοσίας τα λένε οι νεοδημοκράτες μπιντέδες των συριζαίων, μην επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια.Philip Mortimer έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:58 Τα περί εθνοπροδοσιων τα λένε μόνο λούμπεν ακροδεξιοί.
Το έχω δηλώσει πολλές φορές, τι να βρεις;![]()
- Philip Mortimer
Το κιναλ κομμουνιστές είναι;Γάταρος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:13Εντάξει, δεν λέτε μόνο οι νεοδημοκράτες μπιντέδες του συριζα ότι δεν ήταν εθνοπροδοσία, το λέει και το κιναλ με το κκε. Μόνο που οι κομμουνιστές πολέμησαν τον ελληνικό λαό όχι μόνο για να λέγονται Μακεδόνες οι Σκοπιανοί, αλλά και για ν' αποκοπεί η Μακεδονία από την Ελλάδα. Άρα το γεγονός ότι έχετε την ίδια άποψη με αυτούς στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι ένα επιπλέον στοιχείο που φανερώνει την εθνοπροδοσία σας.Philip Mortimer έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:08Α δηλαδή το κιναλ και το ΚΚΕ λένε για εθνοπροδοσια;Γάταρος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:00
Εσύ με ύφος μαντάμ Σουσού ισχυρίζεσαι ότι τα περί εθνοπροδοσίας τα λένε λούμπεν ακροδεξιοί, εγώ ισχυρίζομαι ότι τα περί μη εθνοπροδοσίας τα λένε οι νεοδημοκράτες μπιντέδες των συριζαίων, μην επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια.
Το έχω δηλώσει πολλές φορές, τι να βρεις;![]()
Το ΚΚΕ δεν ήθελε τη συμφωνία για ψεκασμενους λόγους αντινατοισμου.
Τελικά δε μου υπέδειξες κάποιον εκτός από τους λούμπεν ακροδεξιούς που να μιλάει για εθνοπροδοσιες.
Το γεγονός ότι ήταν εθνοπροδοσία αναγνωρίζεται απ' όλους τους πατριώτες. Δεν μου υπέδειξες κάποιον που να λέει ότι δεν ήταν εθνοπροδοσία και που δεν ανήκει στο εθνοπροδοτικό τόξο. Το κιναλ ανήκει στο εθνοπροδοτικό τόξο.Philip Mortimer έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:15 Το κιναλ κομμουνιστές είναι;
Τελικά δε μου υπέδειξες κάποιον εκτός από τους λούμπεν ακροδεξιούς που να μιλάει για εθνοπροδοσιες.
- Philip Mortimer
Γάταρος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:19Το γεγονός ότι ήταν εθνοπροδοσία αναγνωρίζεται απ' όλους τους πατριώτες. Δεν μου υπέδειξες κάποιον που να λέει ότι δεν ήταν εθνοπροδοσία και που δεν ανήκει στο εθνοπροδοτικό τόξο. Το κιναλ ανήκει στο εθνοπροδοτικό τόξο.Philip Mortimer έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:15 Το κιναλ κομμουνιστές είναι;
Σύμφωνα με εσένα το 95% της χώρας είναι "εθνοπροδοτες"
Αλλά δεν είναι λούμπεν ακροδεξιοι αυτοι που τα λένε αυτά
Παραπλανητικός τίτλος, μην μας εμπαίζετε και περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε innovative marketing techniques, καταλήγοντας στο πόσο ηλιόλουστη ήταν σήμερα η Ερμού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 20 Απαντήσεις