Απο πότε οι προσπάθειες να αποκτήσει πυρηνικά ήταν "ανθρωπισμός";Maspoli έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:40Ειπα οτι κακώς ιδρύθηκε. Ο Στάλιν που έκανε βέβαια αρχικά λάθος, λόγω του ότι ήταν υπερβολικά ανθρωπιστής, το κατάλαβε αλλά απεβίωσε προτού προλάβει να οργανώσει καλά τα πραγματα. Ο κύριος υπεύθυνος του λάθους όμως, αυτός που παρέσυρε τον Στάλιν, ορθώς πλήρωσε τη μαλακία που έκανε (ασχέτως αν αυτοί που έπραξαν το σωστό και τον τιμωρησαν, κάναν άλλα λάθη)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χρόνια πολλά Ισραήλ
- Golden Age
Re: Χρόνια πολλά Ισραήλ
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:12 το Ισραήλ είναι φάρος Δημοκρατίας
αφήστε τη προπαγάνδα σας
το Ισραήλ αμύνεται επί δεκαετίες για την επιβίωσή του ανάμεσα σε εκατομμύρια εχθρικών λάων
φασίστες είστε εσείς που υποστηρίζετε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Χαμάς
Ειδες αδικος που ειναι ο κοσμος? Πας σφαζεις, κανεις εθνοκαθαρση, επιβιωνεις με ξενα χρηματα και επιβαλλεις στους συμμαχους σου να κανουν πολεμους για λογαριασμο σου και ο κοσμος σε μισει. Δεν ειναι αδικια?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Μπα, δεν είναι οι ίδιοι. Όπως είπε ο.Νάσερ: «έφυγαν μαύροι και γύρισαν λευκοί».NKVD_SMERSH έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:23 Εγώ είμαι με την Φατάχ. Η Χαμάς είναι δημιούργημα των Αμερικανοεβραίων.
Κατέχει παράνομα εδάφη και δεν έχει δικαίωμα ύπαρξης.
Λαθρέποικοι είναι οι Εβραίοι. Είχαν εγκαταλείψει τα εδάφη αυτά χιλιάδες χρόνια πριν.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
H Ελλάδα θα έπρεπε να είναι σαν το Ισραήλ. Είναι κι αυτή μεσογειακή χώρα. Έπρεπε σε εθνικά θέματα να μη βάζει νερό στο κρασί της, αδιαπραγμάτευτη με Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία, να στρατεύει άνδρες και γυναίκες και να διατηρεί στρατό ιχυρό, ενώ οι Έλληνες θα δούλευαν όσο σκληρά και οι Ισραηλινοί των κιμπούτς.
Ordem e Progresso.
-
Στρακαστρουκας
Πριν απο 2000 χρονια ο Νετανιαχου ηταν μαυρος
Βρε Cavaliere μου, το ότι έχουν όμορφες στρατιωτίνες δεν είναι πολιτικό επιχείρημα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
-
Στρακαστρουκας
Εγω μεσα ειμαι αλλα θα πρεπει να βρεις ηλιθιο να μας χρηματοδοτει ανευ ορωνCavaliere έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:50 H Ελλάδα θα έπρεπε να είναι σαν το Ισραήλ. Είναι κι αυτή μεσογειακή χώρα. Έπρεπε σε εθνικά θέματα να μη βάζει νερό στο κρασί της, αδιαπραγμάτευτη με Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία, να στρατεύει άνδρες και γυναίκες και να διατηρεί στρατό ιχυρό, ενώ οι Έλληνες θα δούλευαν όσο σκληρά και οι Ισραηλινοί των κιμπούτς.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Είναι όμως μέρος της προπαγάνδας.Βλήμα έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:50 Βρε Cavaliere μου, το ότι έχουν όμορφες στρατιωτίνες δεν είναι πολιτικό επιχείρημα.
-
Στρακαστρουκας
οι εβραιοι εχουν το δικαιωμα να φτιαξουν και να εχουν κρατος οπως και αλλοι ανθρωποι.
σε καθε περιπτωση δεν καναν τιποτα διαφορετικο απο οτι καναν ολοι οι αλλοι λαοι και διαβαζουμε σε οποιοδηποτε βιβλιο ιστοριας απο την πρωτη δημοτικου ως το πανεπιστημιο
σε καθε περιπτωση δεν καναν τιποτα διαφορετικο απο οτι καναν ολοι οι αλλοι λαοι και διαβαζουμε σε οποιοδηποτε βιβλιο ιστοριας απο την πρωτη δημοτικου ως το πανεπιστημιο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 3067 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
-
- 1 Απαντήσεις