Ρε συ Μπαμπινώτη η τεχνολογία είναι τελικά ένα από τα πράγματα που τα "παίζεις" στα δάχτυλα"? Μπράβο σου!Στύγιος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:25Επίσης δεν είχα κανένα πρόβλημα να καλέσω τη σχολική σύμβουλο το 2012 να παρακολουθήσει το μάθημά μου με διαδραστικό πίνακα και προτζέκτορα, όπως και έγινε.Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:17Εγώ παρακολουθώ μάθημα με αυτό τον τρόπο από το Μάρτη. Δεν είχα κανένα πρόβλημα.Στύγιος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:13
Γω γατάκια απ' το 2010 έκανα μάθημα με διαδραστικό και προτζέκτορα. Αλλά αυτά της Καμερέως είναι χοντροπαπαριές και παραβιάζουν ένα κάρο νόμους..Βέβαια η σύνδεσή μου γαμιέται και αρκετές φορές έχανα κάποια στιγμιότυπα. Στον πλανήτη δε διαλύθηκε το σύμπαν λόγω κορωνοιού. Συμφωνώ με τον Μπέρια. Προχειρότητες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σπάνε το δεσμό εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας του καθηγητή με τον ανήλικο μαθητή
- Hector Buas
Re: Σπάνε το δεσμό εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας του καθηγητή με τον ανήλικο μαθητή
Re: Σπάνε το δεσμό εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας του καθηγητή με τον ανήλικο μαθητή
Δικό μου υλικό ,όπως το δούλεψα στη Β' φάση επιμόρφωσης ΤΠΕ το 2012 με τη βοήθεια καθηγητή πληροφορικήςCecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:31Ναι αλλά από ό,τι κατάλαβα εσύ έχεις έτοιμο υλικό σε αυτή την μορφή παράδοσης, κάτι που για το Μ.Ο των καθηγητών δεν ισχύει. Δεν ξέρω πώς σε 1 μήνα μετατρέπεις ώρες παράδοσης στον πίνακα σε ppt, χωρίς να μπλέξεις με πνευματικά δικαιώματα κλπ. Το πράγμα θέλει οργάνωση. Οι καθηγητές πανεπιστημίου πχ έτσι δίδασκαν, όπως εσύ, δεν άλλαξαν κάτι πέραν της πλατφόρμας. Δεν ισχύει αυτό για ένα δάσκαλο.Στύγιος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:25Επίσης δεν είχα κανένα πρόβλημα να καλέσω τη σχολική σύμβουλο το 2012 να παρακολουθήσει το μάθημά μου με διαδραστικό πίνακα και προτζέκτορα, όπως και έγινε.Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:17
Εγώ παρακολουθώ μάθημα με αυτό τον τρόπο από το Μάρτη. Δεν είχα κανένα πρόβλημα.Βέβαια η σύνδεσή μου γαμιέται και αρκετές φορές έχανα κάποια στιγμιότυπα. Στον πλανήτη δε διαλύθηκε το σύμπαν λόγω κορωνοιού. Συμφωνώ με τον Μπέρια. Προχειρότητες.
Φχαριστώ ,και στα δικά σου..Hector Buas έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:37Ρε συ Μπαμπινώτη η τεχνολογία είναι τελικά ένα από τα πράγματα που τα "παίζεις" στα δάχτυλα"? Μπράβο σου!Στύγιος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:25Επίσης δεν είχα κανένα πρόβλημα να καλέσω τη σχολική σύμβουλο το 2012 να παρακολουθήσει το μάθημά μου με διαδραστικό πίνακα και προτζέκτορα, όπως και έγινε.Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:17
Εγώ παρακολουθώ μάθημα με αυτό τον τρόπο από το Μάρτη. Δεν είχα κανένα πρόβλημα.Βέβαια η σύνδεσή μου γαμιέται και αρκετές φορές έχανα κάποια στιγμιότυπα. Στον πλανήτη δε διαλύθηκε το σύμπαν λόγω κορωνοιού. Συμφωνώ με τον Μπέρια. Προχειρότητες.
- Hector Buas
Να 'σαι καλά!Στύγιος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:41Φχαριστώ ,και στα δικά σου..Hector Buas έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:37Ρε συ Μπαμπινώτη η τεχνολογία είναι τελικά ένα από τα πράγματα που τα "παίζεις" στα δάχτυλα"? Μπράβο σου!Στύγιος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:25
Επίσης δεν είχα κανένα πρόβλημα να καλέσω τη σχολική σύμβουλο το 2012 να παρακολουθήσει το μάθημά μου με διαδραστικό πίνακα και προτζέκτορα, όπως και έγινε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hector Buas την 13 Μάιος 2020, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Eντάξει κι εγώ σου λέω ένα μήνα, εφόσον δεν κάνεις τίποτ'άλλο παράλληλα. Οπότε επανέρχομαι στις προχειρότητες που θα δούμε.Στύγιος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:40Δικό μου υλικό ,όπως το δούλεψα στη Β' φάση επιμόρφωσης ΤΠΕ το 2012 με τη βοήθεια καθηγητή πληροφορικήςCecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:31Ναι αλλά από ό,τι κατάλαβα εσύ έχεις έτοιμο υλικό σε αυτή την μορφή παράδοσης, κάτι που για το Μ.Ο των καθηγητών δεν ισχύει. Δεν ξέρω πώς σε 1 μήνα μετατρέπεις ώρες παράδοσης στον πίνακα σε ppt, χωρίς να μπλέξεις με πνευματικά δικαιώματα κλπ. Το πράγμα θέλει οργάνωση. Οι καθηγητές πανεπιστημίου πχ έτσι δίδασκαν, όπως εσύ, δεν άλλαξαν κάτι πέραν της πλατφόρμας. Δεν ισχύει αυτό για ένα δάσκαλο.Στύγιος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:25
Επίσης δεν είχα κανένα πρόβλημα να καλέσω τη σχολική σύμβουλο το 2012 να παρακολουθήσει το μάθημά μου με διαδραστικό πίνακα και προτζέκτορα, όπως και έγινε., 2 μήνες μου πήρε ...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
stergiosbik
Ασχετο αλλα πραγματικο γεγονος.Στύγιος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:25Επίσης δεν είχα κανένα πρόβλημα να καλέσω τη σχολική σύμβουλο το 2012 να παρακολουθήσει το μάθημά μου με διαδραστικό πίνακα και προτζέκτορα, όπως και έγινε.Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:17Εγώ παρακολουθώ μάθημα με αυτό τον τρόπο από το Μάρτη. Δεν είχα κανένα πρόβλημα.Στύγιος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:13
Γω γατάκια απ' το 2010 έκανα μάθημα με διαδραστικό και προτζέκτορα. Αλλά αυτά της Καμερέως είναι χοντροπαπαριές και παραβιάζουν ένα κάρο νόμους..Βέβαια η σύνδεσή μου γαμιέται και αρκετές φορές έχανα κάποια στιγμιότυπα. Στον πλανήτη δε διαλύθηκε το σύμπαν λόγω κορωνοιού. Συμφωνώ με τον Μπέρια. Προχειρότητες.
Φιλος και κουμπαρος μου,αναπληρωτης σε μουσικα σχολεια,πριν καποια χρονια σε σχολειο γειτονικου νομου φιλοτιμηθηκε να βαψει μονος του την αιθουσα που εκανε μαθημα και μαλιστα επειδη ειχε εξαιρετικες σχεσεις με τα παιδια πηγαν και πολλα απο αυτα να βοηθησουν.
Αποτελεσμα;
Τον καλεσε η διευθυντρια και του εκανε παρατηρηση οτι κακως εβαψε την αιθουσα γιατι ταχα μου δεν ειχε δικαιωμα να πει στα παιδια να βοηθησουν οσα απο αυτα ηθελαν!
Φυσικα η ξεφτιλισμενη δεν τολμησε να του πει στα ισα οτι γινονται ρομπες οι υπολοιποι που τα χουν γραμμενα στην καραπουτσακλαρα τους και τους χαλαει την "πιατσα".
- Υδράργυρος
Και φανταστικό να είναι το τουίτ, φαντάζεται κανείς τι προβλήματα μπορεί να προκαλέσει η αναμετάδωση των μαθημάτων. Δηλαδή θα πετάγεται ο γονέας και θα λέει "τι είναι αυτά που λες ρε, ξές ποιός έιμαι εγώ;"

-
stergiosbik
Στύγιος λαμβάνει;Οβερ.
Κεραμέως: Ούτε βήμα πίσω από την απευθείας μετάδοση μαθημάτων με κάμερες
https://www.in.gr/2020/05/13/greece/ker ... n-kameres/
Αρρύθμιστη πάλι είναι η υπουργόςstergiosbik έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:15 Στύγιος λαμβάνει;Οβερ.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
stergiosbik
Η επιμονη της ειναι ακαταλαβιστικη.Πως θα παρακαμψει τοσους νομους;
Εκτος αν ξερει κατι που εμεις αγνοουμε.
- EKPLIKTIKOS
Μαλλον βασιζεται στο οτι θα ειναι live προβολή, οχι καταγραφή. Δεν ξέρω αν υπάρχει νομικό πλαίσιο γι αυτο.stergiosbik έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:25 Η επιμονη της ειναι ακαταλαβιστικη.Πως θα παρακαμψει τοσους νομους;
Με δεδομένο ότι δεν θα γίνει, αφού δεν υπάρχουν τεχνικά μέσα, δεν έχει καμία σημασία πώς θα παρακάμψει τους νόμουςEKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:29Μαλλον βασιζεται στο οτι θα ειναι live προβολή, οχι καταγραφή. Δεν ξέρω αν υπάρχει νομικό πλαίσιο γι αυτο.stergiosbik έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:25 Η επιμονη της ειναι ακαταλαβιστικη.Πως θα παρακαμψει τοσους νομους;
Σημασία έχει γιατί επιμένει, κόντρα στην ΑΠΠΔ και τη λογική
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη..Beria έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:23Αρρύθμιστη πάλι είναι η υπουργόςstergiosbik έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:15 Στύγιος λαμβάνει;Οβερ.
-
stergiosbik
Θα εχει ενδιαφερον η ολη εξελιξη του θεματος.EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:29Μαλλον βασιζεται στο οτι θα ειναι live προβολή, οχι καταγραφή. Δεν ξέρω αν υπάρχει νομικό πλαίσιο γι αυτο.stergiosbik έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:25 Η επιμονη της ειναι ακαταλαβιστικη.Πως θα παρακαμψει τοσους νομους;
Θεωρω οτι δεν θα γινει τιποτα στο τελος.
-
stergiosbik
Το νου σου μη στην φερει μπαμπεσικα η υπουργος!Στύγιος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:31Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη..Beria έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:23Αρρύθμιστη πάλι είναι η υπουργόςstergiosbik έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:15 Στύγιος λαμβάνει;Οβερ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ