Τελειώνει η καραντίνα, έρχεται το καλοκαίρι και πρέπει να γίνει εκείνη η φορουμιστική εκδρομή επιτέλους.moiraia ola έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:25 αφήστε τις μαγειρικές και υποδεχτείτε με !
έφαγα τον κόσμο να σας βρω και θέλω τώρα αγκαλιτσες κι αγαπούλες και τετοια![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- Cecily Anne
Οι βρασμένες σε νερό φακές με τα κομμένα ωμά κρεμμύδια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 11 Μάιος 2020, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Niki μαγειρεύεις αραχνες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 11 Μάιος 2020, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι, να μαζευτούμε, να κάνουμε εκδρομή και πικ νικ. Να πάρουμε και μπριζόλες να βράσουμε για να πιούμε μπύρες.Μηχανικός έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:41Τελειώνει η καραντίνα, έρχεται το καλοκαίρι και πρέπει να γίνει εκείνη η φορουμιστική εκδρομή επιτέλους.moiraia ola έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:25 αφήστε τις μαγειρικές και υποδεχτείτε με !
έφαγα τον κόσμο να σας βρω και θέλω τώρα αγκαλιτσες κι αγαπούλες και τετοια![]()
Ordem e Progresso.
στην ασχετοσυνη ξεπερασε κ την μπλουζ - πραγμα που ηταν θεωρητικα αδυνατον - το κερασακι ηταν το μαθημα που μας εκανε για φονικες τοχινες οπου γελασαν και τα παλαμαρια απο το τρεχαντηρι + αναλυση τι ειναι σπιτικα φαγητα ΄+ καπακι εμφανισε τα φαγητα ΚΤΕΛ σε υγιεινο αλουμινοσκευοςCecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:39Άσχετο αλλά έχεις φαγωθεί με το γιουβέτσι, ειλικρινά έλεος, προϋπήρξε μια κολοκυθόπιτα ομελέτα.
Εμένα το γιουβέτσι δεν με χάλασε, θα το έτρωγα. Επίσης, διέκρινα οριακά άψητο το κριθάρι, οπότε θα συνέχιζε να βράζει μες στα ζουμιά. Πιστεύω θα το έπινε, μαζί με το μέταλλο από τον κεσέ. Έξτρα θρεπτικά μεταλλικά στοιχεία. 2 σε 1.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:42Οι βρασμένες σε νερό φακές με τα κομμένα ωμά κρεμμύδια;Α ναι τώρα θυμήθηκα. Σε αυτά λέγατε όλοι ΟΥΑΟΥ και μόλις ξεκίνησαν οι εστιατορικές μερίδες αρχίσατε τα κόλπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε συγχωρώ γιατί προφέρεις σωστά τη μπριζόλα. Αλλά στην εξοχή θα έχεις κάρβουνο βρε παλικάρι μου, γιατί να τις βράσεις;Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:42Ναι, να μαζευτούμε, να κάνουμε εκδρομή και πικ νικ. Να πάρουμε και μπριζόλες να βράσουμε για να πιούμε μπύρες.Μηχανικός έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:41Τελειώνει η καραντίνα, έρχεται το καλοκαίρι και πρέπει να γίνει εκείνη η φορουμιστική εκδρομή επιτέλους.moiraia ola έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:25 αφήστε τις μαγειρικές και υποδεχτείτε με !
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχουμε συμφωνήσει ότι θα ψήσει ο Άγις.Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:42Ναι, να μαζευτούμε, να κάνουμε εκδρομή και πικ νικ. Να πάρουμε και μπριζόλες να βράσουμε για να πιούμε μπύρες.Μηχανικός έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:41Τελειώνει η καραντίνα, έρχεται το καλοκαίρι και πρέπει να γίνει εκείνη η φορουμιστική εκδρομή επιτέλους.moiraia ola έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:25 αφήστε τις μαγειρικές και υποδεχτείτε με !
Και έχει πλάκα να μην γίνει καλό.
- Cecily Anne
Έλα ναι ναι εντάξει, το'χω, θυμήθηκα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:45Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:42Οι βρασμένες σε νερό φακές με τα κομμένα ωμά κρεμμύδια;Α ναι τώρα θυμήθηκα. Σε αυτά λέγατε όλοι ΟΥΑΟΥ και μόλις ξεκίνησαν οι εστιατορικές μερίδες αρχίσατε τα κόλπα.
![]()
Πάω να δω μήπως άλλαξε γεύση ο ντολμάς του πατέρα μου, γιατί με έχει κόψει λόρδα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ειμαι ασχετος - να ψησουν τα μαστορια κ οι μαστορισεςΜηχανικός έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:45Έχουμε συμφωνήσει ότι θα ψήσει ο Άγις.
Και έχει πλάκα να μην γίνει καλό.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πρέπει να έχει και ίντερνετ να μπορεί να μπαίνει στο σιριουςιτ να βλέπει βήμα βήμα τι να κάνει.Μηχανικός έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:45Έχουμε συμφωνήσει ότι θα ψήσει ο Άγις.
Και έχει πλάκα να μην γίνει καλό.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το amazing ribs ειναι το σαιτ που αν δεν συνδεθω δεν μπορω να ψησωNaida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:49Πρέπει να έχει και ίντερνετ να μπορεί να μπαίνει στο σιριουςιτ να βλέπει βήμα βήμα τι να κάνει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ δεν άρχισα κανένα κόλπο.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:42Οι βρασμένες σε νερό φακές με τα κομμένα ωμά κρεμμύδια;Α ναι τώρα θυμήθηκα. Σε αυτά λέγατε όλοι ΟΥΑΟΥ και μόλις ξεκίνησαν οι εστιατορικές μερίδες αρχίσατε τα κόλπα.
Αυτό της έγραψα για το γιουβέτσι, ως φιλική συμβουλή. Τι το αγενές ή επιθετικό κόλπο έχει η γνώμη μου;Είμαι καινούριος στο είδος, πριν κανέναν μήνα και, το έμαθα. Αλλά έχει στάνταρ ιστορία και αν την τηρήσεις πιάνει. Κατ΄αρχάς δεν είναι γιουβέτσι, έτσι; Στο γιουβέτσι το κάνεις όλο το πακέτο, δεν ρίχνεις το σαλτσοκρέας επάνω από το κριθαράκι. Λοιπόν, θα σου πω ένα τρικ που κι εγώ δεν ήξερα: Όσο ακόμα το γιουβατσάκι κολυμπά σαν τρελό στο λάδι, το αποσύρεις από τη φωτιά και το εκθέτεις στον κρύο αέρα. Σε δέκα λεπτά έχει γίνει τζάμι. Σου στέλνω να δεις πώς μου βγήκε τις 2 φορές που το έκανα.
Και γενικώς, της απευθύνομαι με σεβασμό και ευγένεια, δεν την πρόσβαλα. Στη Naida μιλάω πιο χαλαρά, αλλά την ξέρω και 10 χρόνια.
Η Ιστορία ξεκίνησε με το σφάξιμο των ζώων, πήγε στα κουμπούρια, όπου ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΣΕΤΑ της έφερα αντιρρήσεις, και στο γιουβέτσι πρόσθεσα ένα τρικ που το κάνει πιο γιουβέτσι, πιο καλό. Την παραμικρή διάθεση να την πληγώσω, όταν μάλιστα μου ευχήθηκε προχθές και τα καλύτερα για την υγεία του Πατέρα μου.
Για τα κουμπούρια δεν μπορώ.
Και όχι, ΓΑΛΗ εγώ καμία πρόταση γάμου δεν της έκανα, ούτε σαλιάρισα, ούτε γάμπρισα. Τηρώ στάση ευγενείας πατρικής.
Ordem e Progresso.
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:03Εγώ το είπα και αν θες το πιστεύεις. Όσο παρουσίαζες μεμονωμένα φαγητά, όλα πήγαιναν ρολόι. Έπαιρνες την έγκριση από τους πασάδες του πχόρουμ και όλα καλά. Με το μίλησες για δίμετρους, τσιτώθηκαν όλοι και άρχισαν να ψάχνονται για τις λεπτομέρειες. Αν έλεγες ότι τα έκανες για να τα μοιράσεις σε χήρες και ορφανά ή σε κάποια σύναξη σογιού, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.Niki έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:31 Παιδιά εσείς φαγωθήκατε να σας γράψω τον τύπο σας τον έγραψα μετά αρχίσατε να λέτε πράματα που δεν στέκουν αλλά να το παίζεται και ειδικοί.
Σας βάζω ένα παρόμοιο τρεχαντήρι το όποιο είναι με χάλια διαρρύθμιση κακά συντηρημένο που του έβγαλε τα βίντζια το έκανε σαν να μην πω τι για να δείτε περίπου τι χώρους έχει εσωτερικά.
Τι θέλετε από μένα εγώ είμαι αυτή που απέφευγα την συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα εσείς με πιέζατε.
Τι είναι αυτό που αντιπαθείτε σε μένα;
Μου έχετε δώσει τόσα ονόματα διαφορετικά.
Έχετε πεί τόσα ψέματα για μένα.
Μέχρι και ντελιβερά με είπατε.![]()
Εσείς έχετε πολλά προβλήματα , εγώ είμαι όχι μόνο αυθεντική αλλά και ειλικρινέστατη.![]()
Ανεξαρτήτως πρόθεσης, πρέπει να προσέχεις τι γράφεις, μην τους χτυπάς σε αχίλλειες πτέρνες, αρχίζουν τις τσιρίδες.![]()

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:45Σε συγχωρώ γιατί προφέρεις σωστά τη μπριζόλα. Αλλά στην εξοχή θα έχεις κάρβουνο βρε παλικάρι μου, γιατί να τις βράσεις;
Μιλώντας για όλα αυτά πείνασα. Πάω να δω τι έχει ακόμα. Θα κάνω κανένα λουκάνικο μου φαίνεται.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-