!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:37

Όχι δεν κατάλαβες, ισχύει άπειρα. Την ημέρα των γενεθλίων μου στα 21-22 μου χρόνια ο τύπος είχε βάλει αυτό στις αφιερώσεις στο παλιό και όταν το είδα, τον διέγραψα από το MSN. :roll:

Μλκ τι μου θύμησες! :smt005:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:42 Ρε απαρατηστε μας που θα ασχοληθείτε με τα κιλά μας. Καημό που τον έχετε. Άμα σας την πέσουμε ριξτε Χ. Αφού υπάρχουν αδύνατοι/ες κτλ και έχετε επιλογές τι σκάτε;
Μα εσένα θέλουμε :P
Κοίτα να αδυνατίσεις
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:43

Όχι δεν κατάλαβες, ισχύει άπειρα. Την ημέρα των γενεθλίων μου στα 21-22 μου χρόνια ο τύπος είχε βάλει αυτό στις αφιερώσεις στο παλιό και όταν το είδα, τον διέγραψα από το MSN. :roll:

Τι σου θύμισα; Που κλαιγόμανε με τις ώρες; Ξέχνα το. :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

jason έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:43
Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:42 Ρε απαρατηστε μας που θα ασχοληθείτε με τα κιλά μας. Καημό που τον έχετε. Άμα σας την πέσουμε ριξτε Χ. Αφού υπάρχουν αδύνατοι/ες κτλ και έχετε επιλογές τι σκάτε;
Κοίτα να αδυνατίσεις
Και εγώ τι θα κερδίσω; :xena:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:47
Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:43

Τι σου θύμισα; Που κλαιγόμανε με τις ώρες; Ξέχνα το. :smt005:
Γάματα παρέα κλαιγόσταν τότε, deleted ήδη :smt005:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

jason έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:43
Κοίτα να αδυνατίσεις
Ξέρεις τι γίνεται φίλε μου Τζέισον. Πιστεύω ότι είσαι χοντρός στη ψυχή εσύ. Καλά το τσαβί ειναι βουζελάκι στην ψυχή, αλλά εσύ είσαι ο πρέπων χοντρός. Για τον αντιγκάιστ ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Νομίζω ότι απλά βρέθηκε σαν παρασιτικός κούκος σε φωλιά με φλαμίνγκο. Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

περαστικος έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:47
panos291 έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:31
περαστικος έγραψε: 11 Μάιος 2020, 13:07

Καλυτερα να τρως σαν γουρουνι παρα να εχεις ψυχη σαν γουρουνι.
Κάνε δίαιτα.
Μπορει ενας ευτραφης ανθρωπος να εχει κακο μεταβολισμο.
Φίλε άλλο το να τρως τον αγλεορα και άλλο ο κακός μεταβολισμός. Και να σου πω την αλήθεια, η συντριπτική πλειοψηφία των χοντρων που ξέρω, τρωνε υπερβολικά ή/και μαλακιες (γλυκά, αναψυκτικά κλπ)
Μπορεί να νομίζεις ότι είμαι γουρούνι στην ψυχη επειδή δεν έχω τακτ, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
Το να είσαι χοντρός συνηθως είναι επιλογή, ακριβώς όπως το τσιγάρο. Εγω και το τσιγάρο έκοψα, και δίαιτα ξεκινάω όταν πάω να πάρω πάνω από 4-5 κιλά. Σου λέω λοιπόν ότι ούτε το κόψιμο του τσιγάρου είναι ευχάριστο, ούτε το κόψιμο του φαγητού. Όμως είναι επιλογές που μπορείς να κάνεις.
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:28
περαστικος έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:00
Otto Weininger έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:57

Δεν θα την αποκαλούσα πατσοχοντρη στην φάτσα της μπροστά, για πολλούς λόγους. Σε μία εκπομπή όμως, αν ήμασταν καλεσμένοι και αυτή πούλαγε τρέλες δικαιωματισμου υπέρ ιπποποταμίνων, να θα την αποκαλούσα έτσι. Γιατί είναι επικίνδυνη.

Γενικά δεν προσβάλλω κάποιον, πόσο μάλλον για το σώμα του. Αν ερωτηθω θα πω μια γνώμη.
Συγνωμη αλλα τετοιες αποψεις ειναι οχι απλα φασιστικες αλλα ναζιστικες. Δεν κρινουμε ποτε καποιον απο την εμφανιση του αλλα μονο απο τις αποψεις του.

Και οι δικες σου αποψεις ειναι εμετικες. Κατι τετοια θα ελεγε και ο βασιλιας Λεοπολδος του Βελγιου για τους Κονγκολεζους. "Εεε αφου ειναι μαυροι, τι τσαμπουνανε λογια περι δικαιωματισμου";
Δεν είναι λίγο (πολύ) αφελές να νομίζεις ότι η εμφάνιση κάποιου δεν λέει τίποτα για αυτόν; Δηλαδή οι γυναίκες που σε απορρίπτουν λόγω εμφάνισης χωρίς να τους νοιάζει ο χαρακτήρας σου είναι ρατσίστριες; Wtf?
Φυσικα και ειναι ρατσισμος να απορριπτεις καποιον λογω εμφανισης οπως πχ το χρωμα του δερματος η το βαρος, την θρησκεια, την καταγωγη, τον σεξουαλικο προσανατολισμο κλπ.
Μπορει καποιος να εχει καποια κιλακια παραπανω. Δεν ειναι "λευκη φαλαινα". Δεν μπορουμε ολοι να εχουμε γραμμωτους κοιλιακους και να ειμαστε τελειοι μπρατσαραδες... Εκτος αν μια τετοια κοινωνια οραματιζεστε...
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

panos291 έγραψε: 11 Μάιος 2020, 18:33
panos291 έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:31
Κάνε δίαιτα.
Φίλε άλλο το να τρως τον αγλεορα και άλλο ο κακός μεταβολισμός. Και να σου πω την αλήθεια, η συντριπτική πλειοψηφία των χοντρων που ξέρω, τρωνε υπερβολικά ή/και μαλακιες (γλυκά, αναψυκτικά κλπ)
Μπορεί να νομίζεις ότι είμαι γουρούνι στην ψυχη επειδή δεν έχω τακτ, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
Το να είσαι χοντρός συνηθως είναι επιλογή, ακριβώς όπως το τσιγάρο. Εγω και το τσιγάρο έκοψα, και δίαιτα ξεκινάω όταν πάω να πάρω πάνω από 4-5 κιλά. Σου λέω λοιπόν ότι ούτε το κόψιμο του τσιγάρου είναι ευχάριστο, ούτε το κόψιμο του φαγητού. Όμως είναι επιλογές που μπορείς να κάνεις.
Προσεξε, αυτο με τις επιλογες και το καπνισμα ειναι επικινδυνοι συσχετισμοι που μπορει να οδηγησουν αλλου τις σκεψεις καποιων κακοπροαιρετων.
Επειδη σε ξερω σαν λογαριασμο πες μου, οι ομοφυλοφιλοι ειναι ομοφυλοφιλοι απο επιλογη;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Άβαταρ μέλους
panos291

περαστικος έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:17
panos291 έγραψε: 11 Μάιος 2020, 18:33

Προσεξε, αυτο με τις επιλογες και το καπνισμα ειναι επικινδυνοι συσχετισμοι που μπορει να οδηγησουν αλλου τις σκεψεις καποιων κακοπροαιρετων.
Επειδη σε ξερω σαν λογαριασμο πες μου, οι ομοφυλοφιλοι ειναι ομοφυλοφιλοι απο επιλογη;
Το πρώτο κομμάτι με τους συσχετισμους κλπ δεν το κατάλαβα.
Όσο για τους γκεηδες μου φαίνεται άσχετο με το νήμα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

περαστικος έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:13
Μπορει καποιος να εχει καποια κιλακια παραπανω. Δεν ειναι "λευκη φαλαινα". Δεν μπορουμε ολοι να εχουμε γραμμωτους κοιλιακους και να ειμαστε τελειοι μπρατσαραδες... Εκτος αν μια τετοια κοινωνια οραματιζεστε...
Από το six pack και τα λίγα κιλά παραπάνω μέχρι την φάλαινα υπάρχουν πολλά στάδια, τα οποία επιλέγεις να αγνοήσεις για να τσουβαλιασεις τα πάντα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Antigeist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist »

περαστικος έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:00

Συγνωμη αλλα τετοιες αποψεις ειναι οχι απλα φασιστικες αλλα ναζιστικες. Δεν κρινουμε ποτε καποιον απο την εμφανιση του αλλα μονο απο τις αποψεις του.

Και οι δικες σου αποψεις ειναι εμετικες. Κατι τετοια θα ελεγε και ο βασιλιας Λεοπολδος του Βελγιου για τους Κονγκολεζους. "Εεε αφου ειναι μαυροι, τι τσαμπουνανε λογια περι δικαιωματισμου";
Δεν είναι λίγο (πολύ) αφελές να νομίζεις ότι η εμφάνιση κάποιου δεν λέει τίποτα για αυτόν; Δηλαδή οι γυναίκες που σε απορρίπτουν λόγω εμφάνισης χωρίς να τους νοιάζει ο χαρακτήρας σου είναι ρατσίστριες; Wtf?
Φυσικα και ειναι ρατσισμος να απορριπτεις καποιον λογω εμφανισης οπως πχ το χρωμα του δερματος η το βαρος, την θρησκεια, την καταγωγη, τον σεξουαλικο προσανατολισμο κλπ.
Τώρα νομίζω ξεφεύγεις. Εμένα πχ δεν μου αρέσουν οι Ασιάτισσες. Δεν είναι του γούστου μου. Αν μου την πέσει μια Ασιάτισα και τις δώσω x θα είμαι ρατσιστής;
Άβαταρ μέλους
panos291

Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 20:01

Τώρα νομίζω ξεφεύγεις. Εμένα πχ δεν μου αρέσουν οι Ασιάτισσες. Δεν είναι του γούστου μου. Αν μου την πέσει μια Ασιάτισα και τις δώσω x θα είμαι ρατσιστής;
Ναι. Επίσης αν σου την πέσει πουστης και τον απορρίψεις θα είσαι ομοφοβικος.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:41Αφού βλέπεις ότι δεν σε έχει βοηθήσει όσο θα ήθελες στην ζωή σου.
μεγάλε κάτι έχεις καταλάβει λάθος
Spoiler
Εικόνα
ο καθένας επιλέγει να κινείται σε χώρους που τον νιώθουν
και ταιριάζει, εμένα δεν μου ταιριάζουν οι άνθρωποι που μετρούν
τις τρίχες μου και εστιάζουν στην κυτταρίτιδά μου
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Κάτω το six pack ρε

Εικόνα

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”