Εντάξει πρόκαμα τα έβαλα όλα σε σειρά.
Φούρνισα τα πρώτα ψωμάκια ,μούσκεψα τις σταφίδες άνοιξα την ζύμη έφτιαξα τα ρολάκια
τά άφησα να φουσκώνουν έβγαλα τα πρώτα ψωμάκια και φούρνισα τα δεύτερα στον δίπλα φούρνο έφτιαξα ήδη τα λουκάνικα.
Όλα τώρα πάνε στην ώρα τους.
Είχα αγχωθεί πριν.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Niki έγραψε: 10 Μάιος 2020, 10:05
Εντάξει πρόκαμα τα έβαλα όλα σε σειρά.
Φούρνισα τα πρώτα ψωμάκια ,μούσκεψα τις σταφίδες άνοιξα την ζύμη έφτιαξα τα ρολάκια
τά άφησα να φουσκώνουν έβγαλα τα πρώτα ψωμάκια και φούρνισα τα δεύτερα στον δίπλα φούρνο έφτιαξα ήδη τα λουκάνικα.
Όλα τώρα πάνε στην ώρα τους.
Είχα αγχωθεί πριν.
Η γέμιση, μάλλον είναι μαρμελάδα. Η ζύμη τι περιέχει;
Γαλή είναι εύκολα αλλά έχουν από όλα δηλαδή και γάλα και βούτυρο και αυγά θα σου πώ μετά γιατί τώρα έκοψα τα λαχανικά για τα σάντουιτς , έφτιαξα την τυροκαυτερή και ξεκινάω τις ομελέτες.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Niki μου θέλω την συμβουλή σου μετά, οποτε ξεμπερδέψεις. Έρχεται ο δικός σου αργά το απόγευμα με έναν φίλο του να σου φτιάξει το pc.
Τι βγάζεις να κεράσεις τον μάστορα; φαΐ; μεζέ; γλυκό; καφέ; ολα αυτα μαζί;
Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 11:01
να σου φτιάξει το pc.
Αγις
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
ναι, κάθε χώρα έχει άλλο όνομα για παρόμοια συνταγή
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 11:01
Niki μου θέλω την συμβουλή σου μετά, οποτε ξεμπερδέψεις. Έρχεται ο δικός σου αργά το απόγευμα με έναν φίλο του να σου φτιάξει το pc.
Τι βγάζεις να κεράσεις τον μάστορα; φαΐ; μεζέ; γλυκό; καφέ; ολα αυτα μαζί;