στυλο - δεν παιζουμε με την τεχνικη - θα υπαρχει λογος - δεν τα γραφει τυχαια η νικι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
στυλο - δεν παιζουμε με την τεχνικη - θα υπαρχει λογος - δεν τα γραφει τυχαια η νικι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Οι ελιες στην γειτονιά σου έχουν καυσαέρια πάνω στα φύλλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:35 Και μια άλλη ερώτηση. Ελιές έχω στη γειτονιά μου, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα φύλλα πρέπει να ξεραθούν φυσικά ή μπορώ να τα βάλω στο φούρνο;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
mpiftekopoiimeno burger
μωρή λουμπενιάρα, τώρα που σου δίνει αυστηρές οδηγίες γυναίκα, πειθαρχείς; αν έδινε τις ίδιες οδηγίες στον ίδιο τόνο ο άγαρος θα έκαιγες για διαμαρτυρία το σουτιέν σου (αν φορουσες λεμε τωρα)
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
-
mpiftekopoiimeno burger
αρα οτι πρεπει για πιο ολοκληρωμενη καυση
Niki, αν βάλω μηχανικά μολύβια αντί για στυλό πετυχαίνει;
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Τι Τρελοαβατάρι είναι αυτό ρε Βαγκ..
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Βάλτε ότι γουστάρετε φτάνει να αφήνει χώρο να περνάει αέρας.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:47αρα οτι πρεπει για πιο ολοκληρωμενη καυση
Niki, αν βάλω μηχανικά μολύβια αντί για στυλό πετυχαίνει;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Τι άλλο μπορώ να καπνίσω, μπορώ να καπνίσω μπριζόλες;
Ordem e Progresso.
Τρώω το καπνιστό κοτόπουλο την Νίκης
Occasio facit furem
Ok, θα κόψω κάποια κλαδάκια για να υπάρχουν.Niki έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:38Ναι καπνίζεις ότι γουστάρεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:35
Eνδιαφέρον αυτό. Σε ρολό (χοιρινό ή κοτόπουλο) έχει το ίδιο αποτέλεσμα;
Και μια άλλη ερώτηση. Ελιές έχω στη γειτονιά μου, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα φύλα πρέπει να ξεραθούν φυσικά ή μπορώ να τα βάλω στο φούρνο;
Δεν δοκίμασα να τα αποξηράνω στον φούρνο για να μην πάρουν φωτιά είναι εύφλεκτα τα φύλλα της ελιάς.
Θα αρχίσω με μικρές ποσότητες, κρεάτων και τυριών. Ήδη σκέφτομαι διάφορα.
Φχαριστούμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
mpiftekopoiimeno burger
μια ερώτηση αξιοτιμε κύριε
με συγγενή τον παππού Τάσο κάθεσαι και ρωτάς εμάς τους άσχετους για μαγειρική;
δεν το λέω για στήριξη, το εννοώ, ο παππούς Τάσος γαμάει, έχω δει όλα τα βιντεάκια του και είναι ο ορισμός του μερακλή χωρίς φρουφρου και αρωματα
Σκέψου ότι αυτό δεν καπνίζει στην πραγματικότητα δίνει μια ψευδαίσθηση του καπνιστού.
Κάνει το πιάτο σου πιο ευχάριστο πιο τσαχπίνικο.
Δεν ψήνεται από τον καπνό.
Όι μπριζόλες είναι κάτι βαρύ λιπαρό κρέας, δεν φαίνεται η διαφορά πολύ για να φανεί θέλει περισσότερο χρόνο.
Σε γαλοπούλα , σε κοτόπουλο σε τυριά σε αλλαντικά σε ψάρι ψημένο τα κάνει όλα μμμμ.
mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:52μια ερώτηση αξιοτιμε κύριε
με συγγενή τον παππού Τάσο κάθεσαι και ρωτάς εμάς τους άσχετους για μαγειρική;![]()
![]()
δεν το λέω για στήριξη, το εννοώ, ο παππούς Τάσος γαμάει, έχω δει όλα τα βιντεάκια του και είναι ο ορισμός του μερακλή χωρίς φρουφρου και αρωματα![]()
![]()
![]()

Ordem e Progresso.
-
mpiftekopoiimeno burger
νίκι η απόφαση του αρραβώνα είναι οριστική και αμετάκλητη ή μπορούμε ακόμα να καταθέτουμε προτάσεις γάμου;Niki έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:55Σκέψου ότι αυτό δεν καπνίζει στην πραγματικότητα δίνει μια ψευδαίσθηση του καπνιστού.
Όι μπριζόλες είναι κάτι βαρύ λιπαρό κρέας, δεν φαίνεται η διαφορά πολύ για να φανεί θέλει περισσότερο χρόνο.
Σε γαλοπούλα , σε κοτόπουλο σε τυριά σε αλλαντικά σε ψάρι ψημένο τα κάνει όλα μμμμ.
Να σαι καλά με έκανες και γέλασα.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:56νίκι η απόφαση του αρραβώνα είναι οριστική και αμετάκλητη ή μπορούμε ακόμα να καταθέτουμε προτάσεις γάμου;Niki έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:55Σκέψου ότι αυτό δεν καπνίζει στην πραγματικότητα δίνει μια ψευδαίσθηση του καπνιστού.
Σε γαλοπούλα , σε κοτόπουλο σε τυριά σε αλλαντικά σε ψάρι ψημένο τα κάνει όλα μμμμ.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay