όχι εγώ κάτι απλά έχω του χασάπη, απλώς ακούστηκε περίεργη αυτή η συζήτησηCavaliere έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:00Έχεις κι εσύ να φκιάξεις λουκάνκα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
mpiftekopoiimeno burger
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Δεν έχουμε μυστικά, ας το διαβάσουν όλοι, το δώρο μάλλον, να μου στείλει κανά τυρί, αλλά πού.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:02όχι εγώ κάτι απλά έχω του χασάπη, απλώς ακούστηκε περίεργη αυτή η συζήτηση![]()
Ordem e Progresso.
εχω ριξει μπαν στο πχορουμ για συνταγες μεχρι 21 απριλιου 2021Cavaliere έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:07Δεν έχουμε μυστικά, ας το διαβάσουν όλοι, το δώρο μάλλον, να μου στείλει κανά τυρί, αλλά πού.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:02όχι εγώ κάτι απλά έχω του χασάπη, απλώς ακούστηκε περίεργη αυτή η συζήτηση![]()
μονο σε πμ κ οπου θελω αν γνωριζω κατι .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το grill πρέπει να το δουλέψω όταν ξαναπάω στο χτήμα με τον κουνιάδο μου, να κουρέψουμε, θα γίνει κάρβουνο και ψήσιμο.Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:13εχω ριξει μπαν στο πχορουμ για συνταγες μεχρι 21 απριλιου 2021Cavaliere έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:07Δεν έχουμε μυστικά, ας το διαβάσουν όλοι, το δώρο μάλλον, να μου στείλει κανά τυρί, αλλά πού.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:02
όχι εγώ κάτι απλά έχω του χασάπη, απλώς ακούστηκε περίεργη αυτή η συζήτηση![]()
μονο σε πμ κ οπου θελω αν γνωριζω κατι .
Ordem e Progresso.
βαρβατη η τεχνικη στα καρβουνα - οταν τα μελετησεις τα 2 πρωτα λινκ θα καταλαβεις ποσο για τον πουτσο ειμαστε στα ψησιματα ακομα και στα λουκανικα που τα θεωρουμε ευκολαCavaliere έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:18Το grill πρέπει να το δουλέψω όταν ξαναπάω στο χτήμα με τον κουνιάδο μου, να κουρέψουμε, θα γίνει κάρβουνο και ψήσιμο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
mpiftekopoiimeno burger
δάσκαλε περιμένω την βαθμολογία σου, αν πάρω ένα 20/100 ειμαι ικανοποιημενος
αλλιως θα μετακομισω στο ναιδοστρατοπεδο να τρωω και μπανοφι
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Ψήνεις κάρβουνα;mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:26 δάσκαλε περιμένω την βαθμολογία σου, αν πάρω ένα 20/100 ειμαι ικανοποιημενος
Ordem e Progresso.
ειναι αφοσιωμενος σε αλλα ψησιματαCavaliere έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:28Ψήνεις κάρβουνα;mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:26 δάσκαλε περιμένω την βαθμολογία σου, αν πάρω ένα 20/100 ειμαι ικανοποιημενος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
mpiftekopoiimeno burger
-
mpiftekopoiimeno burger
τύπε μου δεν έχω στην αθήνα, στο χουριο ναι αλλα ειναι τετοια η πεινα εκει λογω αγροτικων εργασιωνCavaliere έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:28Ψήνεις κάρβουνα;mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:26 δάσκαλε περιμένω την βαθμολογία σου, αν πάρω ένα 20/100 ειμαι ικανοποιημενος
-
mpiftekopoiimeno burger
Η Γιαγιά έκανε σπιτικά λουκάνικα, με κόκκινη καυτερή μέσα. Πέθανε η Μπάμπω. Γεννήθηκε στη σημερινή Βουλγαρία. Τα λουκάνικα του Waldorf να δεις, έκανε καλή δουλειά.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:42τύπε μου δεν έχω στην αθήνα, στο χουριο ναι αλλα ειναι τετοια η πεινα εκει λογω αγροτικων εργασιωνCavaliere έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:28Ψήνεις κάρβουνα;mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:26 δάσκαλε περιμένω την βαθμολογία σου, αν πάρω ένα 20/100 ειμαι ικανοποιημενος
αλλιως θα μετακομισω στο ναιδοστρατοπεδο να τρωω και μπανοφιπου δεν υπάρχει όρεξη για φωτογράφιση
![]()
Ordem e Progresso.
-
mpiftekopoiimeno burger
ναι είναι μερακλήςCavaliere έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:48Η Γιαγιά έκανε σπιτικά λουκάνικα, με κόκκινη καυτερή μέσα. Πέθανε η Μπάμπω. Γεννήθηκε στη σημερινή Βουλγαρία. Τα λουκάνικα του Waldorf να δεις, έκανε καλή δουλειά.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:42τύπε μου δεν έχω στην αθήνα, στο χουριο ναι αλλα ειναι τετοια η πεινα εκει λογω αγροτικων εργασιωνπου δεν υπάρχει όρεξη για φωτογράφιση
![]()
αγι εχετε καμια συγγενεια;
κ αυτος (κακες) αντιγραφες κανει - εμαθε και τις λιντλικες απομιμησεις ψησταριων βλεπω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ο Παππούς ο Τάσος είναι ο Παππούς του Γιου μου, και σήμερα διαγνώστηκε με αρρώστια. Ο μεγάλος Καβαλιέρε λύγισε. Αυτό με ξενυχτάει.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-