Ο Άγις φταίει γι αυτή την κατάσταση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η Ναιδα ξέρει πως ότι και να πω, την έχω χρησει στο γνωστό νήμα ως ο χρήστης που με καβλωνει περισσότερο. Άρα έχω αφεση
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
μου ανοιξε την ορεξη η ναιδα
εχω κρατησει δυο κομματαρες μουσακα - ηλθε η ωρα τους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Με επνιξες, παραλίγο δηλαδήΕρμής έγραψε: 05 Μάιος 2020, 22:34 Η Ναιδα ξέρει πως ότι και να πω, την έχω χρησει στο γνωστό νήμα ως ο χρήστης που με καβλωνει περισσότερο. Άρα έχω αφεση
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να είσαι ευγενικός μαζί τους.Αγις έγραψε: 05 Μάιος 2020, 22:35 μου ανοιξε την ορεξη η ναιδα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΕΓΩ κάνω τρολομπουλινγκ; εγώ; το πιο ήσυχο πλάσμα; που αν με βάλεις στη γωνίτσα να κάτσω, θα κάτσω ήσυχη και δεν θα ενοχλώ; αλλά να μου δώσεις και λουκουμάκι τριαντάφυλλο ε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
με πατατες αμαλιαδος εχει και επιγευση απο ναπαλμ.Niki έγραψε: 05 Μάιος 2020, 19:56
Νάιδα άλλη γεύση έχει ο πουρές με πατάτες νευροκοπίου άλλη με πατάτες Κύπρου άλλη με πατάτες Αμαλιάδας άλλη με πατάτες Αχαΐας άλλη γεύση με πατάτες Αιγύπτου άλλη γεύση με πατάτες Νάξου κ.λ.π.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ηλθε η ωρα να φτιαχτει πληρης οδηγος πουρεδογνωσιας με τις διαφορες τους σε υφη - γευση - χρωμα αναλογα με την πατατα προελευσης- για να επιλεγουμε τον καταλληλο αναλογα με το φαγητο.Ασέβαστος έγραψε: 06 Μάιος 2020, 11:06με πατατες αμαλιαδος εχει και επιγευση απο ναπαλμ.Niki έγραψε: 05 Μάιος 2020, 19:56
Νάιδα άλλη γεύση έχει ο πουρές με πατάτες νευροκοπίου άλλη με πατάτες Κύπρου άλλη με πατάτες Αμαλιάδας άλλη με πατάτες Αχαΐας άλλη γεύση με πατάτες Αιγύπτου άλλη γεύση με πατάτες Νάξου κ.λ.π.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
mpiftekopoiimeno burger
Το βασικό είναι με το που καθαρίσεις την πατάτα, να μην βουτήξεις σε μια λεκάνη νερό. Αλλιώς στρεσάρεται και εκλυεται τοχινη
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
πηγή ;mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 06 Μάιος 2020, 12:51 Το βασικό είναι με το που καθαρίσεις την πατάτα, να μην βουτήξεις σε μια λεκάνη νερό. Αλλιώς στρεσάρεται και εκλυεται τοχινη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
πρωτα για τα ζυμαρικα παστα. με απιγευσεις αναλογες του τινος η βαβω εχεζε στο χωραφι με το σταρι.Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 12:47ηλθε η ωρα να φτιαχτει πληρης οδηγος πουρεδογνωσιας με τις διαφορες τους σε υφη - γευση - χρωμα αναλογα με την πατατα προελευσης- για να επιλεγουμε τον καταλληλο αναλογα με το φαγητο.Ασέβαστος έγραψε: 06 Μάιος 2020, 11:06με πατατες αμαλιαδος εχει και επιγευση απο ναπαλμ.Niki έγραψε: 05 Μάιος 2020, 19:56
Νάιδα άλλη γεύση έχει ο πουρές με πατάτες νευροκοπίου άλλη με πατάτες Κύπρου άλλη με πατάτες Αμαλιάδας άλλη με πατάτες Αχαΐας άλλη γεύση με πατάτες Αιγύπτου άλλη γεύση με πατάτες Νάξου κ.λ.π.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
ναι - αυτο το εχει αναλαβει απο παλια ο Cavaliere καποια στιγμη θα παρουσιασει την εργασια του .Ασέβαστος έγραψε: 06 Μάιος 2020, 13:28πρωτα για τα ζυμαρικα παστα. με απιγευσεις αναλογες του τινος η βαβω εχεζε στο χωραφι με το σταρι.Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 12:47ηλθε η ωρα να φτιαχτει πληρης οδηγος πουρεδογνωσιας με τις διαφορες τους σε υφη - γευση - χρωμα αναλογα με την πατατα προελευσης- για να επιλεγουμε τον καταλληλο αναλογα με το φαγητο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μόλις ήρθα. Τι έγινε, τι πρέπει να κάμωμε;Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 13:32ναι - αυτο το εχει αναλαβει απο παλια ο Cavaliere καποια στιγμη θα παρουσιασει την εργασια του .
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-