εννοούσα χώρισες τους παρισταμένους του τόπικ σε 2 στρατόπεδα μωρέNaida έγραψε: 04 Μάιος 2020, 00:28Δε χώρισα και στο πουλί έχω ιδιαίτερη αδυναμία.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 04 Μάιος 2020, 00:27μπράβο νάιδα, μπορεί να χώρισες αλλά το πουλί το περιποιείσαι ακόμαCavaliere έγραψε: 03 Μάιος 2020, 16:50 Ναι, τα μανιτάρια μάλλον είναι κονσέρβας, δεν πρέπει. Αλλά το πουλί είναι καλό. Για το πιπέρι που λες, εγώ είμαι του κόκκινου πιπεριού.
Βασικό! (που θα λεγε και μια ψυχή)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
mpiftekopoiimeno burger
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
-
stergiosbik
Σου προτεινω αυτη.Naida έγραψε: 04 Μάιος 2020, 00:22Δεν πίνω βυσσινάδα. Αλλά ωραία ιδέα θα ήταν πολύ ωραία σαν σάλτσα βυσσινάδα( χωρίς ανθρακικό) για καραμελωμενα κρεμμύδια συνοδεια στο μπέργκερ το σκέτο.

Είναι προφανές πως Αγις, Cavaliere κλπ. ξέρουν πάρα πολλά πράγματα περί μαγειρικής και φαγητών και μαθαίνουμε ενδιαφέροντα πράγματα.
Αυτά με τις τοξίνες και τα βουβάλια μου ακούστηκαν κάπως όπως και για το μπιφτέκι ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να υπάρχει κάποια βάση σε μεμονωμένες περιπτώσεις σε κάθε περίπτωση δεν αναιρεί ότι και η Niki έχει δώσει επίσης χρήσιμες πληροφορίες ή έχει γράψει εξόχως ενδιαφέροντα πράγματα όπως και άλλος κόσμος.
Αυτό είναι και το καλό. Κατατίθενται απόψεις και προτάσεις και καλό είναι πέρα από το πείραγμα να υπάρχει θετικό κλίμα και ο καθένας αξιολογεί.
Αυτά με τις τοξίνες και τα βουβάλια μου ακούστηκαν κάπως όπως και για το μπιφτέκι ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να υπάρχει κάποια βάση σε μεμονωμένες περιπτώσεις σε κάθε περίπτωση δεν αναιρεί ότι και η Niki έχει δώσει επίσης χρήσιμες πληροφορίες ή έχει γράψει εξόχως ενδιαφέροντα πράγματα όπως και άλλος κόσμος.
Αυτό είναι και το καλό. Κατατίθενται απόψεις και προτάσεις και καλό είναι πέρα από το πείραγμα να υπάρχει θετικό κλίμα και ο καθένας αξιολογεί.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
mpiftekopoiimeno burger
θέλω να ανεβάσω την μπριτζόλα (σταβλίσια εννοείται)
που έφαγα σήμερα στον στάβλο σιμά
αλλά φοβάμαι ότι θα μου την πέσουν και από τα δύο στρατόπεδα
πάντως η μία εκ των μπριζολών που με το σωστό κόψιμο είχε το περίφημο λιπάκι-κρέας-λιπάκι-κρέας-κοκκαλάκι-άσπρο τραγανό ήταν όντως όλα τα λεφτά και φτύνοντας το τυχερό κοκκαλάκι, θυμήθηκα την Niki και θα σφίξω το χέρι του χασάπη μου από βδομάδα
θα έφερνα την λευκή σημαία να την κουνήσουμε όλοι μαζί πέρα δώθε αλλά βαρυστομάχιασα βραδιάτικο
υγιαίνετε τύποι μου
πάντως η μία εκ των μπριζολών που με το σωστό κόψιμο είχε το περίφημο λιπάκι-κρέας-λιπάκι-κρέας-κοκκαλάκι-άσπρο τραγανό ήταν όντως όλα τα λεφτά και φτύνοντας το τυχερό κοκκαλάκι, θυμήθηκα την Niki και θα σφίξω το χέρι του χασάπη μου από βδομάδα
θα έφερνα την λευκή σημαία να την κουνήσουμε όλοι μαζί πέρα δώθε αλλά βαρυστομάχιασα βραδιάτικο
υγιαίνετε τύποι μου
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Τα σουτζουκάκια δεν είναι απαραίτητα κοκκινιστά. Στην Περαία Θεσσαλονίκης τα τρώγαμε το 1995 σκέτα, από Πρόσφυγες.Naida έγραψε: 04 Μάιος 2020, 00:24Κεφτέδες εγώ έμαθα τους τηγανητούς. Τα άλλα τα ψητά τα ξέρω μπιφτέκια και τα κοκκινιστά με κύμινο κτλ για σουτζουκάκια. Τεσπα περί ορεξεως όπως λες κι εσύ.Cavaliere έγραψε: 04 Μάιος 2020, 00:20Εγώ, στην Αμερική δεν έζησα. Μπορεί να έχεις δίκιο. Ζω στο Αμβούργο, όπου υποτίθεται περηφανεύονται για την Ιστορία του χάμπουργκερ στέικ, που έδωσε στην Αμερική το μπέργκερ. Σου έδωσα και την Wikipedia. Προσωπικά, περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Φτιαξ το όπως θες, αλλά μπιφτέκι από κεφτέ, ξέρω να ξεχωρίζω. Όπως ξέρω να ξεχωρίζω ελληνικό μουσακά από άλλον. Με τάισαν μουσακά Τούρκοι, ε, ήταν άλλο. Έτσι στην ελληνική κουζίνα κεφτέδες είναι αυτό που σου είπα.Naida έγραψε: 04 Μάιος 2020, 00:13Εγώ στο USA όπου έφαγα μπιφτέκι ήταν σκέτο κρέας. Και όταν ρώτησα μου ειπαν σκέτο αλάτι πιπέρι. Και το τόνισαν, τίποτα άλλο μέσα. Μια εκδοχή που μου είπε Έλληνας με εστιατόριο είναι να προσθέτουν κρεμμύδι σε σκόνη, αλλά το γνήσιο αμερικανικό μπέργκερ είναι σκέτο.
Αυτά.
Ordem e Progresso.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
οι σμυρνιοι τα καναν μπομπα με κυμινο σαλτσες ιστοριες
ετρωγες και γινοσουν δρακος
νοστιμοτατα βεβαια!
νοστιμοτατα βεβαια!
Εγώ, δεν ξέρω πολλά.Αρχέλαος έγραψε: 04 Μάιος 2020, 00:38 Είναι προφανές πως Αγις, Cavaliere κλπ. ξέρουν πάρα πολλά πράγματα περί μαγειρικής και φαγητών και μαθαίνουμε ενδιαφέροντα πράγματα.
Ordem e Progresso.
Είχα έναν, εκεί Περαία, που τα έκανε καλά, αλλά χωρίς σάλτσα. Πηγαίναμε και μας τάιζαν, ωραία χρόνια.Κόκκορας έγραψε: 04 Μάιος 2020, 00:54 οι σμυρνιοι τα καναν μπομπα με κυμινο σαλτσες ιστοριες
νοστιμοτατα βεβαια!
Ordem e Progresso.
- Κόκκορας
εγω δενμπορω αλλο,με ξετιναξε το σοι!
τωρα πως ακους αλλους!ρε εχεις τα κοτσια εβγα εξω...
για μενα ειναι,ελα φαε σμυρνεικα σουτζουκακια αν σου βασταει
και δεν μου βασταει
τετοιο πραμα
τωρα πως ακους αλλους!ρε εχεις τα κοτσια εβγα εξω...
για μενα ειναι,ελα φαε σμυρνεικα σουτζουκακια αν σου βασταει
και δεν μου βασταει
τετοιο πραμα
mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 04 Μάιος 2020, 00:42 θέλω να ανεβάσω την μπριτζόλα ([i]σταβλίσια[/i] εννοείται)
υγιαίνετε τύποι μου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τωρα απολαμβανω την τυροστεφανωμενη μακαροναδα μου - κουφαλα cavaliere επρεπε να βαλουμε στοιχημα θα σε ειχα 3 μηνες με φωτογραφια μουρλια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Διαβάζω ρόλο και κάνω τα φασόλια για αύριο. Ταυτόχρονα ακούω τη Λειτουργία των Μυροφόρων.
Ordem e Progresso.
Σιγά μην πέσω στη φάκα. Είσαι ικανός.Αγις έγραψε: 04 Μάιος 2020, 01:45 Τωρα απολαμβανω την τυροστεφανωμενη μακαροναδα μου - κουφαλα cavaliere επρεπε να βαλουμε στοιχημα θα σε ειχα 3 μηνες με φωτογραφια μουρλια .
Ordem e Progresso.
- Κόκκορας
Cavaliere έγραψε: 04 Μάιος 2020, 01:46 Διαβάζω ρόλο και κάνω τα φασόλια για αύριο. Ταυτόχρονα ακούω τη Λειτουργία των Μυροφόρων.
διαβαζω ενα αρθρακι μιας μαθηματικου
και επ αφορμη
δεν μαγειρευω τιποτα
Μπορει να μπλοφαρω οτι τρωω τη μακαροναδα τωρα... ευκαιρια
θα σου στειλω σε πμ ονομασια απο θεικο τυρι - οταν κατεβεις δοκιμασε το .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-