Να ετοιμάζεστε για δευτερογενές ξέσπασμα, πουλάκια μου. Έχω εμπιστοσύνη στην κυβ. ότι θα παρέμβει εγκαίρως, αλλά να ξέρετε ότι μπορεί να έχομε δεύτερο λοκντάουν ενδεχομένως και εντός του θέρους

Δεν υπάρχει λοκντάουν μέσα στο καλοκαίρι ότι και να γίνει αφου οι ευρωπαίοι δεν τα στάζουν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Μάιος 2020, 11:15
Να ετοιμάζεστε για δευτερογενές ξέσπασμα, πουλάκια μου. Έχω εμπιστοσύνη στην κυβ. ότι θα παρέμβει εγκαίρως, αλλά να ξέρετε ότι μπορεί να έχομε δεύτερο λοκντάουν ενδεχομένως και εντός του θέρους
Δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Επισης τι να το κάνεις αν οι ευπαθείς μένουν με μη ευπαθείς αγελαιους
Για να τα λέμε όμως όλα, τα περισσότερα θύματά τους είναι σε γηροκομεία και άλλα ιδρύματα.under έγραψε: 03 Μάιος 2020, 11:05Εχουν ηδη 2600 νεκρους.Καταστροφη δεν ειναι αλλα ειναι τρομακτικος ο αριθμος για μια χωρα 10 εκατομμυριων.Green Dragon έγραψε: 03 Μάιος 2020, 10:16
Οι Σουηδοί τον έγραψαν κανονικά τον κορωνοϊό και εχουν πολύ περισσότερους νεκρούς από τους γείτονες αλλά πάντως όχι την καταστροφή που θα περίμενε κανείς.
το έχουμε καταλάβει οτι ο Κούλης ανοίγει τώρα για να κολλήσουν μερικοί ακόμη και μετά θα ξανακλείσειΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Μάιος 2020, 11:15 Να ετοιμάζεστε για δευτερογενές ξέσπασμα, πουλάκια μου. Έχω εμπιστοσύνη στην κυβ. ότι θα παρέμβει εγκαίρως, αλλά να ξέρετε ότι μπορεί να έχομε δεύτερο λοκντάουν ενδεχομένως και εντός του θέρους
Δεν είναι γιατί βάση της νομοθεσίας που έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι θάνατοι εξετάζονται για το αίτιο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Μάιος 2020, 11:17 Η αληθεια είναι οτι οι νεκροι ειναι πολυ λιγότεροι στη Σουηδία, όχι μόνο σε σχέση με τα no intervention models, αλλα και σε σχέση με αυτα με μετρα.
Ομως αυτο που έχει σημασια ειναι ο συνολικος αριθμός νεκρών που θα δουμε για κάθε μηνα κ για το έτος, γιατι οι Σουηδοί δεν κανουν τεστ. Μαλλον οι νεκροι είναι περισσότεροι
Τι να καταλάβουμε, ο Τσιόδρας το είπε ξεκάθαρα. Αυτή είναι η στρατηγική που εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες πλην Κίνας, Σουηδίας και Ταϊβάν.dna replication έγραψε: 03 Μάιος 2020, 11:56το έχουμε καταλάβει οτι ο Κούλης ανοίγει τώρα για να κολλήσουν μερικοί ακόμη και μετά θα ξανακλείσειΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Μάιος 2020, 11:15 Να ετοιμάζεστε για δευτερογενές ξέσπασμα, πουλάκια μου. Έχω εμπιστοσύνη στην κυβ. ότι θα παρέμβει εγκαίρως, αλλά να ξέρετε ότι μπορεί να έχομε δεύτερο λοκντάουν ενδεχομένως και εντός του θέρους
Όχι μερικοί απλά. Μερικοί ζαίοιdna replication έγραψε: 03 Μάιος 2020, 11:56το έχουμε καταλάβει οτι ο Κούλης ανοίγει τώρα για να κολλήσουν μερικοί ακόμη και μετά θα ξανακλείσειΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Μάιος 2020, 11:15 Να ετοιμάζεστε για δευτερογενές ξέσπασμα, πουλάκια μου. Έχω εμπιστοσύνη στην κυβ. ότι θα παρέμβει εγκαίρως, αλλά να ξέρετε ότι μπορεί να έχομε δεύτερο λοκντάουν ενδεχομένως και εντός του θέρους
Το θεμα ειναι το excess mortality rate. Τα στοιχεία δείχνουν οτι υπάρχουν περισσότεροι νεκροί απο το αναμενόμενο για την περίοδο, οι θάνατοι των οποίων δεν αποδίδονται στον covid. Όταν οι νεκροι απο κοβιντ ήταν 1300, υπήρχαν αλλοι 700 νεκροι επιπλέον του αναμενόμενου. Δες εκει που λεει statisticsGreen Dragon έγραψε: 03 Μάιος 2020, 12:08
Δεν είναι γιατί βάση της νομοθεσίας που έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι θάνατοι εξετάζονται για το αίτιο.
Μάλλον είναι θέμα delay γιατί υποθέτω ότι σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί νεκροψία. Αναγκαστικά, λόγω νομοθεσίας, τα στοιχεία θα επικαιροποιηθούν. Απάτες και ψέμματα σαν της Κίνας δεν πολυπεριμένω από μια χώρα σαν την Σουηδία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Μάιος 2020, 12:22Το θεμα ειναι το excess mortality rate. Τα στοιχεία δείχνουν οτι υπάρχουν περισσότεροι νεκροί απο το αναμενόμενο για την περίοδο, οι θάνατοι των οποίων δεν αποδίδονται στον covid. Όταν οι νεκροι απο κοβιντ ήταν 1300, υπήρχαν αλλοι 700 νεκροι επιπλέον του αναμενόμενου. Δες εκει που λεει statisticsGreen Dragon έγραψε: 03 Μάιος 2020, 12:08
Δεν είναι γιατί βάση της νομοθεσίας που έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι θάνατοι εξετάζονται για το αίτιο.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2020_co ... _in_Sweden
Αυτο δεν ειναι ελαφρυντικο.Αντιθετως ειναι ακομα ενας επαινος για την Ελλαδα η αποφυγη τετοιων καταστασεων και η προφυλαξη των γεροντων μας.kameron έγραψε: 03 Μάιος 2020, 11:38 Για να τα λέμε όμως όλα, τα περισσότερα θύματά τους είναι σε γηροκομεία και άλλα ιδρύματα.
Αυτοί λένε τώρα ότι το μόνο τους λάθος και αυτό που θα έκαναν διαφορετικά είναι τα γενικότερα μέτρα και η πρόληψη στα γηροκομεία και στα ιδρύματα.
under έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:46Αυτο δεν ειναι ελαφρυντικο.Αντιθετως ειναι ακομα ενας επαινος για την Ελλαδα η αποφυγη τετοιων καταστασεων και η προφυλαξη των γεροντων μας.kameron έγραψε: 03 Μάιος 2020, 11:38 Για να τα λέμε όμως όλα, τα περισσότερα θύματά τους είναι σε γηροκομεία και άλλα ιδρύματα.
Αυτοί λένε τώρα ότι το μόνο τους λάθος και αυτό που θα έκαναν διαφορετικά είναι τα γενικότερα μέτρα και η πρόληψη στα γηροκομεία και στα ιδρύματα.