Πρέπει να είναι λιγο χειρότερο από το πανεπιστήμιο του Πούτσεστερ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:25
Στο βιογραφικό του αναφέρει πως τέλειωσε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Κέντ στο Η.Β
https://www.eklogika.gr/page/athina_vir ... s-nikos-cv
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παλαιοπασόκος και με δράση κατά της Εκκλησίας (και) ο Χαρδαλιάς
Re: Παλαιοπασόκος και με δράση κατά της Εκκλησίας (και) ο Χαρδαλιάς
Τωρα ποια οχι "ζητω η ΕΛλαδα και ζητω η θρησκεια " αλλα ζητω η υγεια και... ελευθερια
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Υδράργυρος
Για αυτο εχει βαλει το ζομπι την κεραμεως υπουργο παιδειας και προπαντων θρησκευματων make religion great againPhilip Mortimer έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:28Ο,τι βλακεία θέλει λέει ο καθένας εδώ μέσαKauldron έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:24Στο οτι το κόμμα στο οποίο βρίσκεται έχει ως σύνθημά του "ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία", και στο οτι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι υπέρ του (ορθόδοξου) Χριστιανισμού, οπότε αυτοί που τον κυβερνούν οφείλουν να ακολουθούν τη γραμμή του λαού.
Η κυβέρνηση είναι (ή μάλλον πρέπει να είναι) η επέκταση της βούλησης των πολιτών.
Βγήκε ο Μητσοτάκης λέγοντας ζήτω η θρησκεία; Αμα έκανε τίποτα τέτοια δεν θα τον ψηφίζαμε.
Οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν σχέση με τη θρησκεία.
Ο Μητσοτάκης είναι σοβαρός άνθρωπος και γι αυτό έχει 50%, ενω ο Βελόπουλος έχει 3% και η ναζαυγη 2%.
οι νεώτεροι πόνταραν ΣΥΡΙΖΑ βλέπε Αινείαdna replication έγραψε: 02 Μάιος 2020, 22:47 εκτός από 80χρονους ε.α. δεν έχουν ικανούς ανθρώπους για σοβαρές θέσεις
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άλλαξαν τον ύμνο του κόμματός τους και δεν το ξέρουμε?hellegennes έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:31Βγήκε ποτέ η ΝΔ σε κάποιες πρόσφατες εκλογές με σύνθημα «ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία»;Kauldron έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:24Στο οτι το κόμμα στο οποίο βρίσκεται έχει ως σύνθημά του "ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία", και στο οτι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι υπέρ του (ορθόδοξου) Χριστιανισμού, οπότε αυτοί που τον κυβερνούν οφείλουν να ακολουθούν τη γραμμή του λαού.
Η κυβέρνηση είναι (ή μάλλον πρέπει να είναι) η επέκταση της βούλησης των πολιτών.
Ο ύπμνος του κόμματος εκφράζει τις πάγειες θέσεις του. Τα βασικά θα εξηγούμε? Θα Γιαννοπουλίσεις τώρα?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
συνέντευξη Τσίπρα στο κανάλι ΒελόπουλουPhilip Mortimer έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:28 Ο Μητσοτάκης είναι σοβαρός άνθρωπος και γι αυτό έχει 50%, ενω ο Βελόπουλος έχει 3% και η ναζαυγη 2%.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Γιατί κάνετε quote το κουνουπίδι?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
δημόσια διοίκηση ή κάποια παρόμοια μαλακία της πούτσαςKauldron έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:05Γενικώς έχει κάποιες σπουδές ο τύπος?elchav έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:56 Μακάρι να βρισκόταν κάποιος δημοσιογράφος να του πει "κύριε Χαρδαλιά, προσπαθήστε να το χαλαρώσετε, θα σας φύγει καμιά κλανιά από τη μαγκιά"
Απίστευτος πουθενάς, με μηδέν εμπειρία ή σπουδές για αυτή τη θέση. Απλά τυχερός που έχει τον Τσιόδρα δίπλα του
Καλώ και bluerose να τα δεί.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Υδράργυρος
Ας κανει ο κουλης διαχωρισμο κρατους εκκλησιας. Τον φιλη τον παιξανε βρωμικα παντως
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Τι να σου πω δε ξέρω. Σα δήμαρχος πάντως ήταν καλός ο Χαρντ. Επίσης έχει τρέξει και για τον Υμηττόmao mao έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:32Πρέπει να είναι λιγο χειρότερο από το πανεπιστήμιο του Πούτσεστερ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:25
Στο βιογραφικό του αναφέρει πως τέλειωσε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Κέντ στο Η.Β
κάτι που το εκτιμώ πολύ προσωπικά.
https://www.slang.gr/lemma/7156-panepis ... poutsestermao mao έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:32Πρέπει να είναι λιγο χειρότερο από το πανεπιστήμιο του Πούτσεστερ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:25
δημόσια διοίκηση ή κάποια παρόμοια μαλακία της πούτσας
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Δεν έχω ακούσει ποτέ μα ποτέ τον ύμνο της ΝΔ. Ίσως γιατί δεν κατέβηκαν σε καμμιά εκλογική αναμέτρηση με έναν ύμνο που γράφτηκε πριν 40 χρόνια;Kauldron έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:41Άλλαξαν τον ύμνο του κόμματός τους και δεν το ξέρουμε?hellegennes έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:31Βγήκε ποτέ η ΝΔ σε κάποιες πρόσφατες εκλογές με σύνθημα «ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία»;Kauldron έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:24
Στο οτι το κόμμα στο οποίο βρίσκεται έχει ως σύνθημά του "ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία", και στο οτι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι υπέρ του (ορθόδοξου) Χριστιανισμού, οπότε αυτοί που τον κυβερνούν οφείλουν να ακολουθούν τη γραμμή του λαού.
Είναι πάγια θέση της ΝΔ ότι πρέπει στα δέντρα να τραγουδούν αηδόνια, να 'ναι γαλάζιος ο ουρανός και να μην έχουμε χιόνια;Kauldron έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:41 Ο ύπμνος του κόμματος εκφράζει τις πάγειες θέσεις του. Τα βασικά θα εξηγούμε? Θα Γιαννοπουλίσεις τώρα?
Δηλαδή η ΝΔ είναι κατά των βροχών, των νεφών και των χιονοπτώσεων;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Στο μεταξύ μαλάκα τον θεωρώ τον Χαρδαλιά, αλλά δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στο να μισεί τον χριστιανισμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ω, ρε πούστη μου πώωωωωωω.Είναι πάγια θέση της ΝΔ ότι πρέπει στα δέντρα να τραγουδούν αηδόνια, να 'ναι γαλάζιος ο ουρανός και να μην έχουμε χιόνια;
Δηλαδή η ΝΔ είναι κατά των βροχών, των νεφών και των χιονοπτώσεων;
Για ποιητής δεν ξέρεις τίποτα από μεταφορά, ε?
Πανδημία Γιαννοπουλισμού.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Η αντίθεση με τον σοβαρό και μορφωμένο Τσιόδρα δίπλα τον κάνει ακόμα πιο γραφικό. Ειλικρινά είναι πιο αντιπαθητικός από περιστέρι που μόλις σε έχει κουτσουλήσει σε καθαρό πουκάμισο ενώ είσαι καθυστερημένα έξω από συνέντευξη για δουλειά.elchav έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:56 Μακάρι να βρισκόταν κάποιος δημοσιογράφος να του πει "κύριε Χαρδαλιά, προσπαθήστε να το χαλαρώσετε, θα σας φύγει καμιά κλανιά από τη μαγκιά"
Απίστευτος πουθενάς, με μηδέν εμπειρία ή σπουδές για αυτή τη θέση. Απλά τυχερός που έχει τον Τσιόδρα δίπλα του
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 7133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 0 Απαντήσεις