!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

under έγραψε: 02 Μάιος 2020, 18:42
Gewponos90 έγραψε: 02 Μάιος 2020, 18:41 Ανήμερα λιοντάρια η όχι εγώ ξέρω ότι το δικό τους πέρασε. Και εσύ πηζεις στο phorum
ε ναι,δεν εφαγα απο τη στενοχωρια μου :lol:
Αν έφαγες η όχι δεν το ξέρω, αλλά ότι πηζεις πηζεις. Θα γουσταρεις να γίνει κανά πογκρομ και να απαγορευτει αλλά διαδήλωσαν κανονικά και με τους όρους τους και έμεινες να σκουζεις.

Μετανάστες τους κλασατε τον πούτσο.
Ρομά ομοίως.
Καταλήψεις ζουν και βασιλεύουν.
ΠΑΜΕ διαδηλώνει όποτε θέλει και όπως θέλει.

Ειλικρινής ερώτηση : Γαμάτε τιποτα άλλο πέρα από τις χούφτες σας;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

ο χαρδαλιας αναφορικα με τις συγκεντρωσεις ειπε πως τους αγνοησαν αυτοι που κατεβηκαν
και ηταν αποφαση τους να μην επεμβουν δυναμικα για να διαλυσουν τις συγκεντρωσεις,για να μην μεγεθυνθει το προβλημα
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Κόκκορας έγραψε: 02 Μάιος 2020, 19:02και ηταν αποφαση τους να μην επεμβουν δυναμικα για να διαλυσουν τις συγκεντρωσεις,για να μην μεγεθυνθει το προβλημα
Προφανως αυτο εγινε.Δεν ειναι κατι δυσκολο για τα ματ να ξυλοφορτωσουν 400 εργατοπατερες και φοιτηταμπουρες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

under έγραψε: 02 Μάιος 2020, 19:08
Κόκκορας έγραψε: 02 Μάιος 2020, 19:02και ηταν αποφαση τους να μην επεμβουν δυναμικα για να διαλυσουν τις συγκεντρωσεις,για να μην μεγεθυνθει το προβλημα
Προφανως αυτο εγινε.Δεν ειναι κατι δυσκολο για τα ματ να ξυλοφορτωσουν 400 εργατοπατερες και φοιτηταμπουρες.
Αυτή τη φορά δεν μπορούσανε να βάλουνε μπάτσους στην διαδήλωση και να κάνουν προβοκάτσια, αυτό είναι.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Namrail έγραψε: 02 Μάιος 2020, 18:30 Σε 10-15 μέρες θα δούμε τι έχει γίνει. Οι τωρινές ενημερώσεις δεν έχουν νοημα. Η κατάσταση
προς το παρόν είναι σταθερά ομαλοποιημενη.
Το κρίσημο διάστημα είναι τα τέλη του Μαη. Εκεί θα φανούν πολλά πράγματα. Μέχρι τότε δεν πρόκειται να φανεί σχεδόν τίποτε. Απλά εγω λέω σε όλους εδώ από Δευτέρα εκεί που πρόσεχαν μια φορά τώρα πρέπει να προσέχουν δέκα. Και όποιοι είναι Αθηναίοι και όχι μόνο σε οποιονδήποτε κλειστό χώρο και αν πάνε και αν καθήσουν πάνω από 10-15 λεπτά μάσκα. Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι η 18 του Μάη με την άρση της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός νομών. Και βέβαια το άνοιγμα των σχολείων στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το τι επίδραση θα έχουν αυτά τα μέτρα στο R0 θα φανεί στα τέλη του μήνα. Πάντως στη Δανία ανέβηκε λένε κοντά στο 0,9 από 0,6 που ήταν. Θυμίζω οτι πάνω από 1 σημαίνει εκθετική αύξηση κρουσμάτων ακόμα και αν είναι 1,1 ή 1,2 το νούμερο.
Άβαταρ μέλους
sloopy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy »

Σας ενοχλούσε που έπρεπε να μείνετε σπίτι και γκρινιάζατε. Τώρα σας ενοχλεί η βραδινή απαγόρευση 12:00 - 6:00 και γκρινιάζετε ξανά. Μα καλά δεν ξέρετε τι έπαθε η Σταχτοπούτα στο 12:01; Αθώα μου παιδιά, όλα εγώ πρέπει να σας τα λέω; Το κράτος φροντίζει για εμάς, μην γκρινιάζετε, δείξτε ευγνωμοσύνη. Δεν βλέπετε εμένα που ξυπνάω σαν παιδί μες την χαρά και έχω σε όλους και σε όλα εμπιστοσύνη και το χαμόγελο από τα χείλη μου δεν σβήνει; 🤪
Hang on sloopy :smt023
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

sloopy έγραψε: 02 Μάιος 2020, 20:28 Σας ενοχλούσε που έπρεπε να μείνετε σπίτι και γκρινιάζατε. Τώρα σας ενοχλεί η βραδινή απαγόρευση 12:00 - 6:00 και γκρινιάζετε ξανά. Μα καλά δεν ξέρετε τι έπαθε η Σταχτοπούτα στο 12:01; Αθώα μου παιδιά, όλα εγώ πρέπει να σας τα λέω; Το κράτος φροντίζει για εμάς, μην γκρινιάζετε, δείξτε ευγνωμοσύνη. Δεν βλέπετε εμένα που ξυπνάω σαν παιδί μες την χαρά και έχω σε όλους και σε όλα εμπιστοσύνη και το χαμόγελο από τα χείλη μου δεν σβήνει; 🤪

Αυτό γαμώτο επιβλήθηκε επί Γερμανικής Κατοχής το 1941-1944, ε του πούστη , δε γίνεται δεκτό.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Arisvilla έγραψε: 02 Μάιος 2020, 19:58 Απλά εγω λέω σε όλους εδώ από Δευτέρα εκεί που πρόσεχαν μια φορά τώρα πρέπει να προσέχουν δέκα.
Κλαιν μαιν το τι θα κανεις αν ολοι οι αλλοι ειναι κουκουρουκου τυπε, εκτός αν μένεις μόνος σου.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Μετανοείτε

Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Στύγιος

enterprise-psi έγραψε: 02 Μάιος 2020, 20:49 Μετανοείτε

Εικόνα
Το ξέραμε ότι είναι όργανο του Αντιχρίστου , τώρα επιβεβαιώθηκε.
Στύγιος

"Τεκνία, φυλάγεστε από των ειδώλων".
Άβαταρ μέλους
under

6 νεα κρουσματα
37 διασωληνωμενοι
78 βγηκαν απο ΜΕΘ
1 νεκρος ( 144 συνολικα)

79332 δειγματα
Άβαταρ μέλους
under

Αν ακουσα καλα τον αριθμο των ελεγχω,τα 6 νεα κρουσματα αντιστοιχουν σε 1125 ελεγχους.

Παμε πολυ καλα.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Στύγιος έγραψε: 29 Απρ 2020, 22:20
Γαμιόμαστε φίλε , θα στο πει κι ο Ηράκλειτος , για 1 ώρα μάθημα να προετοιμάζουμε υλικό 4 και 5 ώρες πριν ,και να τα προβάρουμε και δοκιμαστικά πριν για ώρες..
Παραιτησου αμα δεν το αντεχεις
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Στύγιος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Μάιος 2020, 18:25
Στύγιος έγραψε: 29 Απρ 2020, 22:20
Γαμιόμαστε φίλε , θα στο πει κι ο Ηράκλειτος , για 1 ώρα μάθημα να προετοιμάζουμε υλικό 4 και 5 ώρες πριν ,και να τα προβάρουμε και δοκιμαστικά πριν για ώρες..
Παραιτησου αμα δεν το αντεχεις
Κλάσε μας μια μάντρα , κι όχι ινδική.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”