!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτακη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

https://twitter.com/mgpetrakis/status/1 ... 4916457480

Αυτό συνέβη Πετράκη μου, τι δεν κατάλαβες ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 00:15 Μια χαρα τα λεει. Ο συγκεκριμενος κλαδος και γενικοτερα οι καλλιτεχνες και οι τεχνικοι τον εχουν πιει.
Too bad. Αυτοί επέλεξαν αυτό το επάγγελμα. Γιατί να τους εγγυάται το κράτος ότι θα βγάζουν πάντα λεφτά από την δουλειά τους; Όσο δεν μπορούν να βγάλουν λεφτά σαν καλλιτέχνες, ας κάνουν καμμιά άλλη δουλειά. Όπως κάνει όλος ο κόσμος όταν δεν έχει δουλειά το αντικείμενό του. :102:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:19
νύχτα έγραψε: 02 Μάιος 2020, 09:59
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 01:35 αυτοί είναι διάσημοι; εγώ δεν έχω ακουστά κανέναν τους πάντως
:str8jack:
ναι όντως, αν είναι τρελός όποιος δεν τους ξέρει, τότε είμαι για ζουρλομανδύα
αλλά για να είμαι ειλικρινής, το όνομα του μάλαμα το έχω ακουστά γιατί πριν χρόνια μια γκόμενα που είχα είχε πάει σε συναυλία του
τους άλλους δύο τους ακούω για πρώτη φορά όμως
τόσο μεγάλοι καλλιτέχνες είναι δηλαδή;
Μα είναι εξαιρετικά γνωστοί. Αλλά οκέι, εδώ ακούσαμε εδώ μέσα από μέλος ότι δεν έχει ακούσει ποτέ τραγούδι του Θάνου Μικρούτσικου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Ερμής έγραψε: 02 Μάιος 2020, 09:54 Εννοείται στο μπουτσο μου για το σκατωμαθημενο πλουσιοπαιδο τον Δεληβοριά αλλά καθόλου στον μπουτσο μου για τον τεχνικό, τον μουσικό κλπ κλπ κλπ που παίζει στη συναυλία του παραπάνω άχρηστου.
Γιά όλους στη μπουτσάρα σου.
Αν θεωρείς παράσιτο τον Φοίβο ας κάνουν και οι παρατρεχάμενοι κάποιο τίμιο χρήσιμο επάγγελμα, να γίνουν ντελιβεράδες ή σεκιούριτυ, μην κάνεις εκπτώσεις
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:36
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 00:15 Μια χαρα τα λεει. Ο συγκεκριμενος κλαδος και γενικοτερα οι καλλιτεχνες και οι τεχνικοι τον εχουν πιει.
Too bad. Αυτοί επέλεξαν αυτό το επάγγελμα. Γιατί να τους εγγυάται το κράτος ότι θα βγάζουν πάντα λεφτά από την δουλειά τους; Όσο δεν μπορούν να βγάλουν λεφτά σαν καλλιτέχνες, ας κάνουν καμμιά άλλη δουλειά. Όπως κάνει όλος ο κόσμος όταν δεν έχει δουλειά το αντικείμενό του. :102:
Επαγγελμα ειναι οπως ολα τ'αλλα. Οπως περνουν επιδομα οι υπολοιποι ετσι πρεπει να παρουν και αυτοι. Μαθατε ολοι σε τσαμπα μουσικη. Αιντε.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

CRWH έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:29
ST48410 έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:24
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:20 Oι Δελβοριάδες και οι Μάλαμες τραγουδούν κάθε χρόνο στις γιορτούλες που κάνουν οι Δήμοι, δήθεν "για να προβάλλουν το
πολιτισμό" οπότε δε νομίζω να αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες ζόρικα τα πράγματα.
Ακριβώς. Σχήματα έχουν διαλυθεί και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός για το μέλλον. Δηλαδή το χ κατάστημα ξέρει ότι θα ανοίξει σε 15 μέρες ή ένα μήνα. Κάποιοι από αυτούς είναι τελείως στο σκοτάδι.
Άρα η λύση δεν είναι να ανοίξει το κατάστημα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, κανόνες και ότι άλλο γουστάρουν τα νερντς του ΕΟΔΥ που σήμερα τα λένε έτσι κι άυριο γιουβέτσι ανάλογα με το ραβασάκι του πολιτικού τους προιστάμενου αλλά να δοθεί επίδομα και μετά βλέποντας και κάνοντας.
Τα λεφτά από μόνα τους δεν είναι λύση. Ούτε υπάρχει απεριόριστη δυνατότητα του κράτους για επιδόματα. Άνθρωποι που είχαν κανονίσει τις υποχρεώσεις τους με 2-3 χιλ το μήνα, δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους με πχ 500 Ευρώ. Νομίζω θα τους ανακούφιζε πολύ περισσότερο να ήξεραν ότι αυτό το πράγμα θα κρατήσει άλλους 2 μήνες και μετά θα εργαστούν με κάποιο τρόπο σε ανοικτούς χώρους, πανηγύρια, οτιδήποτε. Απλά κατανοώ και την αδυναμία του κράτους να τους πει τι θα γίνει. Δεν υπάρχει εύκολη λύση*.

Επειδή καλλιτέχνης από καλλιτέχνη έχει μεγάλη διαφορά και επειδή ακόμη και στα χρόνια της κρίσης κυκλοφορεί αρκετό μαύρο χρήμα, καλό θα ήταν να υπάρξει μία διάκριση και να βοηθηθούν όσοι βάση περιουσιακών στοιχείων αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Δεν θα λυπηθώ και τον τραγουδιστή που έπαιρνε 500+ για κάθε εμφάνιση. Μην τρελαθούμε

* Γενικώς βλέπω να κυριαρχεί η πεποίθηση ότι το κράτος πρέπει να βρίσκει λύσεις (που μας ικανοποιούν) ότι κι αν γίνει. Μου φαίνεται ουτοπικό.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:45 Επαγγελμα ειναι οπως ολα τ'αλλα. Οπως περνουν επιδομα οι υπολοιποι ετσι πρεπει να παρουν και αυτοι. Μαθατε ολοι σε τσαμπα μουσικη. Αιντε.
Δεν έχω πρόβλημα να πάρουν επίδομα ανεργίας για ένα μικρό διάστημα. Μέχρι εκεί. Θα πρέπει να τους ζει το κράτος επειδή επέλεξαν ένα επάγγελμα που δεν έχει συγκεκριμένο ρυθμό εργασίας και έσοδα;

Φυσικά αυτοί δεν διεκδικούν επίδομα ανεργίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ST48410 έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:45 Επειδή καλλιτέχνης από καλλιτέχνη έχει μεγάλη διαφορά και επειδή ακόμη και στα χρόνια της κρίσης κυκλοφορεί αρκετό μαύρο χρήμα, καλό θα ήταν να υπάρξει μία διάκριση και να βοηθηθούν όσοι βάση περιουσιακών στοιχείων αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Δεν θα λυπηθώ και τον τραγουδιστή που έπαιρνε 500+ για κάθε εμφάνιση. Μην τρελαθούμε
Οι συγκεκριμένοι που φωνάζουν είναι πλούσιοι. Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι με βάση τι έπαιρναν. Αν δεν φρόντισαν να ξοδεύουν με σύνεση, σκεπτόμενοι ότι ίσως να μην περνάει για πάντα η μπογιά τους, πρόβλημα δικό τους, όχι δικό μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Όλοι οι ανερχόμενοι μουσικοί που παίζουν σε ταβερνεία και σκηνούλες να αναστείλουν την εξελιξή τους γιατί οι μη μουσικόφιλοι τους θεωρούν άχρηστους και οι φαν του Μπιλγκέι επικίνδυνους τους χώρους του
Άβαταρ μέλους
ST48410

hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:47 Φυσικά αυτοί δεν διεκδικούν επίδομα ανεργίας.
Έχω μεγάλη πίεση χρόνο και δεν έχω διαβάσει ειδήσεις. Τι ζητάνε;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Εφόσον ως κράτος επιβάλεις την καραντίνα, η δίνεις επιδόματα για να επιβιώσουν τα θύματα της μέχρι να ομαλοποιηθουν τα πράγματα , η ανοίγεις τα φεστιβάλ και ζει ο καθένας όπως μπορεί. Τώρα κάτι θεωρίες "στον μπουτσο μου" , δεν είναι επιχείρημα για κοινωνικά ζητήματα. Απλά δεν γράφεις σε φόρουμ, και παίξε το πουλάκι σου αντί να πετας μαλακιές μέσω πλήκτρων.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Και βέβαια οποίος έχει εισοδήματα μέσω δικαιωμάτων, είναι γελοίο να ζητάει χρήματα, και αρκετοί δεν το κάνουν. Για τους εργαζόμενους μιλάμε των φεστιβάλ, των μαγαζιών, και όσων πλήττονται από τα μέτρα της κυβερνήσεως. Δεν καθόμαστε να συζητάμε στα σοβαρά αν δικαιούται επίδομα ο Σφακιανάκης η ή Lady Gaga.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:50 Εφόσον ως κράτος επιβάλεις την καραντίνα, η δίνεις επιδόματα για να επιβιώσουν τα θύματα της μέχρι να ομαλοποιηθουν τα πράγματα
Λογικό ακούγεται για ένα πρώτο μικρό διάστημα. Δεν μπορείς να πεις σε άνθρωπο με μεγάλη εξειδίκευση να αλλάξει δουλειά από την μια μέρα στην άλλη. Αν το πράγμα τραβήξει και χαθεί και η σεζόν του επόμενου χειμώνα, τότε πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ λύση που να είναι εφικτή και ικανοποιητική.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:52 Και βέβαια οποίος έχει εισοδήματα μέσω δικαιωμάτων, είναι γελοίο να ζητάει χρήματα, και αρκετοί δεν το κάνουν. Για τους εργαζόμενους μιλάμε των φεστιβάλ, των μαγαζιών, και όσων πλήττονται από τα μέτρα της κυβερνήσεως. Δεν καθόμαστε να συζητάμε στα σοβαρά αν δικαιούται επίδομα ο Σφακιανάκης η ή Lady Gaga.
Και αυτό λογικό μου ακούγεται. Ας πούνε όσοι ξέρουν το χώρο καλύτερα
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ST48410 έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:53
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:50 Εφόσον ως κράτος επιβάλεις την καραντίνα, η δίνεις επιδόματα για να επιβιώσουν τα θύματα της μέχρι να ομαλοποιηθουν τα πράγματα
Λογικό ακούγεται για ένα πρώτο μικρό διάστημα. Δεν μπορείς να πεις σε άνθρωπο με μεγάλη εξειδίκευση να αλλάξει δουλειά από την μια μέρα στην άλλη. Αν το πράγμα τραβήξει και χαθεί και η σεζόν του επόμενου χειμώνα, τότε πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ λύση που να είναι εφικτή και ικανοποιητική.
ολα τα επαγγελματα και "επαγγελματα" που βασιζονται στην προσελευση κοσμου την εχουν κατσει μεχρι να βρεθει λυση

απο εστιατορια και τουριστικα μεχρι μουσικους και αθλητες
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”