Για μιλφέιγ σοκολάτας μου φαίνεται.Κόκκορας έγραψε: 28 Απρ 2020, 19:25συνταγη του παρλιαρου ειναιGherschaagk έγραψε: 28 Απρ 2020, 19:20Δεν είπες όμως το είναι το γλυκό να μαθαίνουμε.Κόκκορας έγραψε: 28 Απρ 2020, 19:10
οντως αυριο και εμεις γιουβετσι!το διαβασα και το θυμηθηκα!καιρο ειχαμε να κανουμε![]()
bluerose στουμε!οντως εχουμε ξεσαλωσει![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ρωτησα την γυνη που το κανε και με λεει χειροποιητη κρεμα σοκολατας με μπισκοτα...μονο αυτα!
αντε και λιγη τριμμενη μαυρη σοκολατα πανω
αλλα οκ το ειπα ξανα αυτο
αντε και λιγη τριμμενη μαυρη σοκολατα πανω
αλλα οκ το ειπα ξανα αυτο
- Sid Vicious
Το παρακάτω είναι αυτό που έφτιαξα σήμερα, μοσχαρίσια ελιά με σως από μύρτιλο. Εμφανισιακά ξέρω ότι με βγήκε πανάθλιο αλλά γευστικά είναι ένα από τα καλύτερα που έχω φτιάξει στην ζωή μου. Πεντανόστιμη μοσχαρίσια ελιά τηγανισμένη με βούτυρο και σκόρδο και η σως μύρτιλου που πραγματικά είναι σοκαριστικά νόστιμη, είναι 100% δικιάς μου εμπνεύσεως (δεν λέω τα υλικά γιατί λίγο να της στρώσω την εμφάνιση και ίσως την υφή μπορεί και να την βάλω ως προϊον, τόσο καλή βγήκε). Yeahhhh!!!!!!!!!!!

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ποιο αλλο μισό; ολόκληρο είναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πολύ κιμά, θα ήθελα λίγο παραπάνω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
λοιπον, οι ευαισθητοι να απομακρυνθουν απο την οθονη.
καναμε ενα πραμα, δεν ξερω πως λεγεται, αλλα γινηκε ως εξης. βρασαμε λαζανια. κοψαμε σε κυβους παριζακι και ενταμ. ριξαμε σε ταψι τα λαζανια, τα κυβακια, κρεμα γαλακτος και τριμμενο τυρι, και ολο το πραμα στο φουρνο.
νταξ, φαγι ηταν, τοφαγα. εκανα κατι σχολια οτι ηθελε και λιγο κετσαπ, αλλα η γυναικα δεν το επιασε, δεν κατεχει απο πχορουμ.
μετα ομως εκανε μια τουρτα, και της περισσεψαν φραουλες, σαντιγυ, και λιωμενη σοκολατα τα οποια εριξα γω ολα μαζι σε ενα πιατο και κολασηηηη!
καναμε ενα πραμα, δεν ξερω πως λεγεται, αλλα γινηκε ως εξης. βρασαμε λαζανια. κοψαμε σε κυβους παριζακι και ενταμ. ριξαμε σε ταψι τα λαζανια, τα κυβακια, κρεμα γαλακτος και τριμμενο τυρι, και ολο το πραμα στο φουρνο.
νταξ, φαγι ηταν, τοφαγα. εκανα κατι σχολια οτι ηθελε και λιγο κετσαπ, αλλα η γυναικα δεν το επιασε, δεν κατεχει απο πχορουμ.
μετα ομως εκανε μια τουρτα, και της περισσεψαν φραουλες, σαντιγυ, και λιωμενη σοκολατα τα οποια εριξα γω ολα μαζι σε ενα πιατο και κολασηηηη!
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να σε διευκολύνω.
Βάζεις ένα σακουλάκι μακαρονάκι κοφτό στο ταψί μαζί με ένα λίτρο γάλα και ένα λίτρο νερό (νομίζω) και δεν θυμάμαι πόσο βούτυρο αλλά νομίζω μια πλάκα δλδ 250 γρ. και τυρί και αλλαντικά και ότι άλλο θες. Στον φούρνο για μία ώρα και έγινε.... Αυτό και η σφολιάτα η σπιτική, θερμιδικές βόμβες. Δεν ξέρω πως τα έχω συνδέσει έτσι αλλά όταν βλέπω γυναίκα με πολλά κιλά ξέρω πως θα κάνει ένα από τα 2 αν όχι και τα δύο.
Τέλος πάντων, καλά να είμαστε να τρώμε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ασέβαστος έγραψε: 29 Απρ 2020, 11:52 λοιπον, οι ευαισθητοι να απομακρυνθουν απο την οθονη.

To Σ/Κ η δική μου έκανε αυτό, λαζάνια και μέσα ραγού με κιμά και μυαλό. Τρέλα σου λέει, τρέλα. Παράνοια.
Ordem e Progresso.
- Κόκκορας
δυνατο!
- Κόκκορας
καλό είναι βρε κακούργοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 29 Απρ 2020, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Εμπρός, μαρς, το προλεταριάτο. Στο μεγάλο το μέτωπο.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-