!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επαγγέλματα προς εξαφάνιση στην νεα κορωνοεποχή

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Επαγγέλματα προς εξαφάνιση στην νεα κορωνοεποχή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:13
Ασέβαστος έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:09
αχεμ, γκουχ, το μπροστινο στο xt μου ειναι πανω απο 10ετια. ειναι αλιωτο, δεν γραφω χλμ, και παρκαρω σε υπογειο γκαραζ, δεν το βλεπει ηλιος.
Μην τα λες σε μενα, πεστο στον τυπα που του ειπα οτι παιζουν πολλα οχήματα εξω με λάστιχα 10ετιας κ με αντιμετωπιζει λες κ ειμαι εξωγήινος. Εγω ειχα ενα παπι πιτσιρικας, το κρατησα 8 χρονια, δεν είχα αλλαξει ποτε λάστιχα :102:
οτι υπαρχουν σαπακια ειναι φυσικα αληθεια. πολυ χειροτερα απο το να εχουν παλια λαστιχα.

το οτι τα λαστιχα στη 10ετια ειναι για πεταμα, ειναι ολιγον μυθος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Sid Vicious έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:50
LETO έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:41
Υδράργυρος έγραψε: 27 Απρ 2020, 11:16 Συζήταγα με ξένο επισκέπτη της Αθήνας για την εντύπωση του μετά από βόλτα στις τουριστικές διαδρομές, η πρώτη εντύπωση που είχε ήταν οτι σε αυτήν την πόλη παντού βλέπεις ανθρώπους να τρώνε. ΠΑντού καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παντού. Εκτός από στρεβλό είανι και άσχημο
Ναι, κακασχημη η ζωη της Ελλαδας

Ολοι αυτοι που θα χασουν τη δουλεια τους απο τον υδροκεφαλο τομεα και τη φουσκα που καλως γαμιεται, τι θα κανουν;
Και μιλάμε για πάρα πολύ κόσμο. Πάντως που μιλούσα με τον υπάλληλο μου αυτές τις μέρες του είπα ανάλογα πως θα είναι τα πράγματα βλέπουμε στην πορεία αλλά ας έχει κατά νου ότι μπορεί να χρειαστεί να βγάλει ένα δίπλωμα μηχανής, μηχανάκι το βάζω έγω.
Άντε ρε, επιτέλους.
:wave:
Ουδέν κακόν κτλ δε λέγανε;
:wink
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Απρ 2020, 00:29
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Απρ 2020, 00:14
Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Απρ 2020, 00:05

Το ποδόσφαιρο μπορεί να αλλαχτεί και να έχει κανόνα που θα απαγορεύει την προσέγγιση μεταξύ των παικτων, μικρότερη του ενός μέτρου. Με πομπους που θα βαράν συναγερμό και θα πέφτουν κόκκινες κάρτες. Γίνεται. Το τσικι τσακα και οι χαμηλές πασες θα είναι πλέον κανόνας.
Και στις στημένες φάσεις τι θα γίνεται? Σε περίπτωση αιφνιδιασμού πως θα κόβεται ο εφορμών στην αντίπαλη περιοχή παίκτης?
Τα στημένα πρέπει να καταργηθούν για να αποφεύγονται οι ψηλές πάσες, που σημαίνει πως θα μαζεύονται πέντε έξι μαντραχαλαδες και θα προσπαθούν να πιάσουν κεφάλια, βάζοντας ο ένας κωλοδακτυλο στον άλλον => εστία επιδημίας. Ας γίνεται ένα συστημα πόντων, αντί για στημένα, και στους δέκα να βαραν 1 πεναλτυ. Όσο για το σταμάτημα, θα είναι εύκολο. Ο επιτιθεμενος παίκτης θα προσπαθεί να αποφύγει την εγγύτητα γιατί θα πέσει πόντος. Οπότε, με ένα απλό φράγμα θα τον σταματάς.
ρε σεις το βασικο προβλημα δεν ειναι ποσο κοντα θαναι οι παικτες αλλα οτι δεν θα φισκαρουν τα γηπεδα πια
φαντασου π.χ. να εχεις νεοκτιστο γηπεδο οπως της τοτεναμ με προπωλημενα 60000 διαρκειας για του χρονου και να σου πουν οτι δεν θαχεις καθολου θεατες η το πολυ 5000 θεατες ενω εχεις υπολογισει 80000 σε καθε ματς

μιλαμε για ντομινο οικονομικης καταστροφης και οχι μονο για τις ομαδες(κατασκευαστικες, χορηγιες ονοματος γηπεδου κλπ)
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

alekhine έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:28
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Απρ 2020, 00:14

Και στις στημένες φάσεις τι θα γίνεται? Σε περίπτωση αιφνιδιασμού πως θα κόβεται ο εφορμών στην αντίπαλη περιοχή παίκτης?
Τα στημένα πρέπει να καταργηθούν για να αποφεύγονται οι ψηλές πάσες, που σημαίνει πως θα μαζεύονται πέντε έξι μαντραχαλαδες και θα προσπαθούν να πιάσουν κεφάλια, βάζοντας ο ένας κωλοδακτυλο στον άλλον => εστία επιδημίας. Ας γίνεται ένα συστημα πόντων, αντί για στημένα, και στους δέκα να βαραν 1 πεναλτυ. Όσο για το σταμάτημα, θα είναι εύκολο. Ο επιτιθεμενος παίκτης θα προσπαθεί να αποφύγει την εγγύτητα γιατί θα πέσει πόντος. Οπότε, με ένα απλό φράγμα θα τον σταματάς.
ρε σεις το βασικο προβλημα δεν ειναι ποσο κοντα θαναι οι παικτες αλλα οτι δεν θα φισκαρουν τα γηπεδα πια
φαντασου π.χ. να εχεις νεοκτιστο γηπεδο οπως της τοτεναμ με προπωλημενα 60000 διαρκειας για του χρονου και να σου πουν οτι δεν θαχεις καθολου θεατες η το πολυ 5000 θεατες ενω εχεις υπολογισει 80000 σε καθε ματς

μιλαμε για ντομινο οικονομικης καταστροφης και οχι μονο για τις ομαδες(κατασκευαστικες, χορηγιες ονοματος γηπεδου κλπ)
Γιατί απαραίτητα να καταρρεύσουν; Ας βάλουν 80 κάμερες σε κάθε αγώνα και ας διπλασιάσουν τα δικαιώματα αναμετάδοσης, κι ας τους αφήσουν μετά να παίξουν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Απρ 2020, 20:42
alekhine έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:28

Γιατί απαραίτητα να καταρρεύσουν; Ας βάλουν 80 κάμερες σε κάθε αγώνα και ας διπλασιάσουν τα δικαιώματα αναμετάδοσης, κι ας τους αφήσουν μετά να παίξουν.
μα τα τηλεοπτικα δεν προκειται να πανε προς τα πανω ενω τα εσοδα σχετικα με το γηπεδο θα καταρρευσουν :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:19 το οτι τα λαστιχα στη 10ετια ειναι για πεταμα, ειναι ολιγον μυθος.
ότι λάστιχα είχα κάτω από τον ελληνικό ήλιο, όσο πέλμα και να απέμεινε, στη διετία βαριά, έχασαν τις καλές τους ιδιότητες
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Υδράργυρος έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:54
Green Dragon έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:35 Δηλαδή τα 4,5 ευρώ σου φαίνονται πολλά για την δίωρη κατάληψη ενός τραπεζιού. Κάτσε να κάνεις τις πράξεις για μια καφετέρια και θα δεις πόσο μεγάλο λάθος κάνεις.
Είναι πολλά τύπε, σαν κουλτούρα και σαν ποσοστό του ΑΕΠ, και σαν σημασία στην οικονομία. Βγάλε τι πληρώνουν σε δημοτικά τέλη και σε ιδιοκτήτες ακινήτων, και θα σου μείνουν τα μισά
Αυτό είναι η άποψή σου με την οποία δεν συμφωνώ αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μια άποψη για κάτι μη συγκεκριμένο. Η παρατήρησή μου είναι σε επίπεδο επιχείρησης: Αν δεν χρεώσει τόσο, δεν βγαίνει. Το λάθος που κάνουν πολλοί που συγκρίνουν με το εξωτερικό είναι ότι εκεί οι πελάτες δεν κάθονται δύο ώρες αλλά πολύ λιγότερο. Οπότε μια χαρά είναι οι τιμές στις περισσότερες καφετέριες.

Το αν δεν σου αρέσει να υπάρχουν πολλές καφετέριες ή το αν αυτό είναι κακό για την οικονομία της χώρας είναι άλλο θέμα. Σε αυτό μπερδεύεις το αίτιο με το αιτιατό αλλά πρόκειται για άλλη συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

dna replication έγραψε: 27 Απρ 2020, 20:59
Ασέβαστος έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:19 το οτι τα λαστιχα στη 10ετια ειναι για πεταμα, ειναι ολιγον μυθος.
ότι λάστιχα είχα κάτω από τον ελληνικό ήλιο, όσο πέλμα και να απέμεινε, στη διετία βαριά, έχασαν τις καλές τους ιδιότητες
Και εγώ την ίδια εμπειρία έχω αν και όχι για 2 χρόνια αλλά για 4. Και δεν είναι ότι βάζω μαϊμούδες, τα καλύτερα βάζω.

Ίσως βέβαια ν' αλλάζει αν έχεις γκαράζ και δεν το κινείς πολύ, πράγματα που δεν ισχύουν για μένα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:53
Green Dragon έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:44 Μήπως τα έχει αλλάξει με άλλα μεταχειρισμένα;

Είναι συνηθισμένη πρακτική γιατί είναι πολύ φθηνά.
Δεν τους νοιαζει. Υπάρχουν χιλιάδες που φαγανε πρόστιμο επειδη κυκλοφορουσαν ανασφάλιστοι, πιστεύεις θα βάλουν τα κλάματα επειδη κυκλοφορούν με φερετρα πανω σε ροδες που κανουν πατιναζ; σοβαρα, δεν έχεις προσέξει ποσα μπουρδελα κυκλοφορούν εκει εξω; εννοω legit μπουρδελα, που βγάζουν καπνούς, κανουν θορυβο κτλ. Εσυ πιστεύεις οτι ο μπάρμπας με το στρογγυλοφαναρο του 80 ή το νισαν σανι ιδιας χρονιας που μας μοιράζει καρκινο ενδιαφερεται για το διαλυμενο λάστιχο του;
Δεν λέω ότι αποκλείεται να είναι ασυνείδητοι, φυσικά και μπορεί να είναι τέτοιοι και χειρότεροι. Το τεχνικό κομμάτι εξετάζω. Βέβαια κάποιοι λένε ότι το έχουν δει σε δικά τους λάστιχα, δεν ξέρω. Τα δικά μου πάντως στα 4 χρόνια μάξιμουμ τα αλλάζω, όχι γιατί δεν είναι πλέον πολύ καλά αλλά γιατί είναι σχεδόν αδύνατον να οδηγήσεις με αυτά.
Άβαταρ μέλους
bullet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bullet »

Green Dragon έγραψε: 27 Απρ 2020, 22:59
Υδράργυρος έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:54
Green Dragon έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:35 Δηλαδή τα 4,5 ευρώ σου φαίνονται πολλά για την δίωρη κατάληψη ενός τραπεζιού. Κάτσε να κάνεις τις πράξεις για μια καφετέρια και θα δεις πόσο μεγάλο λάθος κάνεις.
Είναι πολλά τύπε, σαν κουλτούρα και σαν ποσοστό του ΑΕΠ, και σαν σημασία στην οικονομία. Βγάλε τι πληρώνουν σε δημοτικά τέλη και σε ιδιοκτήτες ακινήτων, και θα σου μείνουν τα μισά
Αυτό είναι η άποψή σου με την οποία δεν συμφωνώ αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μια άποψη για κάτι μη συγκεκριμένο. Η παρατήρησή μου είναι σε επίπεδο επιχείρησης: Αν δεν χρεώσει τόσο, δεν βγαίνει. Το λάθος που κάνουν πολλοί που συγκρίνουν με το εξωτερικό είναι ότι εκεί οι πελάτες δεν κάθονται δύο ώρες αλλά πολύ λιγότερο. Οπότε μια χαρά είναι οι τιμές στις περισσότερες καφετέριες.

Το αν δεν σου αρέσει να υπάρχουν πολλές καφετέριες ή το αν αυτό είναι κακό για την οικονομία της χώρας είναι άλλο θέμα. Σε αυτό μπερδεύεις το αίτιο με το αιτιατό αλλά πρόκειται για άλλη συζήτηση.
Ε, ας βάλουν χρονόμετρο στα τραπέζια όπως έκαναν μερικές αλυσίδες εστίασης στις τουαλέτες και έβαλαν κωδικό που σου τον δίνει η ταμίας με την απόδειξη.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Green Dragon έγραψε: 27 Απρ 2020, 23:01
dna replication έγραψε: 27 Απρ 2020, 20:59
Και εγώ την ίδια εμπειρία έχω αν και όχι για 2 χρόνια αλλά για 4. Και δεν είναι ότι βάζω μαϊμούδες, τα καλύτερα βάζω.

Ίσως βέβαια ν' αλλάζει αν έχεις γκαράζ και δεν το κινείς πολύ, πράγματα που δεν ισχύουν για μένα.
Ποτέ δεν μου πήγαν τέσσερα, βαριά στη διετία με 25-30k αλλάζω γιατί μένουν τελείως γυμνά. Κι εγώ το ίδιο, δεν βάζω φθηνά, αλλά δεν μου έχει κάτι διαφορά ως τώρα. Τα καλύτερα ήταν κάτι Hankook που μου κράτησαν σχεδόν τριετία αλλά ήταν άθλια στο νερό.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
bullet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bullet »

Παρεμπιπτόντως ξέχασα να απαντήσω στο θέμα.

Το μόνο που θα χαθεί θα είναι τα Κινέζικα εστιατόρια.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:09
EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:41
Green Dragon έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:39
Χα χα, αυτό δεν γίνεται. Λάστιχα δεκαετίας δεν είναι πια ελαστικά, έχουν γίνει πέτρα. Άσε που θα είχαν κλατάρει πολύ νωρίτερα.
Πες το στο γείτονα μου αυτο που εχει ενα χτ 250 με λάστιχα πανω απο 10ετια.
αχεμ, γκουχ, το μπροστινο στο xt μου ειναι πανω απο 10ετια. ειναι αλιωτο, δεν γραφω χλμ, και παρκαρω σε υπογειο γκαραζ, δεν το βλεπει ηλιος.

Δικέ μου, καντήλι το πας το μοτόρι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Awesomatic έγραψε: 27 Απρ 2020, 23:07 Ποτέ δεν μου πήγαν τέσσερα, βαριά στη διετία με 25-30k αλλάζω γιατί μένουν τελείως γυμνά. Κι εγώ το ίδιο, δεν βάζω φθηνά, αλλά δεν μου έχει κάτι διαφορά ως τώρα. Τα καλύτερα ήταν κάτι Hankook που μου κράτησαν σχεδόν τριετία αλλά ήταν άθλια στο νερό.
Μια φορά έκανα το λάθος και έβαλα αντιγραφα (την 1η) και το μετάνιωσα. Στον στεγνό δρόμο δεν υπήρχε διαφορά αλλά όταν έβρεχε ερχόταν στην επιφάνεια το πόσο μεγάλη πατάτα είχα κάνει. Ακόμα και καινούργια γλυστρούσαν σαν διάολοι και έπρεπε να προσέχω πάρα πολύ αλλά αφού τα είχα βάλει δεν σκόπευα να τ' αλλάξω πριν παλιώσουν. Εννοείται ότι την επόμενη φορά αγόρασα καλά και ησύχασα. Όχι, για 80 ευρώ διαφορά μια φορά στα 3-4 χρόνια δεν αξίζει να ρισκάρεις τροχαίο.
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Το αστείο είναι ότι φαγωθήκατε με την εστίαση , όταν τα καταστήματα ένδυσης είναι κατά πολύ πιο επικίνδυνα . Δοκιμάζω ένα ρούχο που δοκίμασε κάποιος με κορονοιό , τι πιθανότητες έχω να μην κολλήσω ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”