ναι τον τελευταιο χρονο - πριν και με μια FE 280 Olympus - αρχαια κ φθηνη αλλα αποδειχτηκε καλη και στιβαρη αν και τραβηξε τα πανδεινα σε βουνα κ θαλασσες - ολο ξεχναω να της παρω μπαταρια
οι φωτο που ανεβασα ειναι με αυτην .
ναι τον τελευταιο χρονο - πριν και με μια FE 280 Olympus - αρχαια κ φθηνη αλλα αποδειχτηκε καλη και στιβαρη αν και τραβηξε τα πανδεινα σε βουνα κ θαλασσες - ολο ξεχναω να της παρω μπαταρια
Βγάζει ωραίες. Ειδικά το αλογάκι της Παναγιάς, είναι πολύ ωραία φώτο.Αγις έγραψε: 27 Απρ 2020, 19:17ναι τον τελευταιο χρονο κ με μια FE 280 Olympus - αρχαια κ φθηνη αλλα αποδειχτηκε καλη και στιβαρη αν και τραβηξε τα πανδεινα σε βουνα κ θαλασσες - ολο ξεχναω να της παρω μπαταρια![]()
δεν γνωριζω απο φωτο - απλα τραβαω - το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι το παν ειναι το φως - εχουν βγει πολυ ωραιες φωτογραφιες κ με το κινητο οταν ηταν καταλληλος ο φωτισμος.Naida έγραψε: 27 Απρ 2020, 19:27Βγάζει ωραίες. Ειδικά το αλογάκι της Παναγιάς, είναι πολύ ωραία φώτο.Αγις έγραψε: 27 Απρ 2020, 19:17ναι τον τελευταιο χρονο κ με μια FE 280 Olympus - αρχαια κ φθηνη αλλα αποδειχτηκε καλη και στιβαρη αν και τραβηξε τα πανδεινα σε βουνα κ θαλασσες - ολο ξεχναω να της παρω μπαταρια![]()
Ωραία είναι η μηχανή δεν λέω, αλλά το κινητό έχει αλλη χρησιμότητα. Εγω πχ βλέπω κάτι που μ' αρέσει και το τραβάω. Με τη κάμερα πρέπει να την έχεις πάντα μαζί σου κτλ κτλ. Οχι οτι δεν θα μου άρεσε να ειχα μια υπεργαματη μηχανή . Αλλά οκ βολευόμαστε με ότι υπάρχει.Αγις έγραψε: 27 Απρ 2020, 19:33δεν γνωριζω απο φωτο - απλα τραβαω - το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι το παν ειναι το φως - εχουν βγει πολυ ωραιες φωτογραφιες κ με το κινητο οταν ηταν καταλληλος ο φωτισμος.Naida έγραψε: 27 Απρ 2020, 19:27Βγάζει ωραίες. Ειδικά το αλογάκι της Παναγιάς, είναι πολύ ωραία φώτο.Αγις έγραψε: 27 Απρ 2020, 19:17
ναι τον τελευταιο χρονο κ με μια FE 280 Olympus - αρχαια κ φθηνη αλλα αποδειχτηκε καλη και στιβαρη αν και τραβηξε τα πανδεινα σε βουνα κ θαλασσες - ολο ξεχναω να της παρω μπαταρια![]()
Εσυ εχεις ταλεντο - ''ματι'' - οπως σου εχω πει παρε μια φωτογραφικη - αδικα σπαταλιεσαι με το κινητο
εσυ και με τις κομπακτ των 100 ευρω θα εκανες θαυματα - οι νεες εχουν πολλες φορες καλυτερα χαρακτηριστικα απο τη δικη μου - πιο μικρες απο πακετο τσιγαρα ειναι .Naida έγραψε: 27 Απρ 2020, 19:39Ωραία είναι η μηχανή δεν λέω, αλλά το κινητό έχει αλλη χρησιμότητα. Εγω πχ βλέπω κάτι που μ' αρέσει και το τραβάω. Με τη κάμερα πρέπει να την έχεις πάντα μαζί σου κτλ κτλ. Οχι οτι δεν θα μου άρεσε να ειχα μια υπεργαματη μηχανή . Αλλά οκ βολευόμαστε με ότι υπάρχει.Αγις έγραψε: 27 Απρ 2020, 19:33δεν γνωριζω απο φωτο - απλα τραβαω - το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι το παν ειναι το φως - εχουν βγει πολυ ωραιες φωτογραφιες κ με το κινητο οταν ηταν καταλληλος ο φωτισμος.Naida έγραψε: 27 Απρ 2020, 19:27
Βγάζει ωραίες. Ειδικά το αλογάκι της Παναγιάς, είναι πολύ ωραία φώτο.
Εσυ εχεις ταλεντο - ''ματι'' - οπως σου εχω πει παρε μια φωτογραφικη - αδικα σπαταλιεσαι με το κινητο
Το κινητό που έχω τώρα έχει τεχνολογία μηχανής. Κάτι τέτοιο τελοσπαντων. Πόσα σπρώχνω στα χοντος κι εσύ πια! Εργαζόμενο κορίτσι είμαι με υποχρεώσεις. Δεν είμαι γόνος ευκαταστατης οικογενείας ή με κάνα τρελό μισθό, αλλά τα χοντος ειναι ναός και αποδίδουμε φόρο τιμής.Αγις έγραψε: 27 Απρ 2020, 20:03εσυ και με τις κομπακτ των 100 ευρω θα εκανες θαυματα - οι νεες εχουν πολλες φορες καλυτερα χαρακτηριστικα απο τη δικη μου - πιο μικρες απο πακετο τσιγαρα ειναι .Naida έγραψε: 27 Απρ 2020, 19:39Ωραία είναι η μηχανή δεν λέω, αλλά το κινητό έχει αλλη χρησιμότητα. Εγω πχ βλέπω κάτι που μ' αρέσει και το τραβάω. Με τη κάμερα πρέπει να την έχεις πάντα μαζί σου κτλ κτλ. Οχι οτι δεν θα μου άρεσε να ειχα μια υπεργαματη μηχανή . Αλλά οκ βολευόμαστε με ότι υπάρχει.Αγις έγραψε: 27 Απρ 2020, 19:33
δεν γνωριζω απο φωτο - απλα τραβαω - το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι το παν ειναι το φως - εχουν βγει πολυ ωραιες φωτογραφιες κ με το κινητο οταν ηταν καταλληλος ο φωτισμος.
ολα τα λεφτα στο χοντος τα σπρωχνεις![]()
Πολ Ποτ θελετε να στρωσετε χαρακτηρα - εχω φτασει στο σημειο να θελω αγριο κομθουνιστικο καθεστωςNaida έγραψε: 27 Απρ 2020, 20:11Το κινητό που έχω τώρα έχει τεχνολογία μηχανής. Κάτι τέτοιο τελοσπαντων. Πόσα σπρώχνω στα χοντος κι εσύ πια! Εργαζόμενο κορίτσι είμαι με υποχρεώσεις. Δεν είμαι γόνος ευκαταστατης οικογενείας ή με κάνα τρελό μισθό, αλλά τα χοντος ειναι ναός και αποδίδουμε φόρο τιμής.Αγις έγραψε: 27 Απρ 2020, 20:03εσυ και με τις κομπακτ των 100 ευρω θα εκανες θαυματα - οι νεες εχουν πολλες φορες καλυτερα χαρακτηριστικα απο τη δικη μου - πιο μικρες απο πακετο τσιγαρα ειναι .Naida έγραψε: 27 Απρ 2020, 19:39
Ωραία είναι η μηχανή δεν λέω, αλλά το κινητό έχει αλλη χρησιμότητα. Εγω πχ βλέπω κάτι που μ' αρέσει και το τραβάω. Με τη κάμερα πρέπει να την έχεις πάντα μαζί σου κτλ κτλ. Οχι οτι δεν θα μου άρεσε να ειχα μια υπεργαματη μηχανή . Αλλά οκ βολευόμαστε με ότι υπάρχει.
το γλυκουλι
Με χαρά θα περίμενα στην ουρά να μου μοιράσουν το κραγιονακι mac που μου αντιστοιχείΑγις έγραψε: 27 Απρ 2020, 20:28Πολ Ποτ θελετε να στρωσετε χαρακτηρα - εχω φτασει στο σημειο να θελω αγριο κομθουνιστικο καθεστωςNaida έγραψε: 27 Απρ 2020, 20:11Το κινητό που έχω τώρα έχει τεχνολογία μηχανής. Κάτι τέτοιο τελοσπαντων. Πόσα σπρώχνω στα χοντος κι εσύ πια! Εργαζόμενο κορίτσι είμαι με υποχρεώσεις. Δεν είμαι γόνος ευκαταστατης οικογενείας ή με κάνα τρελό μισθό, αλλά τα χοντος ειναι ναός και αποδίδουμε φόρο τιμής.Αγις έγραψε: 27 Απρ 2020, 20:03
εσυ και με τις κομπακτ των 100 ευρω θα εκανες θαυματα - οι νεες εχουν πολλες φορες καλυτερα χαρακτηριστικα απο τη δικη μου - πιο μικρες απο πακετο τσιγαρα ειναι .
![]()
Σιδερένιος, σύντροφε!Αγις έγραψε: 27 Απρ 2020, 20:28Πολ Ποτ θελετε να στρωσετε χαρακτηρα - εχω φτασει στο σημειο να θελω αγριο κομθουνιστικο καθεστωςNaida έγραψε: 27 Απρ 2020, 20:11Το κινητό που έχω τώρα έχει τεχνολογία μηχανής. Κάτι τέτοιο τελοσπαντων. Πόσα σπρώχνω στα χοντος κι εσύ πια! Εργαζόμενο κορίτσι είμαι με υποχρεώσεις. Δεν είμαι γόνος ευκαταστατης οικογενείας ή με κάνα τρελό μισθό, αλλά τα χοντος ειναι ναός και αποδίδουμε φόρο τιμής.Αγις έγραψε: 27 Απρ 2020, 20:03
εσυ και με τις κομπακτ των 100 ευρω θα εκανες θαυματα - οι νεες εχουν πολλες φορες καλυτερα χαρακτηριστικα απο τη δικη μου - πιο μικρες απο πακετο τσιγαρα ειναι .
![]()

θενκςFluffy έγραψε: 27 Απρ 2020, 20:30Σιδερένιος, σύντροφε!Αγις έγραψε: 27 Απρ 2020, 20:28Πολ Ποτ θελετε να στρωσετε χαρακτηρα - εχω φτασει στο σημειο να θελω αγριο κομθουνιστικο καθεστωςNaida έγραψε: 27 Απρ 2020, 20:11
Το κινητό που έχω τώρα έχει τεχνολογία μηχανής. Κάτι τέτοιο τελοσπαντων. Πόσα σπρώχνω στα χοντος κι εσύ πια! Εργαζόμενο κορίτσι είμαι με υποχρεώσεις. Δεν είμαι γόνος ευκαταστατης οικογενείας ή με κάνα τρελό μισθό, αλλά τα χοντος ειναι ναός και αποδίδουμε φόρο τιμής.![]()