Εγώ 1000%Daje έγραψε: 09 Απρ 2020, 10:15Ελπιζω οχι εμενα φιλε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 09 Απρ 2020, 10:15Θέλω να γαμήσω!Daje έγραψε: 09 Απρ 2020, 10:12 Δεν ξερω τι συμβαινει αλλα εχει αυξηθει η λιμπιντο μου με ολη αυτη την ιστορια.
Παντα μπαινοντας στην Ανοιξη ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ τα συστηματα μου, αλλα αυτη τη φορα κατι περιεργο συμβαινει.
Οι μασκες, τα γαντια, οι τυπισσες που τρεχουν ολη την ημερα με τα κολαν, τι να πω.
Δηλωνω 100% straight.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
και τι αξιωμα ειχε στο στρατο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- hellegennes
Στείλε 2 θέλω να γαμήσω στο 13033. Το έχω δοκιμάσει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 09 Απρ 2020, 10:15Θέλω να γαμήσω!Daje έγραψε: 09 Απρ 2020, 10:12 Δεν ξερω τι συμβαινει αλλα εχει αυξηθει η λιμπιντο μου με ολη αυτη την ιστορια.
Παντα μπαινοντας στην Ανοιξη ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ τα συστηματα μου, αλλα αυτη τη φορα κατι περιεργο συμβαινει.
Οι μασκες, τα γαντια, οι τυπισσες που τρεχουν ολη την ημερα με τα κολαν, τι να πω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
σόρι, αλλά μου 'σπαγες τον τσιόκο απ' το σχωρεμένο ακόμαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 09 Απρ 2020, 09:06Πόσο ανώμαλος είσαι; (ρητορική ερώτηση)Tarkovsky έγραψε: 09 Απρ 2020, 05:21επιβεβαιώνουν και δυο γνωστοί σουΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 09 Απρ 2020, 01:39 4 χρόνια έγκυος. Τώρα που το σκέφτομαι καταδίκη. Μην κάνετε ποτέ παιδιά είναι έγκλημα.![]()
και τώρα που ξανάρθες είσαι περισσότερο ενοχλητικός, τότε τουλάχιστον τρόλαρες ως πουστράκι με σχετικό πνεύμα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Κουρεύτηκα μόνος μου
. Τα ίσιωσα πρώτα ,τα κατέβασα , τα ζυγοστάθμισα και τα πήρα με ψαλίδι, τα υπόλοιπα τα πέρασα με ξυραφάκι. Λίγο τα πίσω με δυσκόλεψαν με τον πίσω καθρέφτη ( ευρεσιτεχνία στο μπάνιο), αλλά δε βγήκα γίδι ,αυτό μετράει 
Ξανάφησα μουστάκι.
Μου πάει, επειδή όμως δεν ξέρω από τριμαρίσματα και τέτοια, πιό πολύ φέρνω σε ρεμπέτη παρά σε σύγχρονο άντρα ...
Μου πάει, επειδή όμως δεν ξέρω από τριμαρίσματα και τέτοια, πιό πολύ φέρνω σε ρεμπέτη παρά σε σύγχρονο άντρα ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ο Πρίντεζης ήταν προφητικόςΜπίστης έγραψε: 14 Απρ 2020, 13:33 Ξανάφησα μουστάκι.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τα ίδια...
- blackpaint
Eχω σταματησει να γραφω εξοδοχαρτα στον εαυτο μου εδω και βδομαδες. Μηνυμα δεν εστειλα ποτε, εγραφα εκει σ ενα μικρο κομματι χαρτι τα στοιχεια μου κι εβγαινα. Τελικα αρχισα να κυκλοφορω με τα ιδια και τα ιδια και αλλαζα μονο ημερομηνιες και ωρες. Ετσι κι αλλιως οι μπατσοι κοιμουνται ορθιοι και μονο μπλοκα στο κεντρο στηνουν, περιπολιες και ελεγχους σε γειτονιες δεν κανουν. Σε μια φαση περασα απο ενα μπλοκο και με αγνοησαν τελειως.
- Sid Vicious
Κάνεις λάθος, με τις ορέξεις τους είναι, εδώ εμένα με μαζέψαν σε γειτονιά κιόλας, 30-50 μέτρα από το σπίτι μου και έχοντας μάλιστα και δικαιολογητικόblackpaint έγραψε: 27 Απρ 2020, 01:12 Eχω σταματησει να γραφω εξοδοχαρτα στον εαυτο μου εδω και βδομαδες. Μηνυμα δεν εστειλα ποτε, εγραφα εκει σ ενα μικρο κομματι χαρτι τα στοιχεια μου κι εβγαινα. Τελικα αρχισα να κυκλοφορω με τα ιδια και τα ιδια και αλλαζα μονο ημερομηνιες και ωρες. Ετσι κι αλλιως οι μπατσοι κοιμουνται ορθιοι και μονο μπλοκα στο κεντρο στηνουν, περιπολιες και ελεγχους σε γειτονιες δεν κανουν. Σε μια φαση περασα απο ενα μπλοκο και με αγνοησαν τελειως.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Σκέφτηκες ότι ίσως να μην υπάρχεις; Ή έστω να είσαι αόρατος; Κάποιες σκέψεις.blackpaint έγραψε: 27 Απρ 2020, 01:12 Eχω σταματησει να γραφω εξοδοχαρτα στον εαυτο μου εδω και βδομαδες. Μηνυμα δεν εστειλα ποτε, εγραφα εκει σ ενα μικρο κομματι χαρτι τα στοιχεια μου κι εβγαινα. Τελικα αρχισα να κυκλοφορω με τα ιδια και τα ιδια και αλλαζα μονο ημερομηνιες και ωρες. Ετσι κι αλλιως οι μπατσοι κοιμουνται ορθιοι και μονο μπλοκα στο κεντρο στηνουν, περιπολιες και ελεγχους σε γειτονιες δεν κανουν. Σε μια φαση περασα απο ενα μπλοκο και με αγνοησαν τελειως.
- blackpaint
Η αορασια απεναντι στους μπατσους ειναι μια τεχνη που καλλιεργω χρονια τωρα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:49Σκέφτηκες ότι ίσως να μην υπάρχεις; Ή έστω να είσαι αόρατος; Κάποιες σκέψεις.blackpaint έγραψε: 27 Απρ 2020, 01:12 Eχω σταματησει να γραφω εξοδοχαρτα στον εαυτο μου εδω και βδομαδες. Μηνυμα δεν εστειλα ποτε, εγραφα εκει σ ενα μικρο κομματι χαρτι τα στοιχεια μου κι εβγαινα. Τελικα αρχισα να κυκλοφορω με τα ιδια και τα ιδια και αλλαζα μονο ημερομηνιες και ωρες. Ετσι κι αλλιως οι μπατσοι κοιμουνται ορθιοι και μονο μπλοκα στο κεντρο στηνουν, περιπολιες και ελεγχους σε γειτονιες δεν κανουν. Σε μια φαση περασα απο ενα μπλοκο και με αγνοησαν τελειως.

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
- blackpaint
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση