Nandros έγραψε: 27 Απρ 2020, 00:11
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 26 Απρ 2020, 23:59
Nandros έγραψε: 26 Απρ 2020, 23:26
Πόσο παλιά είναι η πείρα σου;
Θυμάσαι τί έγινε όταν βγήκαν τα βιντεοκασετάδικα;
.
Μικρός αλλά έχω ακούσει τι είχε γίνει.Τα βιντεοκασετάδικά έχουν υποκατασταθεί πλήρως από το Ίντερνετ και αμφότερα
είναι αλήθεια ότι έχουν περιορίσει το κοινό των κινηματογραφικών αιθουσών όμως υπάρχει ένα κομμάτι του κοινού που
θέλει να μπει στην αίθουσα με την ίδια λογική πάνω κάτω που ο φίλαθλος μίας ομάδας δεν αρκείται στη NOVA αλλά θέλει
να πάει στο γήπεδο. Δε λέω ότι η εν λόγω συμπεριφορά αποτελεί το κανόνα, το τονίζω αυτό, απλώς την αναφέρω ως παράγοντα
επιβίωσης( έστω και με χαμηλά κέρδη) των κινηματογράφων.
Ο μοντέρνος σινεμάς με τα ντόλμπυ σαροούντ και τα πάμπολλα εφέ του είναι άπαιχτος.
Κανένα χομ σίνεμα δεν το αντικαθιστά, τουλάχιστον για την ώρα.
Ίσως αργότερα το 3D.
Μπαίνει στο ζύγι η αξία της ζωής του καθενός χ σινεμά με κόσμο.
.
Συμφωνώ, ίσως να μην ανοίξουν άμεσα οι κινηματογράφοι, από την άλλη μπορεί να παίξει και εκεί η προπώληση
ρόλο στο κλείσιμο θέσεων. Πάντως να κλείσουν οι κινηματογράφοι δε νομίζω, εξάλλου ο Awesomatic έχει σε ένα
πράγμα δίκιο: O φόβος του ιού θα υποχωρεί σταδιακά με τη πάροδο του χρόνου. Νομίζω ότι η επιστροφή στη κανονικότητα
θα συνδυάζεται με την αποδοχή της ύπαρξης της ασθένειας COVID-19, δε πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι εσαεί μουδιασμένος
και φοβισμένος. Τώρα βέβαια αν ξεφύγουν πολύ τα πράγματα δε θα μιλάμε για κινηματογράφους αλλά εκεί δε θα μιλάμε
και για άλλα πράγματα.