!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
Αλλη μαλακια που σκεφτηκαν οι λοβοτομημενοι ειναι να ανοιξουν πρωτα τα ξενοδοχεια 12μηνης λειτουργιας απο τα εποχικα.
Οποιος εχει παει και στα 2 καταλαβαινει το μεγεθος της ηλιθιοτητας. Τα 12μηνης ειναι βασικα ξενοδοχεια πολης, με κλειστες αιθουσες, διαδρομους για να πας στα δωματια, με πολλους κλειστους χωρους τελος παντων. Τα περισσοτερα καλοκαιρινα απο την αλλη, ειναι με ανοιχτους χωρους και πολλα υπαιθρια τραπεζια, δωματια με ανεξαρτητη εισοδο στυλ μπαγκαλοους, κλπ.
Πραγματικα θα ηθελα να ξερω το σκεπτικο.
Οποιος εχει παει και στα 2 καταλαβαινει το μεγεθος της ηλιθιοτητας. Τα 12μηνης ειναι βασικα ξενοδοχεια πολης, με κλειστες αιθουσες, διαδρομους για να πας στα δωματια, με πολλους κλειστους χωρους τελος παντων. Τα περισσοτερα καλοκαιρινα απο την αλλη, ειναι με ανοιχτους χωρους και πολλα υπαιθρια τραπεζια, δωματια με ανεξαρτητη εισοδο στυλ μπαγκαλοους, κλπ.
Πραγματικα θα ηθελα να ξερω το σκεπτικο.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
αυτή η προσπάθεια να μείνουν πάση θυσία ελεύθερες οι κλίνες στις ΜΕθ στοίχισε πολλούς νεκρούςNorthern Spirit έγραψε: 26 Απρ 2020, 13:19 Απο εκει και περα ομως οι χειροτεροι φοβοι δεν πραγματοποιηθηκαν. Η πανδημια δεν οδηγησε σε υπεραριθμους στα νοσοκομεια σε βαθμο που να μην μπορει να ανταπεξελθει το συστημα (πχ δεν χτυπησανε 100% σε ΜΕΘ) ενω αυξησαν γρηγορς τις κλινες σε ΜΕΘ στηνοντας μεσα σε λιγες μερες νεα νοσοκομεια.
https://twitter.com/ShoebridgeC/status/ ... 4668902400
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
1200 νεκροι στην Βραζιλια μεσα σε ενα 24ωρο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό σε συνδυασμό με τους πολύ λίγους νεκρούς σχετικά στο βόρειο ημισφαίριο σήμερα. Μήπως τώρα θα υπάρχει αντιστροφή της τασης σε βόρειο και νότιο ημισφαίριο καθώς μπαίνουμε στο χειμώνα εκεί? Βεβαια στη Βραζιλία δεν έχουν πρακτικά χειμώνα αλλά πεφτει λιγο η θερμοκρασία.
Πέθανε η πρώτη εθελοντής εμβολίου:
https://n5ti.com/stories/1275/?fbclid=I ... q4H9h00jGM
δεν ξέρω αν επιβεβαιώνεται από κάποια πιο γνωστή πηγή.
Edit: Όπως με ενημερώνει φίλος παρακάτω έχει διαψευστεί
https://n5ti.com/stories/1275/?fbclid=I ... q4H9h00jGM
δεν ξέρω αν επιβεβαιώνεται από κάποια πιο γνωστή πηγή.
Edit: Όπως με ενημερώνει φίλος παρακάτω έχει διαψευστεί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 26 Απρ 2020, 22:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
talaipwros
Με βαση την ηλικία τους ψηφισαν Boris Brexit.dna replication έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:57αυτή η προσπάθεια να μείνουν πάση θυσία ελεύθερες οι κλίνες στις ΜΕθ στοίχισε πολλούς νεκρούςNorthern Spirit έγραψε: 26 Απρ 2020, 13:19 Απο εκει και περα ομως οι χειροτεροι φοβοι δεν πραγματοποιηθηκαν. Η πανδημια δεν οδηγησε σε υπεραριθμους στα νοσοκομεια σε βαθμο που να μην μπορει να ανταπεξελθει το συστημα (πχ δεν χτυπησανε 100% σε ΜΕΘ) ενω αυξησαν γρηγορς τις κλινες σε ΜΕΘ στηνοντας μεσα σε λιγες μερες νεα νοσοκομεια.
https://twitter.com/ShoebridgeC/status/ ... 4668902400
Οπότε tough
Λογικότατο δεν είναι; Είναι το αντίστοιχο του δικού μας τέλους Οκτωβρίου εκεί.Arisvilla έγραψε: 26 Απρ 2020, 22:03Εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό σε συνδυασμό με τους πολύ λίγους νεκρούς σχετικά στο βόρειο ημισφαίριο σήμερα. Μήπως τώρα θα υπάρχει αντιστροφή της τασης σε βόρειο και νότιο ημισφαίριο καθώς μπαίνουμε στο χειμώνα εκεί? Βεβαια στη Βραζιλία δεν έχουν πρακτικά χειμώνα αλλά πεφτει λιγο η θερμοκρασία.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lugozzi την 26 Απρ 2020, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ευχαριστώ πολύ. Το ενημερώνω.
- hellegennes
Α, έτσι το μετράς; Βάζοντας μέσα ολόκληρη την ήπειρο;Lugozzi έγραψε: 26 Απρ 2020, 13:19https://www.worldometers.info/coronavirus/hellegennes έγραψε: 26 Απρ 2020, 13:18Μακράν μεγαλύτερο έχουν οι ΗΠΑ.Lugozzi έγραψε: 26 Απρ 2020, 13:09 Καλύτερα να μας πει μεθόδους εκτέλεσης για Μακρόν και λοιπούς που έχουν μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων ανά εκατομμύριο πολιτών. Άλλες 10 χώρες τουλάχιστον
Θάνατοι ανά εκατομμύριο πολιτών
Πάνω από το μισό της επιδημίας βρίσκεται Νέα Υόρκη - Νιου Τζέρσεϊ - Κονέκτικατ, που μόνο το Βέλγιο τούς περνάει σε θανάτους ανά πληθυσμό (βασικά μόνο το Κονέκτικατ περνάει).
Η Νέα Υόρκη έχει διπλάσιο (!) αριθμό θανάτων ανά πληθυσμό από το Βέλγιο, που είναι η χειρότερη περίπτωση στην Ευρώπη.
Αλλά αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, μπορείς να συμπεριλάβεις όλες τις πολιτείες που δεν νόσησαν στην ουσία από τον κορωνοϊό, παρότι μόνο 3 έχουν μικρότερο αριθμό θανάτων ανά πληθυσμό σε σχέση με την Ελλάδα. Κι αυτά δεν είναι πολιτείες, είναι κουτσουλιές (πληθυσμιακά) που μετά βίας τις λες πόλεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναιhellegennes έγραψε: 26 Απρ 2020, 23:12Α, έτσι το μετράς; Βάζοντας μέσα ολόκληρη την ήπειρο χώρα;Lugozzi έγραψε: 26 Απρ 2020, 13:19https://www.worldometers.info/coronavirus/
Θάνατοι ανά εκατομμύριο πολιτών
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- hellegennes
Η ΗΠΑ έχουν έκταση όση η Ευρώπη. Ή θα συγκρίνεις ΗΠΑ με Ευρώπη ή πολιτείες με χώρες. Δεν συζητάμε για πολιτική και γεωπολιτική, για φυσική νόσο μιλάμε και οι γεωπολιτικοί μας όροι έχουν τόση σημασία για έναν ιό όσο τα αισθήματά μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ούτε η Ευρώπη είναι ήπειρος. Η Ευρασία είναι. Γεωγραφικά συγκρίσιμες είναι η Ευρώπη με τις ΗΠΑ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις