!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επαγγέλματα προς εξαφάνιση στην νεα κορωνοεποχή

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Επαγγέλματα προς εξαφάνιση στην νεα κορωνοεποχή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

talaipwros έγραψε: 26 Απρ 2020, 20:38 Επισης θα υπαρξουν και εκπληξεις.
πολλοι παροχοι Online εκπαιδευσης χαιρονται.

ναι οκ, αλλα γιατι να παω στην μις τραμπακουλας ( ή το ονλαιν πουτσεστερ) οταν μπορω να κανω το harvard edX?
αντι να ανεβει η δουλεια τους, θα κλεισει
Ένα που διάλεξα στην τύχη, λέει πως είναι δωρεάν. Harvard και δωρεάν, πού κάνω λάθος;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
CRWH
Phorum.gr user: CRWH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CRWH »

Juno έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:24
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:24 Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν τα γυμναστήρια τον Μάϊο.
:xena: :xena: :xena: Ποτέ δεν ξέρεις.
Υπολόγιζε Ιούλη να σου φανεί κάπως αν ανοίξει Ιούνιο.
Επίσης αν πηγαίνεις σε καμιά τρύπα μην περιμένεις κλιματισμό, αφραγκία σε συνδυασμό με τα hoaxes που κυκλοφορούν για τον κλιματισμό συνθέτουν ένα σκηνικό για ζουμερό και μυρωδάτο workout.

Eπιλέξτε ποιότητα.

Ουτις σε αλυσίδα εργάζεσαι;
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:13 Προσωπικά, δε θεωρώ τη σκέψη σου καθόλου παράλογη, η διαφωνία μου έγκειται στο ότι θεωρώ πως έχουμε μπροστά μας μία
οικονομική κρίση που θα είναι μακροχρόνια και εκδηλωτική διαφόρων τάσεων που υπάρχουν ήδη. Υποκειμενική εκτίμηση που
μπορεί να αποδειχθεί παπαριά, απλώς για τη κουβέντα και μόνο πιστεύω ότι θα γυρίσουμε σε παλαιότερες δεκαετίες εις ότι
αφορά την οικονομική μας κατάσταση.
Δεν διαφωνώ. Και η αλήθεια είναι ότι έρχεται σε μια φάση που "παραδοσιακές" συνήθειες των προηγούμενων δεκαετιών ήταν σε πτώση. Αυτό που είπες για τα αυτοκίνητα πχ το έχω δει και σαν τάση σε πολλούς από τους γνωστούς μου που κανονικά είναι σε ηλικία που θα είχαν ήδη το δεύτερο αυτοκίνητο αν ήμασταν στα 90s ή στα 00s. Και εγώ το σκέφτομαι αν θα καταθέσω πινακίδες σε αυτό που έχω γιατί πραγματικά δεν το χρησιμοποιώ στην πόλη και μου κοστίζει περισσότερο να το συντηρώ παρά να νοικιάζω ή να παίρνω ταξί που και που.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Οι μόνοι σίγουροι μελλοθάνατοι απ' όσους διαβάζω ειναι οι κινηματογράφοι, καθότι το νετφλιξ θα τους ξεπαστρεψει, όπως ξεπαστρεψε τα βίντεο κλαμπς.

Μεσοπροθεσμα θεωρώ θα ωφεληθούν οι δραστηριότητες που διεξάγονται από τον προσωπικό μας χώρο ή κατατεινουν στην βελτίωση αυτού και θα πληγούν προϊόντα πολυτελείας ή δραστηριότητες με ευρύ κοινό.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Juno

Lugozzi έγραψε: 26 Απρ 2020, 20:57 Επίσης αγορές ακινήτων από τρίτες χώρες, γκολντεν βίζα και όχι μόνο

Λόγω καλών επιδόσεων της Ελλάδος στην αντιμετώπιση του ιού
:smt013 Όταν βλέπουμε ξένο γείτονα θα βήχουμε προς το μέρος του.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Juno έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:31

ναι οκ, αλλα γιατι να παω στην μις τραμπακουλας ( ή το ονλαιν πουτσεστερ) οταν μπορω να κανω το harvard edX?
Ένα που διάλεξα στην τύχη, λέει πως είναι δωρεάν. Harvard και δωρεάν, πού κάνω λάθος;
καποια ειναι δωρεαν στα πλαισια της φιλανθρωπιας, βοηθαμε την εκπαιδευση κλπ , αν θες να παρεις πιστοποιητικο ειναι $90 για 11 βδομαδες
Ξεκινησα το CS50 και εγω και η κορη, $180 δολλαρια εκει
βαλε οτι εχει αλλα 4 courses με ποιο ανεβασμενο αντικειμενο, παμε στο χιλιαρικο

βαλε οτι εχει 1.8 εκατομμυρια κοσμο μεσα as we speak, και οι μισοι να πληρωσουν για να παρουν το πιστοποιητικο, κατσε μετρα ποσο μαλι βγαινει.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μηχανικός έγραψε: 26 Απρ 2020, 20:58
Feindflug έγραψε: 26 Απρ 2020, 20:56 Και θα πάει ο άλλος να ξαπλώνει στους καναπέδες και να χρησιμοποιεί ένα σπίτι που δεν ξέρει αν ο ιδιοκτήτης του το καθάρισε όπως πρέπει, πριν μπει αυτός;

Τουλάχιστον σε σοβαρές επιχειρήσεις θα υπάρχει μια πιστοποίηση και στην τελική ένας υγειονομικός υπεύθυνος.
Με μισό μεροκάματο μία γυναίκα με ένα καλό ατμοκαθαριστή απολυμαίνει όλο το σπίτι και τους καναπέδες μία χαρά.
Και ο τουρίστας πώς θα το ξέρει; Θα την παρακολουθεί να καθαρίζει;
Ενώ ο ξενοδόχος αν κάνει κάτι στραβό, τον κλείνουν.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

jimdenin έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:27
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:26
Δεν υπάρχει περίπτωση σου λέω. Η πληροφόρηση που έχω από την εταιρεία μου είναι για 1/6 ή 15/6.
Σε αλυσίδα δουλεύεις;
Ναι.
CRWH έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:31
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:24 Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν τα γυμναστήρια τον Μάϊο.
Υπολόγιζε Ιούλη να σου φανεί κάπως αν ανοίξει Ιούνιο.
Επίσης αν πηγαίνεις σε καμιά τρύπα μην περιμένεις κλιματισμό, αφραγκία σε συνδυασμό με τα hoaxes που κυκλοφορούν για τον κλιματισμό συνθέτουν ένα σκηνικό για ζουμερό και μυρωδάτο workout.

Eπιλέξτε ποιότητα.

Ουτις σε αλυσίδα εργάζεσαι;
Ναι σε όλα! :lol:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Juno

talaipwros έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:38

καποια ειναι δωρεαν στα πλαισια της φιλανθρωπιας, βοηθαμε την εκπαιδευση κλπ , αν θες να παρεις πιστοποιητικο ειναι $90 για 11 βδομαδες

βαλε οτι εχει 1.8 εκατομμυρια κοσμο μεσα as we speak, και οι μισοι να πληρωσουν για να παρουν το πιστοποιητικο, κατσε μετρα ποσο μαλι βγαινει.
Ενδιαφέρον! Δεν είναι ακριβό. :D
talaipwros

Juno έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:40
talaipwros έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:38

Ενδιαφέρον! Δεν είναι ακριβό. :D
ενταξει, μια βαση ειναι, μετα αν θες κατι παραπανω, αρχιζει και δαγκωνει προφανως, και δεν το τελειωνεις ετσι χαλαρα αφ'ετερου

αλλα λιγη αμφιβολια εχω οτι πολυς κοσμος που βαζει στο βιογραφικο του ξερω γω "σπουδασε πληροφορικη στο Harvard/Yale/MIT "κλπ, παιζει να εχει κατι τετοιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 26 Απρ 2020, 21:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Απρ 2020, 19:57 Μην υποτιμάτε την ικανότητα προσαρμογής, ναι κάποιοι θα πληγούν περισσότεροι από άλλους αλλά είναι πρώιμο να μιλάμε για εξαφανίσεις.
Πολυ σωστό σχόλιο. Πολλα που αναφέρθηκαν θα προσαρμοστουν. Οπως πχ

Εστίαση -> το ντελιβερι δουλεύει ακομα κ τώρα
Γυμνατηρια/πολεμικες τεχνες/χοροι κλπ -> η ξαδερφη μου που ειναι δασκάλα χορου κανει μαθήματα μέσω skype, no joke

Τα καφε μπορεί να δουλεύουν ως ψευτο-take away. Δηλαδη σε τραπεζακια εξω αφου παρεις τον καφέ πακέτο κτλ
talaipwros

EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:41
Γυμνατηρια/πολεμικες τεχνες/χοροι κλπ -> η ξαδερφη μου που ειναι δασκάλα χορου κανει μαθήματα μέσω skype, no joke
η κορη συνεχιζει μαθηματα βιολι και drama μεσω Skype μεν, αλλα ποσοι μαθητες συνεχιζουν δε; και για ποσο θα συνεχισουν αν αρχισουν και βαριουνται επειδη εχει πεσει η ευχαριστηση που αντλουν;
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

talaipwros έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:43
η κορη συνεχιζει μαθηματα βιολι και drama μεσω Skype μεν, αλλα ποσοι μαθητες συνεχιζουν δε; και για ποσο θα συνεχισουν αν αρχισουν και βαριουνται επειδη εχει πεσει η ευχαριστηση που αντλουν;
Τι drama?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Απρ 2020, 19:57 Μην υποτιμάτε την ικανότητα προσαρμογής, ναι κάποιοι θα πληγούν περισσότεροι από άλλους αλλά είναι πρώιμο να μιλάμε για εξαφανίσεις.
Πολυ σωστό σχόλιο. Πολλα που αναφέρθηκαν θα προσαρμοστουν. Οπως πχ

Εστίαση -> το ντελιβερι δουλεύει ακομα κ τώρα

Τα καφε μπορεί να δουλεύουν ως ψευτο-take away. Δηλαδη σε τραπεζακια εξω αφου παρεις τον καφέ πακέτο κτλ
Και κάποιοι γυμναστές κάνουν κάποιες συνεδρίες μέσω Skype, αλλά το γυμναστήριο δεν μπορεί να αντικατασταθεί με την έννοια ότι εκεί βρίσκεται εξοπλισμός που δεν μπορεί να υπάρχει σε κάθε σπίτι. Βέβαια, γενικά μιλώντας, γυμναστική μπορείς να κάνεις μια χαρά και με ελάχιστο εξοπλισμό, αλλά σίγουρα όσοι επιθυμούν προπονήσεις με φουλ εξοπλισμό, χρειάζονται γυμναστήριο.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
talaipwros

Lugozzi έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:51
talaipwros έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:43
Τι drama?
θεατρο, LAMDA, βοηθαει τον τροπο επικοινωνιας οποτε καλη φαση
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”