Αυτά που ανέφερα, ισχύουν για τις κανονικές περιόδους. Για τα κριτήρια με τα οποία θα μοιραστεί το συγκεκριμένο κονδύλι δεν έχω ιδέα. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι είναι ένας έμμεσος τρόπος στήριξης των εργαζομένων και δεν ξέρω κατά πόσον θα λειτουργήσει. Υποθέτω ότι ο πιο απλός τρόπος είναι το μοίρασμα να γίνει βάσει των εργαζόμενων (μόνιμων, συμβασιούχων και εξωτερικών συνεργατών) που δηλώνει η κάθε εταιρία, που φαίνονται είτε στο ΙΚΑ είτε στα δελτία παροχής υπηρεσιών.ST48410 έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:07Γνωστά αυτά αν υποθέσουμε ότι τα λεφτά δόθηκαν με τέτοια κριτήρια. Τώρα φαντάζεσαι τη γνώμη μου για το μερίδιο που πήρε πχ το Μακελειό. Αλλά έστω. Γιατί δεν βγαίνουν να δώσουν μια λίστα; Δεν καταλαβαίνει κανείς ότι έτσι δημιουργούνται υποψίες ενώ μπορεί τελικά να μην υπάρχει λόγος;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:03Tα πάντα είναι συνάρτηση της κυκλοφορίας, τηλεθέασης, ακροαματικότητας κλπ του κάθε μέσου.ST48410 έγραψε: 26 Απρ 2020, 00:50
Υποθέτω πως ναι, εκτός αν γίνεται σε κάποιο βαθμό στα περισσότερα. Πάντως σε άλλες επιχειρήσεις γίνεται. Δεν έχω γνώση του χώρου των ΜΜΕ. Εδώ το είχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι από ποιον.
Δώσε μερικές πληροφορίες για αυτά. Με ενδιαφέρει:
1.Δεν αφορα ολα τα ΜΜΕ
2.Δεν αφορα ολη την διαφημιστκη καμπανια
Στα έντυπα επειδή δεν είναι δυνατή η μέτρηση αναγνωσιμότητας του χ ή ψ δημοσιογράφου, μετράει η κυκλοφορία γενικά. Στην τηλεόραση, ραδιόφωνο που υπάρχουν ξεχωριστές μετρήσεις, ο διαφημιζόμενος επιλέγει τη συγκεκριμένη εκπομπή. Και αντίστοιχα υπάρχουν διαφορετικές τιμές για τις πρώτες και τελευταίες σελίδες των εντύπων, το μέγεθος της διαφήμισης. Ισχύει ακόμη και για τα ηλεκτρονικά μμε, για το μέγεθος των διαφημιστικών μπάνερς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα 9 μύρια στα ελ ΜΜΕ
Re: Ακόμα 9 μύρια στα ελ ΜΜΕ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί δεν τα κάνουν 58 sec να εμπίπτουν στα δωρεάν; Σκοπίμως μεγάλα προκειμένου να πληρωθούν τα ΜΜΕ ενώ θα σύμφωνα με το παραπάνω θα ήταν υποχρεωμένα σε δωρεάν προβολή για κάτω του λεπτού; Αυτό ακούγεται χειρότερο πάντως εκτός αν προσπαθείς να πεις κάτι άλλο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:10 Να διευκρινησουμε μερικες λετπομερειες για τον ασχετο συντονιστη
Ολα τα βιντεακια youtube καi αυτο που μας ποσταρε εχυν αρχικη διαρκεια 1.01 και στην συνεχεια ο player του youtube πταν πατας το play τρωει το ενα δευτερολεπτο
Και τωρα κατι που θα τον σοκαρει
Οχι τα καναλια δεν αναμεταδιδουν τα βιντεο μεσω youtube
Σε αλλα νεα
Πολύ δουλειά σήμερα και είμαι κουρασμένος. Ελπίζω αύριο που θα το ξαναδιαβάσω να βγάζει νόημα.
Την καλημέρα μου!
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 26 Απρ 2020, 01:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Ναι. Τον Ιούλιο. Και η απάντηση ήταν ένα ηχηρό ΝΑΙ.κορόιδο έγραψε: 25 Απρ 2020, 19:27Ρώτησε την Ελλάδα αν δέχεται τέτοια δώρα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Απρ 2020, 19:20 Παιδιά, συγγνώμην, αλλά ότι γράφω το γράφω για το καλό σας, γιατί πιστεύω ότι ακόμη και εσείς αξίζετε να ευτυχήσετε. Αποδεχθείτε την πραγματικότητα, για να σταματήσει να σας πονάει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
- Dwarven Blacksmith
Επιδοτήσεις είναι αυτά. Στην χειρότερη σε ημέτερους, στην καλύτερα σε όλους. Αυτά με το 1 λεπτό είναι κοροϊδία, άμα δεν έφτανε το όριο ας αυξανόταν.
Πλάκα πλάκα σ' αυτό το θέμα αποκαλύψαμε ένα μεγάλο σκάνδαλο. Εκατομμύρια στα κανάλια και όχι στους ανέργους, μακροχρόνια ή μη. Στα ΚΕΚ άλλα. Στο πατκιουτ.gr άλλα. Και δεν έχει λεφτά για τις ΜΕΘ.ST48410 έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:22 Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί δεν τα κάνουν 58 sec να εμπίπτουν στα δωρεάν; Σκοπίμως μεγάλα προκειμένου να πληρωθούν τα ΜΜΕ ενώ θα σύμφωνα με το παραπάνω θα ήταν υποχρεωμένα σε δωρεάν προβολή για κάτω του λεπτού; Αυτό ακούγεται χειρότερο πάντως εκτός αν προσπαθείς να πεις κάτι άλλο.
Πολύ δουλειά σήμερα και είμαι κουρασμένος. Ελπίζω αύριο που θα το ξαναδιαβάσω να βγάζει νόημα.
Την καλημέρα μου!
Ελλάδα δεν είναι μόνον όσοι τον ψήφισαν. Άλλο πράγμα λέει αυτή.hellegennes έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:27Ναι. Τον Ιούλιο. Και η απάντηση ήταν ένα ηχηρό ΝΑΙ.κορόιδο έγραψε: 25 Απρ 2020, 19:27Ρώτησε την Ελλάδα αν δέχεται τέτοια δώρα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Απρ 2020, 19:20 Παιδιά, συγγνώμην, αλλά ότι γράφω το γράφω για το καλό σας, γιατί πιστεύω ότι ακόμη και εσείς αξίζετε να ευτυχήσετε. Αποδεχθείτε την πραγματικότητα, για να σταματήσει να σας πονάει.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Γιαννόπουλε εδώ έχουμε καθαρό αποτέλεσμα γιατί έιναι έξι δευτερόλεπτα.
Εδώ έχουμε πέντε.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:27 https://www.facebook.com/menoumespiti.o ... 25650/?t=1
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:28 https://www.facebook.com/menoumespiti.o ... 57829/?t=0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος κορόιδο την 26 Απρ 2020, 01:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
- Northern Spirit
Το 800αρι που δωσανε ως ελεημοσυνη για το κλεισιμο της οικονομιας για ποσο διαστημα πιστευουνε οι κυβερνωντες οτι θα καλυψει; Κανενα τριμηνο;..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μα γιατι δεν ειναι ονειρο της κυβερνησης ουτε καποια αλλης νορμα κυβερνησης σε η μπανανια να το κανει αυτο τζαμπαST48410 έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:22 Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί δεν τα κάνουν 58 sec να εμπίπτουν στα δωρεάν; Σκοπίμως μεγάλα προκειμένου να πληρωθούν τα ΜΜΕ ενώ θα σύμφωνα με το παραπάνω θα ήταν υποχρεωμένα σε δωρεάν προβολή για κάτω του λεπτού; Αυτό ακούγεται χειρότερο πάντως εκτός αν προσπαθείς να πεις κάτι άλλο.
Την καλημέρα μου!
Απλα ετσι τοςυ δινει και ενα αντιτιμο και καλα κανει
Απλα αυτοι που διαβαζεις εδω μεσα εχουν τοσο μεγαλη απεχθεια για τα καναλια που αν τα ανατιναζε ο Μητσοτακης θα πανυγηριζαν γι αυτο βλεπεις τετοια στηριξη στο να μην τους πληρωσει σεντς
Και απο οτι καταλαβαινεις οι περισσοτεροι οταν αναφερονται στα ΜΜΕ εννοουν μονο τα καναλια
Αρίστος for Tsirpas
Τώρα ανατινάζει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, ΑΜΕΑ που δεν τους παράτεινε τα επιδόματα) κατόχους ΚΕΑ κλπ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:32Μα γιατι δεν ειναι ονειρο της κυβερνησης ουτε καποια αλλης νορμα κυβερνησης σε η μπανανια να το κανει αυτο τζαμπαST48410 έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:22 Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί δεν τα κάνουν 58 sec να εμπίπτουν στα δωρεάν; Σκοπίμως μεγάλα προκειμένου να πληρωθούν τα ΜΜΕ ενώ θα σύμφωνα με το παραπάνω θα ήταν υποχρεωμένα σε δωρεάν προβολή για κάτω του λεπτού; Αυτό ακούγεται χειρότερο πάντως εκτός αν προσπαθείς να πεις κάτι άλλο.
Την καλημέρα μου!
Απλα ετσι τοςυ δινει και ενα αντιτιμο και καλα κανει
Απλα αυτοι που διαβαζεις εδω μεσα εχουν τοσο μεγαλη απεχθεια για τα καναλια που αν τα ανατιναζε ο Μητσοτακης θα πανυγηριζαν γι αυτο βλεπεις τετοια στηριξη στο να μην τους πληρωσει σεντς
Και απο οτι καταλαβαινεις οι περισσοτεροι οταν αναφερονται στα ΜΜΕ εννοουν μονο τα καναλια
Ε, εδώ καλά κάνουν και παίρνουν εκατομμύρια. Άκου ενάμισι λεπτό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:25 https://www.facebook.com/menoumespiti.o ... 48840/?t=4
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 720 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από esu
-
- 24 Απαντήσεις