!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Και τώρα ;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Και τώρα ;
Κάνε ένα ρεζουμέ με τρία μπούλετ πόιντς. Γιατί σκούζεις πάλι;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αυτά κάποιοι τα γράφαμε στο πχορουμ ένα μήνα πριν, ότι η καλύτερη λύση για τα ίδια τα παιδιά είναι να επαναληφθεί η χρονιά για όλους ανεξαιρέτως. Οι γονείς φώναζαν για τις πανελλήνιες, να τελειώνουν πιο γρήγορα τα βλαστάρια.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 20 Απρ 2020, 12:06 Το θέμα είναι ότι ιδιαίτερα για μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων που η ύλη που χάθηκε θα βρεθεί μπροστά τους στις επόμενες τάξεις
Θα το βρούνε μπροστά τους όταν αυτοί που τώρα είναι πιο μικροί φτάσουν σε πιο μεγάλες τάξεις και από τα συσσωρευμένα κενά δεν μπορούν να κάνουν ούτε πρόσθεση. Για τους νέους φοιτητές δεν το συζητάω, χωρίς ολοκληρώματα θα πέσει το γέλιο της αρκούδας στις θετικές και τεχνολογικές σχολές.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- ΜπλεΜπουμπυς
Δώστε προσοχή το επόμενο χρονικό διάστημα - ήδη κάποιοι το έχουν αρχίσει - το πως τα αστικά ΜΜΕ θα δουλεύουν με μαστοριά το τροπάριο πως με κάποιες δήθεν αυστηρές δικλίδες ασφαλείας ο τουριστικός τομέας στη χώρα μας μπορεί να δουλέψει κανονικά !
Εγώ εκτός απ τα παπαγαλάκια των αστικών ΜΜΕ που άλλωστε την δουλειά τους κάνουν θέλω να δω ποιος θα βάλει τις υπογραφές και θα 'ναι ο υπεύθυνος για οτι συμβεί !
Θέλω να δω ποιος θα βάλει την πολιτική υπογραφή και ποιος την επιστημονική υπογραφή ! Αυτό θέλω να δω ! Κοντός ψαλμός αλληλούια !
Εγώ εκτός απ τα παπαγαλάκια των αστικών ΜΜΕ που άλλωστε την δουλειά τους κάνουν θέλω να δω ποιος θα βάλει τις υπογραφές και θα 'ναι ο υπεύθυνος για οτι συμβεί !
Θέλω να δω ποιος θα βάλει την πολιτική υπογραφή και ποιος την επιστημονική υπογραφή ! Αυτό θέλω να δω ! Κοντός ψαλμός αλληλούια !
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
ελα να σε βοηθησω εγωΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 12:16 Κάνε ένα ρεζουμέ με τρία μπούλετ πόιντς. Γιατί σκούζεις πάλι;
• Το συστημα υγειας ειναι για τον πουτσο
• Υπογραψατε καινουργιο μνημονιο
• Γαμιεται ο Πορτοσαλτε
- ΜπλεΜπουμπυς
- ΜπλεΜπουμπυς
Όταν θα αρχίσει η άρση των μέτρων μια καλή ιδέα θα είναι να μην συμπεριλαμβάνονται οι εργαζόμενοι.
Ας ξεκινήσει η άρση για μετόχους, CEOs,μεγαλοστελέχη και άλλους ακριβοπληρωμένους.
Έτσι για να δούμε ποιος κινεί την οικονομία και ποιος παράγει τον πλούτο.
Ας ξεκινήσει η άρση για μετόχους, CEOs,μεγαλοστελέχη και άλλους ακριβοπληρωμένους.
Έτσι για να δούμε ποιος κινεί την οικονομία και ποιος παράγει τον πλούτο.
Και τωρα, οσοι ειναι Συριζαιοι, τον βγαζουν σιγα σιγα και προσεκτικα απο τον πρωκτο, πλενονται και περιμενουν να μπει ο επομενος!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 16 Απρ 2020, 10:37 Ωραία λοιπόν κύριοι της κυβέρνησης ...Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού πειθάρχησε στα μέτρα και έμεινε στο σπίτι κρατώντας τις αποστάσεις παραμένοντας καθαρή !
Και τώρα ;
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- ΜπλεΜπουμπυς
Χτες έπρεπε να βάλεις πλάτη για τα καπιταληστικα μνημόνια που είναι ακόμα εδώ.
Σήμερα πρέπει να βάλεις πλάτη για την νέα καπιταληστικη κρίση που επιτάχυνε ο κορονοϊός.
Αύριο θα πρέπει να βάλεις πλάτη σε τυχόν πολεμική εμπλοκή της χώρας και γιατί όχι;
Να δώσεις και την ζωή σου.
Αφού είσαι αναλώσιμος.
Σήμερα πρέπει να βάλεις πλάτη για την νέα καπιταληστικη κρίση που επιτάχυνε ο κορονοϊός.
Αύριο θα πρέπει να βάλεις πλάτη σε τυχόν πολεμική εμπλοκή της χώρας και γιατί όχι;
Να δώσεις και την ζωή σου.
Αφού είσαι αναλώσιμος.
- ΜπλεΜπουμπυς
Κρατήστε ονόματα και ''διευθύνσεις'' από παπαγαλάκια που εδώ και δυο μέρες άρχισαν να βγαίνουν καλεσμένοι στα κανάλια προμοτάροντας την άρση των μέτρων για τον τουρισμό ώστε να επιτραπεί ο ερχομός τουριστών από άλλες χώρες !
Σε τρια πρωινάδικα έσκασαν μύτη σήμερα καλεσμένοι και έλεγαν ακριβώς το ίδιο !
Πως είναι ευκαιρία τώρα που η χώρα μας διατηρήθηκε καθαρή από τον κορονοιο σε σχέση με άλλες ..αυτό να αξιοποιηθεί διαφημιστικά και να γίνει πόλος έλξης για τους τουρίστες οι οποίοι όπως έλεγαν από δω και πέρα θα επιλέγουν χώρες που πέτυχε η καραντίνα !
Κρατήστε ονόματα για να τους φωνάξουμε ξανά όταν θ' αρχίσουν τα κρούσματα να ακούγονται κατά εκατοντάδες στα νησιά και θ' αρχίσει ο αποκλεισμός τους !
Τότε να τους φωνάξουμε αλλά τότε δεν θα τους βρούμε ! Τότε θα κρύβονται σαν τα ποντίκια !
Σε τρια πρωινάδικα έσκασαν μύτη σήμερα καλεσμένοι και έλεγαν ακριβώς το ίδιο !
Πως είναι ευκαιρία τώρα που η χώρα μας διατηρήθηκε καθαρή από τον κορονοιο σε σχέση με άλλες ..αυτό να αξιοποιηθεί διαφημιστικά και να γίνει πόλος έλξης για τους τουρίστες οι οποίοι όπως έλεγαν από δω και πέρα θα επιλέγουν χώρες που πέτυχε η καραντίνα !
Κρατήστε ονόματα για να τους φωνάξουμε ξανά όταν θ' αρχίσουν τα κρούσματα να ακούγονται κατά εκατοντάδες στα νησιά και θ' αρχίσει ο αποκλεισμός τους !
Τότε να τους φωνάξουμε αλλά τότε δεν θα τους βρούμε ! Τότε θα κρύβονται σαν τα ποντίκια !