Gherschaagk έγραψε: 17 Απρ 2020, 21:57
Αυτό κάνω, ξαναπατάω για νερό αλλά είναι σα να μην δουλεύει καλά η μηχανή και φοβάμαι μην την χαλάσω.
Με εξαίρεση τις dimello που δεν τις έχω βρει, τις έχω δοκιμάσει όλες. Η νεσπρεσσο έχει κάποιες ποικιλίες που είναι πολύ ωραίες.
Δεν γνωρίζω να σου πω. Να παίρνεις της nespresso αν το φοβάσαι, η υπάλληλος μου είχε πει ότι οι κάψουλες τους είναι από αλουμίνιο ενώ οι άλλες είναι από πλαστικό και υπάρχει περίπτωση να το χαλάσουν αλλά δεν ξέρω αν στέκει ή το είπε για να προμοταρει το μαγαζί.
Η δική μου σκαναρει το barcode στην κάψουλα και βγάζει όσο νερό χρειάζεται για την συγκεκριμένη κάψουλα.
Ποιες ποικιλίες παίρνεις από nespresso;
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days.
Κακά τα ψέματα. Όταν πάω Κόσμος, ο καλύτερος καφές είναι στην μπουτίκ της νεσπρεσσο. Θα πάω, θα μου κάνουν όποιον καφέ θέλω, όπως τον θέλω, θα αγοράσω και 2-3 κουτιά και θα φύγω. Μη λέμε χαζομάρες. Καλύτερο καφέ πίνω στο σπίτι μου απ' ότι στα Μικέλ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
don't speak έγραψε: 17 Απρ 2020, 17:55
Νομίζω μόνο φραπέ και ελληνικός (συνοδεία κομπολογιού) είναι μαγκιόρικοι.
Νες (ζεστός δηλαδή) και φίλτρου είναι φλώρικοι.
Εσπρέσσο στο όρθιο είναι άλλη κάστα. Φινέτσα, κουλτούρα.
Το έζησα στην Βραζιλία! Τριτοκοσμικές καταστάσεις!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Κακά τα ψέματα. Όταν πάω Κόσμος, ο καλύτερος καφές είναι στην μπουτίκ της νεσπρεσσο. Θα πάω, θα μου κάνουν όποιον καφέ θέλω, όπως τον θέλω, θα αγοράσω και 2-3 κουτιά και θα φύγω. Μη λέμε χαζομάρες. Καλύτερο καφέ πίνω στο σπίτι μου απ' ότι στα Μικέλ.
Θα πάρω αυριο γάλα αμυγδάλου να φτιάξω λαττε! Θα σε καλούσα αλλά καραντίνα βλέπεις...
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days.
Θα πάρω αυριο γάλα αμυγδάλου να φτιάξω λαττε! Θα σε καλούσα αλλά καραντίνα βλέπεις...
Αυτό που δοκίμασα εγώ ήταν μια αηδία. Δεν ξαναπαίρνω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτό που δοκίμασα εγώ ήταν μια αηδία. Δεν ξαναπαίρνω.
Γάλα αμυγδάλου; Γιατί;
Να σου βάλω τότε γάλα βρώμης!