Ψυχούλα...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουράστηκα...
- Veni Vidi Vici
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Κουράστηκα...
Για μια Αξία παλεύω.Naida έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:26Μείνε ουδέτερος.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Δείτε το μήνυμα από τα ελληνόφωνα χωριά της Καλαβρίας, με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού.
Ευτυχώς που ο κόσμος δεν πάει καλά. Θα ήταν ανυπόφορο να τα πήγαινα άσχημα σ’ έναν κόσμο που θα τα πήγαινε καλά!
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
Πολύ βαριά ποτήρια σας βλέπω. Να προσέχετε το συκώτι σας.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Κόιτα εδώ σηκώνει συζήτηση μεγάλη επειδή έχω παράδειγμα.κορόιδο έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:27Εγώ σταμάτησα το ψάρεμα. Τι είμαι γιατρέ μου;Veni Vidi Vici έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:16Δεν θέλω γελοίες ερωτήσεις.
Μόνο στους πούστηδες και στους αριστερούς δεν αρέσει.
Σταμάτησες το ψάρεμα και άρχισες να φωτογραφίζεις τα ψάρια;
Γιατί ένας συμφοιτητής μας που πήγαινε υποβρύχιο ψάρεμα με τον πατέρα του από μικρός όταν μεγάλωσε σταμάτησε το ψάρεμα και άρχισε να φωτογραφίζει τα ψάρια.
Αλλά αυτός ναι στην πορεία του άρεσαν οι άντρες.
Φωτογραφίζεις πλέον τα ψάρια;
Γιατί το κρατήσαμε λέγαμε ο Μάνος τα φωτογραφίζει τα ψάρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 17 Απρ 2020, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Γενιά μη σκύβεις το κεφάλιΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:28Για μια Αξία παλεύω.
Ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ γενικά είμαι καλά. Βγαίνω στην αυλή μου την τεράστια, περιποιούμαι τους κήπους μας, ταΐζω τις κοτούλες, παίρνω τ' αυγά, κάθομαι ρεμβάζω, πίνω κάνα... τέλος πάντων.Veni Vidi Vici έγραψε: 17 Απρ 2020, 19:59 Ειλικρινά...κουράστηκα...έχω πιει και πολύ..δεν αντέχω άλλο το μέσα...
Μέσα από το σπίτι κοιτάζω τη θέα. Εδώ ήταν το ΕΛ. Βενιζέλος που είχε αράξει για μέρες.
Τώρα θα μου πεις γιατί στο λέω για να ζηλεύεις;
Εννοείται. Αν ήσουν σύντροφος θα ήμουν πιο διακριτικός και σεβαστικός. Μου ήθελες να είσαι χουνταίος. Πήξε.
Κι εσύ Ερμής ! Να μην μοστράρεις τα σπαράγγια φάτσα φόρα ρε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 17 Απρ 2020, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σε θέλω.Χαοτικός έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:33Εγώ γενικά είμαι καλά. Βγαίνω στην αυλή μου την τεράστια, περιποιούμαι τους κήπους μας, κάθομαι ρεμβάζω, πίνω κάνα... τέλος πάντων.Veni Vidi Vici έγραψε: 17 Απρ 2020, 19:59 Ειλικρινά...κουράστηκα...έχω πιει και πολύ..δεν αντέχω άλλο το μέσα...
Μέσα από το σπίτι κοιτάζω τη θέα. Εδώ ήταν το ΕΛ. Βενιζέλος που είχε αράξει για μέρες.
IMG_20200402_142326.jpg
Εννοείται. Αν ήσουν σύντροφος θα ήμουν πιο διακριτικός και σεβαστικός. Μου ήθελες να είσαι χουνταίος. Πήξε.
Κι εσύ Ερμής ! Να μην μοστράρεις τα σπαράγγια φάτσα φόρα ρε![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ο μόνος δρόμος είναι Αναρχία.Naida έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:32Γενιά μη σκύβεις το κεφάλι
Ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη.
Για μια ελεύθερη κοινωνία αναρχική.
Αγαπώ όλο τον κόσμο. Μισώ όλο τον κόσμο.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Οπότε η πονηρή ατάκα έγινε ''το φωτογραφίζει το ψάρι''.Niki έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:31Κόιτα εδώ σηκώνει συζήτηση μεγάλη επειδή έχω παράδειγμα.κορόιδο έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:27Εγώ σταμάτησα το ψάρεμα. Τι είμαι γιατρέ μου;Veni Vidi Vici έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:16
Δεν θέλω γελοίες ερωτήσεις.
Μόνο στους πούστηδες και στους αριστερούς δεν αρέσει.
Γιατί ένας συμφοιτητής μας που πήγαινε υποβρύχιο ψάρεμα με τον πατέρα του από μικρός όταν μεγάλωσε σταμάτησε το ψάρεμα και άρχισε να φωτογραφίζει τα ψάρια.
Γιατί το κρατήσαμε λέγαμε ο Μάνος τα φωτογραφίζει τα ψάρια.
Ο Γκλέτσος το ψήνει από τις δύο μεριές.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Γω την έχω καταβρεί. Διαβάζω εργασίες μαθητών και βιβλία έντυπα και δικτυακά , τρέχω στην αυλή ,έφτιαξα παιδόκηπο για τα παιδιά κλπ
Ναι.κορόιδο έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:37Οπότε η πονηρή ατάκα έγινε ''το φωτογραφίζει το ψάρι''.Niki έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:31Κόιτα εδώ σηκώνει συζήτηση μεγάλη επειδή έχω παράδειγμα.
Γιατί το κρατήσαμε λέγαμε ο Μάνος τα φωτογραφίζει τα ψάρια.![]()
Ο Γκλέτσος το ψήνει από τις δύο μεριές.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Ναι ναι, σε παντρεύομαι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σοβαρέψου ρε . αλβανο με σιστοξ πινεις ?Χαοτικός έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:33
Κι εσύ Ερμής ! Να μην μοστράρεις τα σπαράγγια φάτσα φόρα ρε![]()