Είσαι αλήτης ρε ,διπρόσωπος και..αντιπρόσωπος.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2020, 11:55Gewponos90 έγραψε: 15 Απρ 2020, 11:52Χαχαχαχα είσαι κωλοπαιδο ρε φιλεhellegennes έγραψε: 15 Απρ 2020, 11:51
Τα παιδιά θα περάσουν αυτόματα στην επόμενη τάξη ή θα παραμείνουν στην ίδια; Υπάρχει πληροφόρηση;
Θέλω να ξέρω, γιατί τρολάρω όλα τα πιτσιρίκια που έρχονται στο μαγαζί ότι θα ξανακάνουν την ίδια τάξη και με κοιτάνε με γουρλωμένα μάτια.![]()
![]()
Χθες σε ένα κοριτσάκι έλεγα ότι θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά τον Ιούλιο, γιατί μπορεί να κλείσουν τα σχολεία τον Οκτώβριο και να χάσουν πάλι την τάξη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
- hellegennes
Εγώ όταν όλοι έκλαιγαν άνοιγα επιχείρηση. Στα κάγκελα γενικά δεν ανεβαίνω. Δεν είμαι συριζαίος.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Απρ 2020, 11:56 Είναι νωρίς ακόμη. Δεν έχει πέσει ακόμα η πείνα. Όταν θα έρθει το 10% ύφεση και τα μέτρα εσύ πρώτος θα είσαι στα κάγκελα...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2020, 12:45Εγώ όταν όλοι έκλαιγαν άνοιγα επιχείρηση. Στα κάγκελα γενικά δεν ανεβαίνω. Δεν είμαι συριζαίος.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Απρ 2020, 11:56 Είναι νωρίς ακόμη. Δεν έχει πέσει ακόμα η πείνα. Όταν θα έρθει το 10% ύφεση και τα μέτρα εσύ πρώτος θα είσαι στα κάγκελα...
-
Εμπεδοκλής
Καλά, καλά. Εκ των υστέρων όλοι ισχυρίζεστε ότι τα λέγατε και είστε προφήτες.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2020, 12:45Εγώ όταν όλοι έκλαιγαν άνοιγα επιχείρηση. Στα κάγκελα γενικά δεν ανεβαίνω. Δεν είμαι συριζαίος.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Απρ 2020, 11:56 Είναι νωρίς ακόμη. Δεν έχει πέσει ακόμα η πείνα. Όταν θα έρθει το 10% ύφεση και τα μέτρα εσύ πρώτος θα είσαι στα κάγκελα...
Το ξέρουμε το παραμύθι. Σταδιακά αλλάζετε στάση και ισχυρίζεστε ότι τα λέγατε από την αρχή...
Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Απρ 2020, 12:55Καλά, καλά. Εκ των υστέρων όλοι ισχυρίζεστε ότι τα λέγατε και είστε προφήτες.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2020, 12:45Εγώ όταν όλοι έκλαιγαν άνοιγα επιχείρηση. Στα κάγκελα γενικά δεν ανεβαίνω. Δεν είμαι συριζαίος.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Απρ 2020, 11:56 Είναι νωρίς ακόμη. Δεν έχει πέσει ακόμα η πείνα. Όταν θα έρθει το 10% ύφεση και τα μέτρα εσύ πρώτος θα είσαι στα κάγκελα...
Το ξέρουμε το παραμύθι. Σταδιακά αλλάζετε στάση και ισχυρίζεστε ότι τα λέγατε από την αρχή...
Αυτή τη στιγμή (ήδη εδώ κι ένα μήνα) όμως ως έχων και κατέχων και για τους επόμενους μήνες μπορεί να μιλά από θέση ισχύος..
- hellegennes
Δεν έλεγα τίποτα από την αρχή. Έβλεπα τι γινόταν στην Κίνα και έλεγα ξεκάθαρα ότι μού φαίνονται δυσανάλογα τα μέτρα που παίρνουν. Αντιλήφθηκα κι εγώ τι συμβαίνει μετά τον Φεβρουάριο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έλαβα μέτρα.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Απρ 2020, 12:55Καλά, καλά. Εκ των υστέρων όλοι ισχυρίζεστε ότι τα λέγατε και είστε προφήτες.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2020, 12:45Εγώ όταν όλοι έκλαιγαν άνοιγα επιχείρηση. Στα κάγκελα γενικά δεν ανεβαίνω. Δεν είμαι συριζαίος.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Απρ 2020, 11:56 Είναι νωρίς ακόμη. Δεν έχει πέσει ακόμα η πείνα. Όταν θα έρθει το 10% ύφεση και τα μέτρα εσύ πρώτος θα είσαι στα κάγκελα...
Επειδή έχω έλεγχο της επιχείρησής μου και λαμβάνω μέτρα, έχω την δυνατότητα να βοηθάω κι άλλον κόσμο εκτός από τον εαυτό μου. Έχω αυξήσει την έκθεσή μου σε βερεσέ κατά 3.000 ευρώ περίπου, που ξέρω ότι μπορεί και να μην τα πάρω ποτέ. Για την ακρίβεια, η υγεία της επιχείρησής μου δεν θα πληγεί ακόμα κι αν τα χάσω κι αυτό γιατί έχω έλεγχο της κατάστασης. Μπορεί να μην ήξερα από πριν τι θα συμβεί, είμαι όμως πάντα προετοιμασμένος.
Γενικά, δεν κλαίγομαι κι ούτε θα κλαφτώ αν χάσω αυτά τα λεφτά (η συνολική μου έκθεση είναι μεγαλύτερη, αυτή είναι απλώς αύξηση αυτού του διμήνου).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Το πρόβλημα με εσάς τους μετά Χριστόν προφήτες είναι ότι πείθετε ακόμη και τον εαυτό σας ότι από την αρχή ξέρατε και τα λέγατε ...hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2020, 13:16Δεν έλεγα τίποτα από την αρχή. Έβλεπα τι γινόταν στην Κίνα και έλεγα ξεκάθαρα ότι μού φαίνονται δυσανάλογα τα μέτρα που παίρνουν. Αντιλήφθηκα κι εγώ τι συμβαίνει μετά τον Φεβρουάριο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έλαβα μέτρα.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Απρ 2020, 12:55Καλά, καλά. Εκ των υστέρων όλοι ισχυρίζεστε ότι τα λέγατε και είστε προφήτες.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2020, 12:45
Εγώ όταν όλοι έκλαιγαν άνοιγα επιχείρηση. Στα κάγκελα γενικά δεν ανεβαίνω. Δεν είμαι συριζαίος.
Επειδή έχω έλεγχο της επιχείρησής μου και λαμβάνω μέτρα, έχω την δυνατότητα να βοηθάω κι άλλον κόσμο εκτός από τον εαυτό μου. Έχω αυξήσει την έκθεσή μου σε βερεσέ κατά 3.000 ευρώ περίπου, που ξέρω ότι μπορεί και να μην τα πάρω ποτέ. Για την ακρίβεια, η υγεία της επιχείρησής μου δεν θα πληγεί ακόμα κι αν τα χάσω κι αυτό γιατί έχω έλεγχο της κατάστασης. Μπορεί να μην ήξερα από πριν τι θα συμβεί, είμαι όμως πάντα προετοιμασμένος.
Γενικά, δεν κλαίγομαι κι ούτε θα κλαφτώ αν χάσω αυτά τα λεφτά (η συνολική μου έκθεση είναι μεγαλύτερη, αυτή είναι απλώς αύξηση αυτού του διμήνου).
- hellegennes
Παραληρείς πάλι; Πού το έπαιξα προφήτης;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μαλακοκαυλης Χελης - Ημιτρελλος Εμπεδοκλας 2-0
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ενώ εσύ έχεις σώας τας φρένας .
Αλήθεια ,σας δίνουν κάνα έξτρα επίδομα κει στη νουδου ή βασίζονται στον εθελοντισμό;
-
Εμπεδοκλής
Να σου και τι καλύτερο παράδειγμα. Ο τύπος από πάνω κάποτε έφτυνε Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες και Σαμαράδες και σιγά σιγά έκανε αλματαάκια ώστε σήμερα να ισχυρίζεται ότι από πάντα έγλυφε τις αρχιδοραφές τους...
Μην τρελλαινεσαι ρε Εμπεδοκλα.Σε εχει "περασει" ολο το πχορουμ,ο Χελης σε πειραξε ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αν το ζήτημα ήταν να μορφωθούν φυσικά θα έπρεπε να την επαναλάβουν. Θα βοηθούσε πολύ να έκλειναν και κάποια παλιά κενά που είναι μάστιγα για μαθητές σε μεγαλύτερες τάξεις.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2020, 11:51 Τα παιδιά θα περάσουν αυτόματα στην επόμενη τάξη ή θα παραμείνουν στην ίδια; Υπάρχει πληροφόρηση;
Θέλω να ξέρω, γιατί τρολάρω όλα τα πιτσιρίκια που έρχονται στο μαγαζί ότι θα ξανακάνουν την ίδια τάξη και με κοιτάνε με γουρλωμένα μάτια.![]()
Επειδη όμως ζούμε στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας θα περάσουν όλοι στην επόμενη τάξη και να πάει να γ@θει η μόρφωση.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Εμπεδοκλής
Τουλάχιστον δεν με έχεις περάσει εσύ. Όσο και να το προσπαθήσω πάντα θα είσαι πιο κάτω .under έγραψε: 15 Απρ 2020, 13:44 Μην τρελλαινεσαι ρε Εμπεδοκλα.Σε εχει "περασει" ολο το πχορουμ,ο Χελης σε πειραξε ;
-
Εμπεδοκλής
Παλεύει ο μαύρος με τα 0,30 να μαζέψει να πάρει αρνί. Τώρα με τον κορονοϊό, οι κλακαδόροι έχουν χάσει το επίδομα παρουσίας οπότε το παλεύουν εξ αποστάσεως. Αλλά τι να το κάνεις. Με εξίμισι ευρώ το κιλό είναι δύσκολα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις