!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Στύγιος έγραψε: 14 Απρ 2020, 19:31
Namrail έγραψε: 14 Απρ 2020, 19:23
Gewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2020, 19:17

Δυστυχώς αργούμε ακομα
Μέσα στο Μάιο θα αρχίσει σταδιακή αποδόμηση της γενικής καραντίνας. Ε δεν το λες και πολύ, ήδη έχουμε 15 Απρίλη.
Σχολεία όχι , τέλος. Ίσως τέλη Ιουνίου με Ιούλιο για πανελλήνιες .
Καθηγήτρια πελάτισσα μου είχε πει πριν καμιά βδομάδα ότι τα σχολεία θα ανοίξουν μετά τις 15 Μαϊου και όχι για όλα τα παιδιά. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Πάνε μερες αλλά γενικά είναι σοβαρή οπότε την πιστεψα
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Gewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2020, 19:38
Namrail έγραψε: 14 Απρ 2020, 19:23

Μέσα στο Μάιο θα αρχίσει σταδιακή αποδόμηση της γενικής καραντίνας. Ε δεν το λες και πολύ, ήδη έχουμε 15 Απρίλη.
Καθηγήτρια πελάτισσα μου είχε πει πριν καμιά βδομάδα ότι τα σχολεία θα ανοίξουν μετά τις 15 Μαϊου και όχι για όλα τα παιδιά. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Πάνε μερες αλλά γενικά είναι σοβαρή οπότε την πιστεψα
Δεν πρόκειται..
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Με ρωτάνε μαθητές μου στην e-class και τους λέω να κάνουν υπομονή, γιατί δεν ξέρω τι να απαντήσω :102:
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Δεν υπήρχε περίπτωση να ανοίξουν τα σχολεία φέτος, από τις αρχές Μαρτίου το γράφουμε, αν ανοίξουν τον Σεπτέμβριο να είμαστε ευχαριστημένοι.
Και το ζήτημα είναι ακόμα και αν ανοίξουν, να μην κλείσουν ξανά μόλις εμφανισθεί το δεύτερο κύμα.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Namrail έγραψε: 14 Απρ 2020, 19:30 Πάντως είναι πολύ πικρό να κάθεσαι μέσα άνοιξη. Πραγματικά δεν αντέχεται.
Πάρε αυτό το φάρμακο (όλο το δίσκο)

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Χρειαζεται σχεδιο για το δευτερο κυμα. Δεν γινεται να μενει κλειδωμενη ολοκληρη η χωρα.
Η ιωση χτυπαει τις ευαλωτες ομαδες, ενω στην πλειοψηφια των κρουσματων ειναι ασυμπτωματικη.
Πρεπει να παμε σε επιλεκτικο lock down, δηλαδη οι ηλικιωμενοι και οι ευπαθεις ομαδες να μεινουν μεσα, οπως κανουν και τωρα.
Winter is coming
jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

Lestat έγραψε: 14 Απρ 2020, 19:59 Χρειαζεται σχεδιο για το δευτερο κυμα. Δεν γινεται να μενει κλειδωμενη ολοκληρη η χωρα.
Η ιωση χτυπαει τις ευαλωτες ομαδες, ενω στην πλειοψηφια των κρουσματων ειναι ασυμπτωματικη.
Πρεπει να παμε σε επιλεκτικο lock down, δηλαδη οι ηλικιωμενοι και οι ευπαθεις ομαδες να μεινουν μεσα, οπως κανουν και τωρα.

Σε ότι γράφεις, +1 σε όλα. Ιδιαίτερα στα τονισμένα.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Σταδιακά θα ανοίξουν όλα. Θα ανοίγει κάτι, θα αξιολογούν την επίδραση του ανοίγματος στην εξέλιξη του ιού και έπειτα θα προχωράν στο επόμενο βήμα. Κοκ

Εντάξει τα σχολεια παν για καλοκαίρι. Δεν είναι και το πλέον βασικό (εκτός ίσως από εκείνους που βρίσκονται στην τρίτη λυκείου).

Το βασικό είναι οι δουλειές και οι επιχειρήσεις.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

vatraxos έγραψε: 14 Απρ 2020, 19:25
phorumitis έγραψε: 14 Απρ 2020, 19:23 Κρύβουν τώρα κρούσματα και θα μας τα βγάλουν μετά το Πάσχα
Από πού προκύπτει αυτό;
απο εδω
Εικόνα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

Στύγιος έγραψε: 14 Απρ 2020, 19:46 Με ρωτάνε μαθητές μου στην e-class και τους λέω να κάνουν υπομονή, γιατί δεν ξέρω τι να απαντήσω :102:
Και καλά κάνεις.
Ουσιαστικά κανείς δεν ξέρει πότε θα ανοίξουν, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι από τις τελευταίες δραστηριότητες (μην πω η τελευταία) που θα επιτραπούν.
Τα παιδιά είναι ένας ευαίσθητος τομέας και κανείς δεν θα ρισκάρει.
Η πανελλαδικές από την άλλη... πρόβλημα...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

AlienWay έγραψε: 14 Απρ 2020, 18:58 Ας μη θριαμβολογήσομεν ακόμα. Ολο το στοίχημα είναι ΑΥΤΗ η βδομάδα. Αν δεν γίνει κανα ομαδικό ντου στις εκκλησίες/επαρχία, τότε στο τέλος της επόμενης μπορεί να έχουμε και κάτω από 10 νέα κρούσματα. Τουτέστιν, χαλάρωση των μέτρων.
Κατά τη γνώμη μου, εφόσον φτάσουμε σε κατω από 10 κρούσματα την μέρα μετά απο 2 εβδομάδες να αρχίσουν να χαλαρώνουν τα μέτρα. Και σε αυτες τις 2 εβδομάδες να ξεσκιστουν στα τεστ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Naida έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:49
AlienWay έγραψε: 14 Απρ 2020, 18:58 Ας μη θριαμβολογήσομεν ακόμα. Ολο το στοίχημα είναι ΑΥΤΗ η βδομάδα. Αν δεν γίνει κανα ομαδικό ντου στις εκκλησίες/επαρχία, τότε στο τέλος της επόμενης μπορεί να έχουμε και κάτω από 10 νέα κρούσματα. Τουτέστιν, χαλάρωση των μέτρων.
Κατά τη γνώμη μου, εφόσον φτάσουμε σε κατω από 10 κρούσματα την μέρα μετά απο 2 εβδομάδες να αρχίσουν να χαλαρώνουν τα μέτρα. Και σε αυτες τις 2 εβδομάδες να ξεσκιστουν στα τεστ.
Και να μοιράσουν μάσκες.
Δίνουν 800 ευρώ σε τόσον κόσμο για να είναι σπίτι. Μάσκες για 30 μέρες και ένα τεστ, είναι κάτω από 800 ευρώ νομίζω.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Juno έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:51
Naida έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:49
Και να μοιράσουν μάσκες.
Δίνουν 800 ευρώ σε τόσον κόσμο για να είναι σπίτι. Μάσκες για 30 μέρες και ένα τεστ, είναι κάτω από 800 ευρώ νομίζω.
Συμφωνώ και μάσκες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Lestat έγραψε: 14 Απρ 2020, 19:59 Χρειαζεται σχεδιο για το δευτερο κυμα. Δεν γινεται να μενει κλειδωμενη ολοκληρη η χωρα.
Δεν θα μείνει κλειδωμένη. Εκτός από τα σχολεία.
Απλά θα υπάρχουν αυστηρά πρωτόκολλα που θα ακολουθούν όλοι.

Μεχρι να έρθει το εμβόλιο. Μετά τέλος.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Otto Weininger έγραψε: 14 Απρ 2020, 22:02 Μεχρι να έρθει το εμβόλιο. Μετά τέλος.
Η θεραπεία δεν αρκεί;
Πρέπει να έρθει και το εμβόλιο;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”